Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
kérdés1-re töltsd csak 80ig ha neked elég így egy napra, 100-ra csak akkor, amikor tudod hogy kelleni fog kövi nap. 20 alá ne merítsd gyakran. Kb ezt a kettőt kell követni és kész.
kérdés2-re pedig szerintem inkább rutint állíts be, ott kitudod választani melyik napokon mit csináljon. Pl beállítod hogy hétköznap 5kor offolja akkuvédelmet, akkor feltölti maxra, szombaton meg 7re állítod. -
-FreaK-
veterán
Ezt csak így komment nélkül..
A SAMSUNG SPANYOLORSZÁG TAGADJA, HOGY A GALAXY S24 ÉLÉNK MÓDDAL GOND LENNE -
kuszal
tag
Sziasztok,
én 01.26.-án vettem a telefont a Vodafonnál. Pont ma jött meg a ReGalaxy kupon.
Note 10-ről váltottam, azt így el is viszem felújíttatni :-)Valaki írta, hogy töltés közben este "világos" volt a kijelző. Ez nekem is megvan de csak akkor ha kiakpcsolt kijelzővel teszem fel a telefont tölteni. Ekkora a kijelző kicsit kivilágosodik, azaz nem teljesen fekete. Ha bármi miatt bekacsol a kijelző, akkor kikapcsolás után már full fekete lesz, így ez tuti valami szoftveres bug.
Pitaka tok, ezt is írta valaki.
Én rendeltem, remélem a héten vagy jövő héten meg is érkezik. Rendeltem hozzá kijelzővédő fóliát is, szintén a Pitaka-tól, ha megjön majd beszámolok róla, milyen a tok és a fólia.
Nekem a Note 10-en is Pitaka tok volt. Némelyik régebbi POS terminálnál az NFC-s fizetésnél szarakodás volt de ezt tudtommal javították. A párom S23-as telefonján szintén Pitaka tokkal gond nélkül működik az NFC fizetés.Én személy szerint elégedett vagyok a telefonnal. Nagyon fura, hogy ilyen hatalmas, főleg a Note 10 után, de ez tényleg csak megszokás kérdése.
A tokkal javulni fog ez a csúszós érzés is, de azért kötöttem rá biztosítást, abból baj nem lehet :-)
Akkuidő csodálatos bár eddig csak 80%-ra töltöttem fel max.KÉRDÉS 1:
Mi most az általánosan elfogadott tanács az akku élettartam legtovább történő megőrzése érdekében? Javasolt párszor feltölteni 100%-ra vagy engedjem ezt el?KÉRDÉS 2:
van aki Adaptív akkuvédelmet használ?
Én hétközben 6:00-kor kelek, irány a WC a telefonnal
Hétvégén viszont csdak 8-9 körül ébredek.Ezt le tudja kezelni az adaptív akkuvédelem? Azaz tudni fogja, hogy hétfő-péntek csak 6-re töltse fel a telefont 100%-ra, hétvégén elég mondjuk 9-re? Vagy erre van valami program amit javasoltok?
Köszönö ma segítséget előre is!
Üdv miden tulajnak!
-
stemplar07
őstag
pár kérdés :
1,AOD- most akkor nem gond, hogy nem mozog ?( illetve ez sztem gond) nem lesz ennek beégés a vége ?..
2,Az alábbi értesítések, bár be van jelölve, hogy zárt képernyőnél is mutassa, de ott nem műxik..
-
-FreaK-
veterán
Szuper! enyém még úton van. Ezen is nehéz kivenni a Pent?
Illetve neked nem mozog a kamerák körüli keret?Bónusz kérdés (bocsi
):
a trackingben ettől az állapottól mennyi idő volt míg kézhez kaptad, és melyik futárszolgálat hozta?
06 Feb 2024 09:26
The item is on transport to the country of destination Netherlands -
pg1966
senior tag
Ma megjött a Benks-es ArmorAir tok, szerintem nagyon patent, annak ellenére, hogy kínai.
Alul, felül minimálisan lóg a kijelző fölé, max. 0,5 mm, de lefordítva nem éri a kijelző az asztalt. Oldalt kb. 0,5 mm-rel van a kijelző alatt.
A fém kamerák körüli keret meg a fekete készülék színére hasonlít, azaz szürkés-barnás.
A vezetéknélküli töltés kb. 1 cm-re elemelve is még működik vele.
A toll is könnyen kivehető, alig pár tized mm-rel van beljebb a vége.
És a fogása is nagyon jó, gumi szerű, nem csúszik.

-
bajaki
őstag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Én sem szeretem az ilyen megoldást, főleg ennyi pénzért. Olcsóbb mint egy Pitaka, de azért nem egy Ali-s tok árában van. De ha küldenek még egyet, akkor szemet hunyok.

Ja igen, ami nem tetszik: az S-Pen elég nehéz kivenni így a telefonból. A tokon a kivágás egyik irányba sincs kikönnyítve, én pedig nem szoktam hosszúra hagyni a körmöm, elég macerás így.
Ilyesmi képekre gondoltál? Alul-felül van pereme a toknak, oldalt kevésbé emelt.
-
bajaki
őstag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Előzmény: [link]
Tegnap este meghekkeltem a tokot. A hátlap felöli oldalán két helyre (ahol találkozik a fém kameravédő és az aramid rész) ragasztottam egy-egy nagyon pici papír maszkolószalag-darabot.
Az nem bántja a telefon hátlapját sem, és így megszűnt a lötyögés.Eddigi tapasztalatok alapján nem zavar be az S-Pen-nek sem a karika.
Közben jött a válasz is a Benks-től. Felajánlottak 10$ refundot, vagy küldenek egy másik tokot. Visszakérdeztem, hogy ez a tok marad-e nálam, mert ha igen, nyilván ezt a megoldást választom.

-
Köszi. Így megtaláltam.
Benks rendeléssel kapcsolatban elbizonytalanodtam.
bajaki hozzászólása miatt és attól, hogy annyira hulladék az oldaluk, hogy kb csak alig működik a JS hibák miatt. ( Részben kinyomoztam a hibát, mert a nyomorult reklám szerverek és tracking megoldások blokkolása miatt nem megy rendesen.)
Pedig elég vonzó a 25% kedvezmény(3 tételre) és mozgatja a fantáziám a zafír üvegből készült kamera védő megoldás is.Van esetleg infó arról, hogy a telefon kamera üvegei milyen mértékben karcállóak?
-
Regalaxy-t szeretnék igényelni, de hibát dob a members app. Más is tapasztalt ilyet?
-
lge73x
tag
válasz
Kunci-1
üzenetére
szia, igaz en 24+ hasznalom a gyari Smart View Wallet tokot, de hasonlo hibat tapasztalok: toltes kozben a kis ablakban gyakorlatilag a hattervilagitas hianya miatt olvashatatlan az info (habar latom, hogy ott van a kis akkujel es toltesi info), ezzel szemben az az ora, mediavezerles stb teljesen okesan jelenik meg.....szoval egeszen biztosan sw hiba, bizunk benne hamarosan orvosoljak
-
S e t h
nagyúr
Úgy látom a redditen a kijelző homogenitása verte ki leginkább a biztosítékot és melegen ajánlják, hogy senki ne látogassa meg a testmyscreen oldalt és véletlenül se kattintson a gradiant coloursra, inkább élvezze a telefont.
-
ShadowLac
addikt
Helló. Ez mi?
-
Beüzemeltem a telefont. Szuper minden, de szúrja a szemem az asszimetrikus hézag a ceruza mellett. Picit gagyi hatást kelt.
-
botzheim
csendes tag
válasz
atomka78
üzenetére
Engem nem zavar, hogy kisebb. Előző telefonomra a westendbe lévő Samsung boltba tettek fel uv alatt kötő fóliát 20.000 Ft-ért ami semmivel nem volt jobb, mint ez, az se ért ki a széléig a telefonnak. A kijelző tökéletes vele, nem tükröződik (kinti fénybe sok tapasztalatom még nincs, mert egész nap bent ülök a gépnél), kellemesen görgethető minden. Abszolút elégedett vagyok vele, árba is jó, ha meg karcos lesz leszedem és felteszem a másikat ami a dobozba volt.
-
Kunci-1
csendes tag
Egy elég érdekes dolgot vettem észre. Nem tudom, hogy ez normális-e így, de ha valaki hasonló töltő / tok kombóval rendelkezik, megköszönném ha megnézné, hogy nála csinálja-e:
Szóval. Gyári Smart View Wallet tok, akkutöltés adaptív védelem bekapcsolva. Ha vezetéknélküli töltőre teszem a telefont, a tok kis kivágásán, tehát a "külső kijelzőn" mutatja, hogy mennyi idő múlva töltődik fel a telefon, illetve az aktuális akku töltöttséget. Ez idáig teljesen rendben is van. Éjszaka, lefekvés előtt teszem töltőre a telefont, és minden reggel, ébredés után azt látom, hogy a külső kijelző tök halványan / kicsit homályosan világít csak (mintha visszavettem volna a fényerőt 20%-ra, vagy beégett volna valami), ilyenkor csak az órát/dátumot mutatja, de az egy nappal korábbi időpontot, dátumot (szerintem a tegnapi dátumot, órát/percet amikor a töltőre tettem a telefont). Tehát töltés közben nem frissíti a kijelzőt, hanem halványan ezt kint hagyja.
Abban a pillanatban, ahogy leemelem a töltőről a telefont, akkor frissít az aktuális dátumra / órára.
Ez bug vagy feature?

-
Teal'C
veterán
Ezt megtaláltátok már a galaxy store-ban. Van benne egy csomó jó progi kedvezmények stb...
-
TiMoN
senior tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Ráér, nem az, de zavar, hogy van egy szám amin követhetem de sehol nem lehet elérhetőség semmi. Rejoyon elment a 22u
happy van sztem pár nap pénz is ide ér.
Ha minden ok a váltás 140k-ba sikerült én boldog vagyok.
A telefon nekem megfelelően müködik. Simán megy minden.
igaz oneui-t nem használom helyette nova. samsung billt se használom helyette a megszokott gboard. Bár rá kéne szokni a samsung billre mert ott lehet több mindent kihasználni. -
botzheim
csendes tag
-
A leírás szerint 10 munkanapon belül válaszolnak, beérkezéstől számítva. Én erre tippelek még +3 napot. (Mármint a feladás napjától számítva.)
Szóval átfutásban simán 2 hétről is szó lehet. Én addig nyugodt vagyok...Viszont engem nagyon zavar, hogy nincs elérhetőség amire lehet írni, ahol visszajeleznek vagy informálnak, hogy WTF...
-
atomka78
aktív tag
Ugye jól tudom hogy a gyári fólia az s24 ultra nal is két darabos.? Akinek van az mit tapasztal?
-
TiMoN
senior tag
Van aki számíttatott be készüléket s24u vásárlása utan?
Valami hír? Mert semmi be kérték a készüléket aztán semmit nem jeleztek. Van egy szám amivel elvileg követhetném, de oldalt nem találtam hozzá
-
qltsar
veterán
Az lemaradt meg, hogy ezt okes, hogy a Guardians valtotta ki (nalam), de eredhet a nem jol optimalizalt CPU Governor-bol, ami Ultra eseten WALT (Window-Assisted Load Tracking).
Erdekes, hogy az Exynosos S24-ek eseten mas a CPU governor, sajnos nem talalom a videot amiben mutattak, igy a neve sincs meg.
-
qltsar
veterán
Felraktam a GoodGuardian-t, es a Thermalos modult.
Visszavettem ugyanugy a beallitasokat, ahogy neked {Gardaai} es meg egy masik forumtarsnak volt a beallitasa, -2Fok.
Eloszor nem ertettem, hogy miert szaggat a telefon 10 perc Firefox es hatterben Youtube hallgatastol (ezt nevezzuk normal felhasznalasnak), majd elkezdett melegedni a telefon, mint az orulet.
Restart, ugyanugy akadok, akkor visszaemlekeztem, hogy leveszi a TG a frissitesi frekit 60 Hz-re, ha melegedes van...
Neztem egy dev check-et...meg 85 fokos kiugrasok is voltak, de 49 fok ala keptelen volt lehulni, teljesen iddle allapotban.
Leszedtem a Guardianst es az osszes moduljat, ugy, hogy itt potyogok par perce, meg hatterben a Youtube vagyok 33-36 fok kozott.
Valami nem stimmel a Guardians-szal szerintem...
Ha meg false ertekeket is olvasna le megertenem, de miota hasznalom a telefont, lassan 2 hete egyszer sem vettem eszre, hogy meleg lenne, pedig bal kezzel hasznalom, ami miatt megjobban feltunne, mert a bal mutatoujjam ottvan a ahol a processzor.
-
alasoh
aktív tag
Sziasztok!
Megjelenés óta használom a telefont. Meg vagyok vele elégedve...
Apróságok vannak, amik mint SW. hiba feltűntek, de biztos vagyok benne, hogy a hamarosasan megjelenő szoftver frissítés a legtöbb hibát orvosolni fogja.
És a legfontosabb: béta tesztelő vagyok, mert a legelső szoftverrel használom.. és elfogadtam.. én választottam!
"Mert megérdemlem..."
-
kungzi
veterán
Üdv! Megjelenés óta használom a telefont, eddig nagyon megvagyok vele elégedve! Bár igen, a kamerán lenne mit javítani 😉
-
joey04
titán
Nálam nem melegszik csak amikor a kamerát használom, de akkor sem vészesen, csak jobban mint a korábbi készülékeim. Igaz akkor merül is nagyon.
-
crane75
senior tag
Sziasztok. Gyári okos tokkal vezeték nélküli töltőn az "ablakban" mutatja elől az időt, ha ilyen rutin van beállítva?
-
Gardaai
senior tag
Igen. Ahogy kb. S7 óta mindig, de az már tegnap volt, valószínűleg még durvább grafikon lehetett.
Ma csak pár hátramaradt alkalmazásba lépkedtem be. Ahol nagyon kiugrik ott a Google Photos-t írja aktívnak a rendszeren kívül. Viszont nincs backup beállítva. Az indexelés lehetett a ludas, mert azért van bőven rajta adat amit indexelhet.Szerk.: plusz az S23U-ról áthozta azt a beállítást Thermal Guardianon belül (most újra bekapcsoltam), hogy ne limitálja a CPU boost-ot ha melegszik a telefon. Ott ugyebár ilyen gond nem volt, mert max 38 fokos volt nyáron is, ezért ki volt kapcsolva.
Az S23U-t mellé rakva az egész fólia felülete kékes ilyesmihez tudnám hasonlítani: [link]
Létezik, hogy tegnap annyira meleg volt a telefon, hogy megfőtt a hydrogél fólia rajta? Reggel akkor erre ütöm a tojást ezentúl.
-
korika18
csendes tag
Sziasztok.
Február 2. lett meg a készülék.
Még vagyok elégedve vele, azt kaptam, amit írtak/írtatok.
Hétfőtöl kezdtem el jobban használni. Az akkumlátor első igazán használatba vétel:
Hétfő reggel 8kor levettem töltèsről.
Most raktam fel 16:45kor
Úgy hogy 80% feltöltès korlátozással.
Most levettem korlátozást, megnézzük meddig bírja.

-
LosBlancosRM
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Nekem akkor volt olyan, amikor a cikkből nyitottam meg a fórum részt, onnan utolsó oldal, és a lap aljára gomb megnyomásakor gondolkozott. Viszont bekönyvjelzőztem, így mindig a végére ugrik, nincs akadás. Szerintem inkább az oldallal van baj, mert máshol nincs különbség(amikor visszakapcsoltam normálra, akkor is megmaradt itt az akadás). Lehet, hogy az Adguard dns se tetszik az oldalnak.
-
-
Gardaai
senior tag
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
-
-FreaK-
veterán
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Teljesítmény profilt vissza véve energia takarékosra, egy dolgot vettem észre, ami zavart: Samsung browserben néha megakad itt a fórum görgetése során. Más is tapasztalta ezt?
-
Gardaai
senior tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Ez teljesen így van, egyetértek. Nem is problémáznék, de ha a kijelző elszíneződik egy telefon átköltöztetéstől az azért durva.. Remélem csak a fólia, de jelenleg töltőn van, nem tudom megnézni.
Ha nem, ott a garancia ez tiszta sor, viszont ehhez nekem vagy postáznom vagy 100 km-t utaznom kell Győrbe. Plusz nem fér bele, hogy 2 hétig ne legyen telefonom. A mostani rendelésem is január 20-án lett leadva és tegnap jött meg február 5-én, és ez még csak nem is bevizsgálás, mérlegelés, csere telefon küldés volt (ne adj Isten alkatrész rendelés, várás, szervizelés), hanem egy szimpla előrendelés.
Most ha eladtam volna azonnal az S23U-t (megvan a következő tulaj) és garanciáztatni kéne meg lennék lőve.. biztos nagy lenne a fejem.
Persze van elállási jog és akkor szerviz kilőve, viszont előrendelési árat + ajándékot bukom, úgy meg nem biztos, hogy újra megrendelném.Én is elfogadnám a 70%-os limitációt, de
1) 120 hz-et nem fogom feladni érte, a teljesítmény felőlem 30% is lehetne ha megmaradna a 120 hz
2) Ha az S23U ugyanígy teszi a dolgát, röccenés mentesen, kevesebb AI funckióval a jövőben, akkor nehogy már kompromisszumot keljen kötni az előző majdnem kompromisszum mentes telefon után.
Amit egyébként ugyanígy előrendeltem és nem volt vele megjelenéskor ilyen probléma, hogy app bejelentkezések közben forr a kezemben 22 fokos lakásban, visszafogva (Thermal Guardian).Váltani nem szeretnék. Pont, hogy erre szerettem volna S23U-ról az új natív funkciók és dizájn miatt.
-
Avicularia
veterán
Most jött a Foxway-töl email, hogy elfogadták becserélési értékként az 5067 sek-es csereárat az előző MI11 Ultrára, amit használtam, ami 172K mai árfolyamon. Kb. 6000 sek-ért vettem másfél éve, majdnem új áron bevették, nem sokat vesztettem rajta.
-
dnelb
veterán
válasz
Gardaai
üzenetére
semmi gond nincs amúgy a terheléses 40 fokkal, van olyan telo ami 50-60 körül van stabilan game közben, semmi bajuk nincs. Én +2re raktam a thermalt, meg beállítottam hogy ne vegye le a fényerőt. Emiatt nem kell korlátozni szerintem. Persze ha zavar a magas szám az más, nekem ilyen 28-37 között mozog, a kamera melegíti inkább, de pl social appoktol meg nettol nem megy 32 felé nagyon.
-
válasz
Gardaai
üzenetére
Nézd... én amúgy korábban legalább fél év csúszással vettem telefont. Pont azért, hogy az early bird beta mókusok ezen átrágják magukat és addigra én már a hibamentes készüléket használjam...már ha olyan problémákra derül fény ami javítható és nem kell hardvert cserélni. Ha kell akkor meg új revíziónál kb ugyanez. Most megvettem az elején... De őszinte leszek, én ezektől a nem létező hibák...meg Hold fényben, kecske áldozás közben, nyugati szél esetén van valami kis bakija... hát ezekkel nem foglalkozom... 1-2 frissítést meg kell várni, aztán meglátjuk.
Én olyan hibát még nem tapasztaltam, ami az én felhasználásom korlátozná...
Megjegyzem nekem teljesen okés a power saver mód 70%-os cpu limitációja is. Elfogadom, hogy ez így van és tök jó.
Alap járaton is 2-2,5 nap üzemidőkkel megyek... nekem a SOT nettóban kevésbé releváns, mert én van, hogy képernyőt lekapcsolva beszélek telefonon, vagy Google meetben... Nekem ez parádés teljesítmény. És nem az a felhasználásom alapja, hogy nézem a képernyőt, hanem podcastot/zenét hallgatok.De azt javaslom, hogy vegyél egy mély levegőt, várj 1-3 hónapot és ha nincs javulás a szempontodból, akkor váltsd másikra.
-
twenty17
csendes tag
Nekem ilyen. [link]
És ha az 5x zoomra váltok, lehet néha egy kattanást is hallani. Szerintetek? -
Gardaai
senior tag
Egyelőre fogalmam sincs.
Monitorok alatt volt a telefon és ahogy a monitorok fénye ráesett a telefon kikapcsolt fekete kijelzőjére, pont ilyen szögben láttam meg.
Felvettem, forgattam, néztem teszt menüben piros, zöld, kék színeknél semmit nem láttam. Teljesen fehéren talán egy pici sárgásság van, mintha felhevítenél valamit és elkezdene elszíneződni.Fóliát nem mertem még levenni.. de mivel szemből csak fehér háttéren látom egy nagyon picit szerintem a fólia sülhetett meg. Pont ott melegszik a telefon, ott van a CPU. 42 fok körül volt AccuBattery alapján amikor mai nap csak költöztem be az alkalmazásokba..
Lefuttattam egy Galaxy App Booster-t, hogy rendbe rakja az appokat költözés után, 1 max 2 perc múlva már 36 fokot mutatott az AccuBattery.
Ugyanezt lefuttattam az S23U-n (mivel tükrözés volt, így azonos a két telefon) jóval hamarabb is végzett az S23U és 32 fokig ment fel maximum.
Egymás mellett volt a két telefon, 23.5 fokos szobában. -
F_Gergely
őstag
válasz
farockhcm
üzenetére
Nálam akkor volt ilyen ha maga a program nem ismerte azt a kódolást vagy betűtípust ami a doksiban van. Pl mondjuk megnyitottam egy pdf-et egy programmal de szarul nyomtatta ki, majd kinyomtattam egy dedikált pdf readerrel pl adobe és akkor hibátlanul kijött. Próbáld másik programban kinyomtatni.
-
Gardaai
senior tag
Nem tudom hogy vagytok vele, de én nem várom a nyarat!
[kép] [kép] [kép]
Setup process eredménye, 2 napja csomagoltam ki.
App frissítések, majd mindenhova bejelentkeztem 1x. Ennyit volt használva egyelőre.Azt gondoltam nem fog zavarni a melegedés ha már erősebb a telefon, de egyelőre kicsit rossz a szájíz. Szerintem soha nem lesz ekkora terhelésnek kitéve, játszani nem játszok rajta, de az S23U nyáron se volt 40+ fokos. Kicsit aggasztó.
Az elszíneződés meg remélem csak a fólia.. szerencsére nem látszik csak teljes fehér felületen, ha nagyon próbálom észrevenni.
Thermal Guardian legkisebbre van véve, tehát a gyári throttling limitnél 2 fokkal előbb kezd visszavenni.Egyéb ilyen energiatakarékos beállítás létezik? [link] ez vajon segít rajta úgy, hogy a háttérben futó folyamatok ne szenvedjenek kárt?
Sok a kérdőjel sajnos, eddig sokkal kompromisszumosabb mint az előd.
Várom a frissítéseket, hogy javuljon a helyzet. Addig nem megy az S23U sehova.
-
farockhcm
csendes tag
Az mitől van,hogy mikor kinyomtatok valamit a telefonról,fekete alapon,fehér betűkkel jön ki?
-
dnelb
veterán
válasz
Leonardo91
üzenetére
nagy eséllyel értelmi fogyatékos az ember, ne bántsuk szerintem..
-
Tin
veterán
Gyerekek az előbb teszteltem le a kamerákat, és a 3x-os zoom kamera katasztrófa, a bal felső sarkán homályos, néha jobb felül is. Közelről fotózva egy dokumentumot pl. jól látszik. Ja és nekem is hardverhibás a kamera, zoomnál elmozdul
Lehet megy vissza a dobozba, aztán inkább nem is használom... nem is tudom, minek vettem.#2102 S e t h: ja, néztem aznap, ugyanúgy elmozdul. Az is megy vissza a dobozba, inkább nem is kell telefon!
-
S e t h
nagyúr
Megnéztem s23 ultrán közeli fotózásnál a fókusz elmászását.
Ott is láttam.
Nem is gondoltam volna utólag, hogy az is milyen xar telefon volt.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Autós kamera eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

):

Lehet megy vissza a dobozba, aztán inkább nem is használom... nem is tudom, minek vettem.