- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
raven12 #33995 üzenetére
Próbálkozni lehet, de nagyjából tutira semmivel. Akkor tudtad VOLNA ezt szívdobbanás nélkül egy sima backuppal megtenni, ha már az előző telódon is MIUI romot használsz, és az újra is azt teszel.
Az én esetem pont ez, tehát egyszerű az élet.
Ha viszont előre gondolkodsz, már most taposhatod fel az SGS3-adra EZT a romot. (vagy persze frissebbet is, de ez a leggyorsabb és leginkább akku kímélő változat az elmúlt fél évben). Utána ha már márkahűnek tűnsz, vehetsz s4-et vagy s5-öt is majd, mindegyikre lesz port és költözhetsz 2 kattintással. -
válasz
raven12 #33986 üzenetére
Mi egyszerű roottal? Program adatokat átvinni? TitaniumBackuppal menne. Frankón? Sose... Nekem eddig még mindig fczett valami, vagy elkezdett pár process beragadni stb. Az új telót nem lassítani kell. Stabilan azt akkor teheted meg, ha azonos romról mászol át. Nekem a miui pont ezért tetszett meg. Sgs1-ről át Sgs2-re, onnan Mi2-re, most ideiglenesen vissza sgs2-re. Mindent mentek és tolom át az aktuális telóra. A híváslistám 9800 adat.
Szvsz szerintem elégedj meg névjegyzék, wifi, sms backuppal. -
szumo
senior tag
válasz
raven12 #33986 üzenetére
Mikor én költöztem Ace-ről (Stock lite 8-as rom) az új S2-re, akkor csak annyit tettem, hogy adatkábellel mind a kettőt csatlakoztattam a gépemhez, és egy idő múlva láttam, hogy a wifi beállításaim átmentek miután a google-be bejelentkeztem az s2-n is. SMS backup &restore az sms-ek legegyszerűbb költöztetése. Névjegyzék meg nálam gmail címtárból pár perc alatt költözik, miután anno 2 nap alatt rendbe raktam. A programokat, meg én átgondolnám, és az s3-on telepíteném. Szép a program átjárhatóság romok közt, de nem minden fejlesztő fordít rá kellő figyelmet.
-
-
zoleeno1
veterán
válasz
raven12 #8512 üzenetére
"Ez nem túl egészséges, mit tegyek?" - Nem bizony, egyszerű, legközelebb ne használj Kiest, ha ott az Odin
(#8513) clip086: A home gombot passzolom. Custom romoknál lehet változtatni azt is, hogy mit akarsz használni a notification bar-ban, meg azt is, hogy milyen sorrendben pakolja ki őket. A hivatalos JB-ből még nem jött ki ilyen, leak-ből pl: OlloS2 Armageddon, Omega v18.
-
raven12
senior tag
válasz
raven12 #4521 üzenetére
Valaki válaszolna erre, kérlek?
Annyit már megtudtam, hogy még nincs hivatalos jb, tehát akkor módosítva: angol 2.3.6 van rajt, mit érdemes rátenni, ha a sebesség csak annyira érdekel, hogy folyamatos legyen (nem kell az nfs mw-t 900 fps-el vinniea böngészés, lapozás, menümozgások stb., nem feltétlen kell sok extra, de az alapfunkciók (wifi, gps, fiók-szinkronizáció stb., 3g, touchwiz és kütyük nem feltétlenül kellenek) jól működjenek, az akkumulátoridő pedig minél nagyobb legyen!
gyári ics, jb tesztverzió, vagy főzött? És melyik főzött?És ha angol a teló, ugye nem számíthatok rá, hogy ha rárakok valamit, akármit, akkor ne ismerje fel a sim-et, szolgáltatókat vagy akármi? (Csak mert volt már rá példa)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Macska topik
- Battlefield 7
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox Classic / Xbox 360
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest