Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz
Ateszpapa #8569 üzenetére
Csak 32GB-ig kezeli papíron, de haveromnak van 64-es és simán megeszi azt is. - szerk: kungzi kolléga meg is erősítette
(#8570) Muffi: Annyira bírom, amikor ilyet kérdeztek
Erre nem lehet válaszolni, kinek mi jön be. Más a témájuk, kiegészítő appok, stb. Erre magadnak kell rájönni, hogy mire van szükséged. Egyébként a főzöttek közül az AllianceROM i9100 JB V6.0 még az egyetlen, ami tele van már azokkal a futureökkel, amikkel a leak volt, nemrég linkeltem, ott a leírás. Üzemidőről, stabilitásról nem tudni még.
(#8573) vrgkrisztian: [link]
(#8575) Weeman1: nem is írtam sehol, hogy Weeman1 neked fel kell rakni!!!
Egyébként mi volt a gond vele? Mert én lehet kipróbálom.
(#8576) Szelley: meg tudlak érteni
-
Ateszpapa
addikt
-
Szelley
senior tag
válasz
Ateszpapa #7144 üzenetére
Nincs 3 fájlos TMH rom. felraksz egy 3 fájlos 4.0.3 romot, majd ha felment arra rakod az 1 fájlos TMH product codeos romot!
(#7143) logarithm: elég lóf*sz az üzemidő JB-vel...4.0.4 wanamon az üzemidőm! Enyhén szólva is odapörköl a mai JB romoknak :S El sem merem képzelni egy Régi XWLA4 Gingerbreaddel mit művelne a telefon...6-7órás kijelzőidő?! -
zack
nagyúr
válasz
Ateszpapa #3452 üzenetére
Én inkább azt mondom meg kell venni mindent ami nem irreálisan drága. Ami nincs elrugaszkodva a magyar keresetünktől, azt célszerűbb inkább megvenni. Nova Prime 700ft környéke., de ez minden nap megkönnyíti a telefon használatot, és ha instabil az egész Androidot húzza magával. 1-2 proginál 2-3k felett azonban érdemes elgondolkodni, főleg ha nem frissül sokat, soha nem akciózzák, és nem váltható ki mással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest