- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
gubacsino
aktív tag
Azért az menet közben változott! Mert a Play végül mégsem kapta meg. Mert sok játék nem futott az ICSn. De igaz a Sony a fehér holló. Még ha késik éveket is
Ahogy én látom szinte az össze gyártóra van panasz a support területén. Erre akartam célozni.
Tudom nem lehet a végtelenségig támogatniuk egy telefont. De a nevetséges kifogásokkal azért nem kéne együgyűnek nézni a vásárlót.
Most Pl: JB vs SGS II felbontás, bár igaz, ez valószínű csak pletyka. -
-
gubacsino
aktív tag
Eddig fanyalogtam a samu üzletpolitikája miatt, bár írhatnék "Androidot" is. De ha JB legalább olyan kiválóan lesz portolva mint az ICS, akkor az eddigi legjobb telefonvásárlásom az SGS lesz. (bármin is mentünk keresztül, meglesz bocsájtva
Figyelemebe véve azt, hogy nem Samu bácsin múlott!!! -
Remus389
veterán
igazuk is volt az SGS-re is, bár ár / érték arányban még mindig sokkal jobbnak érzem az 1-est mint a 3-ast, bár gondolom ha lezajlik a kampány akkor már (talán karácsonyra) lesz elfogadható ár is, vagy ha majd az LTE lenyomja kicsit... (NOT ) persze hogy jobb ár/értéken
sőt mivel nem olyan zavaróan nagyméretű, nekem abszolút értékben is jobb
lejjebb írta valaki hogy ellopták, elvesztette az sgs-ét
ha nem kerül elő a kára kb 40.000 Ft, fájdalmas, de elviselhető/kibírható
ha sgs3-ast veszít el, kára kb 140.000 szopás
-
Dare2Live
félisten
Én nem tudom, hogy a szar ramkezelés vagy/és a kevés ram miatt van (720p azért többet igényel, több alap aplaklmazás...) de az SGS3 bezony sokszor lagol, sokszor 2-3secet!!! kell várni mire a launcher ujra betöltődik, böngészőt kidobja ramból lehet mindent újra reloadolni... eközben meg még van szabad 200mb+ ram, ami kevés de azért ennyivel az SGS1 semmi hasonlót nem csinál.
-
Boonen007
őstag
-
Remus389
veterán
lehetne írni a kijelző beeges problemajarol is...
mi az, mire figyeljünk, hogyan elozhetjuk meg (pl ne legyen kék ikon felül stb )
szóval tényleg kéne egy precíz első hsz, jön egy újonc, csak annyit kell mondani, minden tudás össze van pontokba szedve, precízen az első hsz-be, linkekkel, ajánlott romokkal, utmuatoval
nyugi lenne
-
D1L1ZS
őstag
-
D1L1ZS
őstag
Nice! Már én is Tsuna 2.5 alatt vagyok + devil3 0.98.3! Ez jól jön nekem is!
Command Centerhez kell valami külön? Valami Jason file rémlik...de mivel Sema alatt voltam így nem foglalkoztam vele...Előre is köszi!UI.: Amúgy ezek az appok (3 db) nem ütik egymást? Csak kérdem...
-
Klarsa
tag
Akkor lehet, hogy megpróbálom még a JVZ-t az 1.hsz-ból, és lemondok a value packról! Ahhoz rakhatom ugyanazt a semaphore-t amit a JW6-hoz használtam (Semaphore_2.7.4.tar), vagy egy régebbi kellene rá?
Lagfix esetén gondolom nincs változás JVZ esetén, mehet minden úgy ahogy JW/-nál csináltam? -
-
Linkin
senior tag
Na lehet majd kipróbálom csak legyen már abból is stabil verzió mert bétákat már nem szívesen tesztelgetnék meg akkor már romolok is egyben tehát megvárok valami romot és akkor feldobom
Esetleg mielőtt kérdezné valaki hogy milyen tokot használok GS-en amit ugye lehet látni azon képen amit linkeltem. Tehát ezt használom. egy hátránya van a melegben kicsit kitágul.
[link] -
Linkin
senior tag
Az szép csak a JB még használhatatlan meg nekem a devil most nagyon jó úgy hogy nem is kísérletezek mással.Használja valaki itt RemICS 1.3-as verzióját mert a facebbok csoportjukban elég nagy a csend pedig naponta írnak vagy 40 postot
Én most a Tsunamira várok kiváncsi vagyok hogy milyen lesz mert nálam utoljára teljesen jól működő verzió a 2.2 volt.Tényleg abból a Linaros-romból van már stabil változat? -
Vasinger!
nagyúr
Hogy érted, hogy belefér?
Képernyő az tökéletes, nincs beégés.
Utólag nem biztos, hogy ezt vettem volna meg, de a hátlap miatt 1k-t le is alkudtam. Így is ez volt a legjobb állapotú telefon a piacon 1 hónap nézegetés után. És végül is a hátlapon kívül tényleg nincs baj vele, van rá sok gari, gyártói és makulátlan állapot a repedéstől eltekintve, tehát fóliás, semmi karc, kopás nincs sehol sem.
-
( V )
veterán
TotallydubbedHD fotó (és majdani) videó blogja a JB projectről.
(lol beelőztek
)
(#49276) gfpeti
elég beleolvasni a fórumba, hogy milyen orbitális hibák (és milyen sok) vannak mindenkinél...szerintem ez a komment önmagáért beszél...
gyanítom hol kell keresni a hibát(#49278)
mindemellett riszkpekt hogy így kitartasz az android / SGS mellett!
ha nekem ennyi gondom lenne és ilyen elégedetlen lennék vele már rég kivágtam volna az ablakon!(not!)
-
gfpeti
tag
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest