- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz
megint én #20867 üzenetére
Ennyit a foliárol ismét. Csak üveg az egyetlen épeszü logikus döntés. Jobb tapintás tisztább kép és rendes védelem. Nem értem a mai napig hogy miért tesztek rá foliát hogy elrontsa a képet és hogy rosszabb legyen a tapintás ami cserébe nem is véd. Következö telora tegyél egy rendes márkás minöségi üveget ami elnyeli az ütközést azzal hogy eltörik és megvédi a kijelzöt.
-
Zolka75
tag
válasz
megint én #20867 üzenetére
Tudom utolag már nem oszt nem szoroz , kèszülèk biztositással 30ezer
,èn pont 10 napja addtam le Bp-westendben a telefonom kijelzö cserère ès ma reggel jött az üzenet kèsz átvehetem
eddig tök feleslegesnek tartottam èn is a kèszülèk biztositást de 1 5 kilos telonál már biza huzos ha javitani kell
-
klaya86
senior tag
válasz
megint én #20095 üzenetére
Szerintem már csak azért is érdemes hivatalos szervízbe vinni, mégha drágább is,mert ott legalább eredeti, gyári kijelzőt raknak bele. Most ha spórolsz 20-30 ezret,de cserébe kapsz egy ki tudja hogyan javított, ki tudja milyen minőségű utángyártott kijelzőt, amit utána bámulni fogsz , megéri? Nem mellesleg ugye gari onnantól viszlát.
-
golyós
addikt
válasz
megint én #14741 üzenetére
Pontosan igy jártam én is, hiába a tok, fólia vagy bármiha úgy esik.
Vettem egy Regalaxy kupont ( én 40ért mert biztosra akartam menni) igy a Regalaxy felhasználásával 61ezer lesz a kijelzőcsere.
Biztositással se hozod ki olcsóbban, söt.
20ért nem tudom hol cserélnek sufni gsm-ben kijelzőt, de az a munkadij szerintem.
Vegyél itt a Hardveraprón kupont amit az S24-hez adtak , az a legegyszerübb. -
gretzky77
veterán
válasz
megint én #14741 üzenetére
Erre sajnos sztem nem fogsz tudni okos választ kapni! A Samu jófejségből nem fogja neked kedvezményesen javítani! Jól értelmezem, hogy az S23U kijelzője sérült meg!?
Annyit tehetsz esetleg, hogy valakitől megveszed a regalaxy kupont, akinek nincs rá szüksége, bár lehet azt S23U-ra nem is használhatod fel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest