- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- iPhone topik
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
-
dbalazs123
aktív tag
Breaking News: (sorry ha volt)
A CM9-re elkezdték kiadogatni az RC1-et.
A Chrome kilépett a béta fázisból.
A Maps hivatalosan is támogatja az offline használatot (itthon még nem engedi lementeni a térképeket, de reméljük hamarosan).
Persze ez mind eltörpül a Google tegnapi bejelentései mellett...
[ Szerkesztve ]
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
dbalazs123
aktív tag
válasz theiron320 #48796 üzenetére
Eddig féltem feltenni az F4k-t, mert a tsuna 2.3 tökéletesen ment egy hétig a telómon, és a sebességével is tökéletesen meg voltam elégedve. Az xda-s linaro compiler előnyeit boncoló topicban nem tudott senki látható benchmark eredményt produkálni vele (eredetileg a devil kernel kétféleképpen összerakott verzióját tesztelték, de volt aki F4k rommal együtt csinálta a tesztet). Az indoklás a változatlan benchmark eredményekre az volt, hogy teljesen át kéne írni a programkódot, hogy ki lehessen aknázni az előnyöket, és nem elég ugyanazt a romot/kernelt egy másik toolchainnel összeállítani. stratosk szerint ez téves, mivel a kernel nem csak a felhasznált toolchainben más, hanem tartalmaz O3 flageket, ami további paramétereket szolgáltat a finomhangoláshoz. Összességében ez még nem győzött meg hogy feltegyem.
( V ) írta, hogy az új romon reccenésmentesen fut a Max Payne. Na erre kíváncsi voltam. Ugyanis a Tsunán akárhogy lebutítottam a felbontást, az egész folyamatosan szaggatott. (simán lehet, hogy rosszul volt beállítva a rom/kernel, vagy feltettem olyan tweakeket, amik inkább ártottak, mint segítettek, de így volt.) És tényleg! Tökéletesen élvezhető sebességgel fut most a játék.
Az egyetlen dolog amit hiányolok, a CRT off animáció, és az ablakanimációk. Ilyet lehet valhonnan szerezni? A tsuna többi kiegészítője (ablakanimációk, témák) is simán mehetnek fel?
[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
válasz Remus389 #48655 üzenetére
Remusz te egy kicsit túlkompenzálsz ezzel a GB-vel. Azért mert te nem tudtál eddig rendesen beállítani egy ICS-t, nem muszáj minden egyes alkalommal propagandát nyomni a GB mellett, amikor valaki egy ICS ROM-ot dicsér.
Nyissatok egy új topikot pn199-el és elismerően veregessétek egymás vállát, amiért ti kitartottatok a végletekig a jól megszokott, megbízható, maximálisan funkcionális ROM-otok mellett és nem hagytátok eltántorítani magatokat tőle a tömegpszichózis és az ICS által kínált eyecandy-k csábításának hatására. Ezzel a megoldással elérheted úgy is a Jómunkásember rangot, hogy nem kell közben összeszennyezned ezt a fórumot értéktelen hozzászólásokkal.
Hidd el, hogy rendkívüli módon kimerítő folyton átlapozni azt a nagy mennyiségű friss információkat nélkülöző, saját véleményedet hangoztató rizsát, amit idehánysz amikor pár napig nem nézek rá a fórumra.
-
dbalazs123
aktív tag
válasz harcikoca #48436 üzenetére
Nem. A hangchip és a GPU chip is különbözik.
Itt egy összehasonlító teszt, ami nyilván nem fair, mert az SGS-en cm 7.1 van, míg a pluson a gyári 2.3, de jól mutatja, hogy mennyit számít, hogy az SGS-re jobb a közösségi támogatás.
[link][ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
-
dbalazs123
aktív tag
válasz sanyesz1122 #47317 üzenetére
A használata piszok egyszerű. Kikapcsolt telefon usb portjára rádugod, vársz amíg bejön a download mode, és lehúzod róla. A bekapcsoló gombot sem kell nyomni. Ha download mode bejött, akkor mehet odinnal az új ROM reparttal, és a teló megmenekült. (ha az imeid is elcsesződött, és nincs efs mentésed, akkor lehet, hogy csak galaxy playerként tudod használni, de az is több mint a semmi)
-
-
dbalazs123
aktív tag
-
dbalazs123
aktív tag
válasz Weeman1 #46308 üzenetére
Most ezt szeretjük sokan: TsunamICS 2.2 --> természetesen vannak itt macskások, slimesek, cm9-esek, és még GB-sek is, de azt hiszem a legtöbben Tsunát használunk.
-
dbalazs123
aktív tag
Az OS fogyasztásossal mondjuk már én is találkoztam: Délelőtt még semmi gond, vizsga előtt repülőbe tettem, végén repülő off, és onnantól kezdve awake maradt. Ez után az eset után beszereztem a betterbatterystats alkalmazást, de azóta még nem találtam semmi kiugrót. Ha a kernel miatt volt, akkor is jó lenne tudni, hogy mi akad be ilyenkor. Ha mégegyszer előfordul a dolog, akkor lehet kipróbálom a régebbi devilt.
-
dbalazs123
aktív tag
válasz dbalazs123 #46278 üzenetére
Persze azt is csak akkor, ha ékezet nélküli, angolul is kiejthető nevű ismerőseitek vannak, akik szintént tudnak angolul.
-
-
dbalazs123
aktív tag
válasz sgs123456 #46244 üzenetére
Újraindulások:
Korábban is rootolva használtad a telód? OC-zted a procit? Ha igen, akkor lehet pl ez a probléma, és akkor nincs más dolgod, mint sema CWM-jében advancednél nyomni egy clear init.d és clear nstools settings-et.PIN kód kérés:
Ha nem kéri a pin kódot, az lehet azért, mert elmászott az IMEI számod. Nézd meg, hogy így van-e. Ha igen, akkor töröld a telón levő efs mappát, és másold be azt, amit korábban lementettél (mert ugye lementetted?) és utána esetleg próbálj flashelni egy új modemet (pl JVO vagy JV1).[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
-
dbalazs123
aktív tag
-
dbalazs123
aktív tag
-
dbalazs123
aktív tag
válasz assemble #46104 üzenetére
Te olvastad amit ( V ) írt, mielőtt válaszoltál neki? Egy szóval se mondta, hogy a CM9 nem AOSP alapú.
"viszont annyiban másabb a CM9-hez képest, hogy a csapat koncepciója: a maximumot kihozni ezekből a portokból mindenféle extra sallang nélkül, szem előtt tartva legfontosabb - már felsorolt - jelzőket. és nem dobálnak ki update-eket, daily/nightly-kat ill csak azért h legyen update, hanem mindegyik release-nél törekednek arra hogy a lehető leg stabilabb / bugmentesebb legyen!"
Pontosan annyit írt különbségnek amit te is, hogy nem rakják bele a legújabb feature-öket, és nem jön belőle naponta új verzió, hanem a cél a stabilitás.
És ha már a zöldségek említésre kerültek: CM9-ből még nincs RC...
-
dbalazs123
aktív tag
válasz k2laci #46053 üzenetére
Rámész arra a kics csúszkás gombra, ami a zoom csúszka mellett van, utána megnyomod a 3 egymás alatti pöttyöt ábrázoló gombot. Ez behozza a camera settingset. Itt a timer mode-nál be lehet állítani, hogy hány másodperc után oldjon ki. Sajnos 10 sectől kezdődik, 2 vagy 5 sec nincs.
--> most látom, hogy infinitum 2.2 nem tsuna.. Akkor nem biztos, hogy jó amit írtam.
[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
Más is megfigyelte már, hogy OC+LiveOC (1200mhz+10%) használata esetén a smooth_ui inkább visszafogja a rendszert, mint smoothabbá tenné? Játék közben figyeltem meg, hogy akkor akad, amikor érintkezik az ujjam a kijelzővel. A smooth_ui kikapcsolása után viszont újra működött minden lagmentesen. Van erre valami megoldás? (Pl. a smooth_ui tweakelése vhogy)
-
dbalazs123
aktív tag
GTA III 80% off hétfőig!
-
dbalazs123
aktív tag
válasz D1L1ZS #45488 üzenetére
Ennél az SVoice-nél kicsit többre számítottam, mint egy újracsomagolt Vlingo. Az UI-n kívül gyakorlatilag ugyanarról az appról beszélünk, ami már évek óta fent van marketen. Nem mintha ez önmagában nagy gondot jelentene, de mindenképp túlzásnak tartom ezt a nagy felhajtást körülötte.
[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
válasz Linkin #45344 üzenetére
Miért május elején milyen problémái voltak? Amúgy ha nagyon részletes changelogra vagy kíváncsi akkor parancsolj:
http://cm-nightlies.appspot.com/?device=galaxysmtd
--> néha sokáig kell próbálkozni, hogy betöltsön, mert milliók várják kiéhezve nap mint nap, hogy megtudják az éjszaka folyamán milyen huncutságokat generált le a Nightly BOT a szeretett készülékükre.
(#45351) MK VII: Csak optikai tuning
[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
válasz guifater #44764 üzenetére
TsunamICS topic angolra fordítva <---itt megtalálod a letöltőlinkeket is. Ha jól láttam a 2.1.1 nem elérhető valamilyen okból, úgyhogy lehet jobb ha megkérsz valakit, hogy töltse fel valahova.
Úgy látom MK VII már meg is adta a megoldást a fent vázolt problémára
Úgy látom ez pontosan azokat tartalmazza, amiket a Tsuna által telepített UpdateMe. Gondolom ezzel a szerverrel szinkronizál az is.
[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
válasz hargimalac #44736 üzenetére
Az eddig próbált ICS romok közül nekem a TsunamICS adta a legjobb akkuidőket. Egyszer-egyszer beragadt ez-az főleg telepítés után, de egy újraindítás meg cache + dalvik törlés után minden flottul ment. Amiért a ROM tehető egyértelműen felelőssé az Android System és az Android OS mindig alacsonyabb fogyasztást produkált eddig, mint a CM9-en, amit én is sokáig használtam, és szerettem, de nem bántam meg a váltást.
(#44737) LevyKee: Azért az kicsit túlzás Nekem Gingeren 4-5 óra volt a kijelző ha a nap végére teljesen lemerítettem a telefont, Tsunán meg 3-4. Akkor volt 5 óra, amikor 6 óra alatt lemerítettem a telefont
(#44740) Feenyx: Bár a két képen nem ugyanoda exponáltál, de azért tényleg látványos a javulás!
[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
A 2.1.1-et még nem, csak a 2.1.0-át. Azzal nem volt semmi bajom eddig. Az indulásnál fellépő soft reboot sem zavar, mert végülis a pin beütése után betölt a telót rendesen, csak kicsit még lehet nézni a bootanimationt Ez inkább feature mint bug! De este amikor hazaértem, szerintem felnyomom az újat, ami elvileg kiküszöböli ezt a "problémát".
-
dbalazs123
aktív tag
A kernelekről tudok csak nyilatkozni, mert infinitumot még nem használtam:
Devil: Nagyobb teret ad az állítgatásnak, de alaposan utána kell olvasni, hogy milyen lehetőségek vannak benne, mert sok mindent csak terminal emulatorból lehet pl. csak aktiválni.
Semaphore: Felhasználóbarátabb. Instant megoldásokat kínál, de kevesebb feature-t tartalmaz. Minden funkcióját lehet kezelni a saját alkalmazásából.
(#44731) LevyKee: Factory resettel raktad fel? Állítólag ajánlott azzal. Én anélkül tettem, de úgy néz ki szerencsés vagyok, mert semmi bajom nem volt eddig vele. De azóta kijött a 2.1.1, úgyhogy újra próbálkozhatsz
[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
Újdonság: Aki szeretné átélni a Slim élményt bármelyik AOKP vagy CM9 alapú ICS-en, az most egyszerűen megteheti!
CM9/AOKP Slimmer:
- Topic
- LetöltésAnnyit tesz a script, hogy automatikusan pucolja a nem létfontosságú appokat/live wallpapereket stb. Én ezt manuálisan szoktam eddig megtenni, de a scripttel azért lényegesen gyorsabb.
(#44728) MK VII: Semmi gond!
[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
válasz MK VII #44679 üzenetére
Nem tudom miért kell nevetségesnek nevezni azt a kérdést amit feltettem. Komolyan érdekelt milyen használat mellett csináltad az adott 3 napos akkuidőt, hogy tudjak mihez viszonyítani. Sajnálom hogy te ezt személyes támadásnak veszed...
Amikor akkuidőről beszélünk a 4 legfontosabb adat, hogy meddig bírta, mennyit ment a kijelző, milyen kapcsolatokat használtál (2g, 3g, wifi, gps, bluetooth), és mennyit játszottál/videóztál rajta.
Átlagos használat mellett a kijelző fogyasztása a leginkább meghatározó, mert egyrészt az fogyasztja a legtöbbet, másrészt az feltételezi, hogy olyankor a proci is jobban pörög. A te meghatározásod (10-15 hívás, 2-5 perces hívásidőkkel, 3 nap alatt) egész csinos időintervallumot fed le: 1 - 3,75 óra. Azt hiszem nem teljesen mindegy, hogy melyikhez esik közelebb. Ilyen módon nem szolgáltat túl sok hasznos információt azokról a körülményekről, amelyek az akkuidőt befolyásolták. Légyszíves mielőtt elkezdesz sározni, meg kiakadni kicsit gondolkozz...
-
dbalazs123
aktív tag
válasz MK VII #44673 üzenetére
Ha repülő módba teszed, és berakod a fiókba, akkor 10 napot is elmegy, csak tudni kell, melyik a megfelelő pillanat, hogy csinálj egy screenshot-ot a kijelzőről
(#44676) Zé_Mester: Nekem lejött már több app is a
marketrőlplay store-ról (soha nem fogom megszokni) a 2.1 telepítése óta, de nem tudom azt mondani neked, hogy a marketen fellelhető 440.000 app mind működni fog, mert nincsenek kapacitásaim a tesztelésére[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
válasz MK VII #44666 üzenetére
Tegnap én is szenvedtem vele. Nem túl felhasználóbarát. Még gépről is bonyolult, mobilról meg egyenesen horror.
( #44667 ): A kijelző, és esetleg a wifi valamint a mobilnet használati ideje mennyi volt? Anélkül nehéz megállapítani, hogy jó-e a 3 nap.
[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
Na úgy néz ki a Google-nek köszönhetően a Samsung telókra a jövőben gyorsabban fog megjelenni az új oprendszer, és remélhetőleg a támogatás is tovább tart / minőségibb lesz.
Igaz a Samu nincs megemlítve a cikkben, de ki lenne benne az 5 kiemelt gyártóban, ha ő nem...
-
-
dbalazs123
aktív tag
válasz tariattila #44576 üzenetére
Eddig semmi. Csak az ami tegnap is volt, hogy PIN beütése után még kicsit visszajön a bootanim, de aztán betölt rendesen. Ja és egyből phone.process leállással kezd, de utána nem csinálja többet. (igaz még nem próbáltam telefonálni)
-
dbalazs123
aktív tag
Pontosan ez történt velem a TsunamICS-on. Neked nem kellett volna előről kezdeni, elég lett vna egy init.d/nstools setting törlés. Tsunán rosszabb a helyzet, mert abban vannak előre telepített scriptek az init.d-ben amik így elszálltak, és nem csináltam róluk biztonsági másolatot, szóval tényleg kezdhettem előről.
-
dbalazs123
aktív tag
Nem, az alap maradt az, ami a korábbiakon volt, csak most beépítettek a belső témaválasztóba egy másik témát is, amit újraindítás nélkül lehet alkalmazni. (egyébként nem próbáltam, de lehet, ha most feltolom a többi témás addont, akkor azokat is beteszi ide a témaválasztóba). Bárcsak mindig ott lennék, amit beírok custom locationnak. Tetszene egy ilyen feature Talán majd a későbbi verziókban...
(#44551) radicspeter1: Nem, az alap témához semmit nem kell tenned, az lesz rajta miután felraktad. Az Amoled Blue a Blue Infinitumhoz hasonlít.
[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
válasz radicspeter1 #44546 üzenetére
Küldöm, csak nem vagyok 100%-osan jártas a képfeltöltésekben
Agyoncicomázott giccsparádé A leginkább a státuszbár alján levő google ikon verte ki nálam a biztosítékot... Már alig várom hogy visszategyem a szép, letisztult Amoled Blue témámat!
[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
Ja egy érdekes feature, amivel elég félelmetes volt elsőre, hogy miután beütöm a pin kódot, még visszahozza kicsit a bootanimációt, hogy azt hihessem bootloopba került...
-
dbalazs123
aktív tag
válasz radicspeter1 #44541 üzenetére
Pillanat csak még addonokat telepítek
-
dbalazs123
aktív tag
válasz radicspeter1 #44535 üzenetére
Én feltoltam. Érdekes ez az új, integrált választható téma (hangsúlyozom: nem szép, hanem érdekes). Egyelőre többet nem nagyon tudok elmondani.
-
dbalazs123
aktív tag
Miért akarod Titaniummal backupolni a képeket? A képeket gondolom te is vagy az SD-n, vagy az external SD-n tartod, amik nem törlődnek ROM-olás közben. A Titaniumot csak az internal memory-ban tárolt appok és beállítások megmentésére kell használni.
-
dbalazs123
aktív tag
válasz bAtt001 #44504 üzenetére
Sajnos az összes nem gyári facebookra alkalmas app eléggé korlátozott szolgáltatásokat nyújt. Nyilván odafigyeltek a facebooknál, hogy még a lehetősége se legyen meg ezeknek, hogy valós konkurenciát jelentsenek. A gyári app tényleg elég lassú, de az utóbbi időben magához képest sokat fejlődött. De tény, hogy nevetséges, hogy egy ekkora cég, mint a facebook, nem képes pár normális programozót megfizetni, hogy rajkanak már össze egy appot. Talán majd ha tőzsdére kerülnek lesz rá pénzük
-
dbalazs123
aktív tag
válasz MPeter87 #44495 üzenetére
Telepítés után idő amíg beáll. 2-3 töltési ciklus után nem kéne, hogy gond legyen vele. Nekem azok közül, amit eddig kipróbáltam, a TsunamICS kíméli legjobban az akkut. Azt is nézd meg, nem akadt-e be valami. Nekem múltkor telepítés a facebook 5 órán át ébrentartotta a telómat, és többet merített rajta, mint a kijelző. Miután bezártam helyre állt a rend.
-
dbalazs123
aktív tag
válasz Martynis #44475 üzenetére
TsunamICS vagy CM9. Ezekben van.
( #44468 ) ( V ): Én azért használom, mert 2g jóval kevesebb akkut fogyaszt, és szinte mindenre elég ami nap közben fontos (chat, mail, maps, operával böngészés stb), viszont néha szükség van nagyobb kraftra (pl YouTube, FB), és akkor jól jön a kapcsoló.
[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
válasz lsebestyen #44458 üzenetére
A kapcsolók tényleg nem tökéletesek, de végül is használhatók. A legmacerásabb a 2g/3g kapcsoló használata. Mobilnet lekapcs/vár/2g kapcsoló átvált/vár/mobilnet vissza/imádkozik. Első második alkalommal flottul megy, de a harmadiknál már előfordul, hogy nem kapcsol vissza a mobilnet, és 5 perces szarakodás keretein belül lehet újra összehangolni a menü beállításait a kapcsolókkal. A CM9-en ez az egész csak 1 pöccintés volt, mert ott magától kapcsolgatta mellé a mobilnetet. Amúgy a nagyobb sebesség miatt hajlandó vagyok ezt a kényelmetlenséget elviselni. Majd biztos kijavítják.
Más: cuna 2.0 mellé megpróbáltam fellőni egy sema 1.2.0s kernelt. Minden flottul ment egészen odáig, hogy átkapcsoltam a memóriakapcsolót bigmemre, és újraindítottam. Ezután bootloop. Az idegesítő a dologban, hogy csak init.d törlésével tudom újraindítani a telót, de akkor elszáll az összes script amit a tsuna felrakott magának telepítéskor. Mi lehet a baj? Nem szabad az s-es kernelt feltenni, csak a simát?
-
dbalazs123
aktív tag
válasz tompi113 #44428 üzenetére
Egyébként simán lehet, hogy a 100 eladás + jó értékelés abból származik, hogy eladott magának 100 gyufaszálat darabját 1 centért... utána egyszerre felnyom 10 meghibásodott plazmatévét meg 20 lopott mobilt féláron, sokan beugranak, aztán eltűnik, és csinál egy új accountot, majd kezdődik a ciklus előlről.
[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
Új nova rengeteg újdonsággal!
-
dbalazs123
aktív tag
Ugyan azt tudom javasolni neked is mint Vaganynak: (#44317)
Halkan megjegyezném, hogy unlocker továbbra is tabu a topicban...mondjuk ha visszazárni akarod az még határeset, mert nem biztos, hogy te nyitottad ki, de gyanítom itt most nem erről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
válasz vitezlejszlo #44320 üzenetére
"szabalyos kor alaku kb 2cm atmeroju "hiba" keletkezni a kepernyon? Kornek a keruleten van ez a jelenseg, nem belul."
Nem igazán értem, hogy ezt a beégést hogy kell most a te esetedben elképzelni, de az ismert hiba az SGS-nél, hogy be tud égni azokon a helyeken, ahol sokáig nincs változás (többnyire a státuszsávon).
"Karcos kromkeret: az volt regebben a mondas, hogy a kromkeret par szazert ebay-en beszerezheto, de ragasztva van a kepernyohoz, es nem szeretik szetszedni, emiatt komplett kijelzot csereltetnek a szervizben. Ez meg most is igy van?"
Nem már nincs így. A Samsung visszahívta az összes Galaxy S-t, és új igazi fémből készült könnyen leszedhető krómkeretet szerelt a régi helyére. Te lemaradtál az akcióról?
"Inkabb tenyleg eladom, es veszek valami mast helyette. SGS-t tuti nem Nincs vele bajom..."
Ha nincs vele bajod, akkor mindenképp add el, és vegyél másmilyet! Ne próbáld véletlenül se megtalálni a hiba okát, ne próbálj ki másik romot, ne próbálj utánaolvasni hogy kell a kernelt beállítani! Vegyél új telefont!
[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
válasz D1L1ZS #44313 üzenetére
Settings/"Personalization Center" -->TsunamICS Control/"User Interface" -->Navigation bar/Enable Bar. Utána reboot. De igazad van, felesleges, és csak a helyet foglalja Akkor lehet hasznos, ha valamiért tönkremegy az igazi home gomb vagy a másik két gomb érintőfelülete.
(#44316) Vagany: Ha nem tudsz download mode-ba menni, (mindegy, hogy a lefelé hangerő meghibásodása miatt vagy egyéb okból) akkor próbálj beszerezni egy USB JIG-et. Például innen. (lehet találsz olcsóbban, én ezt találtam most nagy hírtelenjében Pesten). De itt a fórumon is megkérdezheted, biztos valaki ingyen is kölcsön adja, hogy rendbe hozd vele a telefonod!
[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
válasz kutkut #44110 üzenetére
Csodálkozom azon amit mondasz, mert nekem az Opera Mini volt az a browser, ami akkor sem akadt, amikor minden más igen. (pl gyári rendszeren, vagy rosszul beállított ICS-en)
A swagger kapcsolót sztem senki nem tudja mire jó. A fast charge letiltja az USB porton az adatkapcsolatot, és ezáltal az adatkábellel kb hasonlóan gyorsan lehet tölteni a telót, mint a hálózati töltővel.
-
dbalazs123
aktív tag
Szerintem a devilben a smooth_ui a lulzactive governor esetén alap:
- added stratosk's smooth_ui to lulzactive governor (activated by default)
activate:
echo 1 > /sys/devices/system/cpu/cpufreq/lulzactive/smooth_ui
deactivate:
echo 0 > /sys/devices/system/cpu/cpufreq/lulzactive/smooth_uiwith this feature enabled, cpu freq jumps up to max freq, by touching the screen.
(forrás:XDA)SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
dbalazs123
aktív tag
válasz radicspeter1 #43797 üzenetére
Én factory resettel nyomtam fel, de nem vagyok mérvadó, mert én CM9-ről jövök
-
dbalazs123
aktív tag
(#43793) Linkin:
A súlyozás szempontjából az is számít, hogy milyen kijelzőhasználat mellett. Nyilván ha 3 napig használod a telót 1 óra kijelzővel, akkor lényegesen magasabb % lesz az OS, mintha 4 óra folyamatos nyomkodás mellett egyből lemeríted a telót 90%-os kijelzőhasználattal. Amit mondasz az is emiatt van. Ha elkezded nyomkodni, eltolódik a súly a kijelző felé. Ezért megy lejjebb az android system és az OS fogyasztása.(#43791) CoroStar86: Csak az üzemidő? Akkor miért nem vesz inkább egy Nokia 6310i-t? Az elmegy három hétig egy feltöltéssel.
[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
válasz lsebestyen #43752 üzenetére
Ez a felismerés nagyon viccesre sikeredett
Kb olyan, mintha azt mondtad volna, hogy esőben nedves lesz
[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
Valaki mesélje már el nekem, hogy ezt a TsunamICS-et miért kellett átmozgatni az XDA-s fórumról erre az olaszra! Miért jó az a fejlesztőnek, ha kevesebben töltik le / kevesebben értik meg a changelogot. Lécci ne linkeljétek be most ide a google translates verziót! A kérdést inkább csak kíváncsiságból tettem fel, nem azért, mert nem tudom áthidalni az áthelyezésből fakadó problémát...
-
dbalazs123
aktív tag
válasz Bastee #43526 üzenetére
Töröld a gmail és a talk alkalmazásadatait és szinkronizáld a leveleidet újra. Utána működni fog. A helyproblémára: nézd meg, hogy az init.d-ben (/etc/init.d) benne van-e az S30datafix fájl. Ha nincs, akkor flasheld fel újra a data fix patchet cwm-ből.
-
dbalazs123
aktív tag
válasz Safari #43450 üzenetére
Az android memóriakezelése teljesen eltér a windowsban megszokottól. Hiába szabadítasz fel helyet a RAM-ban, a telefon magától vissza fog tölteni olyan appokat, amiket úgy gondol, hogy a közeljövőben használni fogsz. Emiatt a bezárogatással csak azt éred el, hogy többet pörög a proci --> gyorsabban merül az akku.
-
dbalazs123
aktív tag
válasz lsebestyen #43428 üzenetére
Cache és dalvik törlése megtörtént a flashelés előtt? Csináltál nand backupot? Ilyenek előtt mindig célszerű. Lehet sok időnek tűnik, de többet takarítasz meg vele...
-
dbalazs123
aktív tag
válasz lsebestyen #43417 üzenetére
Valahol lehet benne váltani sense és wp7 mode között nem?
-
dbalazs123
aktív tag
válasz lsebestyen #43332 üzenetére
Nightlykban már egy ideje megbízhatóan működik a 2g/3g kapcsoló!
(#43363) battag: Nekem anno működött sms-re is. E-mail-re nem tudom milyen appot használsz, a gmail alkalmazással simán megy. Előfordulhat, hogy az általad használt alkalmazás menüjében be kell pipálni hogy led notifications.
(#43416) Agyas@: Igen azt használom még. Nagyon meg vagyok elégedve vele, nem érzem szükségességét a cserének. A vizsgaidőszakban amúgy sem érek rá komolyabban romolgatni. Néha lecsekkolom a nightly changelogját, és ha látok valami érdekeset, akkor felrakom az új verziót wipe nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
válasz RolEnD_ #43325 üzenetére
Sajnos itt nem tudunk neked segíteni ebben a témában. Ilyen létezik egyáltalán, hogy GT-i9003? Ha SL i9003-hoz keresel segítséget, akkor a kövi fórumokat ajánlom:
- magyar nem túl részletes (szerintem itt semmi infót nem találsz meg)
- angol, de minden jót megtalálsz ami csak kellehet (főleg a development szekcióban)[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
válasz radicspeter1 #43322 üzenetére
Na ez warez... Emiatt a felfogás miatt tart ott ez az ország, ahol. Mit gondolsz a programok keletkezését mi motiválja? Miért fektetnek több 100 órát egy alkalmazás megírásába és fejlesztésébe? Azért hogy növeljék a torrent feltöltési arányukat? Sajnálod (a te szinteden kifejezve) egy reggeli árát kifizetni azért a kényelemért, amit az alkalmazás+a megjelenő frissítések+a bármikor letölthetőség+a jó érzés, hogy támogattad a fejlesztőt biztosít neked? Én nem haragszom rád, csak sajnállak ezért...
[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
válasz radicspeter1 #43319 üzenetére
És az meg se fordult a fejedben, hogy esetleg meg is lehet venni? Szerintem máshogy vagyunk bekötve...
-
dbalazs123
aktív tag
Ha szereted az állásod, akkor a Kiest ne használd, mert nem biztos a telefon sorsa A rendszer frissítését érdemes Odinnal csinálni az 1-es hsz alapján. Minden le van írva lépésről lépésre!
Egyébként vannak már frissebb rendszerek, mint ami abban le van írva, de ha azt felteszed (például a 2.3.6 JVZ-t), már akkor is rengeteget fog javulni a teló.
[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
válasz rankesz #43310 üzenetére
Odinnal nem tudsz ICS-t feltenni, de fel tudsz tenni olyan kernelt, ami semmi mást nem tartalmaz, csak egy működő recoveryt, amiből a szokásos módon tudod az ICS-t telepíteni. Ez a post segít neked.
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával