Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kunci-1
csendes tag
válasz
LosBlancosRM #3684 üzenetére
Nálam fordítva volt. Kevesebbet utaltak és később jött ugyanaz az e-mail, amit te is megkaptál az eredeti árról.
-
Kunci-1
csendes tag
A mai frissítés után is a Google Play rendszerfrissítés dátuma 2023. július 1. maradt...
-
Kunci-1
csendes tag
válasz
LosBlancosRM #3595 üzenetére
Ezek totál hülyék a Foxway-nél. A múlt héten írtam ugye, hogy kijelzőhibára hivatkozva csak 1500 Ft-os beszámítási árat kaptam egy S6 edge-re + 40k, pedig a kijelzőnek semmi baja nem volt. Ezt elfogadtam, a hét elején meg is jött a 41500 Ft-os utalás. Erre ma jött egy ilyen e-mail tőlük. Az lenne a legszebb, ha annyira hülyék, hogy elutalnák mégegyszer.
Köszönjük a jelentkezésedet a készülékbeszámítási programunkra, ezúton szeretnénk megerősíteni, hogy a Samsung Galaxy S6 Edge 32GB G925 eszközét megkaptuk.
A beszámított készüléked végső besorolása:
A végső értéke: 45079 Ft
Örömmel értesítünk, hogy a készüléked végleges értéke megegyezik azzal, amit a https://samsung-hu.foxway.tech/ weboldalon, a készülékbeszámítási programban megadtál.
Ennek értelmében feltételezzük, hogy a végső értékelést elfogadod és további megerősítésre nincs szükséged.
Köszönjük, hogy részt vettél a Samsung Electronics Magyar Zrt. Készülékbeszámítási programjában!
További kellemes napot kívánunk!
Üdvözlettel,
Foxway, a Samsung Magyarország készülékbeszámítási partnere
-
Kunci-1
csendes tag
válasz
F_Gergely #3041 üzenetére
Igen, de az nem a Foxway-es beszámítás volt. Ha közvetlenül a samsung.hu-n rendelted, akkor már a vásárláskor levonta a vételárból a 40e-et. Én viszont szolgáltatótól vettem az S24 ultrát, ott a Foxway-es készülékbeszámítás van és csak utólag utalják a 40-et a beszámított készülék vételárával megnövelten.
-
Kunci-1
csendes tag
válasz
Ateszpapa #3038 üzenetére
Nekem ebből az e-mailből az jött le, hogy ekkor nem jár a 40e sem. (nem a vételárból vonták le a 40e-et vásárláskor, hanem a beszámított készülékár kiutalásakor utalnak 40-el többet. Én ezt úgy értelmezem, hogy ha nem utalják a készülék árát, akkor a 40-et sem).
Megerősítjük, hogy megkaptuk készülékét Samsung Galaxy S6 Edge 32GB G925 (.....)
Kereskedelmi azonosító: ....
A készülék végső értékelése a következő: Faulty LCD
Kifizetendő végleges érték 1571 HUF + 40000 HUF
Kérjük, ellenőrizze és erősítse meg bankszámlaszámát:
...
Ha a szám nem helyes, kérjük, 4 munkanapon belül adja meg a helyes bankszámlaszámot a samsung.hu@foxway.com e-mail címre küldve.
Most mi lesz?
Kérjük, hogy a következő 4 napon belül erre a linkre kattintva erősítse meg vagy utasítsa el az új értéket.
Ha a korábban vagy jelen levélre válaszul megadott bankszálmaszám helyes, a fenti összeg átutalása 4 munkanapon belül megtörténik.
Ha nem ért egyet a bevizsgálás során megállapított összeggel és annak fizetéssel, akkor kérésére visszaküldjük a készüléket az Ön által megadott címre.
-
Kunci-1
csendes tag
válasz
LosBlancosRM #2973 üzenetére
Én is ma kaptam meg a Foxway visszaigazolást. Szánalmasak. Egy (korához képest) makulátlan S6 edge volt a visszaküldött készülék, semmi karc, tökéletesen működik a mai napig, a gyári dobozában, összes kiegészítőjével visszaküldve. 8500 + 40e volt az ajánlati ár. Ma jött a bevizsgálás utáni ajánlatuk, 1571 Ft + 40k Faulty LCD hibára hivatkozva. Elfogadtam az ajánlatukat, nem az összeggel van a bajom, hanem az elvvel, hogy hazudoznak. Semmi baja nem volt a kijelzőnek, még egy karc sincs rajta, szerintük hibás...
-
Kunci-1
csendes tag
válasz
milkabrams #2395 üzenetére
Nálam szereti S24 ultrán
-
-
Kunci-1
csendes tag
Nálam ma reggel kikapcsolt kis ablakkal fogadott a telefon a töltőn, szóval tök változó, hogy mikor mit csinál
. Tegnap az órát nem frissítette, csak így halványan kitette, ahogy te is írtad, és csak akkor jött vissza a fényerő, és akkor frissült az aktuális dátumra, amint levettem a töltőről a telefont. Ez biztosan szoftveres bug lesz akkor.
-
Kunci-1
csendes tag
Egy elég érdekes dolgot vettem észre. Nem tudom, hogy ez normális-e így, de ha valaki hasonló töltő / tok kombóval rendelkezik, megköszönném ha megnézné, hogy nála csinálja-e:
Szóval. Gyári Smart View Wallet tok, akkutöltés adaptív védelem bekapcsolva. Ha vezetéknélküli töltőre teszem a telefont, a tok kis kivágásán, tehát a "külső kijelzőn" mutatja, hogy mennyi idő múlva töltődik fel a telefon, illetve az aktuális akku töltöttséget. Ez idáig teljesen rendben is van. Éjszaka, lefekvés előtt teszem töltőre a telefont, és minden reggel, ébredés után azt látom, hogy a külső kijelző tök halványan / kicsit homályosan világít csak (mintha visszavettem volna a fényerőt 20%-ra, vagy beégett volna valami), ilyenkor csak az órát/dátumot mutatja, de az egy nappal korábbi időpontot, dátumot (szerintem a tegnapi dátumot, órát/percet amikor a töltőre tettem a telefont). Tehát töltés közben nem frissíti a kijelzőt, hanem halványan ezt kint hagyja.
Abban a pillanatban, ahogy leemelem a töltőről a telefont, akkor frissít az aktuális dátumra / órára.
Ez bug vagy feature?
-
Kunci-1
csendes tag
válasz
LosBlancosRM #1148 üzenetére
Köszi, akkor megpróbálom holnap így.
-
Kunci-1
csendes tag
Foxway-es készülékbeszámítást csinált már valaki? Konkrétan a Packetás visszaküldésnél akadtam el. Küldtek csomagcímkét, szépen be is csomagoltam mindent, ráragasztottam a címkét, de ez a Packeta egy .... (bocs, kicsit elborult az agyam, inkább nem véleményezem őket). Szóval nem tudom kinyitni az automatájukat. Feltelepítettem a Packeta alkalmazást, itt a visszaküldés opciót választottam, de kellene egy 9 számjegyű kód. A foxway egy 7 jegyű kódot küldött, meg a csomagszámot. Az app egyiket sem fogadta el. A packeta ügyfélszolgálata csak egy robot. Így nem tudom visszaküldeni a beszámítandó telefont. Akinek működött a készülékbeszámítás, milyen kóddal nyitotta ki a Packeta automatát? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az AI árnyékában a kamerák fejlődtek a legtöbbet, ám vannak hardveres kérdőjelek.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest