Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
.zSoLTi.
senior tag
Ma elköszöntem szeretett S2-mtől, Iphone még nem volt, most lett. Köszönöm a sok segítséget, további hasznos forumozást!
-
.zSoLTi.
senior tag
Hát pedig nálam se tökéletes a neat 6.3. Apollo light kernellel nem tudtam rávenni h a fizikai gombok ne világítsanak hiába lett kikapcsolva, következő bill zárnál megin világított. Valamint bill zár nyitásnál mintha 1mp-vel később kapnának az ikonok nevet.. Philz kernellel meg pl nem működik a crt-s képernyőzár efekt. Akksi időbe meg semmi extra cm 10.2 pl jobb volt nalam, az a top. Kinek a pap kinek a papné
-
.zSoLTi.
senior tag
Felment végül a neat 6.3, apollo lightal. Első hiba mi nekem feltünik hogy hiába kapcsolom ki a hardwares gombok világítását, az első képernyő zár feloldás után újra világítani kezdenek.
-
.zSoLTi.
senior tag
Miért van az hogy usb-vel ha gépre dugom a telt akkor par fajlt tudok másolni utána nem látja nem másol stb. Ezért távozott a cm11-is a telről most resurrection van fent. Mi lehet erre a megoldás?
-
.zSoLTi.
senior tag
Végül resurrection romot raktam fel. Ami nagyon idegesit hogyha belépek kamerába, akkor zizegő hangot ad ki egészen addig amig oda nem fókuszálok valahova.. Másnál is volt ez, esetleg megoldás rá?
-
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok!
C-rom 6.6-ot akarok feltenni. Kérdésem h arra tehetem gapps-kk-20140105-signed.zip gapps-ot? Vagy muszály amit a c-rom oldalán linkelnek hozza 220mb-os szörnyet? -
.zSoLTi.
senior tag
Kövezzetek meg , de amit itt ajánnlottak CM 10.2 utolsó nightly világbajnok.. Soha jobbat! Föleg amióta napközbe 2g-re van állitva, délutánra 1 óra kijelzővel még 85%, vagy afelett az akksi. Minden flottul megy..
-
.zSoLTi.
senior tag
Szerintetek megéri áttérni cm 10.1.3-rol neatrom 6.3-ra?
-
.zSoLTi.
senior tag
Mondjatok letszi egy appot amivel megtudom nezni pontosan mi eszi az akksit, nem csak annyit latok h android rendszer. Koszi
-
.zSoLTi.
senior tag
Valaki egy picit vezessen be ebbe a Neatrom Aroma dologba. MIért ilyen nagyok ezek a romok? Miért light, vagy extra light? Hogy lehet kiválasztani melyiket rakod, vagy telepitésnél kell vmit választani? Szval mi ez pontosan??
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Just_Reboot #39734 üzenetére
Hmm, lehet ez volt nálam is a baj.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Just_Reboot #39732 üzenetére
még a C-rom-on gondolkodok, elég sokan dícsérték itt..
-
.zSoLTi.
senior tag
Bocs AOSP Neatrom Slim 4.6
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Just_Reboot #39728 üzenetére
Pedig Próbáltam ugye a CM11-et, utána Slimet az még rosszabb volt, majd vissza CM10.1.3-ra mert ezzel meg jól birja. Minden esetbe ugyanazokat az appokat telepítettem. Viber, Face, Messenger, whatsapp, instagaram, ami mindig futott mindegyiken. Ja és még volt NeatRom Slim 4.3 is, de az fagyott egyszer, valamint a cella készenlét is sok akksit evett ennél.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Just_Reboot #39722 üzenetére
Én CM11-el örültem a 1,5 órának, android oprendszer nagyon zabált mindig.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Just_Reboot #39717 üzenetére
Most 8h2m megy abbol 1h57m kijelzo es 48%-on vok. Vegig mobilnettel. Auto feny.
-
.zSoLTi.
senior tag
Hasznalja valaki kijelzo folia nelkul a telt?
-
.zSoLTi.
senior tag
Újra feltettem a cm10 stabilt, és nincs a play áruházba facebook..
, de pc-n se látom a playbe, megszünik a face?
-
.zSoLTi.
senior tag
Lehet buta kérdés de Neatrom aroma telepitesenel ki lehet válogatni h mit rakjon fel? Vagy hogy van ez pontosan? Mitől ilyen nagy? Benne van a gapps?
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Dongatto01 #39502 üzenetére
Lehet, kicsit olvasgass a fórumba, utána menni fog
De csak főzött rom van ilyen, gyári nincs ha a kérdésed igy értetted.
-
.zSoLTi.
senior tag
CM11-nél és most Aosp Neatrom Slim 4.6-nál is azt vettem észre, hogyha kilépek programokból vissza nyillal, akkor belép automatikusan a névjegyekbe, mindig az az utolsó program amit bezárok pedig bele se léptem. Másnál is van ez?
-
.zSoLTi.
senior tag
Cm11 nalam azert kerult le mert a kb 200 fenykepbol ami az sd kartyan volt kb 40-et betoltott majd fagyott amikor pc-re akartam masolni. Aosp neatrom 4.6 slim-nel ez a dolog megoldodott, es hibat se talaltam meg.
-
.zSoLTi.
senior tag
Végül Slimsizer-rel lerángattam a picsbe
-
.zSoLTi.
senior tag
Hali. NeatRom 4.6-ot pakoltam fel tegnap. Ma reggel töltöröl lehuzva 10perc utan 5%-ot merult a google+ beragadasa miatt. Elég ha alkalmazás kezelöbe letiltom vagy meglehet töle szabadulni vhogy?
-
.zSoLTi.
senior tag
Hali!
Resurrection_Remix_KK_v5.0.6-romról valakinek tapasztalat? -
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Just_Reboot #38373 üzenetére
Köszi megvan. És ezzel az ikon eltünéssel nem találkozott senki?
-
.zSoLTi.
senior tag
Feltettem a cm11 m4- et. Azt vettem észre hogyha át rakok egy appot a külső sd-re akkor hiába rakom ki kezdőképernyöre egy újra indítás után eltünik az ikon. Mit tudok ez ellen tenni? Valamint hardver gombok világítás át hol lehet levenni?
-
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok! Észrevettem a kijelzőm közepe tályán egy kb 1*1 cm-es sötétebb foltot. Kicsit több mint 1 éves a tel. Gyárilag t-s. A prémium házhoz jövös garit én is igénybe tudom venni?
-
.zSoLTi.
senior tag
Hali all!
SuperNexus 4.0 - I9100 - Build 1 -romrol vélemény? -
.zSoLTi.
senior tag
Én is visszatértem Slimkat-ről CM10.1.3-ra. 11óra 48perc használat mellett, 1óra 8 perc kijelző(auto fényerő), android os 10%, android rendszer 10%, egész használat alatt 3G, meg kb 2 óra wifi, face viber whatsapp messenger mellet akksi 52%-on. Ez szerintem nem rossz Slimkat közel sem hozta ezt..
-
.zSoLTi.
senior tag
twrp-vel próbálom visszarakni a cm10.1.3-at de 'no md5 file' hiba üzenettel megáll. Ilyenkor mi a teendő
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Snoop-y #37730 üzenetére
Igen az nálam is mindig tör elöre
nagyon gondolkozok hogy megy vissza a stabil cm 10.1.3. Ezzel a cwm-el amit a Slimket felrakott mehet fel egyébként a cm vagy mást kell felraknom? Ebbe a témába nem vagyok még tiszta h mikor melyik cwm kell, ráadásul ez most valami grafikus cuccot rakott fel, twrp asszem?
-
-
.zSoLTi.
senior tag
Nem tudom màsnál hogy muzsikál de nálam a cm 10.1.3 és Slimkat közötti akksi idő nem kicsit jobb a cm javára..
-
.zSoLTi.
senior tag
Még 1 dolgot nem találok SlimKat-be
hogy lehet a zárolt képernyőn lévő óra-időjárás widgetett beállítani, módosítani?
-
.zSoLTi.
senior tag
SlimKat most fagyott ki nekem autostöltőre volt dugva. Nem tudtam felébreszteni, SOD szerű volt a jelenség csak resettel indult ujra..
-
.zSoLTi.
senior tag
Felraktam én is SlimKatet, hogy tudom lekapcsolni a fizikai gombok világitását? Nem találom sehol.
-
.zSoLTi.
senior tag
Frissitettem a cwm-et a KitKAt kompatibilsre, és ujra bootnál elment a Wifim. Nem tudom bekapcsolni menüben ki is van halványodva. Mi történt szerintetek??? CM 10.1.3 van fent jelenleg. Létezik hogy akksi miatt van hogy csak 17%-on van?
-
.zSoLTi.
senior tag
Valakinek tapasztalat SlimKat 4.4.2-röl, van már stabil úgy látom..? Megéri vajon átérni CM 10.1.3-ról?
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Eclips21 #37102 üzenetére
Nem vagyok nagy romolós. Pont tegnap álltam neki mert a gyári T-s rom volt fent és elegem lett. Annyit csináltam h felraktam egy philZ kernel a XWLSW romomhoz és feltoltam CWM-böl zip fáljból a CM-et meg hozzá APPS filet is h legyen Googles cuccok. De reszketett a belem mert elösször csináltam és nem is nagyon értem még hogy mit miért egész pontossan. De működik, és nagyon is jól. Kérdésem mondjuk annyi lenne hogy a hirhedt EFS dolgot hogy mentem le, valamint hogyha én most frissebb CM-et akarok majd felrakni csak simán feltolom CWM-böl erre és kész? (gondolom Wipe után)
MOst látom h pont tegnap került fel a CM11 Snapshot, ezt rakhatom erre?
-
.zSoLTi.
senior tag
Bocsánat 10.1.3-at
-
.zSoLTi.
senior tag
Hali!
Kérdésem lenne hozzátok. Feltettem ma CM 10.1.2-t. Akksi fogyasztásnál vmiért majdnem mindig a média van legfelül, miért lehet ez? -
.zSoLTi.
senior tag
Létezik hogy a trémobilos jb-vel visszatért a SOD. Mert nálam 2x volt pár napon belül. A spanyol rommal fél évig egyszer se. Tapasztalta más is?
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
GrooveHero #29632 üzenetére
Az volt csak én mérgembe töröltem, de csinálni fogok a 2 telóval újat és felrakom majd.
-
.zSoLTi.
senior tag
Tegnap haverommmal úgy alakult h esti viszonyok között fényképeztünk. Mind a 2-nknek S2je van annyi h az övé még GB rommal van gyári T-s, az enyén JB szintés T-s. És az eredményen majdnem s*ggre ültem. Az enyémen egy borzasztó homályos életlen eredmény született az övén gyönyörű (az enyémhez képest) kép született ugyanazon beállítások melett... Napali képekbe ilyen nem jelentkezik. Ez betudható rom hibának?
-
.zSoLTi.
senior tag
SZervusztok!
Segítséget szeretnék kérni. Fent van a telefonon a Spanyol JB, és mivel kijött a TMH szeretném átrakni. Simán formázom a cache dolgokat a javitó menübe és utána download mód és odinnal mehet is fel? -
.zSoLTi.
senior tag
Véleményeteket szeretném kérni. Van értelme NEE-ről XEH-re átváltani?
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
maggi1886076 #17890 üzenetére
Igen. De most h ezt az újraindítást megléptem, úgy néz ki talán befejezte a hülyeséget.
-
.zSoLTi.
senior tag
Most kikapcsoltam akksi ki be. Csináltam próbahívást és most meg úgy marad nem értem én ezt.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
maggi1886076 #17887 üzenetére
Tegnap frissült OTA-val. Spanyol rom gyári. PDA:XWLSN , CSS:XXLS8 , PHONE:XXMS2
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
maggi1886076 #17885 üzenetére
ígyvan! mindig kb negyed hangerőn.
-
.zSoLTi.
senior tag
Emberek hogy tudom a hívás közbeni hangerőt beállítani h ne kelljen minden hívásnál szinte minimumról feltolnom h halljak valamit? Nem találok ilyet sehol, de hiába állítom be hivás közbe ugyanúgy lent van a következőnél...
-
.zSoLTi.
senior tag
Hali mindenki!
Olyan észrevételem van Spanyol XWLSJ-vel, hogy van mikor folyamatos ébrenlétet mutat akksi képernyőn. De van mikor teljesen normális, csak akkor látszik ébrenlét ha kijelző használat is van. Volt olyan h este levettem töltőröl Wifi, 3G kikapcs és reggel még mindig 100%on volt a teló, ugyanakkor van olyan h ugyanezt csinálom csak reggelre lemászik 88%-ra és végig ébrenléttel pedig mindent ugyanúgy csináltam nem fut facebook semmi.. Mi lehet ez -
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Fritz Teufel #15449 üzenetére
Nálam is ez történt, hiába szedte le nem tudta felrakni. Nekem spanyol van fent. Honnan tudom ezt leszedni kézzel? Ugyanúgy 3+1 file-os Odint kell nyomni rá?
-
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok! Tegnap elött felraktam a spanyol jb-t minden teljesen stock. Olyan dolgot vettem észre ma, hogyha bementem az akksi menübe ott az ébrenlét folyamatos volt szinte egész nap, egészen addig amíg egy pillanatra gépre lett dugva a tel. Ott jelzi is szépen h töltés volt egy pillanatig, de attól a pontól viszont már nincs folyamatos ébrenlét, szinte csak akkor ha a képernyő is ment... Valamiért ébren maradt a telefon, olyan mintha futna pl a wake lock. Találkozott valaki hasonló dologgal?
-
.zSoLTi.
senior tag
Lassan sikerül belakni JB-t. Hogy lehet ugy àllitani a hàtteret hogy több oldalas legyen? Nem sikerül sehogy.
-
.zSoLTi.
senior tag
wipe Dalvik cache-t nem találom. hol találom advanced menüt? a másik kettőt megcsináltam.
-
.zSoLTi.
senior tag
Hali mindenki!
77%-os akksival nekiállhatok még romolni vagy fel kell toljam maxra?
-
.zSoLTi.
senior tag
Hali
Sammobile-on kívül honnan tudom leszedni a gyári JB-t? Annyi infót nyomtatok a délután folyamán hogy a kevés fogalmam is elszállt hogy most az 1 file-ost kell rakjam vagy a 3+1...vagy kell repartició vagy nem... Gyári t-s a teló 4.0.3 van rajta a legkisebb kárt okozva szeretnék JB-re frissíteni
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
maggi1886076 #6984 üzenetére
Akkor ne csodàlkozz ha minden lötyög:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest