Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SsPL711
addikt
válasz
zoleeno1
üzenetére
Én pont így jártam.
2 hétig gond nélkül használtam a JB Leak-et, semmi lockscreen lag jelenség, pedig otthon mindig wifin-volt a teló.
Miután olvastam a fórumon a lockscreen problémát, nálam is előjött. Hiába raktam újra a FW-t.
Kezdem azt hinni, hogy mátrixban élek és nem ez a valóság
-
Sprite75
tag
Megpróbálom ha hazaértem, hátha.
-
Ha függetlenül veszek Belgiumban egy Samsung telót, akkor az világgaranciás?
-
Badboys
őstag
Ma telefonálás közben többször ledobott a hálózatról VK Finál 6.4 van fenn. Android phone folyamat leállt címmel. Mi lehet a gond ? Kernel csere megoldja ezt vagy tegyem teljesen újra a rendszert? Jó lenne,ha maradna ez a rom mert eddig bevált és tetszik is.Kernel verzió ami benne van a romban 3.0.31-462349 se.infra@SEP-111# SMP PREEMPT.Melyik kernelt tegyen föl? Köszi
-
Senser87
tag
válasz
Weeman1
üzenetére
Ezt találtam:
Quote:
Originally Posted by adilliano
i was on XXLSJ with Philz kernel.i did a full wipe and flash this rom,but it gave instalation abort.
before i had tried every update of JBAM but never had this error.can someone tell me what could be the reason?u cant flash this rim frim XXLSJ.so better flash any other rom and then flash tbis rom.
u can flash dori or siyah in XXLSJ ao better dint flash it in XXLSJ for flashing this ron.better flash other rom and then go to this one.i did this and bow u am on jellybam.loving it.Szóval előbb húzz rá másik kernelt, romot, mert valami miatt nem megy egymás után a kettő.
Ajánlom az 1.3.0-át! Nagyon stabil, semmi FC, semmi lag, semmi fagyás. -
Üdv!
Asszem, fél tégla lett a telefonomból.
Mostanában nagyon hamar lemerült, egy napot se bírt ki. MUI volt fent, annak tulajdonítottam a merülést. Tegnap este feltettem a Jellybam 3.0-át, egész éjjel usb-n volt a telefon töltődni, de reggelre csak 24%ra töltődött fel, kb két óra múlva meg újra lemerült. Most ott tartok, h töltőről sem akar bekapcsolni, kép sincsen, minhta csak egy darab tégla volna. Akksi halt meg vagy valami zsebbe nyúlósabb alkatrész?Weeman1: Án igen, nemrossz, stabil, de a miui hiányzik... és mint feljebb írtam időm se volt kipróbálni.
-
Weeman1
veterán
JellyBam 3.0.0-t felrakta már valaki?
-
pvt.peter
őstag
más is tapasztalta CM10.1 -nél, hogy az óra alkalmazás kifagy mikor a telefon betölti a rendszert?
illetve nálam még akkor is kifagy amikor ébresztési időpontot szeretnék beállítani -
Weeman1
veterán
válasz
knyitogato
üzenetére
Szerintem igen.

-
Weeman1
veterán
busman,Nimda
És jó is?
-
porse
őstag
Azzal ne foglalkozz, úgy se fogod a leaket frissíteni telefonról.... fagyaszd is le

(#3074) AlmaZoli
Én is ezt használom, ics hez képest szerintem picit többet fogyaszt, de nekem így is megvan a 4 óra kijelző idő kb. Bár a sok gyári sz*rt mind kipucoltam, csak ami nekem kell az maradt. Lockscreen fagyás van, de elviselhető, más hibát nem tapasztaltam, eddig.. szerintem érdemes feltenni.
-
seger
addikt
Na tegnap rákészültem, és felraktam a Leak JB-t. Minden tökéletesen működik. kernelt nem cseréltem, mert nincs szükségem root-ra. tesztelgetem, aztán majd kiderül.
Viszont egy érdekesség. Felrakás után elindítottam a szoftverfrissítést, azt kaptam válasznak, a legfrissebb szoft van rajta. most megint elindítottam, és az fogad, " Ez egy módosított eszköz. Szoftverfrissítés nem elérhető"
Ez most mi? Másnál is jelentkezett? -
BigT
senior tag
[JB 4.1.2][AOKP/CM10] ReVolt JB I9100 [Ver. 2.8.2] romhoz milyen kernelt tudtok javasolni? használja valaki? a Siyah kernellel olyan, nint a titanic.
ugyanígy elfogadnék tanácsot a JellyBam 202-höz is, hogy ne merüljön annyira, mert 18 óra készenlét, 2 és fél óra kijelzővel zártam a napot.. -
F-ECT$
titán
válasz
TheBomberman
üzenetére
Nekem jelenleg Disaster V5 van fenn, és a nevéhez hű a fogyasztás. Mondjuk még csak 1x volt fullra töltve, de kb 2 óra kijelzőidőt bírt 18 óra készenlét mellett

-
Nimda
addikt
válasz
AlmaZoli
üzenetére
Nekem ez a páros van fenn és tökéletesen müxik...valakinél lockscreen fagyások és SoD jelentkezik,de úgynézki az utóbbi lehet nem is szoftveres hiba.Nálam csak egyetlen bug jött elö,mégpedig az automata fényerö nem érzékeli rendesen a fényviszonyokat.De mindez elenyészö az újdonságokhoz képest,amit nyújt.Ha másnem egy próba erejéig megéri feltenni, ki tudja mikor jön a hivatalos...
-
BRAAJEN
tag
Nem hiteles, de eléggé hihető...
-
beckdo_
csendes tag
Hátha másnál is előfordulnak az alábbi hibák:
- FC-k
- Néhány Sod
- Fényerő random változása (pl.: böngészés vagy játék közben)
- Hívás befejezése után egy másik szám "automatikus" hívása (ez elég érdekes volt...)Tegnap volt helyszíni javítás és alaplap csere. Még nem volt időm sokat nyomkodni a telót, de remélem megszünnek ezeke a "misztikus" hibák! Érdekes volt, hogy az első új alaplap amit beszereltek szintén gyári hibás volt. Néztem is egy nagyot, amikor a srác elkezdte megint szétszedni a telót... még szerencse, hogy volt nála még egy alaplap.

-
vscotina
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy hol tudom beállítani azt, hogy a HOME gomb
megnyomása után melyik oldal a kezdőképernyő. Most véletlenül azt
állítottam, be, hogy a harmadik, de én az elsőt szeretném. Gyári szoftver
van a telefonon.
Minden javaslatnak nagyon tudok örülni. -
Nimda
addikt
Srácok,a JB leak + PhilZ kernel alól mehet fel a CM10.1?
-
zack
nagyúr
válasz
zoleeno1
üzenetére
Nálam is rapszódikusan működött sajnos. Erős fényben jó volt, de már ha nem a csillár égett csak az állólámpa, az már kevés. Pedig ilyenkor még nincs is félhomály.
Sokszor ez a gond a portolt cuccokkal, hogy jó, jó, de nem 100%-os.
S2-ről le is töröltem, pedig megvettem balga fejjel.
Note 2-nél meg már nem fog kelleni. -
Mikso
tag
válasz
zoleeno1
üzenetére
köszi

amúgy ez a Smart-Stay téma, az hogy is működik..? Ha nem nézek a telefonra, és a min. képernyő időkorlát van berakva ami ugye 15s, akkor az annak a 15s eltelte után nézi meg hogy odanézek-e abban a másodpercben, vagy random időközönként? Mert nálam kicsit fura...

-
Mikso
tag
Ha az IMEI számom az eredeti de a végére van egy /1 rakva az mit is takar?

-
zoleeno1
veterán
válasz
TheBomberman
üzenetére
Jézusom, akkor ez olvasással is terjed
Én is remélem, jó lenne már ennek a végére járni... -
-
zoleeno1
veterán
válasz
TheBomberman
üzenetére
Az szép... nem néz ki túl jól

(#3049) tomi7711: Ezt minden nap leírom, a wifit szinte sosem használom ezen a telón, kb 1 hete be sem volt kapcsolva, csak a mobil net megy...
-
vitezlejszlo
őstag
Ezt a baromságot, hogy nem lesz idén JB ezt honnan vettetek? Hiszen holnap jön!!!!!

-
vitezlejszlo
őstag
Wifi SOD-osok: DorimanX kernelt probaljatok ki, javitott wifi driver van benne, azzal nekem nem akadt be a wifi soha, es SOD-om sem volt! Elotte a gyari kernellel (T fuggo) lepten-nyomon doglott a wifin es szivatott a SOD. DormianX ota semmi bajom

laca
-
Sprite75
tag
Hi
Ez szerintetek mi lehet?

Ezzel a géppel is kötöttem össze a telefont mikor megvettem Aztán a céges gépemen Root-oltam és azóta itthon ezt írja a windows.
A céges gépemen semmi gond.Lehet köze a root-hoz?
-
Weeman1
veterán
válasz
TheBomberman
üzenetére
Szép.

-
Misi1980
senior tag
válasz
kenwood
üzenetére
A GSM boltok árazását szerintem hadjuk.Nagyon lehúzós társaság.Megnézném én azokat a telefonokat hogy milyen állapotban vannak vagy gogy milyen az előéletük.Az S2 előtt volt egy HTC Desire S-em és egy gsm boltban voltam ahol mondta az eladó hogy Ők vesznek át használt telefont ha szeretném.Az ajánlata 35000ft-volt.Csak azért adtam el a Vaterán 55000ft-ért mert már megvolt az S2 és nem akartam sokáig tartogatni.Ennyit a GSM bolt árairól.
-
Weeman1
veterán
válasz
laszlolczka
üzenetére
Akár még így is lehet.

Más:
Valakinek sikerült már felrakni a JellyBam 3.0.0-át? -
kungzi
veterán
válasz
szaba75
üzenetére
Amire ők hivatkoznak oldalak:
SamMobile
Samsung UpdatesEgyik se hivatalos Samsung oldal. Ettől még lehetnek igazak a hírek, de ezek csak fan site-k. Ettől függetlenül már szerintem se lesz idén JB, de ezt pár hozzászólással fentebb már leírtam.
-
szaba75
tag
Idén nem lesz Jelly Bean
[link] -
BigT
senior tag
[JB 4.1.2][AOKP/CM10] ReVolt JB I9100 [Ver. 2.8.2] romhoz milyen kernelt tudtok javasolni? használja valaki? a Siyah kernellel olyan, mnint a titanic.
-
zoleeno1
veterán
válasz
TheBomberman
üzenetére
naaa akkor ez abból a szempontból jó hír, hogy lehet meglesz a bűnös...
-
kungzi
veterán
Amúgy az, hogy nem adják ki a JB-t csupán marketing stratégia így karácsony előtt. El akarnak adni még több S3-t + Note2-t. Nem lepődnék meg azon sem, hogy ezt a bugos kernel hülyeséget nem direkt szivárogtatták ki, hogy legyen mire fogni a dolgot. Azt ne mondják meg nekem, hogy az a több száz programozó, akik a fejlesztéseken dolgoznak, hogy nem vettek észre egy ekkora hibát. Azt írták, hogy az érintett telefonok között van az S3 és a Note2 is, érdekes ma is jött ki december 10-i verziójú 4.1.2 rom S3-ra.
De legalább ne hazudoznának itt össze-vissza, meg néznék hülyének az embert. Most nagyot csalódtam a Samsungban, ettől függetlenül megveszem majd az S4-t.

Ja és ez az LSR rom nyugodtan jöhetne egy LEAK verzióba

-
Weeman1
veterán
JellyBam 3.0.0 Stable annyira stabil hogy kétszer volt install aborted a felrakásakor.

-
-
kungzi
veterán
az én úgy telóm a S4 lesz eldöntöttem. Note3 baromi nagy lesz, kell a ráknak.
bár most a HTC-nek lesz egy 4,7"-os full hd kijelzős, 2GB ram, Snapdragon S4 quadcore cpu-s telója és android 5.0-l fog elvileg jönnielég jól hangzik
-
GrooveHero
addikt
válasz
laszlolczka
üzenetére
Csak mindíg új android miatt venni új telefont kis hanzánkban jó nagy luxus

Veszel most egyet, mert azon van/lesz 4.2.
Jön a Key Lime Pie, és azt nem kapja meg, vagy az az után frissítést, akkor veszel egy másikat?
-
fairi
őstag
válasz
laszlolczka
üzenetére
ennyi erőből megvárhatod a samu S4-et is
4.2 vel jön, de míg kezedbe veheted ki tudja mikor lesz, telefon jóformán pletyka
5.0 lesz rá az már más kérdés.
addigra még i9100 is kijön a 4.1... -
fairi
őstag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Szted a sony fogja sokáig frissíteni a modelljeit??? legfrissebb hírben ők is szépen trükköznek ki mit kap,és teljesen marketing stratégiának tűnik.
i9100 2.3-mal kezdte és 4.1 várjuk rá,túl van teljesítve, ezt se kéne feltétlenül megadniuk (körbenézve másoknál).
-
bulikavagyok
nagyúr
Erről [link] valaki hallott már? Esetleg tapasztalat?
-
Weeman1
veterán
Gondoltam felrakom a JellyBam 2.0.2-t,
de előtte rápillantottam azért az Xda-n.
Hát van már JELLYBAM - v3.0.0 is.
-
zoleeno1
veterán
Nos, egyre biztosabb, hogy a Google Play csinálja a SoD-ot, amikor frissítést talál. Most is kijött a Viber új verziója és jött is a SoD rögtön. Kikapcsoltam most a frissítési értesítést, meglátjuk tényleg ez e a bibi... Nagyon remélem amúgy, mert ezzel simán együtt tudnék élni, hogy ki van kapcsolva a frissítés keresés.
-
[DE2JAY]
senior tag
Azt hittema del utani 50hsz = uj rom. Tevedtem XD
-
Weeman1
veterán
válasz
laszlolczka
üzenetére
Megnézem.

-
Linkin
senior tag
válasz
freddirty
üzenetére
Nem kell félni továbbra is az S széria meg a Note széria az elsőszámú a többi csak a pénz miatt kell.Nagyon okosan csinálja a samsung tudja hogy aki S2,S3-at vagy Note-ot vesz az valamilyen szinten ért az androidhoz és várja a frísítéseket. De aki csak FB-re veszi az okostelefont ami valjuk be Magyarországon nagyon magas arány és máshol is . az leszarja hogy most milyen oprendszer van rajta vagy hogy lesz e újabb.Nos a samsung miattuk ad ki ennyi telefont mert azok nem S3-at vagy Note2-t fogna venni
-
Weeman1
veterán
válasz
laszlolczka
üzenetére
A kiszolgáló nem található.

-
nfsu17
veterán
válasz
knyitogato
üzenetére
Nagyjából az eleje óta követem a híreket, hírmorzsákat, hogy mikor jön, mikor jöhet, stb, és minden nap más időpont jön ki. Volt már hogy órákon belül jött, volt hogy holnap, hétvégén, novemberben, decemberben, januárban, a januárt már megcáfolták, hogy nem, hanem a héten, akkor ezt megfejelik most megint a januárral.
Jobb lett volna semmit mondani, mert a mostani infók is a semmivel egyenlőek.
De ez csak személyes vélemény, ti bízzatok benne, hogy "holnap" majd jön. -
laszlolczka
őstag
Nagy valószinűséggel Sony Yuga lessz a következő telefonom.Különösebben nincs semmi bajom a I9100-al,csak véleményen szerint ennyi telefonra elfogadható frissitéseket nem fog tudni kiadni.Azzal meg nem vagyok előbbre,hogy havonta tegyek fel új romot és mindbe van valami bug.Még annyit a Yugáról valószinű 4.2-vel fog jönni.Az eddigi tesztek nagyon meggyőzőek.Mobile-review.com.
-
Arcanis
aktív tag
válasz
freddirty
üzenetére
Én is egyetértek...
Félek, hogy az lesz a vége, hogy bővítik a csapatot, kapkodva kiadnak mindenre valamilyen frissítést (amilyen hamar csak tudnak), és minden rom tele lesz apró bugokkal.
Ráadásul szomorú, hogy a 4.1.2-ből kivettek egy csomó értelmes funkciót:
- pl az értesítések egy ujjal való kinyitását és becsukását,
- a redőnyön az idő és dátum nem nyomható meg (eredetileg az órához és naptárhoz vezetne)
Ezek után tökmindegy, hogy 4.1 vagy 4.1.2...
-
Redplee
senior tag
Here is some good news for the Samsung I9100 Galaxy S II users. The Jelly Bean update is coming as soon as early January. As indicated by the leaked test ROM, both devices will skip the initial Jelly Bean 4.1.1 release and move straight to the 4.1.2.
-
freddirty
senior tag
"Ennek a modellnek nem tudom mi az értelme. Kicsit túlzásba viszi a Samu ezzel a rengeteg modellel."
Egyetértek, széttagozódik teljesen a kapacitás, egyre több készüléken kell követnie a rendszerfrissítéseket és láthatóan nem bírja fejlesztő/tesztelőkapacitással. A modellekre meg egyre csak késnek a frissítések. Nem lesz ez így jó sokan elpártolnak emiatt majd. Szépen jön be a pénz most a sok eladott készülékből, de ezzel együtt vajon költ-e a szoftveres csapat 2-3x-os létszámbővítésére? Jövő tavasszal én annak fogom adni a pénzemet egy új készülékért aki a legjobb készüléket kínálja - korrekt szoftverfrissítéssel. Legyen az akárki aki androidot gyárt... -
Weeman1
veterán
Újabb gyöngyszemek:
BUG ROM V3.1 FINAL
Biftor™JB Romv4.7 -
Üdv!
Ha egy egyedi romot feltelepítek, majd a miui saját alkalmazásait, mint pl naptár, jegyzet, biztonsági mentés, alk felügyelet, stb akkor ezen alkalmazások fognak működni? Mert kissé elegem van, h néhány óra alatt lemerül a telefon a zsebemben...
melyik rom hasonlít leginkább a miuira?
-
-
BigT
senior tag
válasz
skylinelaca
üzenetére
Nem valami app ragadt be és pörgette a procit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 512GB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
..

Note 2-nél meg már nem fog kelleni.

Én is remélem, jó lenne már ennek a végére járni...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)