- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
logarithm
őstag
válasz
.zSoLTi. #39875 üzenetére
Az is jó ha gyári romot akarsz használni.
Ha nem, akkor pedig az utolsó cm10.2 nightly-t ajánlom, ez a legjobb szerintem.
letöltés -> cm-10.2-20140126-NIGHTLY-i9100.zip és hozzá a gapps -> cm10.2.x - 20130813ui: ketten is megtudjuk erősíteni, hogy tényleg jól sikerült a rom. (full stabil) [mentse le mindenki ez egy ajándék ez a rom
nem is értem miért törölték a cm szerverekről...lehet direkt mert túl jó lett
]
-
Kékes525
félisten
válasz
.zSoLTi. #39739 üzenetére
Full-t is tartalmazza, amiben minden Samsung és Google által fölösleges (bloatware) programokat tartalmaz, amelyek helyet és erőforrást kötnek le. A Lightból egy része ezeknek hiányzik, az extra lite-ból pedig még több. Installáláskor kell megadni, hogy melyiket választom és esetleg melyik Google vagy Samsung alkalmazást telepítem az alap (light vagy extra light) mellé.
Tehát azért nagy, mert mindent tartalmaz, ami jó rész felesleges legtöbb felhasználónak.
-
-
kovacss72
aktív tag
válasz
.zSoLTi. #39726 üzenetére
A visszajelzések és a személyes tapasztalatom alapján NEM a 1,5 óra a sztenderd. Nálad valami biztos szívta a háttérben az akkut.
Per pillanat 31% -on áll a teló. 39 órája vagyok bekapcsolva (töltőről akkor vettem le), ebből 14 óra repülő üzemmód.
Hanghívás: 3ó 9p
Képernyő: 56 pVégig 2g -n vagyok, adatkapcsolat csak a képernyő idő alatt wifi -n keresztül.
-
kovacss72
aktív tag
válasz
.zSoLTi. #39715 üzenetére
Mióta a saját kernelével használom azóta semmi problémám nincs a CM11 -gyel. CM 10.1.3 -et nem használtam, így nincs összehasonlítási alapom.
(Egyébként két családi S Plus -on is CM alapú 10.1.3 van és az első telepítés óta hibátlanul futnak már 2 hónapja. Akku idejük is kiváló.) -
Jumbozorz
senior tag
-
logarithm
őstag
válasz
.zSoLTi. #38625 üzenetére
triangleaway, és a helyedben vissza raknám a stock 3+1file-os romot, amit pár hsz-el feljebb linkeltem, és full formázva adnám a kezébe üresen mintha új lenne
-
stefi68
addikt
válasz
.zSoLTi. #37653 üzenetére
Beállítások -> Haladó opciók -> Eszköz -> Kijelző (fül) -> Érintőgombok világítása
Nekem meg pont az a bajom, hogy nem tudom beállítani, hogy amikor a kijelző világít az érintőgombok is világítsanak. Az első elinduláskor még jól működött a kikapcsolás "soha" beállítás, de azóta nem a beállított szerint működik, tehát elalszik kb 6 mp. múlva.
(Egyébként ezt más is írta korábban...) -
saphancs
aktív tag
válasz
.zSoLTi. #37563 üzenetére
Én a slimkat-et használom lassan 2 hónapja (1 frissítésel) nálam hibátlanul teljesít, újraindulás, bug nem volt. Saját kernellel szaladgál. Az én használati szokásaim mellett: reggelente 30 perc youtube, egész nap wifi, netezés, facebook, duolingo ez akár 2-3 óra, és hayday-ezés mellett (ezt asszonykám nyúzza, kábé 1 órát naponata) simán bírja a gép 1 napot, álltalában 10-15 %-nál teszem fel töltőre este. Akksi 2000-es.
Jah igen, a fényerő auton van, és használom a greenify-t. -
Eclips21
őstag
válasz
.zSoLTi. #37103 üzenetére
EFS menteshez csak egy filekezelo kell amivel lemented a telefon gyorebol az EFS mappat.
4.4 hez hogy feltudd tenni egy uj verzioju cwm-re van szukseg ezert elotte fel kell tenned a 10.2 majd(advance reboot recovery) es utana minden ugyan az rom es utana a gapps plusz esetleg egy kernel de vigyazz a 4.4 nem az igazi meg. -
Eclips21
őstag
válasz
.zSoLTi. #37065 üzenetére
Miert a 10.1et hasznalod mikor a 10.2bol is van mar vegleges verzio? Amugy egy ujrainditas nalam megszokta oldani bar, miota a GS2ROMNUKE-t hasznalom ami torol mindent amit az elozo rendszer hatra hagyott nem volt ilyen gondom. Szoval inditsad ujra ha nem lesz jo valaki ir valami okossagot meg. Van valami media fix is de en sose hasznaltam
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
.zSoLTi. #15458 üzenetére
Szerintem tedd fel a Nordic countries ROM-ot, az nálam jobban bevált mint a spanyol. Sokkal jobban kezeli az akkumulátort, azzal simán kibírja egy napig. A spanyol ROM egy katasztrófa. Ez a friss Nordic linkje: I9100XWLSJ_I9100OXXLS7_NEE.zip
Ez a ROM egy fájlos. Előtte mentsél le mindent, kézzel töröld az internalSD-t és mehet egy gyári visszaállítás a szoftverből. Aztán indítsd a Recovery-t és csináld meg a két wipe-ot és a cash törlését. Aztán mehet fel Odinnal az új ROM.
Enjoy!
-
zoleeno1
veterán
válasz
.zSoLTi. #6811 üzenetére
Muszáj lesz neki
Nem olvastam olyat a neten, hogy ne bírta volna valakinek. Kb annyit csinál, ha jól tévedek, hogy nem engedi deep sleep-be menni a telefont. Ettől még nem pörgeti azért folyamatosan szerintem. Egyébként ha kijön a hivatalos T-s JB és azzal is csinálja, akkor én úgyis addig verem az asztalt samunál, még meg nem oldják, vagy ki nem cserélik.
-
zoleeno1
veterán
-
zoleeno1
veterán
válasz
.zSoLTi. #5546 üzenetére
Mondjuk ja.Éjjel töltőn van, reggel amikor lehúzod aktiválod a progit, estig akkor is kibírja, mire újra töltőre kell rakni... Töltés közben meg ugye futnia sem kell, mert töltés alatt nem tud deep sleepbe menni a teló. Mostmár csak a kérdés, hogy megfékezi e a SoD-ot
-
zoleeno1
veterán
válasz
.zSoLTi. #5415 üzenetére
Kipróbáltam ezt a Wake lock progit a SoD elkerülésére. Olvastam én is külföldi fórumokon, hogy ezzel nem engedik deep sleep-be menni a telót. Arra voltam kíváncsi, hogy mennyire zabálja így az aksit. Nos, az eredmény, nagyon
Fullra töltöttem a telót, éjjel 2-kor vettem le, majd indítottam a programot. Közepes beállítást használtam, vagyis a Partial_Wake_Lock-ot. Ennek a jellemzése: Ensure that the CPU is running. The screen might not be on.
Éjjel 2 és délelőtt 11 között 20%-ot merült az akku, úgy, hogy hozzá sem volt nyúlva a telóhoz. Ez nekem sok... -
zoleeno1
veterán
válasz
.zSoLTi. #5397 üzenetére
Hehe, egy újabb T-s... ezt csak azért kérdezem, tresh ez neked is válasz, mert akinél jelentkezik ez a probléma, az szinte kivétel nélkül mostanában vásárolt, max pár hónapos, új készülék. Valamint szinte az összes valamilyen szolgáltatófüggő.
(#5400) PeterNemeth: Petike, te meg olvasd el még1x a topik címét, valamint ne keltsd itt a flame-et
a szánalmas kisIOS-al -
zoleeno1
veterán
válasz
.zSoLTi. #5394 üzenetére
Igen, pontosan ez a Sleep of Death ~ SoD
Mostanában vetted újonnan? Független, vagy függő?
-
zoleeno1
veterán
válasz
.zSoLTi. #5391 üzenetére
Akkor nem kikapcsol, hanem SoD-ol. Keress rá itt a topikban, illetve a neten. Az enyém is sűrűn csinálja sajna, nem találtam még rá megoldást. De! Mivel te 4.0.3-at használsz, annál egy közismert bug volt, hogy wifi használatkor SoD-olt.
Illetve 4.0.3 alatt elviekben dorimanx kernel megoldhatja a problémát: [link]
Nálam ugyan nem oldotta meg, de nálad hátha. -
Klarsa
tag
válasz
.zSoLTi. #4827 üzenetére
Ez a kikapcsolós probléma nálam is jelenkezik minden nap (lassan 2 hetes a telóm, gyári kártyafüggetlen 4.0.4). Napközben semmi gond sincs de éjszaka amikor senki sem nyúl hozzá valamikor kikapcsol reggelre. A wifi szerintem nem okozhatja mert az nálam mindig folyamatosan meg.
Én is örűlnék ha valaki tudna benne segíteni, hogy hogyan lehetne megszüntetni ezt a problémát!
-
tsabo_84
csendes tag
válasz
.zSoLTi. #4827 üzenetére
Ez tipikus 4.0.3 ROM hiba....nálam is van, hogy előjön, van hogy nem. Nem tudom mitől függ. Volt már olyan, hogy 2 hétig egyszer sem jelentkezett, de olyan is, hogy naponta ötször. Már vannak frissebb ROM-ok, esetleg tegyél fel JB Leaket, vagy JB főzelékeket. Ezekben már nem jelentkezik ez a bug.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest