- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
lefkosia
őstag
válasz
ferrari1 #17012 üzenetére
Próbáld ki S.U.R.F.A.C.E. 3.2 romot, 3 napja használom, eddig minden tökéletesen működik kop-kop-kop. A phone.apk eddig 1x sem csinált FC-t, akkumulátor idő is mondhatni tökéletes.
-
Remus389
veterán
válasz
ferrari1 #16576 üzenetére
és mennyit kellett ráfizetni? mert egy használt SGS olyan 65 ezer lehet, tehát 110-65=45 ezer pénz!
megérte?
annyival jobb?
pedig most jött ki a Twooey MIUI ROM, van benne minden(kiv rádió ezért várok vele)
nem sajnálod?
és milyen az Arc zenei része? felér a voodoo sounddal?
-
wagner007
tag
-
nggabi
félisten
válasz
ferrari1 #11988 üzenetére
gondolom a bootloaderről van szó. biztos pda-hoz volt az tallózva? az ariespsbl akármi? boot loader update pipa megvolt?
másrészt most már mindegy... a kieses egy próbát megér, a linken elég szépen le van rajzolva h mit kell csinálni...
lorus: ez az egy gyenge pontja van az egésznek. a többit el lehet rontani pont itt kellett volna nagyon odafigyelni... sajna ez van...
mindez xp alatt vagy win7 alatt volt? még a win7 meg a nem alaplapi usb tud szivatni...
-
nggabi
félisten
-
R2D20208
addikt
válasz
ferrari1 #11862 üzenetére
Tuti aki "nagyon" használja a telót , talál hibát. Nekem még nem volt pár nap alatt. Van egy BLN update javitás, ha nem működne . A fórumon. Go Launcherrel nálam eddig oksa. Amugy meg azért találták fel az SGS- t, és a Custom Romokat, hogy találjuk meg a hibákat!
Böngészőt Dolphin HD- t neki !
-
R2D20208
addikt
válasz
ferrari1 #11666 üzenetére
Halihó! Nekem napi használatban van, stock JVQ- n is, és Customon is. Pc. autós kihangositó. Minden oksa nálam. Hosszabb úton is folymatos kapcsolatuk van. BT fülesem nincs, de BT működik.
Ez tetszett : "szokásos MIUIS próbálkozások"
de már mióta próbálkoznak, és szorgalmasan várják az emberek a pénteket
Vitez, remélem nem JVQ- d van.
-
sb
veterán
válasz
ferrari1 #11018 üzenetére
Phone FC-t hogy értitek? ki is írja konkrétan? Mert nálam ilyen még nem volt, de fura "lerakás" már igen: elsötétült képernyő kb. 4-5mp-re és addig nem reagált semmire.
Nálam amúgy Bezke 4.1 van fent. Játék indításkor volt 1-2 fagyása, úgyhogy hamarosan cserélve lesz... kérdés, hogy mire, mert amúgy tetszik.
Nomeg úgy pörögnek itt a főzött meg gyári romok, hogy követni sem lehet.
Egy kérdésem lenne még: Alapból a Bezke-n volt egy Task Manager progi, ahol auto kill list volt belőve. Ezt kikapcsoltam majd uninstalláltam is. A híváslista és a névjegyzék viszont láthatóan kikerül a ramból bizonyos időközönként, mert van hogy 3-4-5mp-t kell várni, mire bejönnek. Ez elég idegesítő, Froyon nem volt ilyen. Mi lehet a gond?
Ill. még egy kérdés: ext4 konverzió csak a belső partíciókra vonatkozik vagy a külső SD-re is? Arra gondolom nem...
-
R2D20208
addikt
válasz
ferrari1 #11012 üzenetére
Nekem volt most 4-5 hívásom, semmi megrogyást nem tapasztaltam. Bár megmondom őszi intén, JVP- nél sem, vagy nem vettem észre. Nem tudom ott mi volt a diagnózis
De..Olyan dolog, amikor beszéltél, és a másik lerakta? Egyszer volt ilyen és nem normálisan zárult be a phone apk. Az volt a gondja?
Darky 10.2 JVQ lesz, és sztem szombatig ki lesz adva.
Ferrari Ez JVP.- nél is egyszer volt nekem, de túléltem
Ne legyünk már ennyire kritikusak sztem . JVP már nagyon alakulóban van, volt.
-
bossvico
senior tag
válasz
ferrari1 #10144 üzenetére
Természetesen ebben sok igazság van, de mi van akkor, ha mindent úgy csinálsz, és mégse jó?
Akkor nálad pl tökéletes a bezke, tökéletes a JVP, kiváncsi vagyok hogyan raknád föl, ugyanis az általad linkelt romot is feltettem, de az se volt jó.
Így kezdtem:
Lagfix ki.( ha volt 2. 3. esetben nem volt)
CWM-be wipe factory/data, wipe cache, wipe dalvik
újra indul, menüből gyári adatok törlése tehát mégegyszer ugyan azt törli
újra indul, hard reset kóddal, belső sd formázással.
újra indul, kikapcs és download módba elindít.odin-512pit-repart 3 fájlos JVP fel, wipe megin minden ,a 1.3-as odin rendszergazdaként
odinnal kernel dark 2.7.3
cwm-ből install zip.utánna bezke azt írja, hogy restart és enjoy. nincs megin wipeolás.
és ezek után kapsz egy telefont és lefagy a com.android phone.
Mit csinál rosszul az user?
Te hogy csinálod?
Én is akarok jó bezkét.
-
-
bossvico
senior tag
válasz
ferrari1 #9928 üzenetére
Ez hogy történhetett, hogy ránk szólnak, hogy tilos?
Jött egy levél, hogy kedves Bocha főszerkesztő úr, kérem szóljon rá a forumos haverjaira, hogy erről ne beszéljenek?
Vagy maguktól ilyen rendik?
És a marketről miért nem távolíttatják el azt a bizonyos progit?
Kedves Android Úr, lécci ne tegye fel ezt az unlock progit, mer itt nem szabad ezt.
Csulázó szmájli.
-
bossvico
senior tag
válasz
ferrari1 #9917 üzenetére
ajánlották itt a deodex jvp-t, na én nemvágom mi az, de ha jól műxik, akkor lehet azt rakom, ha nem, a tiédet, de már elegem van.
A gyári rom akkor odex ezek szerint?
Majd utánna nézek, de nekem mindegy hogy hívják, csak működjön már.
most ideges vagyok, széttörök egy nokiát menten, mégse ezt. -
-
budapestnite
csendes tag
válasz
ferrari1 #8852 üzenetére
Az Odin-ba a PDA-hoz kiválasztom a bezkéhez ajánlott Dark Core 2.7.3 JVP.tar fájlt, download módba teszem és felrakja a kernelt. Ezután minden megmarad a telón?
Ha ez megvan, hogy tudom lementeni az efs mappát? Nem a kernel telepítése előtt kéne lementeni vagy a telepítés után is változatlan marad? -
-
gamek!ller
őstag
-
gamek!ller
őstag
válasz
ferrari1 #8794 üzenetére
Rendben, értem. Az EFS mappát már mentem SGSToolbox-al, arra találtam leírást. Itt azt a Dark Core fájlt hova kell tennem?
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest