- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
gfpeti #49917 üzenetére
Pl az SGS- en is ha megnézed, bőven lenne még hely kitolni a kijelzőt. ennek inkább technikai okai vannak, nem véletlenül a konkurrenciánál is van keret(és ne feledjük az sgs 2010-es modell, akkor se volt jobb aminek kisebb volt a kerete, sőt)
mondjuk az egyre újabbaknál egyre keskenyebb... például a Moto Defy ilyen szempontból az egyik legjobb
Egy masszív , edzett aluminium keret, nem ilyen szappatartó "kicsúszik a kezemből állandóan" stílus. nem azért de a sgs fehér hátlapja jobb, nem csúszós, nem kacolódós és a világos krómkeret elég fémes hatású, tehát én megbékéltem
a régebbi sötét verziónál a hátlapról lepattogzott a lakk, karcos volt, a fehér hátlap kijelenthetem sokkal jobb, fogásra is, a világos fémszínű krómkeret is mutatósabb
érdekes sokan vágyunk ilyenre, de valahol mindig elszúrják
pl a HTC kaphatná össze magát, baromi szép pl egy acélkék Desire S vagy fehér Desire, de a wolfson hangchip hiánya.. vagy gyenge kamera...
sza tökéletes még nincs, jó hangchippel viszont lenne tökéletes is
-
Remus389
veterán
válasz
gfpeti #49914 üzenetére
így van egyetértek, ha a méretét leszámítom akkor viszont jó
nem kell izzadnia a Samsungnak, adják ki ugyanezt kisebbe(a dizájn is maradhat), esetleg "csak" két maggal, olcsóbbért
tuti siker lenne, nagyon jó lesz az új iPhone5 ellen, ami szintúgy 4 colos lesz elvileg
biztos lesz ilyen, anti iPhone, mert az sgs3 nem lesz az iphone5 közvetlen ellenfele
a gazdag tinilányok nem fognak ping pong ütő méretű kislapátot venni a cuki iphone5 helyett, én sem
de egy 4 colos sgs3-at bevethet ellene a Samsung, gyári Jelly Beannel, már a smúthság sem lesz érv
szóval érdekes, hogy a Samsung GS3 teljesen csúcstechnika, mégis egy baja van hogy túl nagy, ilyen triviális dologgal szúrták el
-
Remus389
veterán
válasz
gfpeti #49532 üzenetére
Most tökéletesen fut a jw6 sema kernellel ZEAM launcherrel, ami szerintem a leggyorsabb eddigi romolos pályafutásom alatt. kipróbáltam, hát nem egy nagy szám, az app drawer elég darabos és elég sivár launcher
sokkal jobb a gyári TW(mármint a Jw6-ban TW4 van?), a QQ launcher és a Launcher prau
a QQ launcher egész igényes és gyors, csak ebbe az a hiba hogy nem lehet eltüntetni az app drawerben a felesleges ikonokat, hát igen csak azért se csinálnak tökéletes launchert
egyébként nálatok nem villog a háttérkép a TW-zel?
lassan topikzárás, jön az 50.000 hozzászólás
-
-
assemble
addikt
válasz
gfpeti #49268 üzenetére
"A CM7-ből se lett sose stabil."
Hazugság, 3 stabil verziója van: 7.0, 7.1, 7.2"A CM9-et is toldozzák-foltozzák."
Mint ahogy bármelyik normális rom-ot, a CM7 fejlesztése is folytatódik még."Mikor lesz a CM10-ből stabil?"
A CM első számú szabálya: "Do NOT ask for ETAs!", azaz ne kérdezz megjelenési időpontot. Csak sikerült beletrafálniCM9-ből egyébként nagyon közeleg a stabil, RC1 már van is egy ideje, csak erre a telóra nem jött még ki.
-
-
( V )
veterán
válasz
gfpeti #48573 üzenetére
nna megnéztem marketen (úgy az egszerűbb
) és azt írja: Követelmény: Android 2.2 és újabb szóval froyo-tól kezdve már jó
én ICS-n találkoztam vele először úgyhogy bizonyosan állíthatom hogy működik rajta!
hát ez örök dilemma hogy mi a jobb: gyorsaság vagy tudás, de ebből a szempontból tartom középútnak a Nova launchert, igaz az meg csak ICS alatt van.(#48572) titta73
itt másképp van, nincsenek külön fájlban a névjegyek, hanem az appok, contacts sms-ek az sms rendszer app stb. tárolja az adataik között úgyhogy igazából ezért nincs sok értelme a gépre mentegetésnek, inkább ajánlott az amiket írtunk! -
( V )
veterán
válasz
gfpeti #48420 üzenetére
sebességre nézve szvsz a LauncherPro verhetetlen GB-n (is)
(#48424) berczy03
elsőnek próbáld meg a wipe cache + dalvik és fix permissions-t, ha nem válna be akkor rakd fel újra a CM9-et full wipe-al! -
Remus389
veterán
válasz
gfpeti #48301 üzenetére
szia, az ami az aláírásomban, JW6, nemcsak én, mások is dicsérik
bár még a semaphore-t nem is tettem fel, de így is nagyon jó
előtte 3 hétig a CM9-et 05.31 Nightly volt fent, CM9 kernellel(tehát nem cseréltem), okés volt, sztinte bugmentes
aztán gondoltam kipróbálom a Tsuna 2.4-est sema 1.2.5 kernellel, de jól lefagyott utána pedig nem akart bebootolni(pár órát volt csak fent), instabilnak tartom, persze lehet bennem van a hiba csak nincs kedvem most szórakozni a telóval
szóval ez a JW6 nagyon frankó
-
cselt
senior tag
válasz
gfpeti #47790 üzenetére
Engem is zavar...
Meg mondjuk az is, hogy 2 percenként írsz kb azonos tartalmú hszeketAmúgy meg szerintem azzal a telefonnal valami gond van, mert ennyi probléma senki másnál nem jön elő mint nálad. Érdemes lenne inkább utánajárni a dolognak, nem biztos, hogy szoftveres eredetű a dolog. De persze ezt is leírták már neked sokszor, mindhiába...
-
( V )
veterán
válasz
gfpeti #47790 üzenetére
de könyörgöm vedd már észre hogy milyen stílusban adod elő a "problémáidat" és hányan hurrogtak már le miatta itt! nem én találom ki, hanem te szülöd ezt! vagy, ha ennyire nehezedre esik disztingváltan fogalmazni akkor írogass más fórumra (van még pár), hátha ott vevők erre!
ez a fórum azért van hogyha probléma van, azt normálisan közli az ember és megpróbáljuk megoldani, nem pedig azért hogy a mérgedet ideöntsed!
És kicsit rugaszkodj el a digitális világtól.
A telefonon és interneten kívül is van élet...bölcs gondolat, majd igyekszem szem előtt tartani!
-
( V )
veterán
válasz
gfpeti #47783 üzenetére
csak azt vedd már észre, hogy a hsz-eid kb. 90% erőteljes flame* kategória, ami egyrészt a fórumon tiltott, másrészt rajtad kívül mindenki mást zavar és az ilyenekre baromira nem vagyunk kíváncsiak!
* minden olyan hozzászólást, amely "flame"-nek minősül. Ide értve az erőteljes érzelmi töltettel ellátott, személyeskedő, felesleges indulatokat gerjesztő, öncélú, a másik fél lejáratására és a közösség rombolására alkalmas, észérveket nélkülöző, provokáló hozzászólásokat. / prohardver alapelvek /
-
( V )
veterán
válasz
gfpeti #47252 üzenetére
jó de neked már rég Safarit vagy IEM-et kéne használnod!
btw D1L1ZS meg a Dolphin Browser HD-ről vélekedett
-
Remus389
veterán
válasz
gfpeti #46683 üzenetére
kedves gfpeti, nem tudom nálad mi a gond, a legtöbb embernek nem voltak ilyen gondjai a JVZ-vel
1. lehet felraksz valami olyan programot ami mindig bekavar a romjaidnál
2. lehet a telefonoddal van valami hardveres bibi, kontakt hiba, valami hülyeség amiért bizonytalanul működik, ki tudja?
ez nem létezik, nálam JW5, JVZ, CM9 bugmentes (CM9-nél egyszer nem indult el a kamera, restart)
oké lehet átsiklok én ezeken, a bugok nem tűnnek fel, de akkoris
tehát vagy magadban vagy a készülékedben keresd a hibát, ennyi
de nem hinném hogy a készülék lenne a bibis, mert ez egy mini számítógép és nem téved, tehát magadban elsősorban
javaslom a CM9-et, jól működik, smooth és a hívásokkal se volt gond
én csak szeretem és használom a készülékemet, mert zsír nagyon, nem kell túlspirázni
de most olvasom:
Újabb JVZ Sema kombó gondok .
Mi a jó istenért kapcsol be a kijelző kb 10 másodpercre ha hozzá se nyúlok a telefonhoz?
aztán elalszik, majd újra bekapcsol.
Ezt megcsinálja 5-6x aztán elsötétül.nem lehet hogy a bekapcs gomboddal van hardveres gond(tehát akkor is azt érzi hogy benyomják, mikor nem nyúlsz hozzá), ugyebár ha azt benyomod akkor kell hogy bekapcsoljon a képernyő, esetleg ha túl erősen szoktad azt megnyomni(meg piszok kombó) lehet mitommén úgy érzi hogy nyomkodod, csak egy tipp
esetleg vizes kézzel fogtad meg és befolyt egy kis wasser és kontakt van
próbáld kilapátolni onnan a dzsuvát
-
( V )
veterán
válasz
gfpeti #45921 üzenetére
persze, ezt már megbeszéltük anno, használd csak ami jólesik a "sz*r lapátolást" meg bízd ránk
csak olyan mókás amikor így összejönnek a zsörtölődők - azért vicceltem a képpel
(#45922) Remusz911
szerintem semelyik se az, mi is csak virtusból tesszük fel+
oké, még annyit, hogy a színkalibrálásról nincsen valami, mire állítsam hogy szép legyen?
erről se írtam soha semmit úgyhogy sajna passz! -
Remus389
veterán
válasz
gfpeti #45927 üzenetére
Anno a CM7-est nyomottam elég keményen.
Jésszusom mint valami heroinistalejöttél már a cuccról? kemény lehetett
nem tudom, nálam a CM7 volt az egyetlen nem gyári de stabil ROM
tehát pont ne azt mond
android 5 szerintem nem lesz sgs-re, nem is kell, inkább legyen egy tényleg nagyon jó ICS , ami 3 hónap múlva is ugyanúgy megy (valószínű eljön annak is az ideje)
Miui nálam bekrepált a hívás része, pedig tetszett
3 alapvető gond ami a nem gyári romoknál gond: gagyibb fotót csinál+rádió nincs, instabilabbak, viszont esetleg látványosabbak esetleg smúthabbak(bár ez már alig igaz)
megéri? nemigazán
-
Remus389
veterán
válasz
gfpeti #45918 üzenetére
hát igen, valószínű nekem se lesz fent sokáig
de abban bízom hogy CM9 talán megbízhatóbb cucc lesz(oké legyen egy-két apróság, azt elnézem), de amiket felsoroltál az elfogadhatatlan
azért gondolom, mert a CM9 mögött komoly közösségi erőfeszítés áll
mindegy jó lesz próbának, tesztelgetni
te gondolom ilyen Zunami cuccokat próbáltál, azokat eszembe se jut feltenni
mindig mosolygok: felrakja valaki Cuna 5.12b/x-et, a Devil 6.3b1a kernellel és kijelenti hogy atomstabil és hűdegyors, aztán rá két napra jön hogy mittommén, bootloopol, random fagy és újraindul stbstb
ezekre nem adok kreditet
-
Remus389
veterán
válasz
gfpeti #45899 üzenetére
de te miért nem próbálod ki a CM9-est? neked alapból a jvz fent van, letöltöd felrakod
az volt neked a bajod hogy túl szedett vedett cuccot tettél fel, a CM9 szerintem a legprofibb ICS SGS rom lehet, ráadásul pár nyomkodás és "visszatér" a JVZ-d(csak újra be kell lakni)
de ha nincs kedved nekem mind1
-
Remus389
veterán
válasz
gfpeti #45899 üzenetére
hogyne, végülis a CM9 tűnik a legösszeszedettebbnek szerintem nem lesz vele bajom
max nand backup és kész vissza jön a jó kis JVZ(akár a BKV-n utazva is megcsinálhatom), mit veszíthetek?
ha beválik, marad, ha nem válik be: nand backup 2 perc, és belakom a JVZ-t
meglássuk, mondjuk a rádió... jó kéthavonta egyszer kell, de a tudat hogy nem lesz... funkcióvesztés
-
Remus389
veterán
válasz
gfpeti #45888 üzenetére
na jó, de én a CM9-cel a legnormálisabb ICS-el próbálkozok, nem holmi Cumani-val(utánam a vízözön
)
az akkor a kérdésem ha megcsinálom a nandroid backup-ot, és mondjuk mégse válna be nekem az ICS hasonló bosszantó dolgok miatt, akkor nyomok egy restore-t és ott lesz alatta a "fapados" de legalább megbízható JVZ a semával
assemble bootloop nem várható az elején?
tresh van gps fix, hardveres megoldás, mert gyárilag nem érintkezik az antenna a chippel keress rá a fórumban, ha fontos egyszerűen megoldható a gps
-
-
Osz24
tag
válasz
gfpeti #45126 üzenetére
felül a keresöbe ha beirod hogy JVZ semaphore kiadja öket
1perc az egész.
Ott találtam V irását:a JVZ - hez nem jó a 2.7.4-es sema, csak az új JW4-JW5 Value romokhoz passzol! (egyébként igen a 2.7.4sc-n minden 720p tökéletesen működik - nem nyúl hozzá)
JVZhez a 2.5.0-ást szedd le! ez amúgy minden más GB romhoz is jó (kiv.JW4-JW5)!tessék.
-
logarithm
őstag
válasz
gfpeti #44932 üzenetére
Skype-ból én ezt használom, nem szokott gond lenni.
Maga a jw5 meg sajna nem olyan jó, tegyél fel egy cyánt
Mondjuk ami az aláírásomban van.cyán letöltés & gapps letöltés & devil kernel letöltés & jw4-es modem letöltés
Jó bulit, ezzel minden ok lesz, ha pedig nem garanciával cseréltetni kell a készüléket
-
tresh
veterán
-
( V )
veterán
válasz
gfpeti #44516 üzenetére
megnyugtatlak, nálam is így szokott lenni ICS-n
(#44518) Thomeee
hardverben nincs jelentős előnye az S+ nak (sőt hangban továbbra is az S a nyerő - wolfson powa! ) közösségi támogatottságban viszont torony magasan az S vezet!(#44529) D1L1ZS
Coming from a previous TsunamICS:
Rom Download
Wipe Data
Wipe the cache
Wipe Dalvik Cache
Flash ROM
Restart -
odium
aktív tag
válasz
gfpeti #44427 üzenetére
Mert a Spirit csinált olyat régebben, hogy használat után egyszerűen levette a hangot a külső hangszóróról. Ez egy ismert hiba volt, a készítő írta is a changelog-ban. A teló újraindítása oldotta meg a problémát.
Arra gondoltam, hogy ez a bug esetleg valamilyen szinten megmaradt. A Spirit drivere nem, vagy csak részlegesen törlődik az uninstall után.
Nem tudom mi más lehet még. Sajnálom az ICS-t, de nem tudok ezzel a hibával kibékülni és a rádió is kell. Marad a GB. -
Remus389
veterán
válasz
gfpeti #44404 üzenetére
nem, talán 1300-on előfordul, de 1200-őn soha és az előző sgs-em se
csodálkozok, antitunning példányt fogtál ki
de ne búsulj, olyan sokat nem számít érzetre
a régit felhúztam 1,6 ghz-re is
, mondjuk rövid időre csak
különben el lehet adni egy kicsit beégett kijelzőst is, múltkor találkoztam egy gyermekkel, aki 45-ért vett egy beégett kijelzőst(de ilyen mikroszkópikusan), állítólag volt rajta gari majd mondta ha jobban látszik elviszi gariztatni
-
Remus389
veterán
válasz
gfpeti #44388 üzenetére
jah egyébként ha hiányolod az ICS-t, DarkyOTA-t töltsd le marketről és van ICS téma, tehát a redőny a tárcsáző meg néhány dolog ICS szerű lesz
na legalább ezzel nincs gond, nálam ez maradni még hónapokig, majd kipróbálom az ICS-t ha lesz egy tényleg tuti és stabil változat, majd ősszel ráér
-
Remus389
veterán
válasz
gfpeti #44388 üzenetére
azért állt le a fejlesztése mert tökéletes és letisztult szvsz
és az a leggyorsabb
pityaa23: ahogy gondolod, nekem azért érte meg mert jobban tetszett a fehér, és zavart hogy itt-ott ütött, kopott, meg másfél év után az akksi néha cserben hagyott(meg féltem hogy beéghet, azért másfél év intenzív használat)
az újat már annyira nem nyüstölöm, olyan sokat
szóval nekem megérte
-
pityaa23
senior tag
válasz
gfpeti #44169 üzenetére
Én egy hétig voltam ics-en, nem rossz, de nem szoktam meg az idő alatt, inkább vissza a jó kis stabil GB-re. Szépen belaktam, sema kernel rajta, kicsit emeltem a procin, Go launcher ics téma, szép háttér, és kuvvajó a telefon! Nem kell itt szarakodni. Majd veszel egy másik telefont amire van gyárilag ics ennyi.
-
Boonen007
őstag
válasz
gfpeti #44140 üzenetére
Most ne menjünk bele abba, hogy visszavehetnél egy kicsit mert kezd unalmassá válni, hogy szerinted minden sz@r. Érdekes módon senki másnak nem jött elő a hiba és a többségünknek hibátlanul és nagyon gyorsan jól működik az ICS. Tehát nyilván nem sz@r, elhiszem, hogy idegesít a gondod engem is idegesítene, de keress megoldást vidd szervizbe csinálj valamit, de ne sz@rozz le mindent, mert nem azok.
-
bAtt001
addikt
válasz
gfpeti #44137 üzenetére
na várj összefoglalom hogy szerintem mi a helyzet: GB-n egy szál hibád sem volt, áttértél ICS-re ott random restartok, telefonálni nem lehet, "szar" az összes rom. egyszerű, rakd vissza a GB-et és nem lesz gondod? vagy ez csak nekem logikus? de nem akarok én beleszólni mit csinálsz, csak egy ötlet volt
-
( V )
veterán
válasz
gfpeti #44087 üzenetére
igen a szokásos hiperbola. én kb az Operát az SE k750 esem óta használom (az se ma volt), itt androidon a mobil verziót de sose volt gondom vele, hibás széteső oldalak egyáltalán nincsenek - minden 1 az 1 ben olyan mint PC-n. a Dolphin sem rossz de nekem jobban kezelhető az Opera.
mindenkinek meg van a prefetenciája, de szerintem ennyire azért ne rugaszkodjunk el realitástól csak hogy ennek érzékletes hangot adjunk.
-
( V )
veterán
válasz
gfpeti #43875 üzenetére
használom rendesen mindenre amire csak egy okostelefont használni lehet, de azt nem igérem 100%-ra hogy 2 hónapot kibírjak ugyanazon a romon (igaz a CFT/CM7.2-n már sikerült
) - bár egyenlőre semmi késztetést nem érzek hogy váltsak, mert tökéletes számomra a mostani konfig!
-
MK VII
veterán
válasz
gfpeti #43871 üzenetére
Hogy hogy bízok meg egy ilyen telefonban? Úgy peti,hogy a mai napig a legjobb egymagos telefon ami létezik!!
És nem a telefon hibája,hogy a rom miatt nincs térerő...
De én is had kérdezzek valamit... Ha nem tudod megszokni,hogy ICS alatt vannak hibák akkor miért is használsz ICS-t?
Vagy,ha ennyire nem jön be ez a telefon aminek szerintem párja nincs egymagosok közt akkor vegyél egy 6310i-s Nokiát.. Ott nem kell küzdened romolással... Bekapcsolod, beírod a pin kódodat és várod a hívásokat... Jah a másik nagy előnye,hogy akár két hétig nem kell töltőre dugnod...Szerintem fontold meg..
-
radicspeter1
őstag
válasz
gfpeti #43867 üzenetére
Figyelj már!! Tudom hogy eleged van meg minden de lásd be hogy peched volt...
Pont azt a sorozatot raktad fel...1.8.1 amin sok hiba volt másnak is...(én pl ezt ki sem próbáltam, alapból 1.9-el keztem... amióta felraktam csodálatosan megy semmi baj vele!)
Az már egyéni szic problem hogy kinek mikor lesz teli a gyíkja azzal hogy kiadnak szinte havonta új romokat...(hála istennek ilyen jó az SGS támogatottsága!!)
Az iphone-osoknak biztos nincs ilyen!!!
Szoval nem kell ide 1000X beírni hogy az egy adott romodon nem volt jo pl a hívás párszor!
Aktív témák
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- LEGO klub
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 3
- Formula-1
- Minden, ami Unreal Engine
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest