- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
nrbi001 #30086 üzenetére
Screencaster-rel. Egész komoly minőséget és fps-t tud.
Más.
Kipróbáltam végül a MIUI.hu-s legújabb ROM-ot, de sajnos 2. tiszta full wipe-os install után sem megy benne a WiFi.
Nem tudom mi baja lehet, pontosan ugyanezzel a hibával találkoztam már CM-nél Blade és Skate alatt is. Alapból nem hajlandó hálózatot keresni magától, plusz ha a speciális fülre nyomok elgondolkozik, kikapcsolja a WiFi-t, és Hiba-t ír ki alatta. Néha sikerül csatlakoznia, viszont olyankor is elég lassú Spedtest-tel mérve, is rövid úton megszakad.
Más nem találkozott még ezzel?
Végülis mindegy, úgysem tetszett, azért végignyomogattam a beállításait, de sokkal lassabb mint a JVZ+Semaphore volt, menü, asztal, programok, minden, és ez az alap fehér téma sem jött be, nem találtam hol lehetett volna feketére állítani. Az egyetlen dolog, amit viszont nagyon szívesen látnék viszont az a részletes akku statisztika.
Létezik valami program, ami tud hasonlót? Monitorozni az App-ok ébrenlétét, és egyszerre mutatni mindet?
Aktív témák
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest