-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hr2
őstag
-
hr2
őstag
-
hdekakas
senior tag
válasz
hdekakas #15255 üzenetére
Megnéztem youtube-n, igen, mennek a vezeték nélküli kombók is.
Már csak arra kellene valahogy rájönni, hogy honnan lehet tudni, hogy melyik fajta megy, és melyik nem? Sima usb-s billentyűzet vagy egér között is van amelyik megy, van amelyik meg nem. Pedig elvileg mindegyiket fel kellene hogy ismerje a teló, vagy nem? -
hr2
őstag
-
hr2
őstag
-
zoleeno1
veterán
válasz
hdekakas #12909 üzenetére
Airpush elég gyenge, sokszor nem talál semmit... Addons detector kell neked.
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
hdekakas #9438 üzenetére
ez a 4.0.3 hibája...nem tudsz ellene mit tenni,amíg nem jön meg az újabb rendszerfrissítés(4.1)
ha független vagy,akár napokon belül is megjöhet(vagy hónapokon belül,még semmi info nincs)
ha szolgáltatós,akkor ha kijött a függetlenre,onnantól számítva 1-2hónap...
vagy frissíted odinnal akár most...ha pedig nem akarsz bűvészkedni,meg téglát csinálni a telóból,akkor vársz az ota,vagy kies frissítésre -
zoleeno1
veterán
válasz
hdekakas #6488 üzenetére
Ahogy azt mar irtak elottem, ezeknel a noname, utangyartott akksiknal csak parasztvakitas a szam, ami rajtuk van. Jo esetben annyit ha tudnak, mint a gyari 1650-es. Cserbe fenn all a veszelye, h kinyirja a telodat. Ha valaki nagyobb teljesitmenyre vagyik, az vegyen gyari 2000-et. Kulfoldrol, postakoltseggel egyutt mar 7k korul beszerezheto.
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
hdekakas #1809 üzenetére
root,vagy ilyesmi nálam szóba se jöhet. egyrészt,mert előfizus,meg nem értek én ehhez,úgyhogy nem kockáztatok... meg kéne a garancia is, mert vannak itt ám gondok mással is... pl: a kijelzőm foltos,sárgás az oldala,van a jobb felső sarokban egy lila folt,és be van égve,meg csíkos vízszintesen.. ez az új, kicserélt kijelzőm
kb 2 hónapos....
(eddig azért nem cseréltem,mert félek,hogy világos színű keretet hoz rá,és az meg szerintem ocsmány,mert a haveromnak is kijelzőhibás volt,és neki fémes színű lett a keret,nekem meg sikerült megúsznom kétszer fekete kerettel,remélem most is az lesz
) nemsokára hívom is a szervizfutárt.... de egy borzalom ez az amoled,az egyszer biztos....
-
zoleeno1
veterán
válasz
hdekakas #1576 üzenetére
Fenéket, ez nem normális. Irány a szerviz.
(#1578) kungzi: nemsokára? elég bátran fogalmazol, én csak akkor hiszem már el, ha a telón lesz
Egyébként most, hogy a szerviz óta nem jelentkezik a SoD (kb 3 nap), gondoltam feltolom újra a JB leak-et. De egyre több negatívumot írtok róla... Amikor nekem fent volt vagy 4-5 napig semmi gondom nem volt vele (kivéve a SoD-ot persze, de az nem azért volt), de így már elgondolkodtató, hogy megéri e...
-
hr2
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Medence topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- OTP Bank topic
- Autós topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest