- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
válasz
Signat84 #19819 üzenetére
Ezt ritkán tudta az enyém is, de csak otthon wifivel.
Átlag napi használatban ( 7-16ig melo, fénykép, email, hívás, tehát használva, 5G kikapcsolva) inkább 5 óra mint 6 a SOT. Minden este tölteni kell.#19818Kiss4ever : Nekem amióta megvan másfél éve, még 1x sem jelzett magától frissítést
Mindig kiírja valaki, hogy kijött, várok 1-2 napot és rányomok manuálisan.
1x kipróbáltam, 2 hétig nem kerestem frisítést, akkor sem jelzett, nem töltimagától pedig úgy van beállítva.
Mindig nekem kell rákeresni. -
TheMartin03
aktív tag
válasz
Signat84 #19819 üzenetére
Mondjuk szerintem fontos különbség, hogy 10 óra alatt daráltad le a 7 óra SOT-ot, vagy mondjuk 18-24 óra alatt. Az "idle" merülés is fontos szempont szerintem. Nekem is kb. 23 áprilisi a teló, és nekem is mostanában egyre szegényesebb... De a különböző visszaállításokat még nem mertem meglépni.
-
-
-
-
-
válasz
Signat84 #19218 üzenetére
Bosszantó lehet, részvétem.
Saját hangszórón sohasem használom, nincs is értelme zenét hallgatni rajta.
Vannak ingyen zene lejátszók, amiben tudod korrigálni a mély hangokat, autómba android fejegység van, ott a fejegységeben is lehet állítani a dolgokat.
Azért igen csak idegesítő, remélhetőleg vissza fogják állítani ezt a beállítási lehetőséget. -
cikasz
őstag
válasz
Signat84 #18730 üzenetére
Valamit elnéztem, vagy nem volt üres a file valamiért de most jó
De időközben eszembe jutott egy másik dolog. A gcam. Érdemes itt is feltenni vagy ennek jó a fényképező app-ja? És ha igen tudsz linket és beállításfile-t hozzá? Vagy hozzászóláslinket amiben szó volt róla?
köszi -
válasz
Signat84 #18362 üzenetére
Köszi!
Megoldódott, töröltem a YT Music ill. HU Rádiót, majd wipe cach, újra telepítettem.
Most már megy, nem tudom mi lehetett a gond.
Már azt hittem, hogy Google bosszantás. 😂
Egyébként a YouTube ReVanced szeretem használni, jobban kézre áll.
Nem a spórolás véget, egyébként elő van fizetve a YouTube. ☺️ -
alcapone386
őstag
válasz
Signat84 #17788 üzenetére
Nos. Úgy néz ki egyenlőre sikerült.
Ezeket a lépéseket csináltam:1: Alkalmazásokon belül, "Auto.kitölt auto passal" appnál töröltem a gyorsítótárat és az adatokat.
2: samsung pass adatmentés után töröltem a gyorsítótárat és adatokat.
(Ezután a két lépés után semmi változás)3.: samsung internet biztonsági mentés után töröltem a gyorsítótárat és az adatokat, majd biztonsági mentést visszaszinkronizáltam és most működik újra minden.
Lehetséges, hogy elegendő lett volna csak a samsung internet gyorsító és adat törlés, de nem bíztam a véletlenre
Köszi mindenkinek a tippeket!
-
csimpy131313
csendes tag
-
Zototh64
őstag
válasz
Signat84 #8730 üzenetére
Megoldódott, csak nem tudom, hogy mi!
Eddig két koppintás (okézás) volt, pikk-pakk.
Most is két mozdulat van, csak hosszabb, és több idő.
Lehúzni az értesítési sávot, és elseperni oldalra.
Király.
Ezért viszont cserében, már nem ismeri fel, de legalábbis nem írja ki sehol az e-sim számát, csak a fizikaiét.
Szerintem ez visszalépés, az egyszerűség tekintetében minden képpen.
Sokakhoz képest sokat indítom újra a telefont, ez heti kb 2-3 alkalom, de nem terhelt meg az a két koppintás. -
Lajmund
őstag
válasz
Signat84 #6195 üzenetére
Én amikor szemeztem a telefonnal úgy volt ezt veszem. Utána néztem és elvileg csak a hirtelen melegedést nyeli el jobban de ha már több mint 10 percig játszol pl akkor semmivel se hűt jobban. Igazából a réz hütő lapka vagy szál a kijelzőhöz van közelebb és inkább errefelé hül jobban a cpu,gpu. Persze ha hűtve lenne a hátulja az segítene valamit ártani nem ártana. Amúgy én coddal játszok néha és 40 fok főlé nem ment még eddig huzamosabb idő után se de általában 38 fokon ketyeg és teljesítmény csökkenést se érzékeltem eddig soha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- MSI CYBORG 15 A13V
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest