Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• klaya86

őstag

Sziasztok. Remélem itt kapok választ 😀 A kérdésem a következő lenne. Én évek óta már telefonról küldeni a tartalmat át tv-re. Általában full hd minőségű filmek. Nos, pár éve egy Samsung s23 ultrám volt és egy Samsung alsó középkategóriás tévé. A telefon natívban tudta átküldeni a filmeket, minőségromlás nélkül. Majd azokat simán tudtam távirányítóval kezelni, minden funkció működött, kereső sáv stb. Egy frissítés után az s23u elvesztette ezt a képességét és csak sima képernyő tükrözéssel tudta átküldeni a dolgokat. Szar kép, frame drop, csúszó hang. Nézhetetlen lett. Nemsokkal később lecseréltem a tvt egy középkategóriás Qled TCLre. Azon is olyan gatya volt, úgyhogy elengedtem. Találtam erre egy külsős progit,de az bizonytalanul működik mostanában. Időközben s25 ultrára változtam. A Samsung saját megoldása azóta sokat javult,de nem az igazi még mindig. Viszont... A telefon fórumában egy fórumtársnak elvileg meg működik normálisan. Samsung 2022es tévé+s25u kombó. Natívba megy át a film , a távirányító minden funkció működik. Az lenne a kérdésem, kérésem, hogy akinek Samsung telefonja van és használja film nézésre Samsung tévével,ott mi a helyzet? Mert most két opció van. 1. Időközben működik,de csak Samsung tévével normálisan és azért nézhető nálam már ugyan,de nem tökéletes illetve távirányítóval off, mivel hogy TCL tévém van most. Vagy.. 2. Ugyanúgy szar a natív küldés a fórumtárs meg mágus. Pillanatnyilag nincs közelben Samsung tv amin ki tudnám próbálni.

Új hozzászólás Aktív témák