Hirdetés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz Dare2Live #49745 üzenetére
vagy egy sgs3 mini-re 4,1 colos legyen, kétmagos sgs3 dizájn maradhat csak kisebbe(unalmas lenne a régi dizájn)
ja és HD kijelzős
érzem hogy tudja a Samsung, hogy sok embert a péklapát kijelző tántorít el, és hogy készít egy kisebb sgs3-ast
novemberre csak lesz ilyen mikor hosszabbítok, esetleg ráfanyalodok az sgs3-ra, végülis tök jó azt leszámítva hogy túl nagy és nincs nekem ilyen nagy telefonra szükségem
-
fo_di
őstag
válasz Dare2Live #49423 üzenetére
miui music? [APP][OFFICAL][4.0+][ARM v7] MIUI Music v4
(annyi, hogy widget csak miui launcherhez van benne)Vasinger!: a romot az aláírásom szerinte cseréld hivatalosra és én törölném az sd kártyát az árulkodó nyomok miatt
[ Szerkesztve ]
-
Zé_Mester
őstag
-
Martynis
tag
válasz Dare2Live #48451 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Azért írtam 3-4e értékben, mert nem igazán akarok fülhallgatóra költeni, nem túl sokat használom, de egy normális azért jó lenne.
C75--S500i--6230--7610--6233--k660i--6300--N95 8GB--5130--kf750--i900 omnia 8GB--5800 XM--C6--Iphone 3G 16GB White--I9000 Galaxy S 8GB--E72 Black--N86 8MP--LG Optimus P990 2X--I9000 Galaxy S 8GB--Iphone 4 16GB Black--6230--i9300 Galaxy S3 16GB--N96--Iphone 6 16GB SpaceGray--......Iphone X 64GB
-
Remus389
veterán
válasz Dare2Live #48082 üzenetére
Nekem pont a méret miatt marad az sgs1. Hiába használok 2hete SGS3at nem bírom a méretét megszokni. igen ezen vacillálok én is, félek ez már nem telefon, hanem kistévév méret
anno kamaszkorormban havernak ilyenje [link] volt, akkor nagyon sokat tudott, meg telóról váltogatta a számítógép+hifirúl zenéket(tyű!), de soha nem tudtam irigyelni, mert olyan bumfordi tuskó telefon volt
a gs3 legalább jól néz ki, de tényleg rohadt nagy, adják ugyanezt ki 4,3 colban és szavam nincs
az sgs3-ről [link] nekem is kicsit ez volt, na mindegy Novemberig eldöntöm
[ Szerkesztve ]
-
tompi113
csendes tag
válasz Dare2Live #44432 üzenetére
Én nem cserélni akarnám, hanem a gyárit visszahozni
Nem értem, hogy miért ilyen bonyolult ez a dolog, nyílván védeni kell a telefont, hogy lopott telefonok stb esetén ne lehessen változtatni, de a gyárit miért nem lehet visszaírni egyszerüen??
Találtam egyébként különbözö boxokat interneten (SL-Box, Z3X, ...), amik elvileg vissza tudják írni, de 15 e körül kezdödnek. Ez már ugye alapból több mint a 12 ezer, aztán ki tudja sikerül-e...Az élet csak úgy szép, ha őrült is egy kissé.
-
tompi113
csendes tag
válasz Dare2Live #44415 üzenetére
Köszönöm a sok infót mindenkinek, aki segít
Vagany: köszönöm még egyszer a linket, tegnap este sajna kicsit lassan csordogált lefele, így tesztelni már nem volt idöm...
Remusz911: köszönöm a tanácsot, sajna a rendörséggel nem tudok mit kezdeni, ha lopott lett volna a telefon akkor nyílván fel lehetett volna jelenteni söt a rendörök külön rácuppantak volna a témára (Ausztriában még komolyabban veszik az ilyet...), de mivel nem lopott ezért a rendörök csak annyit mondtak, hogy az eladóval kell ezt már megbeszélnem. Ö most egyébként azt mondja, hogy nála még müködött. Bizonyítsd be, hogy nem így volt. Az egyedüli "bizonyítékom", hogy amint megkaptam a telót rá 20 perccel írtam neki, hogy nem müködik. Az átvételröl van papír, hogy mikor is történt. De azt hiszem ez nem sokat ér. Lehetne menni ügyvédhez, de nem hiszem hogy megéri a cécót. Mint mondottam az Ebay meg nem tesz semmit, annyit írtak, hogy megvizsgálják az ügyet, ennek több mint egy hónapja... Az eladó azóta is aktiv stb, kapott egy nagy negatív értékelést meg egy szép véleményt tölem oszt ennyi.
A 12 ezres alaplapcsere jó megoldásnak tünik, de elötte még felhasználom a lehetöséget és küzdök vele egyet, jó pap holtig tanul, ilyet még úgysem csináltam
Mondjuk lehet félúton megunom és tényleg veszek egy alaplapot, inkább marad a Diablo 3, olyat sem csináltam mégzolka1977: megköszönöm, ha feltöltöd valahova, mindenképpen megpróbálnám, minél több megoldás annál jobb esély...
MK VII: gyanús, hogy ez a variáció lesz a végén, de mivel van a hibás mellett egy müködö telóm annyira nem SOS a kérdés, inkább próbálkozom elöször. nem szeretemegyszerre a legkönnyebbet utat járni, pláne, ha a problémás alatt esetleg még okulok is...
Egyébként félve írtam be a fórumra, azt vártam, hogy az elsö 10 üzenet az lesz, hogy te barom hogy vehetted meg így a telefont személyes teszt nélkül, hogy lehet valaki ennyire debil, kretén, amatör stb... Az ok: azért, mert az eladó személyes ügyekre hivatkozva, "munka miatt" jelszóval megírta, hogy csak postán tudja elküldeni, személyes tali nem lehetséges, persze miután leütöttem... Mi van, itt nincsenek tuskó emberek???
[ Szerkesztve ]
Az élet csak úgy szép, ha őrült is egy kissé.
-
Remus389
veterán
válasz Dare2Live #44217 üzenetére
már minek is lecserélni sok pénzért egy jól szóló, villámgyorsra megcsinálható, tőkéletes&kényelmes méretű mobilt(4col)
egy rakás pénzért egy nagyobb, rondább tepsire, amit úgyis ugyanarra használnád(netezés, zenélés, telefonálás)
én így vagyok vele, sok pénzbe kerülne és nem is mindenhol előrelépés, sőt van ahol hátralépés (kényelem, design, talán audio minőség de ebbe nem vagyok biztos)
ezért is vettem SGS után SGS-t , éreztem hogy a későbbieket elcseszik(azokon a pontokon ami nekem fontos)
[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
válasz Dare2Live #42893 üzenetére
Ahogy nézem nem kapott jobb wolfsont. Nem mintha kéne jobb,de azért itt is jó lenne előrelépést látni.
Design egy nagy nulla.Számomra igencsak rút/esetlen ennyi hype után. Pentile is elég gáz.(4.8colon már illene tényleg valós 720p-t mutatni)
Nem is értem mire volt ez a nagy felhajtás.Szerintem még mindig az első Galaxy S a legnagyobb durr. A 2 pedig egy igazi izomkolosszus szép elegáns designnal.
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
tariattila
veterán
válasz Dare2Live #41055 üzenetére
nightly a leg átgondoltabb... (szerintem)
de ma ezek a romok szénnészívattak...
jelenleg a 12.-ei nightlyra akartam wipeok után felrakni a 15.-eit és a Trebuchet L. folyamatosan leállt... csak akku ki-be / cwm volt... vissza kellett raknom az előzőt...most jó... mára feladom
-
Falconer
aktív tag
-
p06
senior tag
válasz Dare2Live #37587 üzenetére
Hálám üldözni fog !!!!
Igaz nem a matricás dolog oldotta meg de ott volt a próbléma, egyszerűen nem érintkezett az antenna felső része magával a modullal, igaz még nem szedtem szét, de egy drót darabbal befeszítettem és most tökéletesen működik, majd az antenna pótlást is kipróbálom.
-
( V )
veterán
hmmm, érdekes megoldások! asszem az xda-n már olvstam a cikke(ke)t. a nyomkodós nem működik, barkácsolni meg nem szeretnék egyenlőre míg van gari.
amúgy voltam vele gariztatni és egyáltalán nem röhögtek ki. 2 nap alatt megvolt és tökéletesen működött... 3 hónapig XD
max lesz még egy köröm a szervizbe
mindenesetre köszi az infót![ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
-
Falconer
aktív tag
Ne viccelj, akkor most ha elviszem gariba akkor nem fogják megcsinálni?
Nálam az a gebasz, hogy eddig tökéletesen ment a GPS, mindig ilyen 10-15 mp-en belül talált jelet és nem is ment szét. Egy ideje viszont szar az egész, legtöbb esetben semmit nem lát, néha megtalálja a jelet de el is dobja rögtön.... Októberig garis, gondoltam vissza a gyári romot aztán szerviz.
-
sagit
veterán
válasz Dare2Live #37466 üzenetére
Azért ez a rom mert ameddig nem támogatotta az AOKP hivatalosan az SGS-t addig ők porolták. A build23 alapút 3 hétig használtam megelégedéssel ami nálam nagy szó
Aztán megjelent az AOKP hivatalosan is SGS-re de az volt a vicc hogy bugosabb volt mint ez a port. Szóval nem váltottam mert minek? Ez a rom az AOKP milestone4 en alapul csak az bugmenesítve és testreszabva. Teljesen jó eddig.
Azért note mert csak 15k különbség volt közte és az alapban kiszemelt SGS2 között. Gondoltam kipróbálom és ha nem tetszik eladom és jöhet az SGS2.
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
scream
veterán
válasz Dare2Live #37466 üzenetére
Nekem már a sima S is nagy, nem hogy S2 vagy Note ... mmint még S épp hogy határ,mert szerintem az nem praktikus ha a telefon kezeléséhez két kéz kell illetve nem fér el az ember zsebében,vagy ha még valahogyan be tudja préselni,akkor meg nem tud előre dőlni,lehajolni...
-
sagit
veterán
válasz Dare2Live #37443 üzenetére
miért ezt a romot vagy miért a Note-ot?
XtremLor:hát ez az.. könyöröghetek nekik hogy hozzák már azt a telefont, hadd fizessem
eddig hibátlan a cucc... Beta 2.1-nél jobban testreszabható
érdemes cserélnimár csak azért is mert DPI váltogatás után is müxik a market
bodoraudio:nekem is tetszik
babicsbalu: ami nekem nagyon bejön az az iOS copy statusbar-os időjárás jelentés.. illetve hogy lockscreen-en is kiírja... van még sok finom apróság ( pl akkujelzés, átlátszó statusbar és rengeteg minden)
az animációk durván eyecandy-k és nem laggolnak... kb ennyi
mindenki: nem úgy raktam ahogy ajánlják, szóval csak saját felelősségre
ics-ről úgy is lehet jönni hogy format chace plusz system, aztán wipe dalvik,cache,init.d
És utána installálni a romot. Az appok nagyrésze megmarad ( van ami nálam eltűnt )
Eddig bugmentes de ezt nemtudom garantálni.[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Remus389
veterán
válasz Dare2Live #31795 üzenetére
Amit én Androidos telot néztem mindné rossz/katasztrofális minőségű a zenei rész. Durva zaj, torzítás... teszem hozzá ez csak "nekem" probléma az átlag ezt észre se veszi még ha konkrétan egy könnyen észrevehető és durva S/Nről is van szó.
lehet viszont az sgs-en túl is van élet
wolfson hangchipje van az olcsó galaxy 3-nak is(!voodoo is van hozzá), a wave1-nek, a meizu-knak, az eredeti iphone-nak(iphone1, 2007), talán az LG kétmagosának vagy melyiknek
ezekről tudok...
de pl az iphone 4/4S hangját is dicsérik, vagy ez csak ilyen az "Apple mindenben jobb" fanatizmus?
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz Dare2Live #37090 üzenetére
miért annyival jobb a SGS+voodoo-nál egy külön mp3 lejátszó?
nekem volt Sony mp3 lejátszóm, elárulom az SGS voodoo-val megeszi reggelire
ez a wolfson hangchip brutkó, meg egy jó füles is kell
mondj olyan hordozható zenelejátszót ami lényegesen jobb egy sgs+voodoo-tól
különben ha annyira vájtfülü és igényes vagy, érdemes túrkálni a voodoo beállításokban
[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
válasz Dare2Live #31795 üzenetére
Na most reagálnék egy 2 hónapos hsz-re, ami egy 1 hónaposra reagált
Dare2Live: Azt mondtad, nagyon vájtfülű vagy Meg tudnád írni milyen beállításokkal szoktál zenét hallgatni SGS-en?
- Milyen appot használsz?
- Azt hogy állítod be?
- Mik a Voodoo Controlos beállításaid?
- Használsz-e egyéb audio hacket?Köszi!
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
( V )
veterán
-
iistvan91
csendes tag
-
sonique
őstag
válasz Dare2Live #31612 üzenetére
esetleg prbald ki ezt a romot MitRa Rom V5.2 [JW1][2.3.6]
nem tudom pl ezt hogy érték el
-
-
atillaahun
veterán
válasz Dare2Live #29558 üzenetére
Ez a JVZ+Semaphore kétségtelenül egy fos. Durvább mint bármelyik autokiller, úgy bezárja 5 perc alatt az összes programomat, amiket használnék, mintha 50 MB RAM-ból kellene gazdálkodnia. Feldughatom az Androidot, mintha csak winfosom lenne. Most már tényleg kíváncsi vagyok MIUI-ban hogy oldották ezt meg. Abból nem lehet szerinted ezt a RAM kezelést átültetni valahogy?
Vagy nem tudtok valami olyan Appot ami bebetonozza a programjaimat a memóriába?
sagit: azzal kezdtem.
[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
válasz Dare2Live #29558 üzenetére
Nekem is ez volt a problémám JVT-vel (és JPU-val is). Folyton bezárta a QQ launchert (jó tudom golauncherben meg launcher proban van opció h ne zárja be, de qq lancher jobb nekem, PONT.) MIUI viszont más kategória, van, hogy 1-2 napig is úgy marad a böngésző, meg a market, ahol hagytam, belemegyek ugyanott folytatom, pedig közben telefonáltam e-maileztem, zenét hallgattam, stb. Próbálj ki egy MIUI-t szerintem
...Szeretem leracsniztatni...
-
Dare2Live
félisten
válasz Dare2Live #26845 üzenetére
uhh visszahoztam....
99% az app2sd kavart be az ext4nek. Aki ilyenre adja a fejét az csak óvatosan.
logarithm: kösz
%os aku kijelzést esetleg CRT/Glass modot JVT+Semaphoron használ vki...? Honnantöltötte le? Felraknám a korábbit csak idegeskedek nem vagyok 100%ig biztos benne, hogy az ext4nek az app2sd kavart e be...
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
logarithm
őstag
-
berczy03
aktív tag
válasz Dare2Live #14812 üzenetére
Szerintem pusztán azért, amit Bavid írt. Elijeszti azt aki most jön ide. Idestova kicsit több, mint fél éve van meg a teló. Nem mondom, volt pár vakvágány a ROM-ok között, de FroYo-nál a JS8 betonstabil, gyors, GB-nél pedig a JVP, JVQ hasonló.
Valótlan dolgot állít. Pusztán ez a baj!Mondom: Szerintem!
Ja, hogy értelmeset is mondjak: Feltettem három hét stock JVQ után Darky 10.2-t, bár olvastam rossz dolgokat róla. Eddig okés, de csak néhány órája megy.
Komolyan kitépem a hajam, ha szar lesz és lecseréltem miatta a faszányos stock JVQ-t!!![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
Kevin's
senior tag
válasz Dare2Live #12027 üzenetére
Hát a mai menü
JVQ RomokGingreal 7.0 JVQ ez elég stabil DC kernelel egész jó üzem időben is !
Criskelo V76B1 JVQ
Vagy BlockBuster (pinpong romja van még a mai kínálatban )
De szerintem mindenki a Darky 10.2 várja már !♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
tariattila
veterán
válasz Dare2Live #10633 üzenetére
Gyári Samfirmes JVP 2.3.4 letöltési link
XX_OXA_JVP-v3.7-CWM3RFS.zip Ezt keresd a lap vége fele (XDA)gubacsino ! mennyire igazad van! azt nem gondoltam volna akkor, hogy a 2.3.4 megoldja a fő bajomat... valóban lerágtuk anno azt a csontot...
de hál'isten ez is múltidő...[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz Dare2Live #9185 üzenetére
De akkor is átáll másik hálózatra ha nincs bepipálva ? Ha igen akkor nagy balfasz vagyok hogy nem tudtam
Memória (RAM) optimalizálás Nekem bevállt nagyon, de most juwen fennt van igy is ugy is, tehát nem kell megcsinálnom
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
CHIPman
nagyúr
válasz Dare2Live #7829 üzenetére
Hát akkor te tudsz valamit, mert nekem zsebben hordva a 9 és fél hónap alatt összesen egy fél centis karcot sikerült rá gyűjtenem, bár azt nem tudom, hogyan. Más semmi nincs, még minimális se.
A torque az egyébként egy autós vevőhöz kötött cucc, nem fog csak úgy menni.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
JJ hunter
aktív tag
válasz Dare2Live #7347 üzenetére
ha nem játszol az UNO HD-vel, akkor nem ragad be az oprendszer az én használatommal (napközben kb 9-14ig guglicset folyamatosan, állandó 3G kapcsolat reggel 8- este 11-12ig, szinkronizáló, kb 1 óra MC2 naponta, illetve alap a telefonálás és smsezés mindezek mellett) elmegy 1 nap és pár órát. ez azt jelenti kb, h 2 teljes nap tudom használni, mivel éjszakára repülőben van a telo. Egyik reggel feltöltöm, másnap este kell töltőre tenni.
szerk: láttam itt 3 napos üzemidőt is, végig wifivel. de nekem ez az üzemidő teljesen megfelel
[ Szerkesztve ]
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
CHIPman
nagyúr
válasz Dare2Live #7320 üzenetére
Nem próbáltam, mivel az s2 romja aligha megy fel s1-re, de mondd, ha tudsz valamit, amit én nem.
R2D2: Miért ne lehetne? Belső SD/clockworkmod/backup mappában vannak a dolgok, azt mentsd le.
Oppenheimer: Megtörtént, a CM7 abból indult supercurio jóvoltából, de nekem nem sikerült működésre bírnom. Meg amúgy is csak egy bughalmaz lenne.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Kevin's
senior tag
válasz Dare2Live #5189 üzenetére
Ez várható volt hogy lesznek . A gingert el cseszték a készítők látszik hol figyeltek froyonal .. ezt meg gyorsan össze dobták és teli van bug-al .. , bár most le kopogom szerecsen rom 10.1 et , mert idáig nem jött elő ez a probléma és remélem , hogy nem is fog .
Pedig én is váltani akartam majd a közel jövőben SGS II re ha már 100 ezer ft alá megy az ára akkor biztos le cserélem addig meg marad a sima !
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest