Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
őstag
Sziasztok. Remélem itt kapok választ 😀 A kérdésem a következő lenne. Én évek óta már telefonról küldeni a tartalmat át tv-re. Általában full hd minőségű filmek. Nos, pár éve egy Samsung s23 ultrám volt és egy Samsung alsó középkategóriás tévé. A telefon natívban tudta átküldeni a filmeket, minőségromlás nélkül. Majd azokat simán tudtam távirányítóval kezelni, minden funkció működött, kereső sáv stb. Egy frissítés után az s23u elvesztette ezt a képességét és csak sima képernyő tükrözéssel tudta átküldeni a dolgokat. Szar kép, frame drop, csúszó hang. Nézhetetlen lett. Nemsokkal később lecseréltem a tvt egy középkategóriás Qled TCLre. Azon is olyan gatya volt, úgyhogy elengedtem. Találtam erre egy külsős progit,de az bizonytalanul működik mostanában. Időközben s25 ultrára változtam. A Samsung saját megoldása azóta sokat javult,de nem az igazi még mindig. Viszont... A telefon fórumában egy fórumtársnak elvileg meg működik normálisan. Samsung 2022es tévé+s25u kombó. Natívba megy át a film , a távirányító minden funkció működik. Az lenne a kérdésem, kérésem, hogy akinek Samsung telefonja van és használja film nézésre Samsung tévével,ott mi a helyzet? Mert most két opció van. 1. Időközben működik,de csak Samsung tévével normálisan és azért nézhető nálam már ugyan,de nem tökéletes illetve távirányítóval off, mivel hogy TCL tévém van most. Vagy.. 2. Ugyanúgy szar a natív küldés a fórumtárs meg mágus. Pillanatnyilag nincs közelben Samsung tv amin ki tudnám próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest