- Bemutatkozott a Fairphone 6
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Badboys #22064 üzenetére
Én úgy tudom, ez csak abban az esetben igaz, ha listaáron vette a készüléket. (Amit szinte senki sem csinál.) Ha kedvezményesen jutott az eszközhöz, akkor sajnos tilthatják. [kép] De ha megkérdezi mi történt, megmondják. Szerintem ez lesz az ok. Én vettem már olyan készüléket, ami "ki lett fizetve" és mégis tiltásra került. (Járt hozzá számla, minden) Igaz, az yetteles volt, de nem hinném hogy a T máshogyan jár el.
-
Zoz
őstag
válasz
Badboys #22034 üzenetére
Gyanítom, hogy az csak az ős USB szabványban szereplő 0.5A (2.5W) töltést tudja leadni.
Múltkor valahol nekem is csak egy ilyen régi töltő volt kéznél, és nekem is írta ezt a üzenetet a telefon. Ettől függetlenül pár óra alatt belement vagy 30%, szóval tölteni azért töltött csak baromi lassan.Próbáld ki, de szerintem szinten tartáshoz is kevés lesz.
-
gjoco1
addikt
válasz
Badboys #21885 üzenetére
Igazán nincs mit !
Hujujj . . Bajban lennék Én is az tuti . . . Ki a fene tud ennyi mindent észben tartani ? Nekem még ott a kustom cucc . Isten mentsen nulláról elkezdeni belakni . Inkább vennék egy 3310 et .
Úgyhogy kizárólag mentésből . . . Eddig soha nem volt gondom .
Most is a reszelgetés után már szedtem is le a két vasról a mentést .
S22U + ez . -
Lajmund
őstag
válasz
Badboys #21677 üzenetére
Play áruházbol töltöttem le. Icon pack studio. Utána goodlockba theme parkba lehet behergelni a hellyére. Utana lehet még az ikonok méretet állitani a home upba plusz azzal is amiről képet küldtem. Lehetne szerkeszteni minden ikonnak egyedi mintát is szintén goodlock theme parkba. Csak idő és fantázia szab határt.
-
turho
addikt
válasz
Badboys #21278 üzenetére
Nekem nagyon bevált a CX31993 alapú usb dac. Akár 250 ohmog elég lehet, nem eszik sokat, tudja a HiRes formátumokat. 384 kHz-ig kompatibilis. Akár otthoni hifi rendszerbe is jó, laptop vagy asztali pc kimenet helyett. XEQ Equalizer App free verziója is szépen lekezeli. Jel-zaj viszonya,. mindene abszolút Hifi. Alin, Ebay-en, Amazonon is van, de sok helyen még, talán itt is láttam apróban
kiemelkedő minőség a hasonlóak közt, olcsón.
Egy példa:
[link] -
-
takcslajos1
tag
válasz
Badboys #20931 üzenetére
Én 2x se tudtam anno átvenni a telefont, pedig személyesen voltam Budaörsön, mert olyan esztétikai sérülések voltak rajta, amik nem voltak ott, amikor leadtam. Ez sajnos jelentősen aláásta a bizalmamat.
Az oldalkereten alul megkopott a fekete festék és 1-2 folton látszik a fémes szín, ebbe beleköthetnek? A képernyő/üveg természetesen nem törött, végig fólia alatt volt, talán 1-2 mikrokarc van rajta. -
Capella
senior tag
válasz
Badboys #20897 üzenetére
Én is nemrég raktam fel az Aliról a mikrokristályos Smart Devil fóliát. Teljesen jó, és a felrakása a kerettel gyerekjáték.
Neked is ez lehet.
Nálam a gyakorlatilag ugyanilyen UAG fóliát kellett váltsa, ami a kezdetektől rajta volt. A Smart Devil jobb szerintem, már csak azért is, mert a kameránál nincs kivágva.
Nem üveg, de nem is lágy fólia. -
klaya86
senior tag
válasz
Badboys #20740 üzenetére
Nem vagyok egy frissítés mániás egyáltalán, de ez a csúszás már kezd elég gáz lenni. Kicsit megkérdőjelezi így a beígért sok éves támogatás jelentőségét. Ezek után mindenképpen azt várom, hogy ennyi fejlesztés után egy hibátlan one UI 7 érkezzen. Másképp erősen él fogok gondolkodni, hogy S23u után már nem Samsungom lesz.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Badboys #19759 üzenetére
Nem, dehogy. Nem is értem, miért raknak ki ilyen béna termékfotót oda.. hát kínaiak, na.
Természetesen sarkos, mint bármelyik más 23 Ultra fólia. Sőt, még a kameralyuk sincs kivágva, így oda sem gyűlik be a por.
Jár hozzá kis műanyag bizbasz, ami segít a központosításban. Könnyű jól felrakni, bár az első lehet nehéz, nekem már ez lesz a 8.-ik. (Nem csak saját telefonra rakom én.) És jól is bírja, nagyjából 4-5 havonta szükséges cserélni. Persze ha vigyázol hogy ne legyen kopott, karcos, akkor tovább is bírja, nem válik fel könnyen. Nem a hozzá járó gagyi kis usb-s UV lámpával szoktam kiszárítani, hanem asszony körmöslámpája megy 5-8 percet. -
vigfer90
csendes tag
válasz
Badboys #19676 üzenetére
Ezt nem néztem. Tudomásom szerint az ujjnyomat olvasó környékén a felhelyezés közben a ragasztó száradása előtt egy súlyt kell elhelyezni, ami a fölös ragasztót elnyomja onnan, így nem akadályozza az olvasást használat közben az üveg és a kijelzö közötti extra ragasztó réteg.
Ha kipróbáltam írok mindenképp. -
-
-
golyós
addikt
válasz
Badboys #18396 üzenetére
Hetente 2x cserélek tokot melóba masszív ütésálló, hétvégén vékony designosabbat cserélgetek, semmi baja a Hofi üvegnek.
Más az aksi kérdésre : 20 ezer forint az aksicsere hivatalos szervízben így én személy szerint tojok az aksi elhasználódásra. 2-3éves korában cseréltetem ha kell.
-
Arageus
tag
válasz
Badboys #18414 üzenetére
Itt fórumon írtam a felrakás tapasztalatairól: [link]
De röviden: folyadékot kijelzőre rakod, majd rá az üveget, és utánna amíg uv lámpácskával nem világítod meg, majdhogynem szinte úszik az üveg magán a ragasztó foyladékon, így akkor még van lehetőség igazgatani.
Nem a végtelenségig, mert ahogy mozgatod, úgy lassan de nyomja ki az üveg alól a ragasztót, de jópár mm-es tologatás-igazítás bőven belefér.Én is úgy raktam fel hogyráraktam, majd bekapcsolt kijelző mellett igazítottam be. (hogy lássam hol vannak a szélek + könnyebb volt pont középre illeszteni így)
Aztán mikor úgy láttam pöpec, 1-1 szélt meglámpázva megkötött annyira hogy már nem mozdult, újabb csekkolás hogy tutijó, és már ment is a hosszabb lámpázás hogy fix legyen.Sajnos keret nélküliség hátránya hogy igazgatni kell + nagyon jól letakarni/leragasztani gombok/rések, mert amíg nem köt meg a ragasztó kb mint a víz
Egy keveset sikerült a hangszoróra rálámpázni, de vékony fogpiszkáló + némi isopropyl segített a dolgon.
A ragasztó nem kopp keményre köt, inkább ilyen gumiszerűre.Amikor aktuális volt, néztem volna dome üveget, de 1: itthon alig pár (számomra) noname shop árúlta és őkis 15-20k ért az 1db os-t, vagy kintröl lett volna (amazon, ebay stb).
így maradt az olcsóbb (normális árú) de picit macerásabb megoldás.A linkelt "folyékony üveg": ez megy már vagy 20 éve, akkor se ért semmit, ma se. Elég sok cikk meg yt videó is volt már ezekröl, de kb elég józan paraszt ésszel belegondolni, vajon mitöl védhet meg egy folyékony bármi egy kemény felületet.. kb mint egy vízlepergető.
De gondolom amíg találnak madarat aki megveszi... -
Arageus
tag
válasz
Badboys #18396 üzenetére
Akkori képek mikor felraktam a hofi üveget, azóta sem nyomta fel semmi.
1-2 hetente azért kvieszem tokból és ami tok+teló közt megbújó port letakarítom:
[link]
De tény h vagy 10-20p et "játszottam" hogy 101% középen legyenEzen kívül még van egy spigen "thin fit" tokom, azzal sem ért hozzá üveghez hogy fel tudja nyomni.
Azóta is nillkin camshield-es tok van rajta, mert 1 hét után meguntam h minden második kézbevételkor telibe rátapiztam 10x lencsére + így nyugodtabb vagyok ha bárhová le kell tenni telót, kamera tuti védve van. -
tylerddd
veterán
válasz
Badboys #18396 üzenetére
Szerencsére én még nem vásároltam be olyan üveg/fólia és tok kombót, hogy bántotta volna előbbit a tok. Tudom, nem Dome Glass-ról van szó, de ott pl. jelezve van, hogy tok nélkül ne legyen használva az üvegjük. Kíváncsi lennék Hofi-s képre, hogy ott mennyire megy le a széléig!
-
Capella
senior tag
válasz
Badboys #17932 üzenetére
A Walletben a hűségkártya hozzáadáskor van manuális megadás is. Kicsit macerásabb, de ha másképp nem, úgy hozzá lehet adni.
Nekem hozzá van adva a SuperShop (Spar) kártya. Már nem emlékszem, hogy csináltam, talán pont manuálisan, próbaképpen, meg hogy legyen.Ősrégi kártyám van, szétkopva, oxidálva. Régebben volt, hogy már a leolvasó se érzékelte.
Nem mintha nagyon használnám valamire, különösen mióta bezárt mellettünk a Spar. InterSparba meg igen ritkán megyek. 900 alatti pont van rajta, a legutóbbi beváltásra se emlékszem hány éve volt. -
joccmocc
csendes tag
válasz
Badboys #17649 üzenetére
Legjobb tudomasom szerint az "érintéses" (tap to pay) és az "érintésmentes" (contactless) fizetés ugyanazt a mozzanatot jelenti - nagyon félrevezető módon.
Egy későbbi hsz-ban valaki komikusan mondta, hogy csak feltűnik, ha terminállal legyeznek a zsebed körül. Egy iPhone is tud bankterminálként funkcionálni, illetve ugye vannak a kb 5x5x1 cm méretű Square terminálok, amiket azért nem nehéz a tömött buszon vagy egy teltházas esemény büféjében odaérinteni bárki zsebéhez. Szerencsére persze a telefononnal való fizetéshez biometrikus azonosítás kell, de egy tapizós bankkártyánál nincs ilyen védelem, ott csak abban bízhatsz, hogy az sms értesítést észreveszed. Szvsz amúgy általában a banki rendszerekben az ember a leggyengébb láncszem, és emiatt a csalók is inkább arra próbálnak rávenni, hogy valahogy belőled csikarják ki a banki adataidat, minthogy mobilterminállal rohangáljanak utánad a négyeshatoson.
-
TODI1111
veterán
válasz
Badboys #17642 üzenetére
Szerinted milyen az érintésmentes fizetés? Az NFC nem az? Nem kell érintkezzen a terminállal, elég ha pár centire van.Tehát az óra és telefon is az.
"Az érintkezésmentes fizetéshez be kell kapcsolni a közeli rádiófrekvenciás kommunikáció (NFC) funkciót. Az NFC bekapcsolásához ellenőrizze a telefon Beállítások alkalmazását."
-
Zototh64
őstag
válasz
Badboys #17606 üzenetére
Kár, hgy a CIB-nél nincs érintés mentes fizetés telóval, vagy csak én nem tudok róla.
Lehet azzal van a baj, hogy hóközben az EUX-en volt egy frissítés, és most így nekik nem CXDE, hanem CXDF verzió van. Lehet azzal a kis közbenső frissítéssel valami nincs meg nekünk. Passz. -
donnie.d
aktív tag
válasz
Badboys #17244 üzenetére
Beállításokat átnéztem, nem találtam képernyőteszthez való menüpontot vagy olyan elnevezése van, ami nem egyértelmű.
A play áruházban screen test néven találtam többet. Azt töltöttem le, amelyiknek a legjobb értékelései voltak. Szürke átmenetes háttereket mutatott, szöveges értékelés nem volt, az adott dolog látszik csak, amiről beszéltem. Beállításokban a töltés közbeni képernyővédőt bekapcsoltam. Ha valóban halott pixel dologról van szó, akkor ez megoldás, hogy ne legyen később nagyobb vagy több? -
-
golyós
addikt
válasz
Badboys #17176 üzenetére
Hirtelen nem vágom mire gondolsz, de hátha :
A Good Lock , Home Up modulja eltünteti a főképernyőn és az alkalmazás tálcán is az alkalmazások vagy mappák megnevezését.
Mindkettőn külön kapcsolható.
Home up- home screen-és legalul App icon setting#17177tylerddd : Mindkét hüvelyk és mutatóujjam 2x-2x van hozzádva direkt, ráadásul vegyesen ( elöző telonál ez vált be, ugyanarra a mintára felváltva hüvelyk és mutatóujj)
De sokszor még tisztán is többszőr kell próbálkoznom. Lehet rövid ideig rakom oda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen monitort vegyek?
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest