- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Big Ben
csendes tag
Hali Mindenkinek!
Szerintem 2 HDMI szülőknek TVZSHEZ pont annyi, amennyi köll!
Abban esetleg tájékozott valaki, hogy Samu Backlight Led van-e már, van-e jó belőle már?
Betegesen rettegek a cloudingtól, ezért én tavaly előtt még hagyományos LCD-t vettem, mert az edgelit-ek szerintem egytől egyik szarok. Én Samu-t és LG-t is vittem vissza bótba, de Sony-t is láttam felhősödni.
Ha nem Samsung ötlet van azt is szívesen veszem.
40-42- esetleg 46ˇ-os érdekelne.Köszi
-
sityupityu
veterán
Érdekes dolog ez az input lag. C650-em van aminek elméletileg elég magas,de én semmit nem vettem észre. Mindig is konzol játékos voltam és amikor átváltottam c650-re nem vettem észre késést,pedig a legtöbbet fps játékokkal játszom. Sőt,nagyon sokat nyomom a Fight Night-al ami szintén egy olyan játék ahol rengeteget számít az ember reakcióideje és hogy erre hogy reagál a tévé,de én itt sem vettem észre semmit. Viszont azt sem állítom hogy nincs,lehet hogy én kevésbé vagyok kihegyezve erre a dologra mint más játékosok.
A vinyó témához: Nem semmi hogy felmentek az árak! Persze tudtam róla.De csak pislogok hogy mennyibe kerül egy 3.5" 1Tb-os vinyó. Tavaly tavasszal a 2.5" 1Tb-os WD Elements vinyómat vettem 20 ezerért. És ha jól tudom a 2.5"-os vinyók drágábbak mint a 3.5"-ak. Egyébként nekem is kikapcsol fél óra múlva rákötött állapotban ha nincs használva(persze a tévé üzemel),csupán a jelzőfény villog csak.
-
Agamemnon
csendes tag
Igen ezeket is megértem, mérlegelni kell a helyzetet, hogy mi a leg optimálisabb megoldás.
Nekem pl nincs hely a TV mellett elosztó pedig a szekrény háta mögött. így a TV mellé kihúztam 2 db kábel egy USB hosszabbítót, és egy Mini USB-t.
így vinyó mehet az egyikre PenDrive meg a másikra és nem kell a TV háta mögött kotorászni
-
ratkaics
senior tag
Azt gondoltam, hogy a digitális SD adás jobb lehet, mint az analóg, az LCD TV-én. Mert én most mindigTV-t használok és jobb a képe az TV2-nek is a mindigTV-vel, mint az analóg földisugárzású adással.
De pl ezelőtt UPC Direct-em volt (műholdas), de az alapcsomag, alap beltérivel, és SCART-al volt összekötve a TV-vel, de botrányos volt a kép, gondolom, ha előfizettem volna a HD-s csomagra (amihez komolyabb beltéri jár), akkor jó lett volna a képminőség, de mi nagyon keveset nézünk TV-adást, ezért lemondtam minden ilyen jellegű előfizetést és csak az DVB-T FTA adásokat használjuk. Így a kép HD-s adókon tényleg szép, és az SD-k is elég jók, ráadásul nem kerül pénzbe. Mondjuk itt ahol lakom elég alacsony a jelszint, ezért elég komoly külső antenna+erősítő kombó kell a vételhez, de végül is megoldottam. -
kori18t
tag
-
Napfénysüti
nagyúr
Igen ez nyilván mindenhol úgy van hogy ami belefér a keretbe abból kell választani. Ha lett volna most x*100k-m én is jobbat, nagyobbat vettem volna. De mivel tudtam mennyiért veszek annak megfelelő elvárásaim voltak amiknek meg is felel. Az igényeket és a lehetőségeket kell összehozni.
roberto211: tudod te mennyibe kerül az új Swift? Rohadt drága, annyi pénzért én se Suzukit vennék. De ne félj nem is fogy most itthon...
-
sandró60
addikt
Milyen tipusú a tv-d?Smart? Ha smart akkor a Smar-HUB-gomb megnyomása után előjön a menű amiben találsz olyat,hogy "csatorna" ezen belűl tudod rendezni a csatornákat-ha meg nem ilyen tipusú a tv-d akkor töltsd le ezt- csomagold a számitógépre utána pendrive-n átvitt csatornákat tudod rendezni cs-rendező
-
-
Zola007
veterán
Köszönöm a segítő szándékod.
Ezeket már számolgattam, épp tegnap méregettem ki a kinézett típusok alapján, hogy mi az a méret, ami még elférElég hülye elrendezésű szobába kerülne és nem igazán tudok vele variálni. Sajnos 37" lenne a maximum, ami még befér a szoba teljes (!) átrendezése nélkül
(elég kis szobáról van szó, 3,2x4,5 m) az eddigi TV helyére (egy 90cm széles bútorelemre)
A kinézett típusok alapján teljes méretet tekintve ~88-90cm szélesek a 37" készülékek, a 40+ már túllógna rajta.
Szívesen elnéznék én 55"-t is, de sajnos behatárolt a tér és a pénztárca is
ui: egyébként itt találtam 2 jó vizuális összevető oldalt:
[link]
[link] -
Gabesz1019
senior tag
Magyarán mondva, én az analóg kábelről nem tudok felvenni csak a T-Home IPTV-mről? Máshol miért nem lehet lejátszani, valami külön formátumba veszi fel, azt esetleg PC-n nem lehet átkonvertálni?
Ha már itt tartunk nem tudjátok, hogy hol érdemes külsős Samsung HDD-t venni?
-
rolee13
csendes tag
Igen, mindegyik USB-ben próbáltam, a HDD-ben először, de nem akarja a jót...
Elég sokat visszaolvastam, de az USB 3.0 kompatibilitási dolgokon kívül nem találtam mást.Lehet, hogy az 1 TB túl nagy neki? Amúgy S2 portable-m van.
Van valaki, akinek ekkora 2,5" vinyóval megy? Vagy vegyek egy kisebbet? 250-est?
-
-
sityupityu
veterán
-
medek3
aktív tag
-
Zoli-206
senior tag
-
xrvman
őstag
Köszi szépen, utánanéztem
http://www.upc.hu/pdf/upc_digital_felhasznaloi_kezikonyv.pdf leszedtem az ügyfélszolgálatról
[ugyfelszolgalat]
Nekem végül is a 0674 kód lett jó, Ki/be kapcs, Hang fel/le, és némítás lett jó. Forrást nem tudok választani azon. -
cápaFeri
csendes tag
Nagyon köszönöm Vlevi a választ, két perc alatt megoldottam! Ez hatalmas eredmény számomra ahhoz képest, hogy a Samsung Share programmal két órát szívtam és mégsem mentem semmire.
Ezta Serviio-t meg letöltöttem, felraktam és már fel is ismerte a tv-t. Kijelöltem a megosztani akaró könyvtárat és már be is tudtam lépni a tv-n a Media alkalmazásba és nézhettem a képeket! (Nem kellett a tűzfalhoz sem nyúlni, sem tv-t beállítani, felismerte egyből)
És egy kicsit nem csak Neked, hanem minden itt fórumozónak a témától függetlenül: Nektek köszönhetem, hogy ilyen szuper tv-t vettem, jótanácsok nélkül lehet rábeszéltek volna más típusra a boltban. Igaz amikor még elkezdtem érdeklődni Tőletek, akkor még a LE32B650 volt porondon, vagy ugyanez 37"-ban, de amikor nemrég eldőlt végleg, hogy tv-csere lesz, sok hasznosat olvastam arról, hogy ezt a C650-et kell megvennem és minimum 40"-ban, na meg a 37"-os felejtős és hogy mit nézzek, hogy jó panel legyen benne. Éppen ma 3 hónapja, hogy nem tudok betellni a képével...
Na ez egy kicsit ömlengős lett, szal. csak örülök, hogy van a fórum!
Üdv! -
porker
tag
Pedig kényelmes bármelyik megoldás. A sorozatokat szoktam így nézni vagy a gyerekek a mesefilmeket. TV-zni amúgy sincs időm.
Amúgy egész jó a SAMU lejátszó. Nekem van rendes lejátszóm is - több féle - de egyelőre ez is mindent visz. Most "berendezkedtem" az mkv-ra, egy iso-t 3-5 perc alatt átírok és ennyi. A képarányon változtatni két gombnyomás. -
Bull Boss
őstag
mondjuk ugy 130ig melyiket vegyem ? amit mondtok megrendelem
már nem bánom milyen márka (jó persze ne orion legyen de ha pl tudtok sony-t vagy bármimás best buy tv-t mondhatjátok) a lényeg hogy ne legyen vele gondom ha már kiadok érte pénzt. Melyik a jobb vétel?
vlevi: mi az a dts hang? bocsi nem nagyon értek hozzá
sima sztereo erősitőre lenne téve egyenlőre vagy valami kompakt 5.1es cuccra később...
-
xrvman
őstag
A hang opció akkor érhető el, ha van 2 db külön audió sáv. Ami a filmben van benne, azzal sajnos nem érel semmit, mert csak azt játssza le.
NAS on vannak a filmek és ott ugye nem 2 perc míg felmásolja és visszatolja készen az egészet, sajni, ha csak nem automatizálom a dolgot a NASon egy funplug segítségével.
Sajnos 8M a másolási sebessége.
Feliratok esetén is hasonló a gondom.Vagy vennem kell egy mediaboxot, ami ugyanúgy működik mint a windowsos Media Player Classic - Home Cinema ami mindent visz és mindent lát feliratot is.
Tudtok valami jó média lejátszót ajánlani? -
medek3
aktív tag
Nekem is samu a telóm és a kies tényleg fos.
Én úgy emlékszem beállítottam a "C" -t.
Az m2ts el is elboldogul?Ha valakit érdekel Nordic-T n megjelent a SW bluray saga potom 200Gb igaz csak angolul.
Xmodule : Nekem meg a teletexet kapcsolja be teljesen magától. Ez csak a CIA lehet.
Biztos most tesztelik a rendszert. -
medek3
aktív tag
Hát nem tudom.
Nekem c650 ös tévém van és kipróbáltam ezt a serviot, de még a sima hd- sem volt hajlandó lejátszani.
Az allshare meg mindent gond nélkül. Ráadásul jobb a kezelhtősége mint a tv menüjének.
De ez lehet, hogy csak nekem felel meg.pinochet: Az allshare beállításban, lejátszók menüpontban nézd meg, hogy engedélyezve van e a tv-d.
-
Pinochet
tag
Ezer köszi!! Na az már előrelépés, hogy a Serviio-t látja a tv, bár a zenéket és egy csomó filmet nem lát valamiért..
Erre valami ötlet?
Azt viszont rohadtul nem értem, hogy az Allshare a telepítés után a Serviiot rögtön látta, de a tv-t egyáltalán nem akarja, viszont a serviio meg rögtön észleli és a tv-ről tudom is irányítani... Teljes káosz, de legalább valami fény már látszikÉs abban a pillanatban, hogy a Serviio-t észlelte mint eszköz és rögtön be is tudtam állítani. Úgy tűnik, hogy valamiért a gép és a tv nem hajlandó észlelni egymást, viszont a lejátszónál meg ott virít a tv
-
nttt
csendes tag
-
Produkció
senior tag
hát ez fasza, mennyi baromság van már TV téren megint. 4éve vettem egy M87BDX-et akkor is napok kellettek mire képbe kerültem hogy mit vegyek, most megint kevés az az info amit feltüntetnek mert a fele "kamu". LG-ből melyiket ajánlanád? Max 150-160ezer Ft a büdzsé, legalább 37 de inkább 40" kéne, ami még lényeg hogy kb 3cm vastag legyen mint a Samsung D5000-es széria hogy mutassan valahogy a falon, ne féltéglaként
Sony-k amúgy hogy állnak? Gondolom szokásosan ugyanazt tudják mint a 150ezres Samu csak 200ért
-
Kija
aktív tag
Szerintem kicsit keveritek az USB csatlakozó típusokat.
Van a hagyományos széles: Type A
Van ami általában a nyomtatókon szkennereken van: Type B
Van ami a régebbi mobileszközökön van (pl. régebbi mobil HDD-ken): Mini USB
És van ami az újabb mobileszközökön: Micro USB
Ahogy elnézem a WD mobil HDD USB3-as csatlakozásába simán belehet dugni egy Micro USB-t és akkor USB2-ként fog üzemelni! De ugyanez a helyzet pl. a Samsung S2-nél is. Én ilyet rendeltem és holnap jön meg.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy látni fogja-e a TV egy USB2-es Type A-Micro USB kábelen keresztül.... -
Anonymus23
veterán
-
medek3
aktív tag
Te tudsz erről valamit, hogy hol lehet engedélyezni a tv-n?
Idézet gyugyo79 től : Van erre saját protokol.
Elég ha csak kábellal van a TV rákötve az otthoni hálózatra. A TV-n engedélyezni kell az ilyen távirányítást utána működik. Pld.: [link] egy windowsra meg még sok mindenre felrakható kis program.Nálam ez a c650-nel működik laptopról szoktam néha használni. -
medek3
aktív tag
Te tudsz erről valamit, hogy hol lehet engedélyezni a tv-n?
Idézet gyugyótól: Van erre saját protokol.
Elég ha csak kábellal van a TV rákötve az otthoni hálózatra. A TV-n engedélyezni kell az ilyen távirányítást utána működik. Pld.: itt egy windowsra meg még sok mindenre felrakható kis program.Nálam ez a c650-nel működik laptopról szoktam néha használni. -
sityupityu
veterán
Így van! Nagyítás,azt annyi. Nekem mindig azon van a tévém. Így ha 16:9 akkor azt tuti hogy 16:9-ben látom,a 4:3-as adókat meg szintén csak nagyítva nézem(kivéve az F1 volt amit nem)mert nem szeretem a széles fejeket.
Medek3! A legegyszerűbb ha veszel egy külső vinyót aztán lenn van a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest