- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
TODI1111 #9245 üzenetére
En csak azon vagyok meglepodve, hogy bekajaljak a forumozok is - platformtol fuggetlenul.
Pepitaban ugyanez ment S23-nal, ugyanugy a kameraval egy jo ideig.
Teljesen megegyezo szituacioban, szokasos twitter "szakerto" beboffent tweetjei alapjan nekialltak gyartani "szaklapok" megnagyobb megfejteseket, a "szakmai" forumozok meg bekajaltak, aztan lass csodat, nem lett semmi a hasrautesre kitalalt csodakamera patchbol azota sem
.
-
Fifi
őstag
válasz
TODI1111 #8673 üzenetére
Ezt a rendelést már megkaptad?
Én is rendeltem 2024-07-24-én, de a visszaigazoló e-mailen túl semmi nem történt:
-
Fifi
őstag
válasz
TODI1111 #8785 üzenetére
Ha valakit érdekel ebben a postban van a táblázat.
Azért kerestem rá, mert azt reméltem, hogy egy dinamikusan frissülő adattábla mutató linket lelek. -
qltsar
veterán
válasz
TODI1111 #8678 üzenetére
Nalam a lencsevedok 1 percig voltak fent, katasztrofalis minosege lett tole a kepeknek.
3-bol 1 folian meg volt egy serules, miutan felraktam akkor vettem eszre, aztan kukaztam is. Igy 2000/db aron volt osszesen 2 hasznalhato folia, ami anno megegyezett a tobbi piacon levo noname tipusok araival, igy annyira nem vagott foldhoz.
QC nem a legjobb volt - remeljuk ezen javitottak - , de tovabbra sincs nem ujjbegy gyilkos alternativa, ami enyire kier az elolap szelekig (ezzel is marad hely).
Elotte noname es Spigen EZ Fit volt, de ott a szeleknel nagyon sok hely maradt uresen.
-
waszabi07
aktív tag
válasz
TODI1111 #8334 üzenetére
Ez engem is érdekelne mert nekem kb 3-4 óra sot van és este van hogy 30% van benne már csak, úgy hogy reggel 99en veszem le a töltőről. Egyszerűen sok a készenléti fogyasztás. Ez az egy dolog ami nem tetszik hogy ha nem nyúlok hozzá akkor is jobban merül sokkal mint az iphone-om anno.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
TODI1111 #8201 üzenetére
Ki mondta, hogy nincs? Én annyit mondtam, hogy az csak egy név. Ha máshogy hívnák, nem lenne mögötte ugyanaz a technológia?
Gyanítom, hogy aki FaceID-t keresi, az az arcalapú azonosítást keresi, ami nem Apple találmány. Az, hogy így nevezi, téves, de ki lehet következtetni, hogy mit szeretne.
-
imis
senior tag
válasz
TODI1111 #8201 üzenetére
Ha jól értem arcra csak a képernyő old fel és nem tudok telefonnal fizetni továbbra sem?
Úgy vettem észre, hogy fizetésnél kéri néha az ujjlenyomatot vagy a mintát. Lehet, hogy azért, mert előtte arcra nyitott a telefon? (jelenleg arc, minta ujjlenyomat is be van állítva nekem)
-
Fifi
őstag
válasz
TODI1111 #7967 üzenetére
Hát nem volt egyszerű ...
'98 óta linuxot használok, már rég nem dualbootos a gépem, mindig valamelyik családtag windowsos gépét szoktam kölcsönkérni ilyen esetekre.
Fiam játszott, lányom elvitte a notebookját. Feleségem notebookja jó ideje nem lehetett bekapcsolva, frissítés hegyek szabad tárhely ~19GB, tehát "takarítanom" kellett.Aliexpress-ről tegnap jött meg ez a kábel, persze SamFWTool nem látja a telefont, pedig a leírásában ez szerepel: "Fast Charging+Data Transmission"
Végül fiam PS5-jéhez kapott kábellel ment a művelet.Tud valaki ajánlani tuti adatkábelt (USB A -> USB C) nem horror áron, amivel az ilyen fw frissítéseket meg lehet ejteni?
-
Fifi
őstag
válasz
TODI1111 #7962 üzenetére
Kb. 5 éve volt samsung telefonom, akkor használtam utoljára odint.
Ez alapján már nem is odin kell, hanem a samfirm? -
pg1966
senior tag
válasz
TODI1111 #7215 üzenetére
Akkor most ez hogy van, jól értem, hogy megoldja a video-felvétel közbeni zörgést, szoftveresen, amiért itt már volt aki szervizeltette a készülékét, engem meg hülyének nézett, hogy frissítésre várok?
"This update is significant as it reportedly addresses the video rattle issue to enhance the video experience for users."
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
TODI1111 #7126 üzenetére
Tudjuk, hogy nem sokáig lesz nálad,
de addig is használd egészséggel.
Húzza ameddig húzza..
Elég kényelmetlen a formája, de 23 ultrát megszoktam hamar anno és a 22 ultrát is.Kijelzőt néztem minimum fénynél már, de nem látok semmi zavarót, így az nem érint szerencsére.
A manuális max fényerő kicsit csalódás, van fényesebb nála nem.a max automata viszont nagyon jó.
A tükröződés mentes kijelzőre voltam leginkább kíváncsi, de ahogy felkerült rá egy Devia hidrogel fólia, mintha nem is lenne.
Fólia nélkül meg soha nem merném használni.majd próbálok másikat.
De összességében pozitív eddig, főleg a kamera miatt.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
TODI1111 #7074 üzenetére
Ez így nem jó, inkább a füves képet csináld meg.
#7075$atirka
Én is jónak látom, de egy kinti füves képet itt is jobb lenne látni, lehetőleg legalább fejmagasságból.Egyébként nem akarom a topikot ezzel zargatni, csak beírtam a tapasztalatom. következőnél már engem sem fog érdekelni, ha csak a legszéle lesz mosott.
Bár lehet teszek hozzá kicsit és elengedem most, és a jövőbeli kiszemeltre megyek egyből. -
G-Device
csendes tag
válasz
TODI1111 #6946 üzenetére
Sajnos nagyon sok problémám volt vele.használtam amazon deliveryzéshez és megőrültem tőle. Megállt, elkezdett forogni fagyott, pontrtlan volt stb. Alkalmatlan volt a használatra, főleg olyan időjárás esetén amikor nem volt tiszta az ég. Több appal próbáltam, de jelentéktelen változásokat tapasztaltam csak .
Sajnos így megváltam tőle.
NEM USER ERROR kérem szépen. A hiba a készülékben volt.
Amúgy jó kis telefon , épp ezért érdekel , hogy javításra került e már ez a problema?Az s23u fórumban elég sokat beszélgettünk róla….
Nem akartam senki lelkivilágába gázolni, de ami használhatatlan az nem alkalmas a használatra. Lehet csak én fogtam ki, de csináltattam ‘MOT -t a telefonon és azt mondták minden rendben van vele.
-
blade4
aktív tag
válasz
TODI1111 #6866 üzenetére
Hát igen, nem figyeltem eléggé, csak válaszoltam nálam volt. Elnézést érte.
Nem tudom akkor mi lehet, éjszaka csináltam, frissités előtt volt 5g, utána már nem, nem tudom mi lett a gond.
Odinnal feldobok egy régebbi romot, aztán meglátjuk, közben már haza jöttem pár napra, ha más nem bemegyek a yettelbe megkérdezem mi lehet a probléma az 5g-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest