- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
válasz z0d1@Ku$ #7189 üzenetére
Na, ez jól hangzik. A hézag annyira nem is zavarna engem sem, inkább ha éles az üveg pereme. Anno volt az S9+-omom kínai UV-s üveg, nem volt túl jól lekerekítve a pereme.
A Tactical tokról tudsz esetleg pár képet készíteni? Oldalt ez is csak annyira takar mint a Pitaka?
-
Gardaai
senior tag
válasz z0d1@Ku$ #6437 üzenetére
Akkor nem hiszem, hogy gond lenne a Pro méretével sem. Főleg ha Pro2-t veszel, mert az fizikailag kisebb.
Nekem a Buds+ lenne a nyerő, szívom a fogam hogy eladtam. Használtan meg nem szívesen veszek ilyen dolgokat.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
TheMartin03
aktív tag
válasz z0d1@Ku$ #6427 üzenetére
Hát a videónézést össze tudja szinkonizálni a telefon, mert annyival több holtidőt ad a videóra úgymond, amennyi valszeg késni fog a hang, de ez igazából a bluetooth szerűség miatt már önmagában jelen lesz, maximum bizonyos hibajavítási funkciók miatt kevésbé, vagy nem észrevehető
-
Gardaai
senior tag
válasz z0d1@Ku$ #6427 üzenetére
Késést én sose tapasztaltam.
Alvásnál szerintem zavarna a méret. Nem lóg ki nagyon, de pont annyira hogy nyomná a füled. Ami nem feltétlen baj, hogy ha felkelsz rá és kiveszed. De ha nem, akkor lehet reggelre algopyrinnel kell a reggelit betolni.
Bár ez alapján a jelenlegi se túl karcsú (ha jót találtam): [link]↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
TheMartin03
aktív tag
válasz z0d1@Ku$ #6417 üzenetére
Én már viszonylag régóta használom a Buds Pro-mat, kb. 1 - másfél éve, amikor dobálták az egyik telóhoz, akkor megvettem egyet, akinek nem volt szüksége, de a telefont megvette, amihez kapta. Nem tudom ez mikor volt.
Azóta én imádom. Csatlakozni nagyon simán csatlakozik, a kivételtől megáll, igen, hangzásra én baromira szeretem, bár állandóan bass boosted-on használom, mert imádom a mélyet, de ezzel nagyon jól szól.
Alapból a latency az kicsit nagy, de van rajta "Gamer" mode, ami a képet igazítja a hanghoz, vagy vmi ilyesmi, ez nyílván csak multimédia tartalmakon jön ki, pl. megbeszéléshez ha mindketten vezetéknélküli fülest használunk (elő szokott néha fordulni, másik oldalon alma fülessel) akkor elég könnyen egymás szavába tudunk vágni...
A hangszűrés szerintem jó, a hangáteresztés az lehetne jobb, bár ezt magamtól nem mondanám, mások mondták hogy nincsenek vele megelégedve, és azóta gondolom én is így, hogy néha túl éles, vagy hogy mondjam.
A kiállása szerintem esztétikus, nem tűnik úgy, mintha egy tumor nőne a füledben, szerintem "tök természetesen néz ki a fülben". Van olyan, akinek könnyen kiesik a füléből, szerencsém van, mert nekem van olyan párna kombináció, amivel jó, bár szerintem ha jól állna neki valaki próbálgatni a 3-3 párna közül próbálgatni, neki is bent maradna.
Néha az érintéses navigálás furcsa, ritkán hibásat észlel, de szerintem emellett el lehet menni. (Legtöbbször a hangerő "fel-le" fülkagyló pöcögtetést, és a totál nyomásos "pause"-t szokta keverni)
Az akksi idő az szerintem brutál, bár sokszor úgyis felrakom a vezetéknélküli padra, szóval esélye nincs lemerülni.
Elvileg van olyan feature benne, hogy ha nekiállsz dumálni, akkor áteresztőbe vált, meg ilyenek, az elején próbálgattam, de ez szerintem olyan feature, amin nagyobb a hype, mint a haszon...
Összességében én szeretem, és ha a Buds Pro 2 jó lenne, akkor váltottam volna, de annál vegyesebb visszajelzéseket olvasok a Buds Pro 1 után. -
Gardaai
senior tag
válasz z0d1@Ku$ #6419 üzenetére
Buds Pro-t "használok", ha lehet így nevezni.
S20U vagy S21U előrendelés mellé járt, azóta használtam szerintem 10x.Előtte Buds+ volt, fényévekkel kényelmesebb volt, persze ez fül függő. Nem mellesleg azon volt egy kis "uszony" ami belekapaszkodott a fülbe, 0 volt az esélye, hogy kiesik, amíg a Pro-nál folyton azt érzem sosincs benne rendesen és nyomkodom az agyamig, de sosem lesz olyan érzés, hogy na most benne van. Ez az egyik oka, hogy ennyiszer használtam a ~3 év alatt. A Buds+ rengeteget használtam, ezt meg ennyiszer ~3 év alatt.
Akkuról a fenti dolgok miatt, nem igazán tudok beszámolni.
Hangzás szerintem nagyon jó (főleg ennyiért amennyiért már hozzá lehet jutni, 100k-t nem ért volna új korában). De nagyon különbséget nem éreztem a Buds+ után, az is kifejezetten jól szólt. Ismerős akinek milliós hangcucca van otthon, ahogy kipróbálta, azonnal meg akarta venni.
Zajkioltás, inkább hagyjuk. Számomra mintha benne se lenne. De ha zavar ha zümmög a hűtő azt tök jól kioltja. Ami tényleg idegesítő, azt nem.
(Sok műlik az alap "fül szigetelésen", de mivel nem illik bele mint kiderül rengeteg fülbe /pár ismerősnek van/ ezért hiába a szoftveres része, ha bejut mellette a hang.)Elvileg tudnia kéne papíron, hogy ha az egyik van benne, akkor csak az szól, illetve ha kiveszed akkor megáll a zene. De sajnos ha megint a konkurenciához hasonlítjuk, akkor mintha nem is tudná ezeket, egyáltalán.
Buds2 Pro-t tervezek venni. Könnyebb, kisebb, jobb a hardver. Zajkioltás is elvileg sokkal jobb (több, jobb mikrofon, kisebb méret miatt jobban ül a fülben).
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Lezl
tag
válasz z0d1@Ku$ #6417 üzenetére
Szerintem [link] Sony Linkbuds S ár értékben szerintem közelébe sincs semmi.
Elég jó zajszűrés
Igen jó hangminőség és nagyon könnyű és kényelmes és az üzemidő se rossz.
De ugye a kényelem mindenkinek más ezeknél mert mindenki füle más, nekem pl a Sony Xm4 egyszerűen iszonyatosan kényelmetlen volt...
S samsung budsnak a hangminősége szerintem elég véleményes. A Buds pro már jobb és ahogy nézem most már olcsóbb is mint a Linkbuds S akkor nagyából lehozták arra az árra amit ér... -
Lajmund
őstag
válasz z0d1@Ku$ #6163 üzenetére
Lehet már nagyon kitart a matrica és azért tud alámenni. A kameránál a réstől én is tartottam de a spigen lencsevédő egész jól kitölti. Nekem munkába az asztalomon a kamera alatt van kitámasztva kb 60 fokban. Az ebédlőbe meg egy szivacs darabra támasztom és szintén nem billeg így meg jobban felém néz kb 30 fokos szögben. Bárhol máshol meg nem teszem le így nem zavar a billegés.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
válasz z0d1@Ku$ #6153 üzenetére
Nekem úgy rácuppant a telora hogy le se merem szedni. De amúgy nem is akarom. Nekem ezzel a tokkal fog nyugdijba menni. Mintha új telom lenne. Nekem körbe a kereten rajta van a gyári folia lehet ez még rátesz egy lapáttal. Nagyon passzos körbe. Nem tudom hogy tud bemenni közé a por. Nálad hol ment be? Amúgy ami előtte volt nillkin tokom az alá se ment be semmi kosz.
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Gardaai
senior tag
válasz z0d1@Ku$ #6116 üzenetére
S6 edge óta használok "zselés szart", sose volt bajom velük.
Akkor szedem le, ha önhibámból megsértem körömmel és már zavar ha kikapcsolt kijelzőnél látok benne egy kis göröngyöt. Vagy évente egyszer, mert az állásban ezek "megromlanak" és ugyebár 2-3-4-5ösével küldik Kínából, de ha teljesen hibátlan, akkor nem cserélem és általában az.
S23U-n jelenleg is az van az első perctől kezdve, még egy hupli sincs rajta, karc meg pláne.
Attól, hogy sokaknak fizikai munkát kell végeznie és ezért üveget rak rá, még nem szar szerintem.
Szóval én meg bátran ajánlom aki nem szeretne, (akármilyen vékony is) plusz egy réteg üveget, ami alá bejuthat a kosz/feltolhatja 1-1 tok, ujjlenyomat-olvasó gond léphet fel idővel (vagy ha nem 10k-s üveget veszel, akkor az első perctől), a felrakása is körülményesebb.
Én meg így látom. Nekem az üveg "szar".
Csak azért lett ilyen terjedelmes, mert elég sok ismerőstől hallom, hogy rengeteg ember szarozza, de állítom, hogy max 1x próbálta, akkor is azért volt az, mert nem jól rakta fel (amihez egyébként tehetség kell rosszul felrakni).↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Gardaai
senior tag
válasz z0d1@Ku$ #6075 üzenetére
"Bár nem tudom biztosan, hogyha a készülék egy összegben ki lett fizetve és a többi számlát nem fizetik, akkor még mindig letiltják-e a készüléket."
Letiltják igen, amíg le nem jár a hűségidőd amivel kihoztad. Ugyanis azt a készülékkedvezményt arra kaptad, hogy vállaltad a csomagod havidíját. Ha nem tudod teljesíteni, akkor így jártál hiába fizetted ki a készülék árát.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
hito
nagyúr
válasz z0d1@Ku$ #6075 üzenetére
Rámutatnál hol forgattam ki? Egy odadobott nyúlfarknyi félmondatot igyekeztem helyreigazítani, ami minden alaposságot nélkülözött. Mea culpa, nem teszem többet!
Magyarozni/általánosítani meg már nagyon nem menő...Te nem az vagy?
Egyébként szerintem nincs szüksége ügyvédre, meg tudja magát védeni gondolom. De ez esetben a semmitől kéne.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
-
-
mgTerminator
veterán
válasz z0d1@Ku$ #5562 üzenetére
Én most az "új" pár hete felrakott fóliával újra hozzáadtam az összes ujjamat, de úgy hogy minden egyes tappancsolás után a kijelzőt is letöröltem és az ujjamat is lehúztam a pólómon. Most 10/10 az ujjlenyomat érzékelés!
(előtte kijelző törlés nélkül csináltam és a frissen hozzáadott ujjamat is 5-ből 1x ismerte fel)Próbáljátok ki így, aztán írjátok meg milyen lett!
-
Gardaai
senior tag
válasz z0d1@Ku$ #5556 üzenetére
Nem száraz az ujjad? Édesanyámnak amikor oda adtam az S21U-t akkor állította, hogy neki ez nem akar működni, nem jó a telefon. Ráadásul reGalaxyban felújított 0 perces telefonról beszéltünk, gyárban rárakott fólia volt rajta.
Már 20x hozzáadta az ujját, újratelepítette a telefont 3x és nem old fel akárhogy próbálja. Kérdeztem nem száraz az ujjad? Ő neki aztán nem. Amikor náluk voltam beállítottam az ujjam úgy oldott fel mint még az S23U sem. Mondom mutasd az ujjad. Persze száraz volt mint a sivatag.
Dörzsöld össze előtte az ujjaid vagy egy nagyon picit be kell nyálazni. Nem nyaldosni, csak egy nagyon picit hozzáérinteni a nyelvedhez az ujjad.
Gél fólia esélytelen, hogy ne működjön. Nekem egyszer volt telefonon üvegfóliám, a nyaldosós megoldással az is jól működött, de gél fóliával soha az ég világon nem volt gondom, pedig elhasználtam 30 félét biztosan.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
thomas92
aktív tag
válasz z0d1@Ku$ #5079 üzenetére
Igen, a jelszókezelés miatt eleinte nekem is macera volt, de végül úgy döntöttem, hogy még így is megéri nekem, bár én alapból keveset netezek notebookon, viszont így legalább mobilon szuper felhasználói élményben van részem.
Sokkal jobban szeretem a Samsungét, mert iszonyat jól személyre szabható, több funkció is van benne, a reklámblokkolás nagyon egyszerűen és könnyen működik, nem akadozik, a Chrome-ból akkor lett elegem, amikor időnként görgetésközben akadozott.
Nyilván nem mindenkinek jó ez sem, mert mások az igények.
-
Lajmund
őstag
válasz z0d1@Ku$ #5079 üzenetére
Chorme akdozik néha engem pl ez zavart meg a kérdezőt is akinek válaszoltam. Nem elég gyors, fluid és nem elég jól kitalált mint pl a samsung böngésző. Plusz ráderöltetni a hulladél reklámjait híreit szarjait.Nagyon bonyolult megnyitni a brave böngészőt youtube-hoz amikor a kezőldal a youtube.. Ugyanannyi idő mint ha megnyitod a reklám tenger hulladék youtube alkamazást csak nincs reklám. A reklámok nem zavarnak de az igen hogy másra kell bökni? Ami szar az szar attól hogy sokan szeretik. Kérdezd a legyeket erről.
[ Szerkesztve ]
-
Gardaai
senior tag
válasz z0d1@Ku$ #4793 üzenetére
Mindig Aliexpress-ről szoktam, már csak azért is mert berendelsz 10 darabot az itthoni 1-2 db árából és kitudod próbálni saját tapasztalat alapján.
Hátulra hydrogel-t raktam, bár ez fényes, a matt hatás nem esett volna rosszul ha megmarad. Majd ha cserélem lesz olyan.
Csak egy gyors keresés eredménye, ezekből kitudsz indulni:
[link] [link] [link]Ne felejtsd el a modelt és a színt/típus/darabszámot kiválasztani.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
spect80
senior tag
válasz z0d1@Ku$ #3565 üzenetére
Beállítások/zárolt képernyő/tartalom elrejtése/tartalom megjelenítése. Alkalmazásonként tudod állítani. Alapesetben buborékban ugrik fel, úgyhogy nem a teljes tartalmat mutatja
Ha az egész tartalom érdekel, akkor értesítések/előugró értesítések stilusa. Bár ez lehet nem ébreszti a kijelzőt
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz z0d1@Ku$ #3574 üzenetére
Mindenki másnak is ajánlom, egy próbát megér.
Ahogy -Maci- írta a [Notification lig.ht for Samsung] alkalmazást próbáld ki. A beállítási lehetőségek szinte végtelenek és amit szeretnél azt is kiválóan tudja.[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz z0d1@Ku$ #3576 üzenetére
Ja az más
Ha ezeket bekapcsolom az alkalmazás beállításban akkor megjelenik, nem próbáltam végig mindet de a Gmail jó lett.
Az első képen írja is hogy nem jelenik meg ha nem kapcsolod be.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
thomas92
aktív tag
válasz z0d1@Ku$ #3569 üzenetére
Csak ha a rövid értesítési stílus van beállítva, akkor jelenik meg kikapcsolt képernyőnél az értesítés, de rövid formában. Ha a részletes értesítési stílus van beállítva, akkor az nem kapcsolja be a képernyőt. Hogy mi emögött az elgondolás, nem tudom. De ez ilyen a Galaxykon.
-
-Maci-
addikt
-
Lajmund
őstag
válasz z0d1@Ku$ #3320 üzenetére
Engem csak a samsung böngésző lehetőségei érdekeltek..Nem kértem életmódvezetési tanácsokat senkitől. Nekem a tv monitorként funkcionál pc-re kötve. Zenéket meg letöltöm rendes minöségben és úgy hallgatom 8 colos studio monitorokon.
-
Zototh64
őstag
válasz z0d1@Ku$ #3066 üzenetére
Nem találtam, de végül kiderült, hogy a fiam rendelte nekem, ezért nincs róla semmim!
De átküldte:https://m.aliexpress.com/item/1005003844164418.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=20863327150&aff_fcid=9de877a4e71f4172abac4a8ddeda8999-1678536171264-06596-_mNp8k2K&tt=MG&aff_fsk=_mNp8k2K&aff_platform=default&sk=_mNp8k2K&aff_trace_key=9de877a4e71f4172abac4a8ddeda8999-1678536171264-06596-_mNp8k2K&shareId=20863327150&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=fd79f2b3b2134fcca245de123c12b8b6&afSmartRedirect=y
bocsánat, de nem tudom, hogy telefonon hogyan illesszek be linket.
[ Szerkesztve ]
IPhone 16 Pro Max, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Gardaai
senior tag
válasz z0d1@Ku$ #3066 üzenetére
+1
Nekem a német napi járkálósomban olyanok a szellőzőrácsok mint ha főtt tésztára próbálnám felrakni. Még maga a tartót se bírja el, nemhogy a telefont..
Valami ilyesmit keresnék én is. Autós csoportokban rakosgattak anno elég jónak kinéző tartókat (mármint nem dizájn), de nem mentettem el, azóta se találom.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
veterán
-
őstag
válasz z0d1@Ku$ #2874 üzenetére
Azért mert valószínűleg csak azok értékelnek, akik nem tudták normálisan applikálni a fóliát.
Nálam az S22U-t és most az S23U-t is gyári fólia védi és mindkét esetben tökéletes lett a végeredmény. Az azért fontos hogy tiszta kijelzőre kerüljön fel, legegyszerűbb dobozból kivéve a gyári kijelzővédő fóliát egyből váltani ezzel.#2871darkarthur
Az idei gyári tokok pedig nem sikerültek túl jól.[ Szerkesztve ]
-
kerobi
senior tag
válasz z0d1@Ku$ #2774 üzenetére
Nem tetszik az ios zartsaga, nem tudod ugy testre szabni a dolgokat ahogy akarod. Persze van a iosnek elonye, ezeket mar leirtam:
Apple maps jobb, mint a google maps
Jobb a hangvezerles, soforoknek ajanlott.
ARcfelismeres gyorsabb biztonsagos fizetes.Az ultranal tapasztaltam, gps jel eldobast akar egy percig. Persze lehet google maps hiba. A google wallet nem ker biometrikus azonositast. WTF.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest