- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pőze
aktív tag
válasz
killerjohn #5156 üzenetére
Triangle away-el letudod szedni a sárga háromszöget a bootnál.
-
Tbs82
tag
válasz
killerjohn #5192 üzenetére
Kérj árajánlatot független szervízben, de szerintem max egy 8-10 ért megkell hogy csinálják.
-
fagyalllo
őstag
válasz
killerjohn #5192 üzenetére
Nyilván nem márkaszervizbe kell vinni árajánlatra, de kidobni se szabad, egy próbát mindenképp megér.
-
killerjohn
addikt
-
kungzi
veterán
válasz
bee_jay #5183 üzenetére
nem raktam fel, pont ezek miatt
de ha jól olvastam, akkor a csávó nem i9100-ra rakta fel a kernelt, hanem valamelyik amerikai típusra és emiatt halt be a home gomb
(#5186) noxon
ha jól láttam neten, akkor ez most a wifi driverhez nyúl hozzá, de hogy konkrétan mit változtat fogalmam sincs
Arcanis hátha tud majd többet erről, ő jobban benne van a témában
-
Tbs82
tag
válasz
killerjohn #5162 üzenetére
Elkellene vinned a telefont biztonság kedvéért ultrahangos tisztításra szervizbe, mert különben a feljebb linkelt képhez hasonlatos korrodálódás várható...hiába működik most még....
-
fagyalllo
őstag
válasz
zoleeno1 #5180 üzenetére
Ázott telefonnál a legnagyobb túlélési esély érdekében a következőket javaslom: akku ki, kártyák ki, vizet kirázni, megtörölgetni, zacskóba be és irány a szerviz. Szétszedés nélkül nem sokat ér a szárítás, akár ronthat is a helyzeten. A vízben oldott anyagok kicsapódnak, zárlatot okoznak, utólag nehezebben oldódnak.
Extrém példaként egy kívülről teljesen átlagos I9000 bele, "néhol" már felütötte fejét az oxidáció: -
fagyalllo
őstag
válasz
A garanciális javítást elfelejtheted, szétszedés után teljesen egyértelmű nyomai lesznek az ázásnak, azonnal megvonják a garanciát, nem lehet kijátszani.
-
Varszegig
veterán
válasz
Kékes525 #5169 üzenetére
Ha elvesztek a beállításaid, az sajnos nem a rendszer hibája, hanem a useré. Kismillió frissítésem volt már droidon, és soha nem járt adatvesztéssel. Csak ha én akartam resetelni.
Simán tehettél volna 4.0.4-et adatvesztés nélkül. Most meg ha már 4.0.4-en vagy ne akarj resetelni, nehogy tégla legyen belőle
Mellesleg érdemes lenne alap dolgokkal megismerkedni frissítés előtt. Pl. adatmentések. Gondolom a winfoson sem úgy esel neki mindennek, hogy nincs mentésed? Vagy ha igen, akkor nincs több kérdésem -
Gloob
addikt
Hogy jelezni fogja-e azt nem tudom, mert soha nem érdekelt az OTA frissítés. Szerintem igen, de hogy fel nem települ az biztos. Nem jól értelmezed! Nem a PDA file-t kell visszatenni, hanem a gyári kernelt. A root az megmarad, a 3 szög eltűnik, de a custom binary számláló az nem nullázódik.
-
Kékes525
félisten
OK! OK! igazad van, csak kezdő vagyok ebben a témában és hozzászoktam, hogy a Windows-hoz értek valamicskét. Ezért vagyok türelmetlen.
Azért nem választottam windowsosat, mert a leírásokban ez jobbnak tűnt, szebb is. A windows 8 csempéit pedig nem szeretem és nem is ismerem, csak a leírásokból.Milyen romot ajánlanál? Azt ami az aláírásodban van?
Muszáj volt cserélnem, mert nagyon zavart az állandó wi-fi -s problémák. Így nem is volna szabad árulniuk.
-
Gloob
addikt
válasz
Kékes525 #5169 üzenetére
No ne röhögtess már, meg saját magadat se röhögtesd ki. Ha a win7-re felteszel egy ÚJ telepítéssel egy win7-et akkor megmarad minden, és nem kell a rendszer újra belakni? Mert Te most ebben az esetben ezt csináltad az Odinnal! Ha a KIES-sel frissítesz akkor igen megmarad minden, viszont a KIES-sel csak a hivatalos frissítést kapod meg, az adott régióra. Mondom: 1-es hozzászólás megértése!!!
-
kungzi
veterán
válasz
Kékes525 #5169 üzenetére
Megsugok valamit, de csak nagyon halkan, ha 1 fajlos rommal frissitesz odinnal es elotte nem csinalsz gyari visszaallitast (mint windows phone eseten is), akkor minden marad a regi csak frissebb rendszered lesz. Windows phonera nincs custom rom, mert gagyi rendszer. Szoval gondolkozzal el ezen vagy olvass utana. Ha ez nehezedre esik, akkor irany a winfos fon.
Androidnal ikonok es widgetek, windows phone-nal csempek vannak. Meg nem is hasonlitanak egymasra. Ugy latom tenyleg tisztaban vagy a dolgokkal
-
Kékes525
félisten
válasz
zoleeno1 #5159 üzenetére
Milyen op frissítés az amelynél minden beállítás elveszik? A windowsnál csak a nagy verzióváltásoknál van így. Ha pedig nem frissítek, akkor 3 naponként állíthatom újra a telefont.
Úgyhogy pillanatnyilag azon a véleményen vagyok, hogy messze nem kiforrott a technológia.
-
kungzi
veterán
-- Added patch: bcmdhd - change packet filter settings to block multicast (Entropy512)
[Jelly Bean] MasTerMind Rom [4.1.2][Official] for Converted shw-250s/shw-250k
Ha esetleg erdekel valakit es ki szeretne probalni. -
Gloob
addikt
válasz
Kékes525 #5154 üzenetére
Jó reggelt
Amint látom Odinnal frissítetted 4.0.4-re. Az a magyar területre nem jött ki, tehát a KIES miért is támogatná a frissítést? Mellesleg miért kell azzal a sz@rral egyáltalán foglalkozni. Ez a telefon nagyon is megfelel a nevének, legfeljebb használni kell tudni. NEM Nokia 3320-as! Aztán mondd már meg, hogy aki ODIN-nal tud frissíteni egy szoftvert, és hiba nélkül felmegy, annak miért okoz problémát egy egyszerű ROOT, ami mellesleg egyáltalán nem bonyolult, és sokkal kevesebb kockázattal jár, mint maga a szoft.frissítés. Mellesleg nagyon hasznos dolog, többek közt az EFS mappa lementésére, no meg még van pár dolog. Ha a win7 egyszerűbb, akkor vegyél winmobilt, aztán majd meglátod, hogy mi az egyszerűbb. Első körben az 1-es számú hozzászólást javaslom, de nem csak olvasásra, hanem értő, és megértő olvasásra. -
csabám
addikt
válasz
killerjohn #5164 üzenetére
Gondoltam, de legjobb tudomásom szerint egyből kiszűrik ha víz érte (van benne matrica állítólag), így pedig elhajtanak. . . De ne legyen igazam
-
killerjohn
addikt
-
kungzi
veterán
válasz
Ha viz eri a telefont, akkor egybol kivenni az akksit, oda tenni ahol meleg van(radiator kozelebe) es varni mig kiszarad. Nem szabad egybol bekapcsolni, mert zarlatos lesz.
-
zoleeno1
veterán
válasz
Kékes525 #5154 üzenetére
Ezekre mind választ kaptál volna, ha kicsit utána olvasol... sőt, kb elég lett volna elolvasni és megérteni az 1. hsz-t...
killerjon: gyári beállítás vissaállítása
sárga háromszöghöz: Triangle Away - root kell hozzá, szóval ezzel kezdj, mielőtt felrakod a gyári szoftvert
-
Kékes525
félisten
Az android és a windows is OP rendszer.
-
killerjohn
addikt
Sziasztok!
Na, asszony beleejtette a kádba az S2-jét... nem érte sok víz, mert már alig volt az alján, de szerintem tök mindegy hogy 2 deci vagy 2 köbméter víz folyik be... Eléggé instabil lett, kamera nem megy
Még van rá 7 hónap gari. A nagy bajom az, hogy nem a gyári ginger van rajta, hanem egy másik (XDA-ról), emiatt kint van a sárga háromszög. Egyszer láttam valahol, hogy marketes appal el lehet tüntetni - vagy azt csak a Note-nál lehet? Valahogy vissza kellene hekkelnem gyári állapotba, hogy ne röhögjön pofán azonnal a szervíz a sárga háromszög miatt, ráadásul még akkor is fenn áll a lehetősége, hogy belül a telóban van vízérzékelő matrica, és el is színeződött - akkor is instant kiröhög a szervizes...egyelőre most szárítom, hátha annyira stabilizálódik, hogy vissza tudok tenni egy gyári ROM-ot...
valakinek valami ötlet?
szerk: jigem nincs, de ha a XV. kerületben valakinek van, és tudna segíteni, akkor viszek egy tábla csokit
-
Kékes525
félisten
Nem egészen OK!
A kies nem állította vissza a már letöltött appokat és nem támogatja már a szoftverfrissítést.
Hát, még nagyon messze van az okos telefon, hogy nevének megfeleljék....
Alig tudok valamit változtatni, rendszergazdai jogokhoz rootolni kell, ami eléggé nehézkes, sok macerával jár és kockázatos.
A windows 7 -nél minden sokkal egyszerűbb.
-
Elnézést a sok értetlenkedésér, de az történt hogy épp jig-el nulláztam KK5 alatt, és azóta a telefon ha töltőre rakom 2 másodperc után kiírja, hogy akkumulátor leválasztva, és nem tölt, kikapcsolva egy aksi jel áthúzva sárga háromszöggel, az létezik hogy a jig valamit rövidre zárt/elrontott/kisütött stb?
(mindenesetre a nullázás sikerült
)
-
kungzi
veterán
válasz
laszlolczka #5146 üzenetére
75-80
-
Kékes525
félisten
Frissítettem 4.0.4 re, ezt követve:
http://www.android.gs/update-samsung-galaxy-s2-i9100-to-android-4-0-4-ics-xxlq5-leaked-firmware/
Csont nélkül ment.
Utána kiesel vissza az adatokat és úgy tűnik minden OK!
Még egyszer köszönöm!
-
laszlolczka
őstag
Eredeti 26 honapos Samsung garanciás S2 független full dobozos szerintetek mennyit ér?
-
zoleeno1
veterán
Ha recoveryben nyomok egy format emmc-t, utána bebootol még a teló?
-
Kékes525
félisten
Mindenkinek köszönöm a választ!
-
hr2
őstag
válasz
gaben1117 #5131 üzenetére
Nekünk e hónapban meglesz a JB.
(#5133) kungzi
Gondolom ez: GotBrickbug -
tomiii007
senior tag
SamMobile twitterről idézek:
[Android 4.1.2] Galaxy S II / Galaxy Note January / February [Android 4.1.2] Galaxy Advance March. MID-END models Q2.
[link]csak hogy örüljetek
-
Kékes525
félisten
Segítséget szeretnék kérni!
Samsung galaxy s2 GT-I9100 telefonom van 4.0.3 androiddal.
Az a problémám, hogy a wi-fi sokszor nem kapcsol be, ilyenkor újraindítás után OK.
De ilyenkor sokszor a névjegyekhez rendelt csengőhang elfelejtődik, alaphangra áll a készülék.Teljesen kezdő vagyok az okos telefonoknál....
Mi lehet a probléma?
Előre is köszi a válaszokat.
-
busman
veterán
Betűtípusf szeretnék cserélni, lehetőleg külső program nélkül. ..thx
-
dbilas
tag
"De akinek elérhető erősségű wifi jel van otthon a szobában, továbbá a kritikus helyeken mint pl a wc annak ez szerintem nem fog problémát okozni...."
Igen... nekem tervben van még egy alu bumper is...
Igazából gps-re ott van külön a készülék vagy akár az autó, Wifi meg annyira nem érdekes mert ott a mobilnet... -
Tbs82
tag
válasz
Arcanis #5103 üzenetére
Sajna a teszt alapján, csökken a wifi, és a gps jel erőssége....
De akinek elérhető erősségű wifi jel van otthon a szobában, továbbá a kritikus helyeken mint pl a wc
annak ez szerintem nem fog problémát okozni....
Írta a teszt hogy nem használ elég sok fémet a Samsung csak műanyagot, én speciel az S1 után örültem hogy az S2 felső széle nem ilyen imitált fémes tükrös csillivilli valami, mivel az anno pár hónap után letöredezett, és olyan volt az összhatása mintha a kutyaszájából vettem volna ki.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Tudományos Pandémia Klub
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DOOM - The Dark Ages
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged