- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Akkor jó, első videókban nem volt egyértelmű, azért írtam így. Viszont akkor szívás, mert nem szoftveres a dolog, így nem is lehet feloldani. Pedig hányszor emlegettem ezt, amikor Apple Watch töltőm nem volt kéznél, hogy bezzeg a másik oldalon csak rárakom a telefon hátuljára és szív magába annyi kraftot, amivel kihúzom a töltőig. :S
-
nagyúr
Ha már Benks: 20%-os kuponkód: NEWS1
-
nagyúr
válasz LosBlancosRM #1809 üzenetére
Egyébként valószínű azért van ez, mert 15PM-hez is kijött ugyanez, ami már a kicsomagolás alatt is karcolódott, amit úgy oldott meg a dbrand, hogy megveheted, de szintén idén tavasszal ingyen küldenek egy másikat, addigra oldják meg, hogy ne karcolódjon még a légypukitól sem, mint az első verzió. Gondolom, S24U-hoz már alapból a jobbat akarják csak forgalmazni.
-
nagyúr
válasz LosBlancosRM #1807 üzenetére
Az "add to chart" alatt lévő szöveg alapján ráérsz április végéig eldönteni...
-
nagyúr
Érdekes dolog ez, ahogy írják is, sűrűbb a szövés. Amit észrevettem, hogy pl. Pitaka-nál az 1500D sokkal jobb fogást ad, kevésbé csúszós, mint a 600D. Viszont amikor még volt náluk 600D air verzió, az meg ugyanúgy jó tapadós volt, mint az 1500D....
Benks-nél pont emiatt féltem, mikor megrendeltem a 600D-s air-t (15PM-re, de az mindegy), hogy majd csúszós lesz kicsit, erre nem, olyan jó tapadós a kézbe, hogy csak na. Az elején még nem annyira, mert mindegyiken van egyfajta kis viaszos-szerű réteg, ha az lekopik, akkor lesz igazán jó. Érdekes módon, a vastagabb tokjuk, amit szintén 600D-snek hirdetnek, már messze nem olyan jó tapadás szempontjából, mint aa vékony, air....
Ezzel nem biztos, hogy segítettem, csak a tapasztalataimat írtam le. Ember legyen a talpán, aki ebből kitalálja, hogy végül milyen fogásút lesz az adott gyártó tokja.
Én ezentúl ezek alapján Pitaka-ból az 1500D-t merem mostmár csak venni, Benksből meg mehet a szigorúan air, de 600D, persze abban az esetben, ha a fő szempont a biztos fogás.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz milkabrams #799 üzenetére
Sima, anti-reflektívnek mondott fólia van gyári. Viszont itt felrak egyet, mellette meg egy fólia nélküli, azért ez messze nem olyan, mint a sima üveg felület, tükröződés szempontjából: [link]
-
nagyúr
válasz Elit3Zotya #630 üzenetére
Huhh, azért az, amikor csak úgy random egyik teszt után használhatatlanul elkezd szaggatni a főmenüben a 24+ azért az durva. Reboot után már minden okés volt, az igaz, de na....
-
nagyúr
válasz janeszgol #241 üzenetére
Azért kiváncsi lennék, melyik mekkora fényerőn volt, bekapcsolva-e true tone, stb. Ez kb. olyan, mint a műszaki boltban a TV-k, amelyekből többet akartak eladni azok valahogy mindig jobb képet produkáltak, mint a többiek.
Én egyébként arra emlékszem, mikor legutóbb Note 10+-ról váltottam 11pm-ra, utóbbi szín helyesebb, én meg napokig azt éreztem mi ez a fakó sz.r, pusztán azért mert a másikhoz voltam szokva. Pár hónap múlva meg ugye pont az ellenkezője történt, megnézve egy Noteot, szabályosan bántotta a szemem a túlszaturált színvilág. Ennyi, megszokás kérdése. Nyilván örülök, hogy végül a valósághoz közelebbi lett a “default settings” a szemeimnek. -
nagyúr
Köszi a tesztet.
A helyzet az, hogy ha nem volnék benne ennyire mélyen egy másik ökoszisztémában, erre simán rámennék. Már az S23U is nagyon jól sikerült, ez meg még hozzáadott kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest