- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
gringoka
aktív tag
válasz
bigdigit #22303 üzenetére
3 év van arra is , nem volt púposodás ,csak simán megreklamáltam , hogy szar az üzemidő , szó nélkül cserélték.
1 héten belül visszakaptam.
Igen az új one ui-val gyengébb lett az üzemidő.
Szvsz ez a hosszú főverzió támogatás inkább átok mint áldás , minden frissítéssel butúl picit. -
-
batai15
félisten
válasz
bigdigit #20440 üzenetére
Mint írtam kábellel is ugyan az. Ha leállítottom az autót nem kapcsolja ki a rutint.
Van hogy igen néha manuálisan, néha meg fél óra múlva.
Amúgy jobban tetszene az AA több lehetőség van benne.Martin : mind ugyan kérlek ,melyik része nem érhető ? Nem isteníttem az iost. Szimplán kevesebb gondom volt vele.
Abból melyik nem érhető hogy nem fogok belakott telefont újra be lakni újra telepíteni ? Lehet mondani a marhaságot nem fogok ha fejen álltok akkor sem. Nekem ne magyarázza meg senki főleg nem hosszú évek után hogyha egy frissen belakott telefonnal ha gond van ,akkor a wipe megoldja.És igen van a backup amire még mindig az volt a válasz hogy tiszta telepítés mert elvileg ugyan abba az állapotba kerül vissza a telefon
Eleget toltuk ezt a xiaomi csoportban hogy ezt tudjam.
Abból miért nem érhető semmi meg hogyha én eddig elégedetten gmailt használtam nem akarok másik emailt használni? Ti csak elfogultságból mondjátok hogy jó az jó az csak másképp kell használni mert amúgy én vagyok a hülye. -
Capella
senior tag
válasz
bigdigit #19380 üzenetére
Persze, utaltam is rá, hogy más, mint az S-Pen fordítás.
De nem rossz.Nekem speciel nagyon bejött, ötletes és egyszerű, amikor egy app felületen kapásból mindent magyarra fordított, a kínai és az angol szövegeket egyszerre. Mondjuk a kínaiakra lettem volna kíváncsi.
Az S-Pennel egyenként kellett rámutatni a szövegrészekre és beállítani hogy éppen miről mire fordítson, ha előtte más volt. -
Capella
senior tag
válasz
bigdigit #19363 üzenetére
Van a Navigációs sáv, már aki nem állította át ujjhúzásosra.
Ott a kerek gomb középen a Kezdőlap. Ezt nem érintve, hanem hosszabban nyomva bejön a Google kereső és még 2 gomb.
A jobb szélen van a fordító, amit megnyomva minden szöveget magyarra fordít a kijelzőn.
Gondolom ujjhúzásos esetben is előcsalható.
-
-
-
-
VanAzAPénz
aktív tag
válasz
bigdigit #15843 üzenetére
Ahogy korábban is írtam, nem vagyunk egyformák
.
Lehet hogy nálad a 3 millió az ingerküszöb , mert van miből, de én nem ehhez a kaszthoz tartozom sajnos.Meg úgy vagyok vele hogy nem leszek pancser, ha lehet kapjam meg a pénzemért amit lehet.
D abban igazad van hogy vicces .. -
Lajmund
őstag
válasz
bigdigit #10815 üzenetére
23 ultrám van mióta kijött... Az első hozzászolás óta olvasom a topikot. Eddig az ora topikjába írtam mivel más se kapott szijjat és azokkal megbeszéltük és az oled topikba még ahol amikor szoba jött a samsung garancia én is leirtam a magamét jogosan és nem voltam egyedül kapásbol még rajram kívül 5 ember panaszkodott rájuk. Olvasd vissza ha ilyen okos vagy. Ide meg szintén egy elégedetlen ügyfélhez csatoltam az én sztorimat hogy milyen a samsung ügyfélszolgálat. És ez globális szinten ilyen szóval jó sok ember fröcsög meg büfög ezen...Szóval inkább ne okoskodj ha nem vagy képbe. Ja és amúgy hova irjam ha nem oda ahol samsung ügyintézésről van szó? Mert velük hiába beszélek telefonon vagy emailbe semmi elorelépés nincs. Akkor legalább hagy irjam ki magamból ha szoba jön hogy mekkora hulladékok. Ha már szíjat nem kapok..
-
-
-
Gardaai
senior tag
válasz
bigdigit #1973 üzenetére
Ha ennyire fontos az AA, miért van beta tesztelő? Mindenkinek szíve joga, de akkor ne csodálkozzunk, ha valami nem működik az új frissítéssel és órákat kell vesződni vele, esetleg vissza állítani egy korábbi verzióra az OS-t.
Nekem erre külön telefonjaim vannak. Kicsit egyszerűbbé teszi az életet. -
Teal'C
veterán
válasz
bigdigit #1962 üzenetére
Én csak vezetékkel használom mert a kocsi csak 2.5 ös így nem megy vezeték nélküli módban.
De amúgy párszor előfordult hogy a kocsi azt írta az usb eszköz nem felismerhető, kihúztam újra és jó lett.Őszintén szólva én nem vagyok megélegedve a Type-c szabvány csatlakozóval. Értem hogy mindent is lehet vele csinálni de hogy 3 havonta új kábeleket veszek mert az adatkapcsolat instabil az nem elfogadható.
-
Dave Crank
senior tag
válasz
bigdigit #1909 üzenetére
Gyári FW-k:
https://www.sammobile.com/firmwares/
https://samfw.com/Innen le tudod tölteni amelyik verzió neked szimpatikus.
S22U-nál ment a downgrade még főverziók között is, úgyhogy fel kell tudd rakni a korábbit.Viszont szerintem tuti javítva lesz, vagy érdemes a legfrissebbet odinnal felrakni. Frissítés után tudnak anomáliák előjönni, amit csak FR vagy odin flash old meg.
Samsung felhőbe kell egy backup-t csinálni, abból azért sok mindent vissza lehet állítani (bár én ezt nem szoktam, csak SMS és hívás listát, a többit 0-ról, éppen azért, hogy elkerüljem az anomáliákat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest