- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kleroo
veterán
válasz lasse001 #10317 üzenetére
Nagyon megéri. Meglepő, és nagyon akartam.szeretni a 22t, de vegul 1 év után valtottam par teszt utan par napja. Musthave kb valtani (vagy inkabb egy A54-re levaltani ha nem kell nagy zoom es cerka, azis boven kiraly) Semmi értelme a 24U-t várni. Aranyár lesz ismét. Persze ha samsung.comrol rendeled 620ért..akkor...ne onnan rendeld
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
kengyel
nagyúr
válasz lasse001 #10319 üzenetére
Nagyon sok teszt van, nézegesd át őket. Mellé semmiképpen nem nyúlsz, és csak jobb lesz mint a mostani. Nagyon fotókban ne várj előrelépést, viszont a videó, mindent visz.
Ahogy a proci is.
Még valami, ha hosszabb távra tervezel vele, akkor inkább a 12GB-ram verziót vedd.
Szívesen ![ Szerkesztve ]
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz lasse001 #10317 üzenetére
Szia !
Ha az S24-Ultra Snapi lesz tuti, én már megvárnám. Amúgy teljesen őszintén mondom, volt S22U-pár hónapig, de a 23U-mindenben lemossa. Nincs az a melegedés ami ott megvolt, térerőben sokkal jobb, akadással nem találkoztam, Sot-idő sokkal jobb...............és még lehetne sorolni.
Ha pénzed engedi, nem várod meg az S24U, akkor mindenképpen előrelépés. Tudom hülyén hangzik, de nem mennék vissza az Exyre.kengyel
-
jereti
tag
válasz lasse001 #9181 üzenetére
Az, hogy havonta 2-szer megjelenik egy reklámcset (amit el lehet rejteni, vagy altatni), nekem valahogy nem üti ki az ingerküszöbömet, ha cserébe nem késik soha az üzenet, és kb minden ismerősnek van viber, és nem zabálja az akksit mint a messenger. A színre meg azert nem tudok mit mondani, mert barmi beállítható háttérnek. Ergo luxusproblémának érzem ezt a mit hasznaljuk csetnek témát. Bocsanat erte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile 2
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest