- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
ProdyG #162018 üzenetére
Az állításomat tartom továbbra is, bele sem kezdenék a felsorolásba hogy miket lehetne nyűgként felsorolni a tévék kapcsán, nem csak egy adott modell esetén, hanem általánosan.
Ez még nem jelenti azt, hogy minden egyes legyártott tévé garantáltan gyári hibás és időzített bombaként bármelyik pillanatban tönkre fog menni vagy ilyesmi. Ennyire azért nem fogalmaztam korábban sem szélsőségesen. Szerintem is túlzás, hogy csoda ha valami 5 vagy 10 évig működne, viszont erre senki nem fog tudni válaszolni, hiszen senkinek sincs 2022ben legyártott 10 éves készüléke.
Örülj az új szerzeménynek, használd, lehetőleg mindenféle teszt meg kukacoskodó hibakeresős videókat nélkülözve, az csak ártani tud. Tök jó tévét vettél baromi olcsón, ki kell élvezni és nem merengeni óraszámokon meg hogy mi lesz 10 év múlva -
gab1ka
senior tag
válasz
ProdyG #162016 üzenetére
2700 óra 2.5 év alatt gyakorlatilag semmi, ez miatt nem aggódnék. Az hogy ez meddig fog működni, annak az ég egy adta világon semmi, de semmi köze nincs ahhoz, hogy valami teljesen más készüléked mióta megy. Reméljük nagyon sokáig. [Ez] alapján ha te is ilyen ütemben fogod használni, akkor még a szemmel szinte érzékelhetetlen degradációtól is hosszú évekre vagy.
-
gab1ka
senior tag
válasz
ProdyG #161984 üzenetére
Üzemidő téma feljebb nem sokkal.
Én közel 1 éve vettem majdnem egy másfél éves QN90B-t használtan (lehet ugyanaz?). Annak mint kiderült átlátszott a panelen a led háttérvilágítás rács. Én nem láttam személyesen, de még annak is feltűnt akit küldtem érte, pedig nem is ért hozzá. Az eladó mondjuk nagyon rendes volt, de örülök hogy nem hozattam el, megannyi más nyűgje baja van már ezeknek a vackoknak.
-
medek3
aktív tag
válasz
ProdyG #14655 üzenetére
Kapcsold be a game módot, automatikusan letilt mindent ami ronthatja a helyzetet, de gondolom azért így sem fog 40 alá menni.
Én még 170-et adtam érte, de még 1 éve ez is barátinak tűnt a szolgáltatásait és a "minőségét" nézve a Ledekhez képest, nem beszélve a 3D tv-ről. 1-éve még majd fél milcsi volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Gaming notebook topik
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest