- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sagit
veterán
válasz
atillaahun #35054 üzenetére
szedtem le nem telepítőset valahonnan ( sajnos már nem tudom honnan) ahol benne voltak a driverek szépen sorban a mappában
úgy emlékeztem hogy xda-n úgy volt fent -
sagit
veterán
válasz
atillaahun #35052 üzenetére
akkor tuti driver hiba szerintem
amennyire csak tudod pucold le a régit, majd xda-ról szedd le az uccsót és amikor downloadban csatlakoztatod kézzel tallózd be neki a helyet ahol keressen
nekem is volt ilyen bugom, ez segített
-
nggabi
félisten
válasz
atillaahun #35050 üzenetére
akkor bocs
kontakt szpré? de csak óvatosan...
-
nggabi
félisten
válasz
atillaahun #35048 üzenetére
másik szgéppel is próbáltad?
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #35045 üzenetére
Nem szóltam, úgy tűnik megoldódott.
Most már hitelen megismeri. Pedig vagy 8-szor újraindítottam. -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #32078 üzenetére
Na előbb lehet nem volt egészen tiszta amit írtam. Úgy értettem, hogy felcsatlakozik a laptop a megosztott mobilnetre, csak nem tölt be egyetlen oldalt sem a böngésző. Telón megy. Nálatok?
-
m4rk.89
aktív tag
válasz
atillaahun #32078 üzenetére
Válaszoltam.
-
fo_di
őstag
válasz
atillaahun #31160 üzenetére
a jart átnevezed apk-nak és bármilyen apk decompilerrel (apktools, apkmanager, satöbbi, satöbbi) decompile-ozod és ad egy adag smalit
utána ha azokat szerkesztetted, visszacompile-ozod, ha rendszerszbintű app,. akkor nem írod alá, aztán újra elnevezed jarnak -
Tonyk
veterán
válasz
atillaahun #31157 üzenetére
Mert abba ismét bele tudsz menni.
-
Tonyk
veterán
válasz
atillaahun #31155 üzenetére
Ha csak egy dex-et találtál benne az gáz, mert lenni kéne még ott pár dolognak. Próbáld meg megnyitni 7-zip-pel. Vagy keress egy dex - jar konvertert.
-
Tonyk
veterán
válasz
atillaahun #31152 üzenetére
A jar-t ki szokás csomagolni.
-
Dare2Live
félisten
válasz
atillaahun #31106 üzenetére
Milyen romokat/kerneleket próbáltál ki, miket töröltél rootexplorerer?
Gondoltam nekiállok mégegyszer hátha...
-
Tonyk
veterán
válasz
atillaahun #31017 üzenetére
Most magyarázzam el mi a lebegőpontos számítás? Meg egy adatbáziskezelés során a I/O művelet?
De most komolyan? Vagy mire vagy kíváncsi?
-
Szakiii
addikt
válasz
atillaahun #31017 üzenetére
Ez nagyon kezdő kérdés lesz számotokra de az odex és deodex mit jelent?
-
Tonyk
veterán
válasz
atillaahun #30994 üzenetére
JW1 + Semaphore @ 1000Mhz : SD(belső) : 8.4 / 10,8 pontszám:2977.
1200-on: az össz. pontszám 3401CPU float a processzor lebegőpontos számítási képessége, a Database io pedig adatbázis műveletek sebessége.
-
Zolesz007
őstag
válasz
atillaahun #30997 üzenetére
Így is volt 2 főverziófrissítés... Azért én a helyükben kijuttatnék egy ilyen akadozó TW-es ROM-ot samfirm-re aztán meglátjuk a közösség mit kezd vele
-
sagit
veterán
válasz
atillaahun #30990 üzenetére
mérd le gigner alatt mennyi, én kb dupla ekkorára emléxem de nem rakom most újra a telefont ezért
torrentre pedig még mindig nem való a nand
-
sagit
veterán
válasz
atillaahun #30988 üzenetére
belső, a sebessége godnolom javulni fog
a lényeg viszont látszik, a gpu gyorsul 25%-ot
-
Dare2Live
félisten
válasz
atillaahun #30721 üzenetére
"De így is 2 perc alatt betelik a maradék, úgyhogy eddig nagyon úgy néz ki hiába szenvedek vele, az SGS RAM kezelése szerintem menthetetlen. Amíg nem oldja fel valaki a hiányzó kb. 100 MB-ot, addig nem lesz Multitasking. Bár amennyire olvastam, XDA-n már 2.2 óta próbálkoznak vele, és semmi, úgyhogy nem reménykedek nagyon."
Az a röhely, hogy régebben jobb volt a multitasking. Fél nap után is ott folytatta pl Opera mini ahol abbahagytam. Most meg ~1dolog fér el a memoban és annyi.
És nem is a taskok eszik meg... Vmi felzabálja tipikus memory leak.De ez nem csak samu probléma, minden 512mbs de még 768mbs modell is küzd vele. Ott tartunk, hogy rendes multitaskhoz kell az 1giga, főleg így, hogy nyakunkon az ICS ami szintén nem sporol vele.
-
MPeter87
őstag
válasz
atillaahun #30837 üzenetére
Én a feszültséggel nem foglalkoztam, csak a governort állítottam!
Konkrétan annyi volt rossz benne, hogy hiába állítottam be bármit is, nem maradt úgy. Kiléptem belőle, majd vissza és minden visszaállt kezdeti állapotba.szerk.: ha az USB-re céloztál, akkor az volt vele a gáz, hogy amikor csatlakoztattam a kábelt, kiírta a teló, hogy egy média folyamat leállt és nem látta a gép a telefon tárhelyét, telefonon a legördülő menüben nem lehetett csatlakoztatni.
-
rasky
senior tag
válasz
atillaahun #30828 üzenetére
aksi ki-be?
-
Tonyk
veterán
válasz
mondom ES Task Manager
-
sagit
veterán
válasz
akkor mivel érdemes nézni hogy mi van a memóriában?
egyébként tedd fel a MyICS-t
2 mb-al több ramot lát a telefon mint a tesóm barátjának a Nexus S-e a gyári ICS-el
-
sagit
veterán
válasz
atillaahun #30717 üzenetére
ebből a listából ha 10 db szokott bent lenni a ramban akkor sokat mondtam, azokat is elég szvsz fagyasztani
-
Weeman1
veterán
válasz
atillaahun #30717 üzenetére
Szép munka.
És így mennyi lett a szabad ram? -
Tonyk
veterán
válasz
atillaahun #30714 üzenetére
Frissen elindulva 196MB szabad, egy napos használat után ES Task Managerrel egy takarítást nyomva 206MB szabad. Ennyit még nem láttam. 160-170 körül volt eddig a legtöbb.
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #30714 üzenetére
Memóriával kapcsolatban múltkor említettem, hogy elkezdtem egy listát a biztonságosan eltávolítható /system/app-okról, gondoltam közzéteszem, mert eddig még nem sok hasonlót találtam, hátha másnak is jól jön némi extra RAM ezeknek a kipucolásával.
Szóval nálam a következőek voltak funkcióvesztés nélkül törölhetőek a Jetpack 8.1-ből- AngryGPS.apk (ugyanolyan gyorsan talál jelet a rendszer A-GPS-sel ezután is)
- AxT9IME.apk (gyári billentyűzet, csak akkor töröld ha tettél fel másikat)
- BluetoothOpp.apk (aki sokat BT-zik esetleg meghagyhatja, én rühellem a BT mindenfajta formáját)
- BluetoothPbap.apk (...hasonlóképpen)
- BluetoothTestMode.apk (...hasonlóképpen)
- BRCMBluetoothService.apk (...hasonlóképpen)
- Browser.apk (Opera-t használok helyette, de lehet már nem sokáig)
- CalendarProvider.apk (GTO ToDo list-et használok helyette)
- CameraFirmware.apk (a neve ellenére enélkül is hibátlan a kép-, és videófelvétel)
- ClockPackage.apk (szintén másik óra-, és ébresztő programot használok)
- Divx.apk (elméletileg gyári lejátszóhoz valami licenszes baromság, MoBoPlayernél felesleges)
- DownloadProviderUi.apk (letöltések nézhetőek meg vele, felesleges)
- Email.apk (Gmail-t használok csak)
- Encrypt.apk (nem jöttem rá mire való, látszólag semmi fontosra)
- Gallery3D.apk (gyári galéria, másikat használok)
- GoogleBackupTranspor.apk (elméletileg gyári backup-oló, gyakorlatilag szvsz nem jó semmire)
- GoogleCalendarSyncAdapter.apk (...nem calendar-ozok)
- GoogleFeedback.apk (asszem hibajelentés küldő a Google-nak)
- GooglePartnerSetup.apk (szvsz újabb guglis baromság, nem tudom mire való)
- GoogleQuickSearchBox.apk (keresődoboz widget - pfejj)
- HTMLViewer (nemjó semmire)
- InputEventApp.apk (valami Samsung-os szemét)
- install_flash_player.apk (átraktam a data-ba, mert itt nem frissíthető)
- LiveWallpapersPicker.apk (élőháttérképvalami - pfejj)
- MarketUpdater.apk (Market frissítő - visszaraktam a régi Marketet, és enélkül nem frissíti fel az új hulladékra)
- Memo.apk (gyári jegyzet - van jobb)
- MtpApplication.apk (újabb Samsungos szemét a KIES-hez)
- MusicPlayer.apk (van jobb)
- MyFiles.apk (gyári fájlkezelő - gyenge)
- Personalization.apk (nem tudom mire való, de nem tetszett a neve)
- Phone_Util.apk (...szintúgy)
- PhoneErrService.apk (...ha minden megy rendesen ez dob pár extra FC-t, hogy ne unatkozz)
- PhoneSetupWizard.apk (első indításkor megjelenő varázsló)
- PicoTts.apk (gyári szöveget beszéddé alakító motor, én Svox-ot használok)
- PopupuiReciever.apk (esse hiányzott eddig)
- Preconfig (nemhangzikjól ugye?)
- ScreenCaptureService.apk (beépített képernyőmentő - van jobb)
- SecDownloadProvider.apk (törléskor eldobja a hálózatot, de aztán visszaáll, fontos lehet, de eddig ment a telefonálás nélküle is)
- SecurityProvider.apk (biztos valami képernyőfeloldóminta vagy mi a tököm - nem kell)
- SelfTestMode.apk (talán az alábbihoz van köze)
- serviceModeApp.apk (szervíz kódokat nem használok)
- SetupWizard.apk (annyának varázsoljon)
- shutdown.apk (ez se jó semmire)
- signin.apk (újabb Samsung-os szemét)
- SimDetachNotifier.apk (értesít ha hiányzik a SIM?? - mer egyébként nem jönnék rá)
- SnsAccount.apk (valami közösségi szarság)
- SnsProvider.apk (...szintén)
- SoundPlayer.apk (még egy hanglejátszó ha 1 nem lett volna elég - enélkül is vannak értesítések, nem tudom mire való)
- Stk.apk (asszem ezzel lehetne autópálya-matricát venni, meg parkolásért fizetni, sose próbáltam)
- Talk2.apk (Gtalk - nálam videochattől összeomlik)
- TouchWiz30Launcher.apk (gyári Launcher - pfejj)
- TouchWizCalendar.apk (sokadik calendar - fő a biztonság)
- UserDictionaryProvider.apk (gyári szó-megjósló cucc billentyűzethez - nemélek vele)
- Vending.apk (szépújszar Market - tettem fel régit)
- VideoPlayer.apk (csak azt nem játszik le amit kéne - van fent Mobo)
- VoiceDailer.apk (magyarul nem ért)
- VpnServices.apk (távoli elérés a telefonhoz)Ugye már ez is alaposan tisztított ROM a JW1-hez képest, tehát ami ebben alapból nincs benne a gyári ROM-ból azok is gond nélkül törölhetőek. Még ennél is több szemét.
Felelősséget természetesen nem vállalok, csinálj sok Backupot, és lehetőség szerint ne véglegesen töröld őket, hanem helyezd át mondjuk az SD-re egy systemappsbackup könyvtárba.Majd bővítem még a listát, ha felidegesít a rendszer és kitörlök pár dolgot belőle.
-
sagit
veterán
válasz
atillaahun #30644 üzenetére
csak azt próbáltam... viszont most frissítek pont egy Nexus S-t... megnézem az mennyit lát
-
sagit
veterán
válasz
atillaahun #30638 üzenetére
a hacksung féle igen
-
zozyk
addikt
válasz
atillaahun #30638 üzenetére
Jó kérdés,még nincs kinn,majd ha kijön,és felteszi valaki,akkor kiderül...
-
Gameboy77
aktív tag
válasz
atillaahun #30633 üzenetére
Nem töröl semmit.Nem rég cseréltem én is.
-
sagit
veterán
válasz
atillaahun #30546 üzenetére
de tud..
tedd fel a cpu spy nevű appot..láthatod hogy elmegy deep sleep-be a telefon
-
odium
aktív tag
válasz
atillaahun #30546 üzenetére
Nekem eddig az összes rom felkelt a home gombra. Sőt, mindig is azt használtam és nem a power-t. A kérdés alvó állapotos részét nem értem. Azt kérdezed, hogy ha home-al ébresztesz akkor utána megy-e majd alvóba ha nem oldasz képernyőt? Persze, hogy igen.
-
sagit
veterán
válasz
atillaahun #30542 üzenetére
normális
-
gyuri2008
veterán
válasz
atillaahun #30340 üzenetére
Ezt a Recovery-be csináljam meg?
Köszönöm a válaszod -
lsebestyen
addikt
válasz
atillaahun #30333 üzenetére
uhh, jó hogy szóltatok...pedig múltkor végig nyálaztam, és le is szedtem, de elfelejtettem felrakni
-
lsebestyen
addikt
válasz
atillaahun #30329 üzenetére
:d notim van...de már kettőben próbáltam, meg próbálom egy harmadikba is... eddig 4 droidos telóm volt, plusz jó néhány amit rootoltam, és persze mindegyiket máshogy kell csinálni...
szerk.: lehet az a baj, hogy nincs fenn a kies? am ez már rootolva van meg minden, most az aláírásomban lévő rom+kernel van rajta!
-
Toekie
tag
válasz
atillaahun #30273 üzenetére
+ GTA3.
Amúgy nem, csak felhúztam, pár percig próbálgattam, Quadrantot futtattam, de semmi komolyabb alkalmazást nem indítottam. Aztán vissza 1000-re.
-
eventus
veterán
válasz
atillaahun #30258 üzenetére
lefutott a jvt, újra van imei. most lesz a kódos reset
-
eventus
veterán
válasz
Szia,
Nincs :S most néztem, ahogy kérdezted. Mit tudok tenni?
-
nggabi
félisten
válasz
jajah vigyázni kell. sok a kamu kártya...
-
nggabi
félisten
válasz
atillaahun #30222 üzenetére
próbáltam, nem bírja. legalábbis nekem szétfagy a kép 1300mV-on.
-
theiron320
aktív tag
válasz
atillaahun #30222 üzenetére
Kipróbálom majd, köszönöm
-
odium
aktív tag
válasz
atillaahun #30154 üzenetére
Aha. Csak pda-ba betallózod azt az egy fájlt és flash közben látszik mikor az odin teszi fel a modemet meg a csc-t is.
-
radicspeter1
őstag
válasz
atillaahun #30129 üzenetére
Jó látni magam...
Ajánlom még nektek az universal adrenalin shoot v13-at!! Sokat dob a szekeren... -
radicspeter1
őstag
válasz
atillaahun #30135 üzenetére
Na megelőztél...
Üdv mindenkit!! Most regeltem...De nem vagyok kezdő a témában...
És boldog karácsonyt mindenkinek!!! -
bajusz66
aktív tag
válasz
atillaahun #30134 üzenetére
Ez:
XWJW1-ODEX-Boeffla-Mod-V1.5-(crt+batt+whiteover+extPower+greenIcons+ICSAnim+AOSPLock+Transp.+ICS.zip -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #30134 üzenetére
Nah megnéztem az oktató videót, és úgy tűnik az utóbbi.
-
sagit
veterán
válasz
atillaahun #30122 üzenetére
semmi jelentősége sincs annak hogy a telefonhoz lesz-e továbbra is support avagy sem..
SGS2-ről semmit sem portolnak.. Nexus S-ről annál inkább
-
Tonyk
veterán
válasz
atillaahun #30058 üzenetére
Tolom már pár éve a torrent-et, vinyóm még nem nyiffant ki tőle.
Nem tudod mi a különbség egy flash tároló és egy winchester között ugye?
-
odium
aktív tag
válasz
Tapasztalni még nem tapasztaltam, de nem a Kiskegyedben olvastam. Hidd el, nem akarok én neked rosszat
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
Szia
Az oke, ha neha torrentezel, de a FLASH es a torrent nem jo baratok, hamarabb kinyirja, mint a normal uzem, persze igy is tovabb birhatja, mint a telefon tobbi alkatresze a mokat, csak a lenyeg, hogy hamarabb oregszik el. Emiatt erdemes noatime-al mountolni az ssd-ket is linux alatt.
Szoval szerintem napi szinten ne torrentelj
Foleg, ha elszall a flash, es esetleg gariba meg valami miatt nem cserelik ki (nem tudom milyen romot hasznalsz, a gyarit, vagy valami fozott verziot) akkor annyira nem lesz vidam a dolog
laca
-
Pete55555
addikt
válasz
Közöd nincs a témához, ahogy a HDD és SSD közötti különbségeket sem vágod (sőt, ahogy lejön azt sem tudod mik azok) Az OC és a torrent meg még mindig teljesen más dolgok. Ja, és ez nem olyan, hogy: "Olvasni sok mindent lehet, csak..."
A torrent KINYÍRJA a belső SD-det. Ez TÉNY. -
odium
aktív tag
válasz
atillaahun #30045 üzenetére
Fizikailag nyírja az sd-t. Az OC-vel meg felesleges összehasonlítani, mert nem ugyanarról a hardverről van szó. Egyébként többen használják alaphangon az sgs-t mint húzva, többek közt én is. A torrent (főleg a nem vagy rosszul beállított) fizikai meghajtóra tett "jótékony" hatásairól pedig olvashatsz a neten
Tonyk megelőzött
-
Tonyk
veterán
válasz
atillaahun #30045 üzenetére
"Egyébként szerintem pont ugyanannyira káros mint mondjuk az OC."
Na, ezt nagyon-nagyon rosszul gondolod. Konkrétan fogalmad sincs róla. És még Te ítélsz meg másokat?
Torrenttel pár hét alatt kinyírhatod az NAND memóriát, míg OC-vel a processzor élettartamában a használati időre tekintve érdemi változást nem tudsz előidézni.
-
cozmo
őstag
válasz
atillaahun #30014 üzenetére
Torrentezz csak bátran, tőled sem vennék telefont... szerinted mennyire nyitja ki az sd-t? Elárulom kurvára...
-
odium
aktív tag
válasz
Persze, torrentezzél csak telefonnal, nyírd ki az sd-t idő előtt. Aztán majd lehet panaszkodni, hogy az sgs-nél az is szar
GáborG: Ha már újrahúzod a gépet, miért nem JW1-et teszel?
-
B.Ricsike
őstag
válasz
atillaahun #30016 üzenetére
Tegyél fel Odinnal egy 3 fájlos JVZ vagy JVT ROM-ot, aztán meg engedd rá az új Jatpack 8.1es Custom ROM-ot és Enjoy!! Semmi hibád nem lesz, ha mindent normálisan csinálsz és tiszta rendszerre telepíted. Ezalatt értem a Factory reset mellett még az SD formázást is!
Utána felteszed az Ext4 nevezetű kis alkalmazást, átkonvertálod a fájlrendszert, és lám lám, a lagok eltünnek.... az FC-kel együtt!
-
Linkin
senior tag
válasz
Nálam a JVZ+Sema kernel állandóan FC-zett így vissza ment a JVT+sema és azóta minden jó
-
CHIPman
nagyúr
válasz
atillaahun #29962 üzenetére
Az első ICS buildhez ki kellett törölni a bootanimot, mert nem működött a 3G a RAMfoglalás miatt.
-
Bavid
senior tag
válasz
atillaahun #29858 üzenetére
Galnet MIUI ICS alatt, most kipróbáltam, opera mobil-ban megvolt nyitva 5 oldal, megnyomtam home gombot, elindítottam a market-et, rákerestem egy programra, rányomtam, hogy mutassa a teljes leírást, megnyomtam a home gombot, rákattintottam az opera ikonjára, és ugyanaz az 5 oldal volt megnyitva, ugyanott ahol épp tartottam, jó megint home gomb, marketra rányomtam, az is azonnal ott nyílt meg ahol tartottam!
-
válasz
atillaahun #29870 üzenetére
Nem tudom, nektek mi a gond az Operával, nekem csak akkor zárja be a feladatkezelő, ha hosszabb időre állni hagyom. Akkor pedig el is várom, hogy bezárja.
-
daninet
veterán
válasz
Opera folyton bezárja magát minden telefonon, nem csak a galaxy s-en. Öcsém Desire-jén is ugyan ez megy. Ilyen a program ezzel nem tudsz mit kezdeni. Engem is idegesít, ezért használom a gyári böngészőt bármennyivel jobb is az opera
Galnet MIUI v4 volt már itt valakinek? Azért vannak még benne szép dolgok pl: Battery Lasting Around 18+ Hours
-
Tonyk
veterán
válasz
atillaahun #29860 üzenetére
Esetleg a rendszer?
Egyébként meg ha ennyire pro vagy hogy kened-vágod mit kell figyelni, nem is értem mit keresel itt?! Hagyd ezt meg nekünk tudatlanoknak játszótérnek.
-
atillaahun
veterán
válasz
Még annyi, hogy szvsz a feljebb említett bizonyos 8 ember közül 4-nek fogalma sincs mi az amit figyelni kéne igazából, a másik 4-et meg nem érdekli - neki bárhogy működik az úgy van jól.
User error-ozni persze nagyon könnyű, de választ adni mondjuk arra, hogy mi foglal 200 MB RAM-ot, azon a 3-4 aktív alkalmazáson kívül ami összesen 50-et tesz ki, már keményebb dió. Mint ahogy a futó szolgáltatások-, vagy gyorsítótárazott folyamatokban bármi rendszert találni is ...
-
k2laci
tag
válasz
atillaahun #29822 üzenetére
Köszi, ZTE BLADE-em volt a Galaxy S előtt
Most már tényleg rám lehet mondani hogy nekem semmi sem elég jó ...
-
k2laci
tag
válasz
atillaahun #29818 üzenetére
Te milyen telót javasolnál ?
-
twine
veterán
válasz
atillaahun #29771 üzenetére
Parancsolj!
Sajnos Abban a formában nekem nem segít ahogyan gondoltam...de egyébként, akár még hasznos is lehet!
üdv -
twine
veterán
válasz
atillaahun #29766 üzenetére
Most megnéztem.....Visszaállítottam "csak GSM" módra:
"G" az ikon....ami az állapot alatt "GPRS"-t jelent!
Sajnos ezt nem néztem meg amig Telenor-os voltam,,,de arra tisztán emlékszem hogy "csak GSM" módban használtam ott is a netet, ugyancsak "G" ikon volt kint,,,és nem volt olyan problémám hogy nem tudtak hívni....(De ez már csak ismétlés,,nem írom le többször....Csak jó volna ésszerű magyarázatot kapni.....
Eszembe jutott valami! Olvastam régebben egy szervízkódot(még ki is próbáltam) amivel be lehetett állítani hogy csak "umts"-t használjon max. és ne HSDPA-t,,,vagy valami hasonló okosság volt aksikímélés érdekében.....Na ebben a menüben is lehet hogy be tudnám állitani hogy a GPRS-t ne használja......
Nem tudja/mentette le ezt a cikket, hozzászólást valaki?
Esetleg ha pacekból megy, úgy is jó
(persze én is mindjárt "rágooglezok" ) -
Kakumix
senior tag
válasz
atillaahun #29760 üzenetére
A kikapcsológomb.
Tonyk:: én is úgy tudom, hogy a Vodafone-nak nincs kiépített EDGE hálózata.
-
Tonyk
veterán
válasz
atillaahun #29756 üzenetére
"EDGE (Trémobil csak ezt használja, fentiek szerint lehet a Voda még trébb, és csak az előzőt tudja)"
Ebben nem vagyok biztos, mert többször láttam már a Vodás telefonomon (Samsung L700) a E betűt, ami ugye az Edge.
-
nggabi
félisten
válasz
atillaahun #29760 üzenetére
ha a bejovo hivast akarod nemitani nyomd meg a power gombot.
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #29707 üzenetére
Ja megvan, azt csak a fizetősbe rakta bele.
-
tariattila
veterán
válasz
atillaahun #29704 üzenetére
csak gtalk, gmail stb..működik default
a híváshoz kell külön app...marketről
-
Vagany
őstag
válasz
atillaahun #29679 üzenetére
BLN=BackLightNotification
BM=BigMem -
CHIPman
nagyúr
válasz
atillaahun #29612 üzenetére
Megfelelő kernel +bln control app marketről.
-
Tonyk
veterán
válasz
atillaahun #29571 üzenetére
Szerencsére ez csak a Te véleményed.
Nálam is minden ok vele! Erre szokták azt mondani, hogy user error szagát érezzük. -
odium
aktív tag
válasz
Kétségtelenül szerinted. Az olvasókat azért nem kéne megtéveszteni. Nálam még nem zárt be semmit.
-
sagit
veterán
válasz
mondjuk a semaphore appban a low memory killert rakd 32 Mb-ra
-
Pete55555
addikt
válasz
atillaahun #29556 üzenetére
Tudtommal eddig is benne volt, azon néztem vidiket
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #29526 üzenetére
Pofám leszakad, berakták az Opera Mobile-ba a Flash-t!
Igaz, hogy még nem 100-as, de így már bőven a legjobb böngésző lett. Whihihi. -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #29542 üzenetére
Nah Névjegyek, és Tárcsázó FC-k is javítva, nem a PhoneSetupWizard.apk hiányzott neki, hanem valószínűleg a LogsProvider.apk
Ez egyébként erre felé nem divat, hogy kitakarítjátok a system-et? Csak mert szerintem a RAM felét az a rengeteg szemét foglalja, amit ki sem jelez futó szolgáltatásként, mégis ott terpeszkedik a memóriában. Csak mert ZTE-ről gyövök, és ott ez volt az első Rom install után, de úgy látszik itt más cuccok vannak amiket nem szabad bántani.
Jól jönne valami lista, hogy melyik program mire való, és mennyire biztonságos eltávolítani, mint EZ, csak SGS-re.
Senki? -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #29545 üzenetére
Whehehe, működ!
adb shell majd rm /system/app/PhoneSetupWizard.apk vót a megoldás ha valakit érdekelne.adb uninstall-t nemtom mérnem vette be.
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #29544 üzenetére
adb pull-al kimásolni már sikerült a gépre, viszont ugyanazt az útvonalat az adb uninstall már nem veszi be.
/sbin/sh: pm: not found hibát dob.
Valakinek valami ötlet erre? -
CHIPman
nagyúr
válasz
atillaahun #29542 üzenetére
A recoveryhez semmi köze a debug módnak, ott valami más gáz van.
-
Remus389
veterán
válasz
atillaahun #29493 üzenetére
Nem tudom még mire cseréljem mert a többi böngésző meg elég szutyok. Dolphin, Opera Mini/Mobile--> nálam ezek játszanak
érdekes miui alatt Maxthonom volt, utáltam
Megnéztem most rajta egy 3 órás avi-t LAN-ról streamelve 50% fényerőn, és még 65% energiám maradt! ez elég impresszív
Mondjuk annyira nem gáz, mert így is futnak rendesen a programok, de a memóriakezelésre tényleg ráférne valami nagyon extrás script, mert App váltásnál néha úgy elgondolkodik, már azt hiszem behalt. ajánlom a CM7-et
2,5 hónapja van fent, és még komolyan nem gondolkodtam a lecserélésén, ugye ami jó és glattul működik(nincsenek anomáliák(szaggat játék), nincs FC, smooth, minden progi megy..stb) attól nehezen válunk meg
-
Tonyk
veterán
válasz
atillaahun #29431 üzenetére
Nahh....., mivel új kernelt csinált, amiben nincs benne, de ha a régire húzod rá az újat, akkor a régiből ottmarad. Akinek nem kell annak kézzel kell törölni. Remélem így már érted.
-
Tonyk
veterán
válasz
atillaahun #29405 üzenetére
Amit telefonra telepítesz alkalmazást, (android alatt) annak milyen kiterjesztése van? Csak nem apk ?
-
Tonyk
veterán
válasz
atillaahun #29377 üzenetére
Hát igen. De mondjuk nem kell PRO-nak lenni ahhoz, hogy beírd a google-ba hogy cwm apk
.... -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #29339 üzenetére
Szóval arra a kérdésemre, hogy mitévő legyek ha a legújabb Semaphore-ból kihagyták a CWM Recovery-t, de én backupolni, meg Rom-olni akarok - ITT #75 született meg a válasz tanult kollégánktól. Úgy látszik vannak még igazi Pro-k.
-
Tonyk
veterán
válasz
atillaahun #29339 üzenetére
Rom Managert nagyon gyorsan felejtsd el, teli a net téglásított készülékekkel. A sógoromé a múlt héten döglött meg tőle.
-
Tonyk
veterán
válasz
atillaahun #29326 üzenetére
Lehet..., félreérthető valóban.
(#29325) Jahi00
Usb driver, netről letölthető.
-
Tonyk
veterán
válasz
atillaahun #29323 üzenetére
Már az 1.9.0-ban benne volt, hogy kidobta belőle a cwm-et és a Su-t :
JVT_1.9.0beta (21/11/2011)
- Semaphore Script Manager updated to v0.62
- updated reworked scripts by HM.Carbide
- 341MB available RAM
- dropped CWM, Superuser applications (you have to manually delete them)
...
...
... -
hülyegyerek
addikt
válasz
atillaahun #29254 üzenetére
Nem bágom ezeket az új kerneleket, én csak azt írtam, hogy felesleges akármilyen funkciót kiirtani a telóból a több ramért cserébe...amúgy valamelyik darkcore van fent nightly 181 társaságában, és nekem tökéletes. Feleslegesn naponta romolni, meg új kernelt flesselni...
Szerk.: bocs a dupláért, de telón kényelmetlen szerkesztgetni... -
hülyegyerek
addikt
válasz
atillaahun #29252 üzenetére
Sosem telt még be a memória, nem is értettem meg soha, hogy mi a francért jó, ha 10-20 megával több a szabad...ellentétben a jó öreg nokiákkal
-
nggabi
félisten
válasz
atillaahun #29242 üzenetére
az szép... ezért kell notebookról teli akkuval elkezdeni
ha nincs most semmi gond akkor nem kell a reset...
-
odium
aktív tag
válasz
atillaahun #29197 üzenetére
Jó. Háromfájlos esetén repart kell. Egyfájlosnál kell kivenni.
Megelőztek
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz
atillaahun #29197 üzenetére
Ha 3 részes romot raksz fel mindig kell a pipa!
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest