Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolkabácsi
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Sajna megsérült az S2-öm, kijelző keresztbe végigrepedt.
Próbálom olcsóbban kihozni mint 40-50 ezerből a javítást.
Szeretnék rendelni kijelzőt hozzá e-bay-ről.
Az lenne a kérdésem, hogy van a különbség közöttük vagy elég jó-e egy 100 dollár körüli display?
Pl.:ez jó lenne??
Köszi.. -
kungzi
veterán
ha így haladunk a galaxy mini is hamarabb kap hivatalos jb frissítést, mint mi

-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Köszi akk tolok egy keresést... tuti linkeltétek már, asszem olvastam is...

Mobil odinnal az is felmegy tutti....Tegap néztem sammobile-t akkor még 4.0.4 nek írták nem???
jaaaaaaa I9070 az az advanced???
-
kbadam83
senior tag
Nem tudom volt e már:
http://www.telefonguru.hu/hir/Samsung_Galaxy_S_II_johet_a_Jelly_Bean!_2013-1-7
-
kungzi
veterán
Firmware details:
Date: December 18th <----- erre hívnám fel a figyelmet
Changelist: 660490
PDA: I9070XXLPY
CSC: I9070SERLPY
MODEM: I9070XXLPY -
Varszegig
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Akkor a process ragad be. Mert ha úgy vesszük, a memóriában minden bennragad, ami nem destroyban végzi

-
[DE2JAY]
senior tag
Tud nekem ajánlani valaki akár PMben olyan romot ami JB, nincs széjjelmókolva csak a lockscreen bug javítva van? Vagy esetleg mi a menete a fix feltételének? Most ott tartok hogy fenn a JB mobilodinnal, de nem vágom melyik (cwm/kernel) nem vágja annyira szét, hogy felmenjen a fix.

(nekem jó a gyári kinézet én szeretem, tehát nem kell szétvágott, széttémázott "szar", bocs akinek a lelkébe gázoltam ezzel
-
Rebell
senior tag
Szevasztok,
Milyen app-al tudom megnézni, hogy milyen program ragad be a memóriába? Telefonon minden gyári.
ICS 4.0.4.köszi.

-
tisvol
aktív tag
Szerintem sokaknak nem a JB nem megjelenésével van a gondja (hogy ilyen nyakatekerten fogalmazzak), hanem a maszatolással ami megy körülötte. Nem jön még egy hónapig? Oké. Nem hal bele senki. Csak az ígérgetés, és a porhintés. Ez zavar engem is. Inkább ne mondjanak semmit.
(Oké tudom: marketing szempontból a hamis hír is hír, csak beszéljenek róla. -
perge666
veterán
Nekem teljesen megfelel a gyári 4.0.3 rom,de lehet csak azért mert még nem láttam másikat

Semmi fagyás,semmi bug,minden jó,csak néha észre veszem hogy a kijelző este bevillan pár másodpercre.
Tutira megvárom az újabb gyári romot,mert nem értek hozzá,és nem akarok téglát csinálni a telómból! -
F-ECT$
titán
Az a vicc, hogy mekkora ügyet csináltok itt belőle. Ez a telefon az első pár romot leszámítva (KE, KF) már a GB alatt is (KG-tól) kurva jó volt. Akinek kell, annak van leaked JB (az elsők között lett így JB a telefonra), és gondolom a hivatalos JB nem szivatásból késik. Nagyon el van itt mindenki kényeztetve frissítés terén. (Akinek volt pl Wave-je, az tudja miről beszélek.)
-
Tbs82
tag
válasz
Oldman2
üzenetére
Nekem is CM 10.1 van, nekem pl skype és ebuddy váltáskor szokott totálba kifagyni, azt nem szereti, görgetésnél is volt nekem hasonló./Ebuddy v skype lista görgetésnél, de volt hogy sima böngészőnél is./
Ettől eltekintve nekem ez eddig a legstabilabb ROM:A többi főzelékeknél volt olyan szitu, hogy a wifit nem lehetett bekapcsolni, vagy ha kikapcsoltam akkor csak újraindítás után volt hajlandó jelet fogni.
Véletlenszerű rendszerösszeomlások.........fagyhalál...A CM 10.1et stabilnak mondanám mert 1 hét alatt még csak 2x volt fagylalt

Tegnap este nálam pl. olyan volt hogy a fenti kombinációt használva /Skype-Ebuddy/ az akku akkor kb 80% töltöttséget jelezve kifagyott az egész, tapizásra semmi reakció. Power gomb hosszan nyomva reboot, majd mikor újra élesedett a rendszer már csak 26%-ot mutatott a töltöttség jelző...faint

-
logarithm
őstag
Jeboo kernel
v1.1c
-- Reverted multicast patch for now, results were unreliable
-- Added patch: Reduce battery-monitor wakelock timeouts (AndreiLux)
[link] -
Reag3nS
senior tag
storno
-
Kékes525
félisten
hogy tudok a záró és az első (zátó utáni) képernyőről törölni. Elnézést, ha nem pontosan fogalmazok. Pontosan a Chaton szeretném, mert sokszor magától bejelentkezik, vagy csak én nyitok rosszul, mindegy de törölni szeretném.
-
Weeman1
veterán
Hétfő reggel és hivatalos JB sehol.

-
Kékes525
félisten
A problémám nem ez. Bármit is teszek fel nincs mit lementeni, mert az kies-ben van. Úgy tettem fel a i9100XXLSJrooted.tar -t (4.1.2 android) odinnal, hogy csak kiesben van a mentés. Felhelyezés után minden adat törlődött és nem tudom az adatokat visszaállítani, mert a kies nem indul
-
Rakeem
aktív tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Tévedés. Rootolt rom nem kell csak rootolt kernel. Onnan meg egy Titanium Backup és csókolom.
Szóval fuss neki újra az első hsznek és figyelmesebben olvasd végig.
Nem olyan nagy ördöngőség. Ha nekem is sikerült kis fórumos segítséggel akkor másnak is.
(És a segítség abban merült ki, hogy tutira rákérdeztem pár lépésre, hogy jól gondolom-e.) -
Kékes525
félisten
Biztos bennem van a hiba, de nekem elég zavaros a kezdő hozzászólás. Rom frissítéssel kezdi, de ahhoz mentés kell írja, ahhoz pedig rootolt telefon. Ahhoz hogy rootolt legyen, roorolt rom kell. Ez ördögi kör.
De mindegy is számomra megtörtént a mentés csak kiesben van, de az nem indul. Most tanácstalan vagyok.,.
Ha valaki tud kérem segítsen.
-
zoleeno1
veterán
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Utána olvastam a dolognak és az van amit gyanítottunk, 4.1.2 alatt még nem működik a GetRIL

"Android 4.1.2
None available yet.
Do not flash any of the modem/ril files below on 4.1.2 as they will not work properly " -
zoleeno1
veterán
dehogyis, félre értetted, egy percig nem hittem el, legalábbis mertem remélni, hogy nem használtok ilyeneket
Általánosságban írtam, hogy ki lehet képes ilyenre...
Még 1 hölgy tulajnak csak-csak, bár azt sem tudom nagyon megérteni 
éjfél van, frissítettem sammobile-t, meg xda-t is, de semmi

-
zoleeno1
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
"a kies program pedig nem ismeri fel mert egyedi kadás." - ezt nem egészen értem, hogy értve nem ismeri fel? Úgy érted, hogy a szoftverfrissítés részénél? Mert az teljesen normális, ha nem gyári rom van rajta. De attól még pl. névjegyzéket, képeket, stb tudsz szinkronizálni vele, ha előzőleg lementetted. Vagy mire gondolsz?
gti16v, kungzi: Jesszusom de undorítóak ezek, így csinálj a telefonodból egy giccshalmazt, magadból meg díszbuz.t tipikus esete

-
gti16v
őstag
-
logarithm
őstag
Jeboo kernel
v1.1b-gpio
-- Added patch: bcmdhd - change packet filter settings to block multicast (Entropy512)
-- UPDATE: gpio version just adds the gpio-keys.kl file to the zip to fix coming from dorimanx. The kernel itself is identical to 1.1b.(#5264) kungzi
Ha jól értem ezért arra volt szükség ha dorimanx kernelről teszi fel valaki, akkor a home gomb nem működött.
Most ez javítva lett. -
busman
veterán
Mintha tényleg lassabb lenne a Jeboo val..
-
Kékes525
félisten
Feltettem a 4.1.2 rootolt androidot, de az adatok elvesztek és a kies program pedig nem ismeri fel mert egyedi kadás.
Tud e valaki olyan programot ami a kies adatait elolvassa és visszateszi a telefonra?
Vagy bukta?
Előre is köszi a válaszokat!
-
coolrob
aktív tag
Köszi a válaszokat. Igazából arra lennék kíváncsi(próbálom jól kifejezni magam mert új vagyok a témába) hogyha kijön, akkor lesz e vmi lehetőség frissítésre, úgy hogy nem független a telefonom, hanem T-mobile függő. (Ha jól tudom Kiesen én csak azt a verziót látnám amibe gondolom a T belenyúl és egyszer majd kiadja ha kiadja fél évnyi csúszással)
(Samsung S Advancem van egyébként, aminek a frissitése az S2 után lesz esedékes, csak ti már régebbi rókák vagytok mint az advance topicban összegyűlt emberkék, így gondoltam itt jobban meg tudjátok válaszolni ezt
) -
haligali72
aktív tag
SOS!!
Elkezdtem telepíteni cwm ből (VK--JB-XWLSJ-V6.4), majd már vagy 15 perce áll : Installing...0,00% extract/preload/symlink/wssyncmlnps.apk
Mi lehet a gond mit tegyek? Hibás vagy hiányos a zip? -
Szelley
senior tag
De hogy mi a ráknak kell újrapartícionálni...JAA értemmár! 16gb-ból 32gb-t csinálnak!

nemtom néztétek-e már, de pl S2-ből 25féle variáns létezik, szolgáltatókat is beleszámolva: S2 wiki
S3-ból is 10 féle S3 wiki
brutális hogy 1 telefonról beszél az ember, és régióként, szolgáltatónként ennyire tagolt egyetlen egy telefon! -
coolrob
aktív tag
Hello!
Olvastam a Samsung JB frissítsését és megakadt a szemem ezen:
This upgrade will only be available through Samsung KIES
Ezek szerint akkor Odinnal nem is lehet majd felrakni? (Bocsi ha hülye kérdés de annyira nem vagyok otthon a témába)
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Mitől lehet az, hogy mostanában gyakran van olyan, hogy nem tudnak engem hívni, akkor sem ha be vagyok kapcsolva? A hangposta jelentkezik be. Én tudok hívni de engem nem tudnak.
Vagy olyasmi, hogy elmegy a hangom és nem hall engem a másik oldal én viszont hallom őt.
Lehet ez valami kezdő nyavalya a telefonnál vagy hálózati gubanc lehet? -
kungzi
veterán
válasz
Szelley
üzenetére
kell a ráknak. Tegnap megtapogattam rendesen az MM-ben(már az eladó ott kérdezősködött, hogy most akkor meg akarom venni vagy mi van?) és tényleg jó, szép és bivaly erős, de kib.szott nagy
ehhez már 3 kéz kellene. 2vel fogod oldalt, a 3dikkal meg kezeled a telót 
hátha lesz majd egy 4,8"-es full hd-s samsung ebben az évben. HTC az lesz tudom

-
Szelley
senior tag
válasz
edgelaszlo
üzenetére
miért nem választod a 'helyben javítjuk' szolgáltatást?
kungzi: Vedd meg a Note2-t jár hozzá HETSZET!!!444
-
kungzi
veterán
válasz
edgelaszlo
üzenetére
kérj helyszíni javítást, a legtöbb esetben megtudják csinálni helyben. csak nagyon nagy gond esetén viszik el akkor is a telót
-
zoleeno1
veterán
válasz
edgelaszlo
üzenetére
Nekem egyszeri tapasztalatom van, az tényleg 1 napos volt. Hétfőn elvitték, kedden hívtak, hogy szerdán hozzák vissza.
-
edgelaszlo
senior tag
van vkinek tapasztalata szervizfutár ügyben? kb hány nap míg megkerül a kütyü ha elvitték? ha több mint egy nap, hív a szerviz, egyeztetnek, vagy valóban egy munkanapos határidőt tartanak?
-
zoleeno1
veterán
Egyszer engem, meg jónéhány balga társamat is lehúzott egy semmirevaló itt PH aprón. Én még "olcsón" megúsztam, 10k-m bánta, de volt akit 60 ezerrel. (mondjuk előre utalni a semmire 60 ezret, az is durva, én ezen a 10k-n is 3 napot gondolkoztam, de rosszul döntöttem, mint azt az ábra mutatja
) Rendőrségi ügy lett belőle, egy másik sorstársam jelentette fel, összegyűjtve a károsultak adatait. Meg is volt az elkövető, fel is hívott a hatóság, adategyeztetés miatt, aztán ezzel kb le is zárult az ügy. Ez volt kb másfél éve, azóta is kuss van. Ennyit a magyar igazságszolgáltató rendszerről. -
Mutatok én jobbakat:
Az utolsónak írtam természetesen a válasz az volt, hogy csak előre utalás után lehet átvenni megnézni, mert már verték át személyesen...hát dögöljön meg az ilyen meg az összes többi mind kamu amit linkeltem olyan szívesen lebuktatnám ezeket ha pl nyomozó lennék.
-
kungzi
veterán
írtam neki e-mailt, kérdeztem, hogy Debrecenben meglehet-e nézni személyesen?
válasz: Most Sopronban vagyok, postai úton megoldható a dolog
ostoba fajankó 
-
zoleeno1
veterán
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
csak annyira, mint eddig is, egyszer csak bejön

-
vitezlejszlo
őstag
Ugye nem mondjátok komolyan, hogy holnap lesz hivatalos JB?
-
Aki CM10.1 -et használ, találkozott-e már azzal az időnként előforduló problémával, hogy (a legtöbbször) görgethető listák/oldalakon lefagy a rendszer?
-
zoleeno1
veterán
válasz
TheBomberman
üzenetére
Igaz, már ha szórakozni akarsz vele. Én tutira odinból fogom felrakni, a végeredmény ugyanaz

-
TheBomberman
tag
Ha kijön a hivatalos JB akkor először kell majd egy gyári visszaállítás test JB leakről, hogy tudjam frissíteni hivatalosan, igaz?

-
zoleeno1
veterán
igen, ez a link is benne van az 1.hsz-ben

kungzi: Én úgy 2-3-ig tuti fent leszek, addig nézegetem

Más: Többen írták ha jól emlékszem, hogy Jebbo kernellel mintha nem lenne olyan smooth a JB, mint a PhilZ-vel. Kb 1 órája nyomkodom, nézegetem, mióta frissítettem az új Arma rom-ra, és azt kell mondjam, hogy ezt meg kell erősítenem... Képernyő lapozásoknál semmit nem vettem észre, de a program indulások mintha lassabban mennének egy hangyapöcsnyit, mint az előző, PhilZ kerneles verzióval.
-
kungzi
veterán
már volt pénteken is

de remélem a Ripple effect és a notibar custom benne lesz gyárilag, mert ha nem szétütök valakit

ja és éjfél körül kell nézni xda-t és sammobile-t, mert ha koreai idő szerint adják ki a frissítést, akkor remélhetőleg holnap reggel elkezdik ott kiküldeni

-
Pimpaapa
csendes tag
Sziasztok!
Nem bírtam végigolvasni az egész fórumot...
Hogy tudom az S2-esemet újrarakni?
Úgy értem mint a számítógépet, hogy formázom, és újratelepítem, mintha új telefon lenne, tehát hogy minden törlődjön és gyors legyen újra?
Meg persze független...
Csak a fő lépések kellenek, rootolni már rootoltam más telcsit...Előre is Köszi!!!
-
zoleeno1
veterán
válasz
conanabarbár
üzenetére
Amit észrevettem eddig (nemrégen raktam fel), hogy nincs lockscreen fagyás, a jeboo kernel miatt. Meg a recovery a régi PhilZ stílus, ami mondjuk negatívum, mert nincs benne érintőképernyős vezérlés, csak a fizikai gombokkal. De ez legyen a legnagyobb probléma
Majd pár nap múlva jelzem ha van valami változás.szerk: ja meg annyi, hogy miután felpakoltam a romot, bazi lassan bootolt be elsőre... több mint 5 perc volt, már kezdtem aggódni... de azóta minden rendben. Ezt csak azért írom, hogy aki felrakja és hasonlót tapasztal, az ne essen pánikba

-
Muffi
aktív tag
ha már volt akkor bocsi...
-
kely1988
aktív tag
A mai napon megváltam szeretett S2-esemtől! Köszönök mindent nektek, rengeteget olvasgattam a topikot, nagyon sokat tanultam!
Komolyan hiányzik a teló...
Sok sikert a továbbiakban, fogom azért még figyelgetni a topikot!
u.i.: jah tudjátok, holnap jön a hivatalos JB!

-
zoleeno1
veterán
válasz
haligali72
üzenetére
Arra figyelj, hogy 4.0.4 brick bugos, ha gyári kernel van rajta ne wipe-olj, mert téglát csinálhat a telefonodból! Ha gyári kernel van rajta, akkor wipe előtt tegyél fel valami biztonságosat, amivel már mehet, pl: a megfelelő PhilZ-t.
Én az aláírásomban szereplő OlloS2 Armageddon-t használom, bejön nagyon.kely1988: Mit vettél helyette?
-
kano
nagyúr
válasz
haligali72
üzenetére
Nekem a Disaster V6 nagyon bejön.
-
haligali72
aktív tag
Sziasztok!
Nagy nehezen elhatároztam, összeszedtem a bátorságom, na meg 1 kicsit be is zsongtam hogy megválok a gyári 4.0.4. romtól, felteszek egy csilli villi romot, le is töltöttem: RR_JB_V3.1.3_AOKP_4.2.1_I9100, de azt olvastam hogy nem valami stabil. Már két napja keresgélek, de a bőség zavarában egyre jobban elveszek

Segítene valaki, mi most a menő? Szeretek játszani (most wanted..), fontos hogy stabil legyen, optimális akku fogyasztás, valami shell féle kezelőfelület, JB, tehát minden földi jó jöhet.
Köszönöm. -
killerjohn
addikt
köszönöm mindenkinek a válaszokat és a segítséget, a privátban küldött ajánlásokat Fagyálló Úrról, holnap be is visszük neki a "vizeskét" egy vizsgálatra

-
kungzi
veterán
De valaki rendelt mar ilyet amazonrol, lehet nem ezt, de akkor linket is kernek es segitseget

-
-
-
gpek
tag
válasz
killerjohn
üzenetére
Alkoholba áztasd a főpanelt meg esetleg kontakt sprét használva puha vattával esetleg wd40 - el áttörölgetni.
-
logarithm
őstag
Nem annyira botrányos, plusz ha felteszed ezt, akkor meg még szebb lesz [link]
Igen, jól írtad poweramp kötelező, vagy jetaudio (kinek mi).
A füles tökéletes, jól megszólaltatja majd.Még azt hozzá teszem, ha nem hallottál wolfson dac-os hangzást, akkor semmit nem fogsz észre venni, szóval korrekt egyébként.
-
|AP|
veterán
Zenehallgatás hangminősége milyen minőségű? Nem vagyok nagyon vájtfülű, de olvastam, hogy nem az igazi a hangchip az S2-ben. Egy normális fülessel (Senheisser CX400)+Poweramp lejátszóval azért gondolom nem lehet annyira botrányos, nem? Mik a tapasztalatok ilyen téren?
-
zozobá
csendes tag
válasz
killerjohn
üzenetére
Korábban irták már itt a forumon, csak idézem
"ha nincs rá garancia, akkor keresd meg fagyalllo-t itt a ph-n, ő nagyon szakszerűen javít telefonokat!"
egy probát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek centerpin átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)