Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbilas
tag
Azért lenne egy kérdésem...
Itt működik az mint más készülék esetében, hogy wipeolok és megy fel utána a rom???
Más készülékről váltottam (zte skate)
Ott annyi volt, hogy
" wipe data/factory reset
- wipe cache partition
- mounts and storage
Innen pedig:
- format boot
- format system
- format sd-ext (ha van ext partíciód)
Ha ezek készen vannak, jöhet a rom zip feltelepítése. Lépjetek vissza a főmenübe majd:
- install zip from sdcard
- choose zip from sdcard "Ezután cwm-ből tettem is fel a romot...
Ez működik itt is? Miért kell odinnal meg ilyenekkel okoskodni
Előre is köszönöm!
-
mutyi
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy honnan tudom leszedni a Jelly Bean-t,mert a Sammobile-on nem találok olyat,hogy 4.1-2 és magyar független.
Tudtok valami linket hozzá?
Amennyiben egy ilyen firmare-t teszek fel,akkor azt jelenleg már lehet rootolni? -
istvan47
senior tag
-
PS7A
tag
Ehhez a Jelly BAM romhoz, melyik kernelt ajánlanátok?
-
knyitogato
őstag
Leakben beállítható valahogy, hogy a gyári launcherben a kezdőképernyőn a lapok között mindenféle effekt nélkül váltson? Nincs bajom ezzel sem, csak érdekel.
-
daninet
veterán
A töltőről lehúzott teló vbus_present futtatását mivel lehet gyógyítani? 30%-ot esik miatta éjszaka a telefonom, ennek pedig akkor kellene futnia mikor töltöm.
-
hdekakas
senior tag
Jöhetne már a január, hogy aztán várjuk a februárt.
Mint ahogy vártuk a novembert, azután a decembert. Lassan már Android 5 készül. -
SlyChocolate
senior tag
válasz
knyitogato #3489 üzenetére
Jah, tényleg.
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
knyitogato #3483 üzenetére
A root-ot is felraktad?
-
Badboys
őstag
Tisztelt fórumozók!
Remélem kapok segítséget a gondomra. Igaz az elmúlt napok tapasztalata alapján nem számítok semmi segítségre, de hátha. 1 valaki segített amit kérdeztem,de azok nem erre a konkrét problémára vonatkoztak. Ezúton is köszönöm a segítségét és türelmét.
Adott egy tré mob. SGS2 gyári azaz 4.0.3 rommal hibátlanul működik. Amint cserélem a gyári romot főzöttre abban pillanatban meghal a telefon. Sem hívást indítani sem fogadni nem lehet, netezni,és más egyebet nem lehet mert egy idő után ki írja,hogy az "android phone alkalmazás megállt" kijelző kifagy és 30 mp. elteltével lesz megint életképes a kijelző. A telefon hívás kb. 2 perc 30 mp. után megszakad. A bejövő hívás szintén ennyi idő és vége, ledob a hálózatról. Elkezdek netezni és az is egy kis idő múlva ki írja a fentebb említett szöveget. Rendesen melegszik olyankor. Tehát szerintem nem hardveres a hiba mert akkor a gyári rommal is a fenti jelenségnek kellene jelentkezni. A rom csere fúl wipeval kezdődik. Philz kernel föl újra wipe rom föl újra wipe gyári beállítások és rom indítás egy kis ideig jól működik aztán vége jön a sablon szöveg és halott a GSM része, de nem biztos,hogy az mert bármilyen műveletbe kezdek berogyik a telefon. Próbáltam a leakot. VK V6.3 finált, Rainbox V 8.1 et és mind ezzel a gonddal megadta magát. Amikor meg bótoltam akkor is VK rom volt rajta,hogy azzal működött e nem tudom mert rögtön föltettem 4.0.4 et. Aztán olvastam,hogy Brickbug problémás a rom akkor cseréltem VK romra vissza és azóta van ez a jelenség. Most reggel vissza tettem a gyári Trés romot azzal meg jelenleg is működik. Nagyon kérem aki tud segítsen, hogy mi lehet a probléma még ha csak tippje is van szívesen fogadom.
-
zseko
veterán
válasz
knyitogato #3483 üzenetére
Hivatalos, gyári JB
-
Szelley
senior tag
válasz
SlyChocolate #3472 üzenetére
a-a
Az USB portunk működik HDMI portként, mégpedig MHL kábel segítségével! például..
-
kormi0312
senior tag
Köszi zoleeno1 és BigT a válaszokat!
eszközt tudtok ajánlani esetleg ehhez? -
zoleeno1
veterán
-
kormi0312
senior tag
sziasztok,
azt szeretném kérdezni, hogy a telefonhoz tudom-e használni az USB stick-es mobilinternet modemet és arról netezni, ugyanis nincs internet csomag a telefon előfizetésemben.
köszi mindenkinek a hasznos válaszokat előre is
-
pvt.peter
őstag
Hali!
Ismer vki a PVSTAR+ -hoz hasonló YouTube anyagot háttérben lejátszó progit?
-
SlyChocolate
senior tag
A 3.5 jack használható tv kimenetként.
Mint ahogy több régebbi samú modellben volt? -
Weeman1
veterán
-
zack
nagyúr
Rocket dial ill. exDialer. ex ingyenes, de van hozzá kibővített fizetős donation pack, amivel többet tud. A Rocket az más kávéház... A legprofibb tárcsázó amivel eddig dolgom volt., aprólékos beállításai vannak, szóval nem egyszerűen lehet finomhangolni.
gesztusok, egyedi témák bejövő hívàsoknál, jó support... De ennek az ára 1000ft-hoz közeli.
Aki nem nagy spíler annak az ex-et ajanlom, az egyszerűbb beállítások miatt, viszont aki a legjobbat akarja annak a Rocket-et. -
bagly
tag
Hali! 2000mah akksira való váltáskor kell valamit állítani, csinálni?
(xxlsj)
-
zseko
veterán
Nova Launcher Prime tényleg jó
Én elvoltam a gyárival is pedig többet is kipróbáltam, de egy se volt tartós kapcsolat
, kivéve a Novát, több hónapja ezt használom már, semmi gondom vele. Természetesen én is megvettem.
Egyébként valóban érdemes nézni az akciókat, egyszer felidegelt a gyári zenelejátszó ezért megvettem a Poweramp-ot 1300-ért, aztán nem kellett két hét neki és 220-ért volt akcióban...
jó, ez így éppen dühítő volt, de még így sem bántam meg hogy megvettem. Nem is tudom van-e egyáltalán bármi program a telefonomon ami ne lenne legális, pedig több mint 100 van telepítve. De még így se hiszem hogy pár ezer, max 6-7e-nél többet fizettem volna értük összesen (nem számítva persze a poweramp-ot és a TBP-t). Ami 2 évet nézve (mióta androidom van) nevetséges összeg havi szinten. Nem értem valaki hogy nem bír ki ennyit, inkább szaraxik a törésekkel és a pöcsölésekkel
(aki diák és/vagy nincs bankkártyája más dolog, de vannak diákoknak is kedvezményes bankkártyák amennyire tudom)
Még valami tárcsázó program lenne jó, kezdem unni a gyárit, meg ugye nekem gyári rom van nem mókolt, így ebben még a kétfelé szedett tárcsázó van, az életveszélyes romban
-
zack
nagyúr
válasz
Ateszpapa #3452 üzenetére
Én inkább azt mondom meg kell venni mindent ami nem irreálisan drága. Ami nincs elrugaszkodva a magyar keresetünktől, azt célszerűbb inkább megvenni. Nova Prime 700ft környéke., de ez minden nap megkönnyíti a telefon használatot, és ha instabil az egész Androidot húzza magával. 1-2 proginál 2-3k felett azonban érdemes elgondolkodni, főleg ha nem frissül sokat, soha nem akciózzák, és nem váltható ki mással.
-
zack
nagyúr
válasz
SlyChocolate #3454 üzenetére
Nem a root-tól függ hanem a custom CWM-től. Az más kérdés hogy van olyan root amiben már benne van a custom CWM.
-
zoleeno1
veterán
válasz
AlesszaMusic #3458 üzenetére
megnyitod a face-t, bal gomb, settings, legalsó opció: Sync Contacts
-
conanabarbár
aktív tag
válasz
AlesszaMusic #3458 üzenetére
névjegyeknél-beállítások-megjelenítendő névjegyek
-
zoleeno1
veterán
válasz
SlyChocolate #3457 üzenetére
Úgy érti, hogy nem a .zip-es PhilZ-t rakod fel, mivel azt nem tudod csak külső sd cardról (ha nincs rootolva a telód), hanem az odin-os verziót: PhilZ-cwm6-XXLSJ-OXX-3.75.tar.md5
Miután ez megvan, már tudsz zip-et installálni a módosított recovery-ből, a belső sdcardról is, utána felrakod a .zip-es, cwm-es verziót és lesz supersu-d is. -
AlesszaMusic
csendes tag
Sziasztok! Most lehet butaságot fogok kérdezni, de nem igazán találtam választ a kérdésemre. A Facebook névjegy szinkronizálást hol tudom beállítani? Vagy nem lehet? Mert a naptárt és az üzeneteket megtaláltam, de hogy a névjegyzékemben kiválasszam és hozzácsatoljam, és pl. onnan állítsak be profilképet azt még nem.
-
htaos
tag
válasz
SlyChocolate #3454 üzenetére
Az odinos változatot teszed fel
-
-
SlyChocolate
senior tag
-
.zSoLTi.
senior tag
Hali mindenki!
Segítséget szeretnék kérni, 3napos az s2-m, Tmobilos, 4.0.3 droiddal. A hiba úgy kezdődött h tegnap este 78%os asival raktam le az ágy mellé reggelre teljesen letejelt be se tudtam kapcsolni. Ma délután ugyancsak magától kikapcsolt. Valami ötlet? -
Ateszpapa
addikt
+1
Én amit megvettem, mert KELL az a Titanium backup elsődlegesen.
Van más is, de nem sorolom fel, mert az az első, nameg a poweramp, nova prime.Csak egyszer kell megvenni, és használhatod a későbbikekben is akár más Android eszközödön is.
Érdemes figyelni az akciós árakat, mert nagyon sokat lehet vele spórolni.
Egy példa a sok közül: Megvettem a Batmant 55 Forintért, ami most kb 1400Ft.
-
zack
nagyúr
válasz
mAtThEw0319 #3450 üzenetére
Persze... Meghülyítik. Ha warezolod. Baromi sok launchert kipróbáltam már, de egyik se hülyített meg semmit. Legalább olyan dolgokért adjatok pénzt, ami a telefon működését napi szinten befolyásolja. Tény, hogy mindent nem lehet megvenni, de azért szelektálni lehet. 1-2 kivételtől eltekintve minden eredeti 1 éve a telefonjaimon, és sosem volt még alkalmazás gondom, vagy instabilitási problémám.
-
-
istvan47
senior tag
válasz
mAtThEw0319 #3447 üzenetére
hogy hány programot raksz ki alulra az launcher függő(nekem 5 van)
Nem kaptunk!
Január de az is lehet,hogy késöbb -
hcs57
addikt
válasz
mAtThEw0319 #3447 üzenetére
Úgy volt, csak közbe jött a világvége, ami szintén elmaradt.
-
mAtThEw0319
senior tag
Sziasztok! Ha kapunk JB-t a telóra, akkor nekünk is alul 3 program helyett majd 4-et tudunk elhelyezni?
Meg nem úgy volt, hogy ezen a héten kapjuk? Lehet, hogy jövő héten karácsonykor? Mert már nagyon tűkön ülök.. szeretném már a JB-t. (wifi bug miatt pl. , nem szeretnék ez miatt ROM-t felrakni) -
kungzi
veterán
válasz
conanabarbár #3437 üzenetére
csinálj egy wipe cache-t és dalvik cachet
-
Weeman1
veterán
-
istvan47
senior tag
válasz
conanabarbár #3437 üzenetére
ˇˇmost próbálom visszaállítani ˇˇGyári visszaállítás nem fog menni
Telepítsd újra odinnal -
zoleeno1
veterán
válasz
conanabarbár #3432 üzenetére
Meddig vártál azzal a villogó samu felirattal? Mert az első indításnál elég sokat kell, nem mértem, de több mint 1 percet.szerk: (#3437) jahh, akkor nem szóltam
-
istvan47
senior tag
válasz
conanabarbár #3434 üzenetére
I9100XWLP7_I9100OXXLPH_XEH feltettem odinnal utána
Hard reset *2767*3855# utána
Újra indulás után
CF-Root-SGS2_XW_XEN_LP7-v5.4-CWM5telepitettem
Újra indulás után full wipe és telepitettem a XXLSJ_NeatROM_Lite_v4.0 és müködik! -
istvan47
senior tag
válasz
conanabarbár #3432 üzenetére
Mit csináltál?
Telepítés előtt megcsináltad a full wipét????
Mire telehitetted?
-
conanabarbár
aktív tag
még mindíg a villogó samsung felirat van csak!!! hogy tudok másik ROMot ilyenkor feltenni a telefonra? (sd kártyát olvassa recovery módban?)
-
vrgkrisztian
aktív tag
Egyébként ebben a telóban nincs HDR-mód? mert nemrég rákötöttem a gépre,és volt pár olyan nevű kép,hogy:2012stbstbstb_HDR.jpg... ki mit tud erről? lehet,hogy azt véletlenül HDR móddal csináltam
de nem jövök rá,hogyan
-
frigoo
aktív tag
Sziasztok.
Tudnátok esetleg jánlani nekem olyan progit, amivel csengetési profilokat tudok létrehozni és kitenni az asztalra? Egyszerű kéne, mint a faék..... -
conanabarbár
aktív tag
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Ha mostanában szeretnék mobilt venni használtan, érdemes még 1-2 hónapot várni, vagy nem lesz olyan átalakulás, amitől jelentősen lejjebb mennének az árak?
SGS2-ben gondolkodom, mert 60-ért be lehet szerezni. Ennél nemigen van 60-nál olcsóbban jobb telefon, nem? -
Ádám16
addikt
Sziasztok!
Nagyon ritkán nézem a saját telefonom topikját (főleg a ROM-okról van szó, amik nem érdekelnek), de érdekelne 1-2 dolog:
- Gyári 4.0.3 van a készülékemen, és gyakran beragad a Wi-fi, vagyis amikor bekapcsolom, halvány zölden világít (kapcsolódna), de ennyi, nem tölt be. Csak az újraindítás segít neki. Ez ellen tudtok valamit, vagy nálatok hasonló jelenség?
- Az alkalmazások mostanában egyre többször "leállnak" néven kifagynak. Szerintem ez Androidfícsör (), de eleinte nem csinált ilyesmit. Talán egy HR segítene a lelkén? Május óta nem volt gyári állapotban...
- A fő problémám az, hogy átlagosan az "alkalmazások általi akkumulátorhasználat" megnőtt olyan 25-30%-ra, és fogalmam sincs, hogy melyik alkalmazás a bűnös. Van olyan program a Play-en, ami monitorozza alkalmazásonként a fogyasztást?
Köszi előre is -
istvan47
senior tag
válasz
conanabarbár #3422 üzenetére
nekem tökéletesen működik akkuval jól bánik!
-
istvan47
senior tag
válasz
conanabarbár #3420 üzenetére
-
conanabarbár
aktív tag
halihó!
tudnátok nekem ajánlani valami stabil,akkutakarékos 4.1.2 ROMot?
jelenleg 4.0.3 van fent XXLPQ gyári független készüléken! -
zoleeno1
veterán
válasz
istvan47 #3408 üzenetére
köszi,
full wipe-al tetted fel?(#3409) Nimda: Nem, ez kitesz egy ikont a lezárt képernyőre, ami ide oda mászkálva villog, ha elmulasztott esemény van, pl: nem fogadott hívás, vagy sms. Én is ezt használom, mert nem találtam olyan programot, ami villogtatná a ledeket és működne is.
-
zoleeno1
veterán
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #3295 üzenetére
Egyelőre egyetlen számomra problémás (de többeket vélhetően nem érintő) feature, hogy 4.2.x alatt a Tasker appban nem megy a Repülő üzemmód ki/be kapcsolgatása.
Ami egy kicsit számomra gázos...
A felbukkanó Help azt ajánlja, hogy próbálkozzak a Secure Settings pluginnal, de sajnos az alatt sem működik...
-
zoleeno1
veterán
Na most, hogy túl éltük az aktuális világvégét, igazán jöhetne már a JB
Addig is, mivel már hetek óta nem ROM(B)oltam a telómat, kipróbálok valami főzeléket a leak helyett.
XXLSJ_NeatROM_Lite_v4.0-ról mik a vélemények, használja valaki?
Full wipe kell hozzá?(#3377) zack: Na igen, ez simán lehetséges, elvégre mégis csak újabb generáció
(#3403) Oldman2: Nem értem, hogy miért jön mindig valaki, akit ez zavar... Régi tagja az S2 fórumnak, sokáig S2-t használt. Ráadásul többedmagammal kíváncsiak is vagyunk a tapasztalataira, mivel jelenleg kb az az egyetlen teló, amire megérni lecserélni az S2-t (szerintem). Legtöbbször off-ba teszi a véleményeket, ha nem vagy/tok kíváncsiak rá, akkor nem kell elolvasni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Horgász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Háztartási gépek
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest