Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
gps2
csendes tag
válasz nrbi001 #47316 üzenetére
Be van kapcsolva, meg is jon a mail, csak a widgeten nem jelenik meg.
Miutan a widgeten ranyomtam, ahol a szam ott is van, hogy van olvasatlan levelem, akkor megynitja az alkalmazast, ahol ott van az uj level. Kilepek az alkalmazasbol, es akkor mar a widgetben is mutatja....nem igazan ertem. -
gps2
csendes tag
Sziasztok,
Amiota attertem a 4.0.4-es ICS-re (tsunamics 2.2), azota a gmail widget nem frissit, ha uj emailt kapok. Csak a szamot mutatja, hogy van uj, de nincs elonezet. A statusbarban is ott az ikon.
Tapasztalt mar valaki ilyet? 4.0.3-on rendben volt.
koszi
-
gps2
csendes tag
En is az ISC+Spirit FM kombot hasznalom. Nekem is volt idonkent, hogy nem hallottam a masik felt hivasnal, de ok hallottak engem, egyebkent mar a kicsorges sem hallatszott.
Csak ujrainditas utan sikerult a telefonalas megint.
Viszont az utobbi hetekben nem tapasztalom mar ezt, pedig mindennap hallgatom a radiot. -
gps2
csendes tag
válasz scream #39870 üzenetére
Ja, akkor lehet megnezem megint, valtozott-e valami (azon kivul, hogy ICS-n is muxik mar). Bar a masik app-nak pont azt a funkciojat szeretem legjobban, ami a bpmenetrendben nincs. Megpedig, hogy a kedvencekkel indul a progi, es ott rogton felsorolja a kovetkezo 5-6 indulas idopontjat. Gyakorlatilag ezt hasznalja legtobbszor az ember (legalabbis en), hogy mikor indul a kovetkezo 1-2 jarat, vajon elerem-e meg.
Egyebkent a bpmenetrendnel az adatbazis pontossagara is panaszkodnak sokan, de legalabb ezt is osszevetem a ket proginal.
-
-
gps2
csendes tag
Sziasztok,
Tegnap feltettem a legfrissebb GalnetMIUI-t (1.11.11), eddig meg sosem hasznaltam ezt.
Egy fo problemam van vele, hogy ha a radiot hasznalom hiaba dugom be a fulhallgatot a speaker-en jon a hang.Talalkozott mar valaki ilyen problemaval?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest