Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacam
aktív tag
Csak piszok drága...német íbéjen láttam cakkumpakk (szállítással) ~17000HUF-ért...ez egy kicsit sok..de ha felfújom a pof.mat, lehet beleugrok egy ilyennek a beszerzésébe
Napi ~2órát utazok a munkahely távolsága miatt, olykor jól jön
(lassan kifogyok azokból a filmsorozatokból, amiket még nem láttam...természetesen saját magam vettem fel a TVről és biztonsági mentettem
)
-
Sprite75
tag
Ez is raktáron van Csak kínába.
De csak 1190Ft
-
-
zoleeno1
veterán
Akkor bajban vagy, mert adatvesztés nélkül valszeg nem fogod megúszni... próba-cseresznyeként még vedd ki az aksit, várj vagy 5 percet, vissza és restart, hátha...
Ha ez se, rakd rá újra a kernelt, hátha... szerk: ha a speedmoddal nem nyer, akkor próbáld ki a PhilZ-vel is
Ha ez se, rakd újra a romot, wipe nélkül, hátha
Ha ez esetleg bejön, akkor én lementeném ami kell, full wipe, újra a rom, kernel
Ha ez mind nem, akkor mehet a fullwipe és újra fel a rom, kernel - szerk: ezzel persze bukod az adatokat -
zoleeno1
veterán
Remeg? Mi remeg? Nálam semmi remegés nincs... nem véletlenül valami fodrozódó effektes élő háttérkép van fent?
(#10877) hr2: Arról már 12 évesen leszoktam
Egyébként várok belőle valami főzetre, mondjuk omegára
Jelenleg csak egy 5gigás, digifosos mobilnetem van, nem tehetem meg azt a luxust, hogy minden romot letöltök/felpakolok
(#10881) Gloob: köszi az infót
-
GrooveHero
addikt
még külföldről is olcsóbban megúszod
és ez eredeti
-
hr2
őstag
Tedd fel a System Panel-t, éjjelre kapcsold be a monitorozást, ne nyúlj hozzá majd csak reggel és majd mutatni fogja mi mennyire használja a procit.
(#208) PaFec
Tedd fel Te is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Milyen processzort vegyek?
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest