- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
Azert az ilyeneket ovatosan erdemes hasznalni.
Van hasonlo alkalmazas, ami jobban testreszabhato: Battery Bar - Power Lines, ezzel egyszer eljatszottam mielott visszaraktam 6.1-et, vissza lehet vele ugyeskedni a szazalekos akkukijelzest DE: Ilyen, es ehhez hasonlo alkalmazasok, amik egy overlayt raknak a kepernyo tartalmara nem mozognak, illetve alkalmazkodnak az alkalmazasokhoz.
Tehat, mivel nem mozog ugy, mint a status bar tobbi eleme, igy szuperul be tud egeni a kijelzobe, mivel a rendszer a burn-in-protection funkciot nem tudja alkalmazni.
Mivel nem dinamikusan valtanak szint, ezert, ha mondjuk statikus feher szine az egesznek, akkor egy vilagosabb / feher alkalmazasnal nem fog latszani, vagy, ha sotet, akkor feketenel eltunik, vagy ronda es olvashatatlan lesz - ez fokent az altalam linkelt alkalmazasra igaz, ha szazalekosan iratod ki vele az akkukijelzest a status bar teruletere.
-
olajbogyo
aktív tag
Ezt is néztem én is. Ami érdekes benne, hogy nekem sincs (az első képen amit betettél )semmilyen csatolt androidos/IOS eszköz csatolva. Nekem is az van ott, hogy "megtudhatja hogyan csatlakoztathat" ergo, nekem sincs csatolt eszköz. Mégis tökéletesen megy a vez. nélküli másolás, van storage mappa.
A második képen lévőt is kikapcsoltam, leválasztottam a fiókot, és még úgy is ment, az eszem megállt....!
Úgy néz ki, ezzel, csak a Windows kapcsolatra van hatással, arra hogy a telefon tárhelyként látszódjon az intézőben, arra nincs! Érdekes....... -
gjoco1
addikt
Csakis így persze , de hirtelen csábító volt . . . .
De az előrátás maximális részemről .
Szoktam itt is nézelődni , szóval egyetlen megbízható piactér ( ha a tag értékelései azt mutatják ) mindenképpen a Hardverapró . ( bár szép lassan ide is beszivárognak zsiványok sajnos . .)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest