- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
válasz
spect80 #7605 üzenetére
Ezek csak úgy nem romlanak el. Kijelző törhet, akkor valóban gáz kicsit, bár ilyenkor ők sem látják mi a helyzet, csak javítás után.
Alaplap ha kuka, akkor úgy is mindegy milyen CSC van rajta, USB csatlakozó a legproblémásabb, bár soha nem láttam elromlani egy csatlakozót sem. De egyébként van wireless usb debugging is. Szóval az sem kizárt, hogy az is megoldható. -
mgTerminator
veterán
válasz
spect80 #4867 üzenetére
Igen tudom, egyébként a tok amit korábban írtam hogy Pitaka koppintás, kipróbáltam és van benne magsafe és meglehetősen erős, talán erősebb mint a Pitaka.
£21.22 50%OFF | Carbon fiber case for Samsung galaxy S23 S23+ S23Ultra embedded iron sheet magnetic car support magsafe aramid fiber shell
https://a.aliexpress.com/_mKfnTpmHa esetleg valakinek kellene árában £25-ért átvehető Londonban
-
-
mgTerminator
veterán
válasz
spect80 #4741 üzenetére
Próbáltam de azzal az a probléma hogyha fényképezni akarok akkor kéri hogy kapcsoljam vissza, vagy a fényképeken nem lesz helyadat.
Egyébként ez hogy mindennek aminek csak lehet addig van GPS amíg használja, így egész használható. Elég ha kilép az ember a messengerbe vagy máshova és vissza, újra lekéri újra megkapja és kész működik. Menet közben eddig nem nagyon vettem észre hogy eldobná a jelet.
-
Tin
veterán
válasz
spect80 #4707 üzenetére
Szép kísérlet, csakhogy nem ezt mondtam. A tény az, hogy ennyivel képes tölteni. Ezt viszont tudtad a megvásárlás pillanatában is, mégis megvetted. Nem projektálom ki magam a többségnek sem, egyszerűen sehol sem olvasol olyat, hogy emberek háborognának tömegével azért, hogy milyen lassú a töltést. Az S23/+ kamera miatt sokkal többen háborognak, de még az sem akkora mennyiségű ember, hogy komoly válaszra kényszerítse a Samsungot. Az emberek többségének - tetszik vagy sem - bőven elég, hogy fél óra alatt feltolja a telefonját 20-30%-ról 90% közelébe, és sokaknak ezt elég csak 2 naponta megtennie. Kiváló az akkuidő, a töltés pedig messze nem lassú (nézz meg egy iPhone-t), igaz nem is 15 perc, mint a hülye kínai marketingtelefonok. Amikre aztán 2 év után már nincs frissítés, és csak papíron annyira jók.
A megalkuvós rész jól hangzik, csak hát széllel szemben p.sálni elég nagy butaság. A Samsung hosszú évek óta lenyomta az EU torkán a jobb-rosszabb Exynosát, és mégis vitték, mint a cukrot. Akkor is, amikor elhagyta a töltőt. Genyóság? Az. Most viszont van Snapdragon, kiváló akkuidő, a töltőt meg nem nagy ügy külön megvenni. Néhány embernek talán még jobb lenne a gyors töltés, na akinek ez ennyire fontos, ott a kínai teló.
Szóval lehet véleményed a szemét mocskos imperialista világról, és küzdhetsz ellene, de valójában mit is teszel azon kívül, hogy a fórumon sírsz miatta? Megmondom: megveszed a telefont jó drágán, és támogatod a Samsungot abban, hogy továbbra is ezt csinálja. Olyan ez, mint amikor a környezetvédők repülővel utaznak tüntetni a környezetszennyező repülés ellen. Álszent.
Nyugodtan sajnáld magad, hogy lekorholtalak, de egyszerűbb lenne belenézni a tükörbe. ?Majd ha valóban teszel az innovációért, valóban minden követ megmozgatsz a képességeid szerint azért, hogy ne nyomhassák le az emberek torkán a sz.rt, akkor elkezdhetünk érdemben beszélgetni a csúnya rossz világról. Addig viszont kommentelj csak, ahogy sokan teszik, és reménykedj, hogy majd valami változik. De azért ennek ellenére támogasd a rendszert a pénzeddel.
-
petymeg
addikt
válasz
spect80 #4707 üzenetére
"Nem is csoda hogy az emberek megalkuvókká válnak egy olyan iparágban, ahol a gyártók minden sz*rt büntetlenül lenyomnak a torkunkon a notch-tól kezdve a kimaradt töltőn, jack-en át a cserélhető akksi hiányáig."
Kiváncsi lennék rá, hogy lehetne nem megalkuvóvá válni és jobb belátásra bírni a gyártókat...
-
Gardaai
senior tag
válasz
spect80 #4694 üzenetére
Lehet van haszna abban a 0.1%-ban. Ha erre ki kell alakítani egy rutint, hogy este fogmosás előtt/után még feldobd a töltőre vagy feldugd kábelesen, majd reggel levedd, nem tudok mit írni.
Ja de, kettőt kell venni és amikor lemerült az egyik, elővenni a másikat. Még annyit se kell várni, mint Xiaominál a töltésre. -
Tin
veterán
válasz
spect80 #4696 üzenetére
Az emberek túlnyomó többségének elég ez. Ha nem lenne elég, akkor már rég lenne a Samsungokban meg iPhone-okban is szuperturbó töltés. De nincs, mert néhány emberen kívül a kutyát sem érdekli, és mindenkinek bőven megfelel, ha 1 óra alatt 0-100-ra feltölti a telefonját. Ezt ráadásul az emberek többségének 2 naponta kell megtennie, de még a nagyon képernyőfüggőknek is simán kibírja a telefon reggeltől estig. És akkor gyakorlatilag egész nap nyomkodod a telód, másra nincs is időd.
Te nem ilyen vagy. A te igényed marginális, hibaszázalékon belüli. És hogy őszinte legyek, eléggé unalmas már ezt a nyavalygást olvasni. Ott a Xiaomi, megkapod vele, amire vágysz, egy csomó minden mást meg nem. Azt a kérdést tedd fel, hogy a te használati szokásaidnál melyik telefonnal kell több kompromisszumot vállalni. Ha a töltés a lista elején szerepel, akkor nem ez a te telefonod, és nem ez a te topikod.
Ahogy neked kényelmes úgy jó, a többi le van ejtve. Ha meg nem tetszik, akkor Xiaomi.
A bibibíít lehagytad a végéről, egyébként kikezdhetetlen érvrendszered, köszi a tippet.Az utólag hozzáírthoz meg annyit, hogy ez nem érvelés, hanem a tények közlése. Igen, lehetne gyorsabb, sőt igen, lehetne olyan akku, amivel évente egyszer kell tölteni, de nincs. És attól, hogy idejössz ezen okádni, még nem lesz. 8 milliárd ember él a Földön, számold ki a saját jelentőséged.
-
Tin
veterán
-
Gardaai
senior tag
válasz
spect80 #4678 üzenetére
Lehet jó lenne 1-2x feltolni 10 perc alatt. Közben és utána meg azon rágódnék, hogy most degradáltam 10 töltési ciklust az akksin.
45W-ot piszok lassúnak továbbra se nevezném. Azt sajnálom, hogy amíg az S21-nél volt gyors töltés és szupergyors töltés, itt kivették ezt a köztes kapcsolót. Most már csak fizikai brickel tudod korlátozni a töltés sebességét (vagy ha van valamilyen app, jöhet).
S.O.S töltésnél biztos vagyok benne, hogy ez jó opció (bár ha nekem történik valami a családdal, nem töltőre dugás az első dolog amit csinálok).
Az esetleg 99%-ában semmi haszna nincs nektek sem ahogy érzékelem. 20%-al bárhova elmernék indulni pár órára. Ha meg ultratakarékós módot bekapcsolod amin csak telefonálni tudsz, kibír még egy napot is.Ez igazából az én hülyeségem, hogy lassan töltöm, mert mindig azt mondom, hogy tovább bírja az akksi. Közben évente nagyon max két évente cserélek telefont. Addig meg aztán tök mindegy, hogy hogy töltöm. A következő tulaj meg roncsolja ahogy akarja. Én bármit eladok az olyan mint az új, nekem ez a brutál töltés nem fér bele, még a 45W is nagyon néha.
Amit én is vallok és igazat adok, hogy a tárgyak legyenek értünk, ne pedig fordítva.
-
Gardaai
senior tag
válasz
spect80 #4657 üzenetére
Nem kell elfogadni, de ne mondjuk, hogy "iszonyat lassú" egy 330 km/h végsebességű Ferrari, mert a Bugatti tud 400+al is.
Csak érdekel, mi értelme van?
Az hogy 2023 meg ilyen árban alapnak kéne lennie? Epül 27W, lightning port?
1 napot kinyomva a szemét elmegy, utána meg csak alszik egyet az ember.
Este nem lehet tölteni? Lemerültök a nap felénél? Nincs powerbank? Nincs az autóban egy USB kábel? Nincs egy pláza, benzinkút ahol egy kávé/szendvics elfogyasztása alatt beletol még fél napi töltöttséget? Vagy elvi kérdés?Lehet én vagyok túl elfogadó, de nekem amíg kibír 1 napot bármilyen használtai szoktás mellett, tölthet 5 óráig is. Ha meg olyan tevékenységet végzek ami fél nap alatt is 0-ra meríti, nem a gyorstöltés a megoldás, hanem a szinten tartás pl. powerbank.
Tényleg érdekel miért ennyire fontos nektek. Lehet mondtok valami újat. -
mgTerminator
veterán
válasz
spect80 #4580 üzenetére
Se tok se fólia, még...
Amúgy ha megnyitod a térképet vagy a wazet és navigálsz egy hosszú úton talán jó, de nekem sok ilyen 1-2 perces utam van és ilyenkor pontatlanodik egyszerűen nem lát semmit, 0. Olyan mintha úgy érzékelné hogy vége a navigálásnak, lekapcsolja a pontos helyet és a következő címnél meg nem kapcsolja vissza csak a körülbelüli helyzet van.
-
domos
senior tag
válasz
spect80 #3437 üzenetére
Sajnos nem, de már túltettem magam rajta, majd néha rányomok manuálisan. Egyelőre még úgysem reális a teljes átállás iPhone-ról, márcsak az Apple Watch miatt sem. De nagyon jó irányba megy a Samsung, szuperül sikerült a teló. Mondjuk nekem már az S22 Ultra is bejött, nem voltak vele gondok.
-
Teal'C
veterán
válasz
spect80 #3270 üzenetére
A személyeskedés egy másik téma és igen általában minősíthetetlen.
Van hogy én is átesem a ló túl oldalára de próbálok valami arany középutat követni.Itt a legutóbbi összezördülés pl. gyuri81 semmi sértőt nem írt mégis eléggé le lett oltva. Nyilván a saját topikjában sokkal több infó lehet a készülékről és a lehetőségekről mint egy másikban.
Van a ki szereti a pacalt van aki meg nem fogadjuk el.
-
thomas92
aktív tag
válasz
spect80 #2588 üzenetére
Igen, óvatosan kell bánni vele, de minden toknál érdemes azért oda figyelni, hogy a tok alá kerülő kosz ne okozzon kellemetlen pillanatokat. Én sem szeretem befóliázni a telefont a tok alá, mert valóban vannak olyan tokok, amik így nem is mennek fel a telóra rendesen. Nálam marad az odafigyelés, ami persze nem óv meg mindentől.
-
Mert ez ellen sem tudsz mit tenni csak elfogadni és károgni utána. Azért hoztam azt példának, de lehetne még sok minden más is ami hasonló.
Jack-et picit sajnáltam én is anno, de jelenleg a világ a vezeték nélküliség felé halad és a legtöbb dolog már Blutoothon megy szóval így 2023-ban nem igazán érzem már a hiányát a dolognak. A gyári dobozban lévő fülessel ugyan ez a helyzet szerintem. Egyedül a töltő az amit hiányolok én is, az eléggé sz@rrágó dolog volt, de nekik nyilván nagyon megérő hisz kétszer annyit tudnak számítani és még valamivel le tudják húzni a bőrt rólunk. Nem védem egyik céget sem, de az Ő fejükkel gondolkozva logikus lépések voltak a legtöbb. -
Navaren
aktív tag
Mondvacsinált, vagy nem, már 7 éve meglépett döntés volt és azóta sok víz lefolyt a Dunán.
A műveletet meg az akkor egyébként agyontrollkodó konkurens gyártók is szép sorban megismételték a maguk portfolióin (meg kb. az összes többi hasonlót is azóta is).
Ez van, a jack - a telefonokban - egy átlépett ipari szabvány lett, ami felett eljárt az idő.
Nem a legjobb, legracionálisabb és legönzetlenebb lépés volt a tech iparban, de ez van.Biztos van az a use case scenario, amikor jack portba dugott kiegek armadájával tudja a legjobb eredményt produkálni valamilyen feladatkörben a profi tulaj, de abban azért van valami, hogy 2023-ban legyen már a jack a specifikóciók között feltüntetett rétegigény, ne pedig mindenhol csalódottan feltüntetett hiány, ha a tesztkészüléken nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest