Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Újranyílt XDA topic. Érdekes ez a secu pach dátum. Vannak fent képernyőképek a final Oneui 7 el global-ra, március 27 készült a csomag, viszont secu patch csak februar 1, holott már a beta 6 is április 1 es secuval jött ki
Fene se érti a logikájukat.
-
gerner1
nagyúr
válasz
qltsar #15239 üzenetére
Pofon egyszerű a "szabály".
A készülékekre csak olyan firmware flash -elhető, amelnyek BL-értéke egyezik és/vagy magasabb szám/betű értékű, mint ami aktuálisan a készüléken fut.
- Ergo, ha ez, lehetővé tesz korábbit... - akkor volt/van lehetőség: downgrade -re.Minden más esetben: nincs. Legfeljebb, a már említett knox triggerelő akármivel ..
Valamelyik A-szériánál például 2 főverzió downgrade -re is volt lehetőség egy ideig (amíg magasabb BL-értékű release nem érkezett...) .
-
qltsar
veterán
Meg a hosidokben csinaltam ilyet, ugy remlett, hogy mar ezt sem lehet visszaturni ra, max valahogy knoxx ertek valtassal, de akkor ez jo hir.
-
gerner1
nagyúr
válasz
qltsar #15235 üzenetére
Eddig minden típusnál, az első főverzió relese -ek (gyakran a másodikak is..) azonosak voltak az azt megelőzőével. Talán pont azért, hogyha gigszer van, még lehessen menteni a dolgot. Ez itt, most a hivatalos legutolsóval 4-es.
Te 5 -ös értékkel láttad ? ... -mert a koreai -n is 4-es .
-
tabletta
tag
Visszatalálós. Kénytelen voltam beruházni, tegnap óta ismerkedünk.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
LosBlancosRM #15227 üzenetére
Valaki betette a linket, ahonnan leszedték (kiszivárgott a link), elvileg ODIN-nal fel lehet tenni.
-
qltsar
veterán
válasz
LosBlancosRM #15227 üzenetére
Nem, mar tegnap ota ottvan file 928B-re.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Surfym@n #15223 üzenetére
Tiktok videóban láttam 14-ét, de komolytalannak tűnt. Viszont ha ez igaz, akkor már nincsenek jelzők a Samsungra.
Engem már tényleg az érdekel, hogy a jövőben is marad ez a "gyorsaság", vagy esetleg megemberelik magukat. Rohamosan fogynak az érvek, hogy miért vegyen valaki 600K-ért Samsungot.
-
Surfym@n
senior tag
XDA-n botlottam bele...
messzi ember írta, lehet igaz is meg nem is...
egy újabb mém helyett talán megteszi...Az viszont tény, hogy a sammobile szerint a 928N már megkapta (hivatalos), többi verziónál még nincs update.
-
MadMancs
veterán
-
HaliGab23
senior tag
-
MadMancs
veterán
XDA topic le lett zárva. Igy még egy eséllyel kevesebb a beta6 ról stable re frissítés.
-
blu79
addikt
válasz
piocasember #15212 üzenetére
Szerintem a magyar nyelvre fordítás adja a fejtörést a Samsungnak
-
piocasember
tag
Ha most április 1. lenne, olyan szép képernyő fotót tennék ki ide
-
busman
veterán
Nesze semmi fogd meg jól.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
nincsnév007 #15208 üzenetére
Jöttömre 5 nap múltán számítsatok pirkadatkor kelet felől
-
octavio
csendes tag
Szerintem csak olvasta a Samsung a topic címét, aztán rájöttek, hogy jóvanazúgy...
-
nincsnév007
addikt
one ui 7-re várva
-
qltsar
veterán
válasz
LosBlancosRM #15203 üzenetére
-
S e t h
nagyúr
-
LosBlancosRM
őstag
Görögöknél is megindult az update. Jön ez!
-
válasz
LosBlancosRM #15199 üzenetére
EU szabályozásnak megfelelni (GDPR...stb.), több nap csúszás
-
-FreaK-
veterán
Mi is pontosan a metódus, beta-ról vissza menni stabilra? Valaki tud linket hozzá esetleg?
-
1tboy75
csendes tag
Frissítés.
-
HaliGab23
senior tag
One UI 6.1 to One UI 7 Stable (Leaked): AYB7 -> BYD4 (Thanks to @kozgel/@erenylmaz075 on X)
XDAn fent van annak, aki nem bír várni
-
tms+
aktív tag
az X-es infók alapján globálisan április 8-11. között indul a frissítés elvileg ...
-
Szatee
kezdő
válasz
nincsnév007 #15187 üzenetére
Deutsche Telekom-os hálózaton vagyok Németországban... Még sehol semmi
-
nincsnév007
addikt
Reddit-en németek is rakják ki, hogy megérkezett a frissítés.
-
waszabi07
aktív tag
-
torok6
aktív tag
Hol van már a One UI 7!
ezt a dátumot sem tartják be
-
püki
aktív tag
-
Tomi881
tag
Ha ADB-vel raktam fel a bétákat eddig, akkor a stabilt is azzal kell, hogy a FOTA-ról rendesen frissíteni tudjon a jövőben?
-
qltsar
veterán
válasz
bajnokpityu #15175 üzenetére
Hát ez kb. annyira hihető, mint a magyar nyelvi támogatás.
Sajnos kénytelen vagyok néha sport miatt TV-t nézni, és sikerült elkapnom egy Samsung reklámot, még S25-öt is úgy reklámozzák, hogy tudja szépen a magyar nyelvi támogatásokat, tudtommal ez nem működik, vagy maximum iszonyatosan limitáltan.
Persze a reklám végén egy hatalmas csillagozás, mikrobetűmérettel valószínűleg azt akarja közölni, hogy a funkciók elérhetősége régióként eltérhet kivédve ezzel a GVHs felnyomást.
-
qltsar
veterán
Arra vagyok kivancsi, hogy mit csinal Samsung 2026.01.01-tol.
Egyre tobb helyen latszik, hogy 2025 vegeig maradnak ingyenesek az AI funkcioik.
Feltetelezem nem fogjak nyilvanossagra hozni, hogy hanyan (nem)fizetnek elo majd
...
Ti napi szinten mit hasznaltok a jelenleg elerheto funkciok kozul?
En 2 havonta 1x poenbol hasznalom a fenykepeknel az object eraser-t, ezzel ki is fujt.
-
qltsar
veterán
válasz
Bdanux #15168 üzenetére
Akkor felreerted.
Az uj kamera layouton kivul semmi masert nem erdekel a frissites amit mellesleg kiadhattak volna siman Store-ban a jelenlegi verziora update-kent.
Ha lenne folyamatos secupatch 14-re, felolem aztan maradhatna is amig nem jon valamifele eszmeletlen nagy ujitas Android szinten, amit Samsung is implemental - ami nem valoszinu.
Emelett hatalmas negativum, hogy akksi-ikont nem lehet mokolni GL-el 7 alatt.
-
MadMancs
veterán
válasz
LosBlancosRM #15169 üzenetére
Annyira ne szaladjunk, 7 következik.
Egyébként ha beta 6 maradna se igen zavarna. Atomstabil kiváló üzemidővel.
-
qltsar
veterán
válasz
MadMancs #15166 üzenetére
Mindenki tudja, hogy nincs semmifele automatizacio, hanem eppen ko-papir-ollo bajnoksaggal dontik el, hogy ki nyomjon ra a start gombra.
Hogy ne legyen kirekesztes, ezert mind a ~120.000 alkalmazott reszt vesz Koreaban, ezert meg ido amig vegigmegy a bajnoksag.
Na meg azt sem tudjuk, hogy CET-szerinti idoben folytatjak e le a bajnoksagot.
-
MadMancs
veterán
Délelőtt 10 van. Vagy úgy képzeli el mindenki hogy valaki samsungéknál feszülten ül az irodájában éjszaka és 2025.04.07 00:00:01 kor üt egy entert hogy Start?
Illetve amúgy se mindenkire egyszerre szabadítják rá. Majd érkezik, addig chill -
püki
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #15162 üzenetére
Gyanítom semmi, majd egyszer valamikor érkezik, ha már elegendő S25 fogyott. Szemmel látható összeget tennék rá hogy inkább majd a Beta7 jön vagy egy közlemény hogy bocsi megint csúszik.
-
Szatee
kezdő
válasz
LosBlancosRM #15162 üzenetére
Az egy dolog, de nálam a PH App sem indul el...
-
busman
veterán
Semmi..nem kapkodnak vele.
-
Gyula84
veterán
válasz
milkabrams #15155 üzenetére
-
szkorhetz
őstag
válasz
milkabrams #15155 üzenetére
Azt Samsunggal sose, engedd el
-
milkabrams
őstag
Most, hogy nemsokára kint az OneUi 7, várhatjuk a csodás kamera frissítést. Nemsokára élő kutyát is lehet fotózni elmosódás nélkül.
-
busman
veterán
Holnap lesz a nagy nap ?
-
Rob Rob
tag
Üveget cseréltem a kijezőn mert volt egy szerencsés kimenetelü baleset.
Pécsett az Árkádban rakták fel most is mint korábban, ugyanaz a noname 2.5D üveg került rá de most egy korábbi videóban látottak szerint jártam el, miszerint a friss üveget 1 percig, erősen nyomva kell tartani az ujjlenyomatolvasónál.
Veszettül jó lett 10/10 az olvasás.
6500ft fekrakva. -
válasz
Rob Rob #15127 üzenetére
A Google megtette, hogy az új Pixel 9 szériát az előző Android verzióval adta ki, amire eddig nem volt talán példa.
Mondjuk én türelmes vagyok, majd kiadja a Samsung a 24U-ra is valamikor az újat.
A szokásos lesz, sokaknál jól fog működni, jó akkumulátoros üzemidővel, másoknál nem lesz jó, náhány külsős alkalmazás nem lesz rá megfelelően optimalizálva, romlik az üzemidő...stb., de így van ez minden gyártónál az új főverziókkal. Én ezért nem is szoktam várni mások tapasztalatára, frissítek azonnal, amint elérhető lesz. -
Rob Rob
tag
válasz
S e t h #15125 üzenetére
Tényleg kevés de majd kíváncsi leszek a nagyerdeműre, mit szól a fészlifthez.
Szerintem most a samsungnak ehhez(15) nem nagyon volt kedve csak nem lehetett kiadni az új(s25) szeriát android 14-gyel mert akkor még ennyit sem vennének belőle.
Talán a 16 hoz valamit az s26 Ultrával.
Ez az s25 széria meg az android 15 nagyon megúszósra sikerült kb mint az új szifon széria.
A nagyfiúk 2026-ra gyúrnak, ezek szerint a mobiliparban is nem csak a valasztásokon.
Addig csak kihúzom valahogy -
Rob Rob
tag
válasz
LosBlancosRM #15122 üzenetére
Persze, valami legyen
-
TiMoN
senior tag
válasz
LosBlancosRM #15119 üzenetére
Szerintem, jó ha hó vége felé megkapjuk
-
Rob Rob
tag
válasz
LosBlancosRM #15119 üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni de kb félórás csoda vagy annyi se. Használom egy ideje, véleményem szerint egy kisebb tüsszentés az egész, nincs mit várni rajta.
-
LosBlancosRM
őstag
4-én még mindig márciusi bizt. szint. Hihetetlen.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hétfőn tényleg jön-e a 7-es. Jó lenne kibírni a visszajelzésekig a feltevését, de úgyse fogom.
-
crane75
senior tag
válasz
gerner1 #15116 üzenetére
Alapvetően az a gond,, hogy ILO kóddal most egy csomó helyen "nem megbízható" a firmware, nem enged bejelentkezni pl a Telekom app - ba. Fogalmam sincs, hogy ez ezzel függ - e össze. Lehet, változott valamilyen uniós szabályozás ezen a téren is. De pl a NAV app, vagy a Garmin Connect is csak mobilnettel szinkronizál, WiFi-n nem.
-
-FreaK-
veterán
Bug beta6 alatt: miután felraktam a legutóbbit, átállította az ébresztők hangját valami másra. Most vissza akarom állítani: hívás közben nem lehet megváltoztatni üzenetet ad, persze nincs hívás közben..
Szerk.: telefon restart megoldotta
-
crane75
senior tag
válasz
gerner1 #14700 üzenetére
Szia, most próbáltam volna Odinnal újrahúzni a telót a megfelelő régiókódra. A Sam firm nem keres firmware - t, azt írja ki, hogy "A szerelvénykötés napozása ki van kapcsolva". A Frija pedig a beírt típusban/CSC-ben lát hibát és szintén nem talál. Mit lehet tenni ilyenkor?
-
-
BogyóBP
addikt
válasz
ShadowLac #15055 üzenetére
Ugyanolyan puha maradt a lencserajzolat. Alapjába véve ilyen fényviszony közt ezek a képek jók de nem értem hogy egy átlagosnál nagyobb lencse és szenzort miért kényszeriti a szofter 12mp re. Holotta nagyobb szenzor több képpontot tudna felvenni akár 24 mpixelt is. Ahogy néztem az 50mpixeles képeket amiket készitettem már ott is erősen jelen van az interpoláció amivel egyszerüen az algoritmus nem tud mit kezdeni. Nemtudom pontosan mi a cél és kinek kéne 200megapixeles fotó de inkább gyúrhatnának a videózás részére és hogy a shutter lag kb ne is létezzen mert kevesebb fénynél esélytelen a mondjuk úgy "fagyasztás", "az alany mindig mozgásban van és bemozdult" képet rögzit. Hiába raktak erősebb hardvert a 25 be vagy újabbat a multimédiás megoldás még mindig nem tudott felnőni a feladathoz. Emlékeim szerint kb az S10 es szériától kezdett el romlani a samsung telefonok kamera minősége és tartja máig ezt a szintet, ami elég szomorú tekintettel arra hogy egyes modellekért akár egy fél auto árát is elkérik. Szép telefon imádni valóan jó hangos és a telefonbeszélgetéshez való hangszoro is pazar ami pl iphone esetében kegyetlen szar mint mindig, képtelen vagyok megérteni hogy miért nem tudnak jót kihúzni a kalapból. Mindkettő tudja a hibáit ebbe biztos vagyok mégsem tesznek semmit pedig gyárthatna mindkét brand jó készülékeket mert a technologia adott.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
mikola.akos #15100 üzenetére
Én 8 év Galaxy Watch után vettem egy Garmin 955öt. 3 hónap után eladtam, nem tudtam megszokni a kijelzőt. A 965 most teljesen megfelel. Az akku idő meg valami hatalmas a samuhoz képest.
-
Rob Rob
tag
válasz
waszabi07 #15098 üzenetére
Pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Androidon nagyon régen láttam ilyen megakadásokat, már el is felejtettem.
Az összbenyomásom az, hogy a jelenlegi android verzió veszett gyors és stabil szemben a ios-sel bár tegnap a 18.4 elég nagy frissítés volt. Nekem a kijelző színe, érzékenysége is fura volt. Na jó nem akarom ekézni, akinek tetszik biztos rosszul esik.
Én talán a face id-t szerettem meg a többi nálam kevesebb.
Köszönöm az órával kapcsolatos segítséget mindenkinek, maradtam fenix vonalon. -
bajnokpityu
félisten
válasz
mikola.akos #15100 üzenetére
Tukrozodik? Nekem uvegfolia van rajta, de még úgyse... 255ot nem adnám 265ert...
-
waszabi07
aktív tag
válasz
milkabrams #15099 üzenetére
Unalmamban néha nyomkodom tik-tok-ot meg facebookot bár egyre kevesebbet, de mindkettőben olyan hibák vannak sokszor amiktől kb használhatatlan. Ios-en közel sem találkoztam ilyenekkel.
Ez csak 2 példa, de több appnál van ilyen tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az AI árnyékában a kamerák fejlődtek a legtöbbet, ám vannak hardveres kérdőjelek.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest