Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
( V )
veterán
nem feltétele hogy a legfrissebb hivatalos romra rakd! a legtutibb megoldás a D1L1ZS recept, de egyszerűbb (GB -> ICS (max. az ICS-t kétszer kell feltenni) is működhet!
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
gfpeti
tag
Én is ezért raktam vissza a GB-t .
Nálam is gyakran előfordult, hogy elnémította a hangszórót, mikor lehúztam a fülest.Rgo nem csörgött ki a telefon, csak ha újraindítottam.
És ott voltak a hívás problémák. Vagy én nem hallottam akit hívok, vagy ők hívtak de nálam nem jelzett.
Egy telefonnál ez elfogadhatatlan!
Ha majd lesz stabil ICS (bár ezt kétlem) talán újra megpróbálom.
De szerintem addigra már lecserélem az SGS-t :-) -
gps2
csendes tag
En is az ISC+Spirit FM kombot hasznalom. Nekem is volt idonkent, hogy nem hallottam a masik felt hivasnal, de ok hallottak engem, egyebkent mar a kicsorges sem hallatszott.
Csak ujrainditas utan sikerult a telefonalas megint.
Viszont az utobbi hetekben nem tapasztalom mar ezt, pedig mindennap hallgatom a radiot. -
tompi113
csendes tag
Gondoltam hogy páran csak finomkodnak, nehogy szegény újonc sírva hazameneküljön
Egyébként rossz megérzésem volt a dologgal kapcsolatban, pláne mikor írta, hogy személyesen nem lehet átvenni, de ezek azok a dolgok, amiket az ebay szarul kezel.
Ha nem tudsz személyes találkozót összehozni és nem fizeted ki akkor te leszel a hunyó, szerintem ebben az esetben gond nélkül letiltanak stb... Na meg ha a vevönek 100%-os értékelése van, 100 terméket eladott akkor felmerül a kérdés, hogy most miért tért át a rossz oldalra a kis dartvéder...
Remusz911: annyira nem volt nyerö az üzlet, 40 volt a teló, de egyébként tényleg olyan mint az új, az aksija is jól bírja. Szóval megérné megcsináltatni...
Szerintem valaki megvette aztán hamar gondoskodott a sorsáról.
De gondolom nem adta fel ö sem, lehet megpróbálta visszahozni/visszahozatni valahogy az IMEI-t, ezzel még nagyobb gödröt ásva a telefonnak.[ Szerkesztve ]
Az élet csak úgy szép, ha őrült is egy kissé.
-
gfpeti
tag
-
DrEVIL87
csendes tag
A legújabb változatot nem tudjuk használni mert galaxy s re le lett tiltva, ha jól értelmeztem (szétcs.szi tán a teló hangszóróját az esetek 1%ban (vagy csak sima hangszórókat nem tom)), bár csak a buszon futottam át amit írt a fószer nagy idegeskedések közepette. Valaki amúgy tud megoldást?
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Tolom már pár éve a torrent-et, vinyóm még nem nyiffant ki tőle. Blade-n is majd egy évig futott. Persze nem éjjel-nappal, csak néha napján. Az is hibátlan azóta.
Ha meg mégis pár hét alatt tönkre menne, ahogy kolléga írja felül viszem gariba, és lesz egy zsírúj telefonom, még jól is járok.
Szerintem OC-ről is találok én ugyanolyan káros cikkeket, mint a torrent-ről.
Olvasni sok mindent lehet, csak a tapasztalat mást mond. -
atillaahun
veterán
...és (#30040) cozmo
De hiszen már most se működik rendesen. Ezekszerint az előző tulaj is 24/7-be nyomta rajta a torrent-et? Pedig korrekt tagnak tűnt.
Egyébként szerintem pont ugyanannyira káros mint mondjuk az OC. Biztos azt se használjátok.(#30042) Tonyk
Nem mondtam, hogy senki, csak a jelenlévők nagy része. Ahogy én se. Bár én nem is tettetem.[ Szerkesztve ]
-
-
Pete55555
addikt
-
GáborG
tag
A főzött ROM is JVZ, így fölöslegesnek gondoltam, így is csak ideiglenesen lesz fent.
A másik kérdésre tudtok választ? kernel felrakása után menni fog a zip-es telepítés?
pn199: köszönöm remélem nekem is beválik már ha felmegy, a másik kérdésben nem tudsz segíteni?
GáborG
-
senior tag
Csatlakozom! Napokban észrevettem,hogy 80 megabyte a teteje a szabadramomnak pedig van 339. Semaphore 2.1.1 kernelről van szó. Néha olyat laggol,hogy lesek. Válasz időre volna valami jó tippetek? Például a gyári böngésző : 2-3 mp amire elindul, szintúgy akár egy angry birds vagy cut the rope játék....
-
Sanyi1122
csendes tag
Na most tájékozódok csak Ugy taccsra vágtam a vasat hogy csak vakarom a felyemet. Jó hogy csináltam efs mappa mentést. Most odinozok de a kernelen vacilálok hogy melyik is legyen.
Teló:sgs Rom:CyanogenMIUI Kernel:platypus_rev-NEO_XX.1-galagxy+telus-04598-g756d2af Modem:JVT
-
Sanyi1122
csendes tag
mondjuk ez igaz de nem tudom mire irtad. hadjuk is. Miért van az hogy ha v.ki nem tud valamit akkor az pancser? Azért vagyunk itt hogy segitsünk egymásnak és nem azért hogy szapulják a másikat.
Teló:sgs Rom:CyanogenMIUI Kernel:platypus_rev-NEO_XX.1-galagxy+telus-04598-g756d2af Modem:JVT
-
Tonyk
veterán
Ez nem így működik.
Fel kell tölteni a jelenlegi ROM-od -ból pár állományt, utána lehet csak belefőzni a kívántakat. Ha 2.3.5 -öd vagy JVZ-d van azt megcsinálom neked szívesen.
Ja látom JVZ-d van, mond meg melyik kell bele és szólok ha megvan.
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Vagany
őstag
"Innen még senki sem vitte a telefonját szervízbe azért, mert az odin kinyírta és utána nem tudott vele mit kezdeni."
De volt már rá példa, keress vissza.
"Egyébként itt többen jelezték, hogy a szervízben felhomályosították őket arról, hogy a Kiessel való frissítés sem hivatalos, csak az ha beviszed és ők (odinnal) megejtik."
Valóban ez a hivatalos álláspont, de akinek áthúzták a garipapírját az odin-ozott és nem gyári romot rakott fel, Kies miatt még nem volt ilyen.
"Ha én megveszek egy százezres telefont és az Kies frissítés közben behal, vagy ami gyakoribb, hogy frissítés után laggol, mint állat, az miért a júzer hibája?
Nekem honnét kéne tudnom, hogy tiszta rendszerre érdemes frissíteni? Melyik kézikönyvben van ez leírva?"
Ebben van valami, de ez is csak a user kényelmét szolgálná, de a tapasztaltabbak tudják egy reset megoldja, de akkor ugranak a felrakott szoftok.[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Vagany
őstag
Egy mezei juzer nem tudja mi az az odin, de ha tudja is ugyanugy eltolhatja a rendszerét és mivel nem hivatalos frissítési mód jó, eséllyel jobban meg is szívhatja ha áthúzzák a gari lapját.A kies nagyon sokat javúlt, én csak azt mondom aki hivatalos rom-ot akar és mezei júzer inkább a kies-t használja megfelelően és akkor nem lesz gondja.
"Fogja a telót, kábelt, Kiest és nekiáll akár egy éves, jól telepakolt rendszert frissíteni. Tudjuk mi lesz a vége."
Ha gond van még mindig tud csinálni egy resetet, vagy be tudja adni szervízbe minden gond nélkül, mert ő csak a hivatalos frissítési módot és romot használta, ellenben az odinnal és a sammobile-os félhivatalos rom-okkal. Továbbra is tartom, hogy nagy felelőtlenség kezdő júzereknek az odin említeni kizárólagos megoldásnak, mert megfelelően használva a kies sem rosszabb.
"Akkor mi is a leggyengébb láncszem?"
A leggyengébb láncszem a júzer és erre e kies sem megoldás, de ha már valaki veszi a fáradtságot és idejön mert problémája van, ne beszéljük már le a hivatalos útról, ha azt semmivel sem nehezebb megcsinálni és az eredmény sem lesz rosszabb, mint a másikkal. Én is odinoztam sokat, gyors, egyszerű és megbízható, de a legkevésbé sem hivatalos, van amire csak az odin jó, de kezdetnek én inkább a kiest javasolnám, ha valaki többet akar és tisztában van a következményeivel akkor mehet az odin. De ez a "Kiest felejtsük el" hozzáállás helytelen szerintem.
-
Vagany
őstag
Látom nem értetted meg amit írtam. Épp arra utaltam ha olyanok odinolnának nowipe-al akiknek féléves rendszerük van ugyanolyan vacak lenne a végeredmény. Az odin is csak akkor ér valamit ha 3 file-os reparttal tolod. Ha elfogadod hogy a rendszert teljesen újra kell pakolnod akkor ugyanolyan jól meg lehet csinálni kies-sel is mint odinnal. És megfordítva is igaz. Ha több hónapon keresztül csak nowipe-olgatsz odinnal egy idő után az is ugyanolyan vacak lehet mintha kis-szel frissítenél.
tariattila: semmi újdonság nincs benne mindegyik gyári rom-ban teljes, de kérdezték, én válaszoltam .
[ Szerkesztve ]
-
Vagany
őstag
Nem értek egyet. Én használtam a KIES-t is és az odint is. Nincs gond a kies-szel. Ha te is egy több hónapos rendszerre tennél fel egy nowipe-ot odin-nal (mint ahogy ez néha meg is történik) akkor az se lenne jó. Az odin-nal is és a KIES-sel is a teljes wipe-os és utána resetes rom felrakás a legjobb és mindkettőnál a no wipe/reset nélküli felrakás csak egy félmegoldás. Nem mondom, hogy a kies tökéletes, sőt, de a leghivatalosabb/legegyszerűbb romfelrakási módszer. Másra én sem használom, frissítésre, de nincs is szükség másra. Most gondolkoztam én is a gariztatáson és ezért a leghivatalosabb romot szerettem volna feltenni. Először odinnal felraktam a régi 2.1-es 3 fájlos JM2-t pannonos csc-vel. Erre volt ideiglenes root (z4root) így visszamásoltam az EFS mentést, ezután 2 KIES-es fríssítés következett. Először 2.2.1-re utána2.3.4-es XWJVT-re ami nem ua mint az XXJVT. Ha jól tippelem ez inkább egy JVR lehet (a modem XXJVR). Ettől hivatalosabb nem is lehetne a rendszer. De úgy megtetszett, hogy most simán használom, Ha nem lenne szükségem 1-2 extrára nem is nyulnék hozzá. De a BLN, vodoo color (a sound annyira nem fontos) és a rooot szükségessége (pl titanium backup) miatt valami kernelt fel kellene raknom. Ha ez JVR, egyáltalán nem biztos, akkor semaphore-t, vagy inkább Neo-t, esetleg egy speedmod-ot érdemesebb felrakni. Csak a root, a BLN és a vodoo color-ra lenne szükségem. Még azt nem tudom, hogy menthetném le a mostani kernelemet, ha esetleg vissza szeretném rakni később a custom kernel helyére. A kernel flasherhez root kell, ahhoz másik kernel, ez zsákutca .
-
-
-
dani90
csendes tag
Multimédiára használható adatmennyiség (az e-mailezésen és böngészésen kívüli, belföldi adatforgalmazásra rendelkezésre álló adatforgalom). Például:
netrádió, internet video (pl.: Indavideo, Videa, Youtube, Metacafe stb.),
voice és video chat,
multimédiás alkalmazások, online játékok használata,
szoftverfrissítés, applikációfrissítés, applikációk letöltése okostelefonra -
sb
veterán
Köszi, akkor asszem kipróbálom a JVO-t. A wifi sem erős, de azzal még kibírom, a telefon térerő, ami még gyenge jelenleg. Szintén néztem ilyen szempontból az Ace-t és végig jobb volt az út során. Szóval elkezdett bosszantani a dolog.
Twine, köszi neked is. Ezek szerint akkor régebbi JVQ mellé is mehet a JVR modem...
A phone FC érdekes... nekem még egy sem volt se JVP-n, se JVQ-n pedig elég sokat telefonálok. Legalábbis konkrétan kiírt FC nem volt, csak 1-2 olyan eset amikor furán elsötétült a kép a lerakáskor 2-3mp-re.Egyébként NTP átírás óta házon belül 10-20s alatt megvolt a fix. Félelmetesen felgyorsult. Szabadban azelőtt is megvolt ennyi idő alatt, de házon belül percekig homokórázott csak. Csak aztán eltelt 1-2 perc és elszállt az öröm a fix-el együtt, ahogy leszakadozgatott.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
3 gépen prószáltam. Mindegyiken jol fennt van. Köszi azért. Hogy tudnék neki romolni? Megoldás kéne. Mert tölteni tölt neki. Csak egy stabil rom kéne. De JVR 3 fájlos ugyebár odin. Az meg usb... Wipeos egyfájlos CWM - ből felrakhatő stabil romot keresek, ha vki tudna segiteni, köszönöm !
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
schumi
aktív tag
Bavid, odium :
Akksi ki be már volt sajnos semmit nem ér, próbáltam a recoveryket több félét sajnos egy sem jött be (mármint nem jön be a menü) , sajnos szervízelés lesz ebből én is úgy látom
hacsak nincs még egy számomra ismeretlen nem 3 gombos reset
köszi a tippeket azértAmi nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing
-
Rico75
csendes tag
Lekaptam a samfirmware.com-ról a JVR-t, és ODIN-nal csináltam.
Ha azt mondjátok, hogy a quadrant nem számít, akkor én elhiszem, csak látok mindenféle számokat, meg szabad memóriákat, meg mindent, azt hittem, lehet még jobb.
Eddig mondjuk gondom nincs vele...
Mitől jobb pl. egy S.U.R.F.A.C.E vagy egy Semaphore 1.5?
Mijazaz EFS? Ha nem tudom mi az, biztos biztonságban van -
R2D20208
addikt
Odium megpróbálom. És köszi a normális emberi hozzászólást.
Bavid : Olvasd vissza picit a te sok érdekes hozzászolásodat. Szted hány embert érdekel a neo 12 meg a MIUI Language packok? Hány ember reagál a dolgaidra? Ha hagyjuk... Ez itt nem vitafórum..
[ Szerkesztve ]
-
Na most ha a gyári ROM rendszermentés nem nálam lett megcsinálva, hanem az előző tulaj gépén, akkor hogyan tudom visszarakni a gyári ROM - ot? Vagy elég a telefon gyári állapotba helyezése?
Szerk.: illetve a hivatalos 2.3 - as ROM mikorra várható?
[ Szerkesztve ]
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Bdanyy
addikt
Nekem napi 1-2 phone fc volt, de én sokat is telefonálok.
Operával az a bajom, ha mondjuk linkelek skypera operából, majd skypeból visszalépek akkor betölti újra az oldalakat, mert bezárta mert nincsen elég ram
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
R2D20208
addikt
na bocsi a helygfoglalásért. Tehát pár szin van berakva. (ezt a feketére képzeld el) Screen s tal gondba vok, mert nincs lehetőségem most felrakni
milyen juweval.A SystemUI app minden ki van szedve, semmi nem változik. Csak a lockscreen.[ Szerkesztve ]
-
samfishR
senior tag
Letöltöttem 3 verziót, egyik sem jó. Pirosan írja, hogy "module need to be loaded", a device supported zöld, aztán megint pirossal h "superuser is not available". a leírásban:
Custom kernels: root not needed.
Standard kernels: root required.
ebből arra enged következtetni, hogy rootolni kell. így van? -
roberto211
őstag
Egyébként mi az hogy nekem nem játszik gyári állapot?? Bármikor feltehetem a jvq android 2.3.4 et ,hiába stock de hivatalos, ezt eddig tudom csak azt kérdeztem h elég ennyi vagy valami kell még hogy a darky core 10.1 +vodoo lagfix eltünjön?? Aki erre tud választ adni és nem mást mondd az kérem írjon,....... Köszönöm...
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest