- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
malisonX
aktív tag
Természetesen aki nem biztos magában, az ne kísérletezgessen inkább
Széjjelhackelt Sonyk után vettem az O2-t, azokhoz képest sokkal gyengébben szólt. Gyári fülest számítógépre kötve azért érezni lehet szerintem hogy több van benne, mint amit alapból a kis Samu kihoz belőle. Ezzel a kis tweakkel szerintem picit jobb a helyzet
Én is szeretnék majd egy normálisabb fülest, ha lesz rá keret, jobb a békesség
Apropó hol vehetek tutira nem hamisítvány Sennheisert olcsóért?
-
malisonX
aktív tag
Szerettem volna tisztességes hangerővel zenét hallgatni az O2 gyári fülesével is, de tutorialt sajnos csak sima Omniához találtam, így nekiálltam kísérletezgetni.
Ha valakit érdekel, hogy sikerült, itt egy kis segítség hozzá:
Nyomjuk meg a telefonon a hívásfelvevő billentyűt, majd a tárcsázóba üssük be a következő kódot: *#0002*28346# . A felugró menüpontok közül válasszuk ki a "Music 3p Earphone"-t, majd nyomjuk meg a "Gain" gombot. HPG7~4 értékét változtassuk meg 1111-re, OVL7~0 és OVR7~0 értékét pedig 00010000-ra, majd alkalmazzuk a beállításokat. Természetesen mindenki olyan értékeket választhat, ami a fülének szimpatikus.Célszerű a beállítások tekergetése előtt elindítani egy zenét, hogy nyomon tudjuk követni beállításaink hatását.
U.i.:A túl nagy hangerő természetesen kárt tehet a fülesben és a fülben is, úgyhogy csak ésszel -
malisonX
aktív tag
-
malisonX
aktív tag
Felraktam én is a JA5 szoftot, tényleg sokkal jobb mint a JA1, megéri feltenni.
Használ valaki 3M Vikuiti DQC160 fóliát? Megéri ilyet venni?
-
malisonX
aktív tag
Sziasztok!
Néhány napja én is boldog O2 tulaj vagyokEgyelőre még ismerkedek a kicsikével, de nagyon tetszik. Az lenne a kérdésem, hogy merrefelé találok hasznos programokat hozzá? Konkrétan egy olyanra lenne szükségem, ami bezárja media playert mikor kihúzom a fülest, nem pedig hangszóróból kezd el ordítani a zene. Valamint egy olyan is kéne, ami lehetővé teszi hogy valamelyik oldalsó gombbal vagy headset gombjával tudjak zeneszámot váltani. Léteznek ilyenek? Mivel elég gyakran hallgatok zenét, ezért fontos lenne. Köszönöm előre is!
-
malisonX
aktív tag
Sziasztok!
Vásárolt már valaki itt? Ennyiért egész jó az O2, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest