- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
válasz
Zsoltg4s #21970 üzenetére
Igen, szar volt az üzemidő, de tiszta telepítéssel oké lett. Ettől függetlenül ha cserélek telefont ( valószínűleg jövőre) akkor már valami 6500 mah/normális gyorstöltés kombójú telefont választok. A pletykák szerint az S26U 5500mah lesz, meg gyanítom 65w körüli töltés,amivel szintén egy óra lesz a töltési idő.
-
olajbogyo
aktív tag
-
-
klaya86
senior tag
válasz
Zsoltg4s #18812 üzenetére
Hát az elég érdekes. Én direkt kipróbáltam este. 25%ról 45w-os töltő+5a kábel 51 percet írt teljes töltésre. 45w+3a kábel 59 perc töltést jelzett. Valamivel lehet gyorsabb a 45w+3a kábel kombó, mint a 25w+3a kábel kombó,de nincs olyan gyors mint a 45w+5a kábel. Kizárt, hogy nálad menjen a 3a kábellel a max töltés.
-
bacus
őstag
válasz
Zsoltg4s #17885 üzenetére
Köszönöm, előbb utóbb az lesz, mert kényelmetlen a bankkártyát elővenni, az órával való fizetés kényszer, nem kedveltem meg, de még reménykedem, hátha jön a javítás. Szintén 53 vagyok, IT-val foglalkozom, a telefon nekem nem játék.
Amit találtam a neten erről, sok tulajt érint, azaz elég égető problémának tűnik, csodálkoznék ha pár napon belül nem lenne rá javítás.
-
bacus
őstag
válasz
Zsoltg4s #17882 üzenetére
Én speciel azért tartok tőle, mert már hallottam pár téglásított telefonról. Én nem igen tudom, mit csinálok, követek egy leírást, ahol nyomkodni kell, hogy átkerüljek download módba, majd utána még negyed óra fájlmásolás, aztán vagy jó lesz, vagy valamit nem jól csináltam és akkor 1 hétig le vagyok bénítva. CSC-t se szívesen váltogatnék, mikor zsír új volt és üres, akkor csináltam, még nem volt veszteni valóm, mert a telefon garanciális volt, és még működött a régi telefon.
Tudod nem vagyunk egyformák. Biztos te is vagy valamivel így, hogy na ezt azért nem merem, vagy csak nem szeretném bevállalni. Én még sok mindennel vagyok így...
migabi24: nem kapkodom, szerintem sokat érint, akik nem mókolt csc-vel vannak, biztos lesz rá javítás. Tudok az órámmal is fizetni, még ha azt nem is szeretem, meg a kártyával közvetlenül is.
-
-
-
válasz
Zsoltg4s #13281 üzenetére
Sokkal nagyobb probléma szerintem, hogy egy kapott videó megnézése után sokszor nem lehet semmire kattintani mert olyan mintha egy láthatatlan panel az alkalmazás előtt ragadt volna. Vagy mikor a billentyűzet előugrik, de az beszélgetés képernyő alul marad és nem látod amit írsz meg a fél beszélgetést. Ez legyen a legkisebb problémád.
-
válasz
Zsoltg4s #11367 üzenetére
Nagyon nem mindegy hogy mennyit van használva a mobilnet es a wifi... Így megértem az ilyen magas képernyő időket!
1. Nagyon sok mobilnet, autózás, gyenge térerő(ezt a képet már beraktam pár napja): link
2. 100% wifi , gyenge térerő: link
3. 2 napos üzemidő 60% mobilnet , mindenhol gyenge térerő: linkSzóval van szórás rendesen!
De a lényeg hogy ennyitől az S22U már rég kifeküdt volna! -
tylerddd
veterán
válasz
Zsoltg4s #11367 üzenetére
Ez durva! Nem töltöttél rá menet közben?!
Egyébként érdekes ez, hogy amikor július végén megvettem, olyan brutál volt az akku, hogy alig hittem el. Pedig ugye akkor újdonság hatása, lakja be az ember, nyúztam. Ahogy jött rá az első update, egyből megkurtította. Új appokat is alig teszek fel, a szokásos dolgaim mentek egyből rá, majd havi 1-2 új app, amik lehet nem is maradnak, hogy valami új cumó szlopálná le.
Tegnap pl. 7:20 lett a sot, de 13%-ig ment le az akku, ami nagyon ritka. 20%+ esetén töltöm általában. Az AccuBattery is 4989-nek mutatja a számított kapacitást. Nem figyelgetem én ezt feleslegesen, csak az elején rácsodálkoztam a komoly akkuidőre, most meg arra, hogy visszaesett.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Zsoltg4s #8903 üzenetére
A "45W-os" töltéssel 0-100% 1 óra. Szóval ez nem lehet annyi. Mellesleg én kipróbáltam Baseus 100W-os kijelzős kábellel és 100W-os töltőfejjel is, 37W-al tölt, néha felugrik 38W-ra.
Természetesen próbáltam több töltöttségi szinten is, ugyan az, nem megy 38W felé. Nem tudom hogy ennek mi lehet az oka? Egyébként Tab S8 Plus ugyan ez a helyzet. -
Dave Crank
senior tag
-
Zsoltg4s
tag
-
Gardaai
senior tag
válasz
Zsoltg4s #4298 üzenetére
Gyári kábel nem tudja az 5A-t, ezért valószínűleg gyorsabb lenne valamennyivel.
Érdemes mondjuk egy AccuBattery appot telepíteni és az pontosan kiírja, hány W / A-val tölt.
Azt érdemes tudni, hogy 60-70% körül a 45W is vissza kapcsol 20W körüli értékre, hogy kímélje az akksit. Ezért is van, hogy sok különbség nincs a 25W és a 45W töltés között. Az elején 0%-ról húz el, majd ugyan annyival töltenek. -
TODI1111
veterán
válasz
Zsoltg4s #3906 üzenetére
Pont ebből a cikkből idéztem amit linkeltél. Azon kívűl, hogy magyarul "köszön" semmit nem tudsz vele csinálni magyarul.
"A Google Segéd magyarul köszön be, de természetesen angolul kell vele kommunikálni, repertoárjában a kereséstől kezdve a zenevezérlésen és a különféle appok megnyitásán át a random viccmesélésig minden megtalálható."
Idézet másik cikkből:
"Mostantól nem kell angolra állítani a rendszert, ha valaki élne a Google-féle hangasszisztens lehetőségével, de persze ettől még nem kommunikálhatunk anyanyelvünkön vele."Angolul vagy az említett nyelveken lehet vele kommunikálni magyarul sajnos nem.
S23 ultra beállítása: -
TODI1111
veterán
válasz
Zsoltg4s #3897 üzenetére
Miért egyébként tudott? Lehet, hogy le vagyok maradva de én még itt tartok.
"A Google Segéd magyarul köszön be, de természetesen angolul kell vele kommunikálni, repertoárjában a kereséstől kezdve a zenevezérlésen és a különféle appok megnyitásán át a random viccmesélésig minden megtalálható.""Rendelkezésre álló nyelvek
Androidos eszközökön a Google Segéd angol, arab, bengáli, dán, francia, gudzsaráti, hindi, holland, indonéz, japán, kannada, kínai (egyszerűsített), kínai (hagyományos), koreai, lengyel, malajálam, maráthi, német, norvég, olasz, orosz, portugál (Brazília), portugál (Portugália), spanyol, svéd, tamil, telugu, thai, török, urdu és vietnámi nyelven áll rendelkezésre. Hamarosan további nyelveket adunk hozzá. " -
Capella
senior tag
válasz
Zsoltg4s #2112 üzenetére
Ez a rákoppintós vaku a Samsungnál is volt, a Note8-nál még tuti megvolt, megvan.
Azután valami érthetetlen hülye okból valamelyik újabb készüléknél kivették a funkciót. Nekem is nagyon hiányzik.
16:9-en azért 9 megapixel, mert az alját és a tetejét levágja, különben ugyanaz a kép lenne szerintem, mint a 12 megapixeles 4:3 képarányú. -
TODI1111
veterán
válasz
Zsoltg4s #704 üzenetére
Pont a mai nap volt egy hívásom amit kénytelen voltam az órával felvenni és azon beszélni. Tökéletes volt a visszajátszott hangmínőség. Arra, hogy autós fejegységhez csatlakozva milyen, nem tudok válaszolni, mert úgy még nem használtam.
Viszont többen vagyunk akik a hívásrögzítés miatt váltottunk csc-t, biztosan van olyan is aki már ezt is meg tudja mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest