- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
válasz
Songo #120582 üzenetére
ne haragudj, de te mi a francról beszélsz??? őskövület megoldás? :-D még csak antenna sem kell, fogsz egy darab kábelt, drótot, bármit, csak látszódjon ki egy darabon a fémrész, bedugod a tv-n az légi antenna bemenetbe és nézed a VB-t, örülsz. (nekem egy hangfalkábel van bedugva, és jobb a minőség, mint a kábeles Telekom, ennyi)
TV-n akarod nézni nem? mi a halálnak böngészőben streamelni vagy ilyesmi? jézusom.... ingyen kapod az M4-et fasza minőségben FHD-ban (1080i). mi a rinya tárgya? -
Celtis
veterán
válasz
Songo #112880 üzenetére
Egyébként szinte kizártnak tartom, hogy hiányozna a csomagból a távirányító. Ezt adják és kész.
A sok elosztó értelemszerűen csökkenti a jelszintet. Ha gagyik, akkor reflexiót is okozhatnak. Akárhogy is, a TV-n ellenőrizd a jelszintet és jelminőséget, ha van ilyen kiírás. Ha a minőség 100%, akkor abból jobb képet nem fogsz kihozni.
-
Celtis
veterán
válasz
Songo #112869 üzenetére
Lakáson belül az a 15 év nem sokat árt a koaxnak. Inkább a minősége számít. Lehet, hogy ha ma veszel valamit olcsón, az esetleg gyengébb paraméterekkel fog rendelkezni. Inkább a csatlakozókat érdemes ellenőrizni és szükség esetén lecserélni.
Digitális jelnél a gyenge vétel képhibákban (kockásodás, megállás) jelentkezik nem általános minőségben, mint élesség, színtelítettség.
Nekem a KS7000-hez is csak ilyen kis távirányítót adtak. Amúgy meg RTFM. Adtak a készülékhez leírást, amiben le vannak rajzolva a tartozékok. Ha ott nincs számgombos táv, akkor nem jár hozzá.
-
-
Flashget
félisten
válasz
Songo #112865 üzenetére
Ha rossz a kep az konnyen lehet, hogy rosszul arnyekolt koax kabeltol vagy megtort vagy rossz kontakt hibas csatlakozotol van. Esetleg eloregedett regi a kabelezes amit cserelni kell 3x arnyekolasura.
Bar nem irtad ki a szolgaltatod, de akar naluk is lehet hiba.
Utolso helyre tennem a tv tunerenek a hibsjat amik eleg haklisak a rossz vagy gyenge jelszintre egy analog tv-hez kepest. -
kovacss72
aktív tag
válasz
Songo #112815 üzenetére
Most üzemeltem be én is az egyik rokonomnál a 40MU6102 -őt. Nincs észrevehető felhősödés, pixelhiba, stb. 51 cm -es noname CRT -t váltott, teljesen elégedettek vele, azt sem tudják mi az a VA meg IPS. Kizárólag mindigTV -t fognak rajta nézni.
Egyébként tényleg nem rossz készülék, odaadnám érte az én LG37LE5500 -mat. -
PuMbA
titán
válasz
Songo #112802 üzenetére
"Jó nem volt tökéletes a megfogalmazás de a lényeg hogy ugyanazon az immár digitális szolgáltató által küldött szaron volt mind 2 tv és az enyém egy hibátlan tv képet adott az övék meg egy szemcsés vackot totál élvezhetetlen volt
A lényeg hogy a tv processzora még a régi 320x240es telefonos videókat is nézhetővé teszi ami a gépen totál pixel harc"
Az egyik TV-n be volt kapcsolva a digitális képelmosás (zajcsökkentés) és a blokkosodás csökkentés, a másikon meg nem, ennyi
Egyébként meg egyik sem jobb minőségű kép a másiknál, maximum rosszabb, mert ha szemcsés képet simítasz ki, akkor elkerülhetetlen, hogy vesztesz a részletességből is, mert a TV nem tudja, hogy mi a szemcse és mi egy porszem például. Emiatt sok díjnyertes fotó és a filmszalag is szemcsés. A blokkosodás gátlás meg előfordul, hogy festmény szintű maszatolást csinál a képből sokszor, szóval az sem valami spanyol viasz trükk, mert a kép egy része teljesen elüt a többitől emiatt.
-
Flashget
félisten
válasz
Songo #112800 üzenetére
Ami biztos, hogy 40 colos.....legyen UHD.
inkább FHD ebben a méretben..maguk a gyártók nem ajánlják az UHD-t 50" alatt vagy 80-100 cm-ről néznék?Arról nem beszélve, hogy 1x vettek egy 32es samsungot amit másnap visszavittek mert olyan szar volt rajta az analóg adás hogy inkább vissza rakták ezt a dögöt a polcra :S.
Miért is néztek analóg adást digitális tévén? ahhoz mindegy mi a márka és méret így is szar lesz meg úgyis.
Az én tv-men pedig gyönyörű képe van a gagyi sd adásnak is.
mivel az már DTV és digitális tévén.
de az SD-t nem nevezném gyönyörűnek egy HD-hoz képest. -
Flashget
félisten
válasz
Songo #104412 üzenetére
Frissítetted az fw-t?
1. Mert ha igen azután mindig ajánlott egy gyári alapra helyezés, miután elmentetted a csatornalistát és beállításokat le klattyoltad.
2. Lehet a smart részt is alapra helyezni próbáld meg hátha segít. ha nem akkor az 1. pontot végezd el a gyári alapra helyezéssel. -
Tegla80
addikt
válasz
Songo #104412 üzenetére
Probald meg frissiteni a smart hub-ot es nemtom,h torolheto e a bongeszo app vagy fix,de ha torolheto akkor rakd ujra,hatha....
Ha ez nem segit akkor esetleg egy gyari beallitasok visszaallitasa talan rendbe rakja. Lehet,h kozben frissult a tv-n a fw es abban akadt ossze valami....viszont elotte csatilistat mentsd le es ami meg kell(kepi beallitasok pl fotozva,stb),mert a dobozbol kivett alap allapotot kapod !palakos
Ha van mobilneted akkor probalj arra csatlakozni.....sztem azzal menni fog.
Plusz itt nezd meg,h milyen IP-t kapsz a szolgtol. IPv4 legyen,ha IPv6 akkor valszeg az lesz a baja. -
zoltan6
addikt
mediaklikk.hu nem jó?
mondjuk tv böngészője nem hiszem,hogy bármit is lejátszana,de számítógépen megy. -
Flashget
félisten
2. ezzel az UE7500-al csak annyit adtál meg, hogy európába szánt 7500-as tévéd van.
A Tizen rendszer meg a J szériával érkezett..szóval nézd meg jól a dobozát vagy a tv hátulján a matricát mi van rá írva pontosan.
A Tizen nem a böngésző neve hanem az op.rendszer amit a tv használ. -
Flashget
félisten
1 az nem jó, mert ez olyan mint a PC-nél régebben a BIOS csipogása mikor valamilyen hibát jelzett. A LED villogás is ilyen valamikor régebben volt egy ilyen táblázat belinkelve használd a keresőt a led villogás vagy hiba szavakra hátha meglesz.
2. miután beléptél az adott oldalra, utána mentsd el kezdő oldalnak és nem kéri legközelebb. Ha több ilyen oldal van mentsd el belépés után könyvjelzők közé. Nálam legalábbis így működött a dolog, ha a tv-d J széria akkor passz a Tizen miatt.
3. Amik eddig beváltak és működtek:
Samsung KDB 1500 (tavaly szeptember a T-.nél 4K-ért jutottam hozzá akcióban még Chuwi tabhoz is jó win10-en)
Logitech K400
Rapo 2700E szériás tévéknél anno írták, hogy 2K-ba kerülő tescoban kapható billek is jól használhatóak voltak.
-
fant0mi
őstag
2. A film mellé tegyétek ugyanazon fájlnévvel (csak srt kiterjesztéssel) a feliratfájlt, akkor lejátssza. Ha nem megy, akkorNAS-ra tegyetek fel valami dlna szervert. Én a Serviio-t használom, de sokan használják a Plex-et is. Azzal megy a felirat, és egyéb kellemes funkciói is vannak (pl. film leírások, kategóriába rendezés, stb.)
3. A túl folyamatos kép miatt van. MotionPlus beállításokat módosítsd a tv kép menüjében. Elmosódáscsökkentés 5 és Torzításcsökkentés 0 próbaképpen. Én mondjuk az egészet kikapcsoltam a D5500 tv-men, jobban tetszik úgy.
A beállításokat viszont be kell állítani minden forrásra külön-külön.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest