Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
khorvat
üzenetére
Nem, nem hiba. User error (legalábbis esetemben).
Használom az E-Robot automatizálót, amiben az egyik beállításom az, hogy otthon ne legyen lezáróképernyő, egyéb helyeken viszont PIN kódos Lezáróképernyő legyen!
Na ez, egy újratelepítést követően tökéletesen elindult, emiatt nem volt látszólag lezáróképernyőm.
:-)Bocs.
-
Oldman2
nagyúr
CM11 2015.03.16 NIGHTLY
Nem működik a képernyő lezárása. Csúsztatást és PIN kódot próbáltam, az időzítésnél "Azonnal alvó mód után" van kiválasztva. Az alvó mód 15mp inaktivitás után aktiválódik.
A képernyő elsötétül, de felélesztés után sehol a lezáró képernyő.
Másnak se megy?
-
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
CM11 -hez melyik Gapps szükséges?
Most tettem fel a NIGHTLY mellé a gapps-kk-20140606-signed csomagot, de nincs benne Play Áruház, nem tudok Google accountot sem felvenni...
:-( -
Oldman2
nagyúr
NeatROM 6.4 alatt ki lehet-e valahol kapcsolni, hogy ha töltőre dugom, ne csippanjon a készülék!?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
pittbaba
üzenetére
Lásd pl. ezt a cikket...
-
Oldman2
nagyúr
Használ valaki OMNIROM-ot S2-esen?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Gabman
üzenetére
Ha nem ragaszkodsz a Samsung márkához, akkor én javasolnék inkább valami kínai kütyüt.
Pl. volt Xiaomi Note -om egy ideig, az számomra nagyon bejött.
Szerintem ma már se G2-t, se G3-at nem szabad venni. Max. ha fillérekért utánad vágják.
Én most pl. csak nagy nehézségek árán tudtam 2000-es aksit szerezni a G2-eshez.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
üzenetére
Sehol, mivel a Xiaomi már nem supportál "idegen" eszközöket, így hivatalos buildek sem készülnek.
Ha esetleg valaki nekiáll magánszorgalomból, talán... itt esetleg rákérdezhetsz, de nem sok esélyét látom a MUI-nak S2-n.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Le (angolul down) = Download üzemmód
-
Oldman2
nagyúr
válasz
pixelshader
üzenetére
Nem, ez azt jelenti, hogy 700 milliamper.

Ezek a gyári "Travel adapter" feliratú töltő adatai.
Ha 1%-ra merül, akkor nem csoda hogy villog a kijelző, nem ajánlott csontig meríteni a modern aksikat.
De ez akár egyéb hibát is jelezhet, én max. 5%-ig engedem lemerülni, nálam nem jelentkeznek ilyen problémák.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
pixelshader
üzenetére
Jó hogy ez a kérdés szinte már naponta felmerül...
Ha kisebb terhelhetőségűt használsz, akkor lehet gond.
Az S2-es gyári töltője 700mA-es, ezt, vagy ennél nagyobbat használj!
És lehetőleg ne valami dzsunka típust!
-
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Goblin12
üzenetére
Nyugodtan, a beidézett adatok azt jelzik, hogy maga a TÖLTŐ mekkora teljesítményt tud leadni, ha a rácsatlakoztatott eszköz azt igényli. Ha ennél kevesebbre van szükség, akkor csak annyit ad le.
Éppen emiatt egy SGS2 töltővel nem okos dolog megpróbálni tölteni egy Note3 -ast.
-
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
Szombat éjjel feltettem a CM11-20150130-MARKOX89-i9100.zip -et a készülékemre, ami egy 2000-es aksival nagy meglepetésemre első feltöltés után jelenleg 1 nap 6 óra 44 perce megy, miközben 40% -on van az aksi.
Ez eddig számomra a csúcs, ugyanazokat a programokat tettem fel, mint amit eddig Neat 6.4 alatt is használtam.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
pixelshader
üzenetére
Például egy ilyen MHL Adapter segítségével.
:-) -
Oldman2
nagyúr
válasz
plinksd25
üzenetére
Elvileg semmi különös, egyiknek semmi köze a másikhoz.
A szolgáltatói ROM-ok csak annyiban különböznek a Gyári ROM-októl, hogy a szolgáltató kicserél bennük egyet s mást.
Boot animáció, csengőhangok, böngésző, beletesz valami spec. szolgáltatói programot (FB), hátterek stb.
Nekem is volt függetlenített készülékem és gond nélkül "széjjel ROM-oltam" anno.
-
Oldman2
nagyúr
Akit érint és még nem hallotta, a megszűnt a Samsung készülékek hivatalos MIUI támogatása.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
üzenetére
Vagy megpróbálod az ajánlott CM Installer -es megoldást, vagy mesélj, mit tettél eddig ami nem sikerült?
Oldman2
nagyúr
CM11 (esetleg CM12) alatt van-e olyan, aki gond nélkül használ valamilyen Hívásrögzítő programot?
A Killer Mobile Total Call Recorder alkalmazását ajánlották, de ennek GUI-ja baromira nem jön be számomra.
Most NeatROM v6.4 alatt most ezt használom.
Szerettem a CM-et, de emiatt vissza kellett térnem Neat-ra.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Tedd fel őket a Google Play -ből.
Ha minden ilyen benne lenne a Gapps csomagban, nem férnének el a system partíción.
Oldman2
nagyúr
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Ezt már többször is megcsináltam, a MIUI újabb verziói ui. nem mennek fel a gyárilag csak 512MB-os system particióra.
Az I91001GB_6GB.pit fájl használtam fel.
/system 1GB
/data 6GB
A többi meg az sdcard0 lett...A beszédes eredményt lásd itt.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
pakriksz
üzenetére
Hangrögzítő vagy Hívásrögzítő?
Ha előbbi, akkor éppen ezen ok miatt használom én évek óta a Smart Voice Recorder alkalmazást.
Mások biztosan mást fognak ajánlani, mivel ez számomra tökéletes, nem is keresgetek...
-
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Weeman1
üzenetére
Ha van Root, akkor pl. ezzel: Quick Boot ( Reboot )
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Nálam ez a legfrissebb XXMS7
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Be és volt Reboot is utána.
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Most felraktam a mai NIGHTLY-t, kipróbálom, aztán megnézem az M10-est is.
Ha nem megy, akkor vissza a Neat-ra...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Abban az egy Release-ben még ment és azóta nem?
:-( -
Oldman2
nagyúr
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Én e célra sok egyéb tool kipróbálása után az Easy Backup & Restore -t használom.
Megadott helyre, akár külső SD kártyára is, ZIP-be tömörített CSV formátumban ment sokféle adatot.
Én az SMS-eket és a Híváslistát szoktam rendszeresen ezzel menteni.Értelemszerűen más eszközre is át tudod így vinni a lementett adatokat.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Köszi!
-
Oldman2
nagyúr
Sziasztok,
Ismét S2 telóm van, egy frissen feltett 3 fájlos XWLSS ROM-ot mivel tudok rootolni?
A bőség zavara van az archívumomban...
-
Oldman2
nagyúr
Sziasztok, mennyit szabad ma egy S2-esért kiadni? Esetleg tud-e valaki újat vagy még garanciásat ami eladó?
-
Oldman2
nagyúr
Ma már ugyan nem S2-esem van, de ehhez kapcsolódóan "kaptam" anno +48GB Dropbox tárhelyet 2 éven keresztül.
Ma kaptam egy értesítést, hogy 30 napon belül lejár ez a kedvezmény. Jól értelmezem, hogy ha közben feltöltöm ~max. méretre a Dropbox fiókomat, akkor a feltöltött adatok továbbra is elérhetőek maradnak?
-
Oldman2
nagyúr
Egy értékesítésre ítélt S2 -es teló beárazására hol kaphatok javaslatokat?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
trident1
üzenetére
Gondolom CM11 kellene, itt a hivatalos letöltési oldal.
Amit Te kértél, pontosan itt érhető el.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Peter.70
üzenetére
A Prime nem egy másik Launcher, hanem egy kiegészítő modul a Nova Launcherhez. Mindkettőnek fent kell lennie.
Írhatóvá teszed a /system fájlrendszert és kitörlöd onnan ami nem kell.
Arra vigyázz, hogy mindig legyen fent valami Desktop Launcher, nehogy kizárd magad a felületről.
Én feltennék valami átmeneti Launchert, pl. az APEX-et mindaddig amíg ez "átalakítást" végzem.
-
Oldman2
nagyúr
Nézzétek már meg nekem, hogy a /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf fájlnak mik az alapértelmezett jogai?
Felraktam egy friss MIUI-t és ezt a fájl backupból visszamásoltam a wifi jelszavak miatt, de fura módon NEM kapcsol be a wifi egyáltalán. A Restore előtt meg ment rendesen, csak erre tudok elsőként gondolni.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Willanyasz
üzenetére
Pedig ez jó... érdekes.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Willanyasz
üzenetére
Ezek jó kiindulásnak tűnnek, még a folyamatban lehet valami gebasz...
Hogy rakod fel? -
Oldman2
nagyúr
válasz
Willanyasz
üzenetére
Miről és hogyan frissítettél? GApps-ot melyiket tetted fel mellé?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Attila0313
üzenetére
Ezt a cikket gondolom nem találtad meg...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
r-chee
üzenetére
Ez már rázósabb, mert nem biztos hogy olyat kapsz, amire valóban van gyártói (Samsung) garancia.
Igen, a regisztrációt neked kell végrehajtani, mert arra a címre megy (csak) a szerelő, ami az élő regisztráció során meg lett adva.
Ha újraregisztrálásra van egy eladás miatt szükség, akkor a régi tulajdonosnak törölnie kell a készüléket a saját regisztrációja alól...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
üzenetére
Tipp: állj vissza az előző ROM verzióra, töltsd vissza a KIES mentését, majd mentsd el valami NEM KIES applikációval, amit akarsz.
Én a híváslistát és az Üzeneteket az Easy Backup alkalmazással mentem lokálisan.
Ezeket tudja menteni:
✓ SMS
✓ MMS
✓ Call log
✓ Calendar
✓ Bookmarks
✓ Dictionary
✓ Contact
✓ Apps -
Oldman2
nagyúr
válasz
logarithm
üzenetére
Kint van a NeatROM v6.3 Aroma.
Épp most rebootolt a most felrakott 6.2...
:-)
Új hozzászólás Aktív témák

Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest