- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Sógi
addikt
Nebaxsz
Itt vagy vhol a környéken? Vagy én nem értem 2 feles után ezt a gondolatban dumát?
NEON GT THEMES: "New Cognition 1.30 KG3 Coming soon ...also other KG3 Rom ports ....hopefully "
Yeahhhhh, nagy élvezkedés lesz ebbőlWaitingelek ezerrel, pattanásig feszült a hangulat
(#13711) ERPY : Kár érte, nyomkodhattuk volna együtt a telót kicsit egy kis eszmecsere mellett na és egy kis alcohollal édesítve
Kapkod lite, de gyorsan javítja a hibáit, ez mellette voksol azért -
Gizmo94
veterán
Nahát..
Mitől kattantál be?
Miért ne lehetne az iGo-ról beszélni? Nem szent tehén az. csak egy tetszetős, ámde részleteiben itt-ott gány navipprogram, jó sok pézé.
Ezért tiltanának ki? Nem hinném... De try it:
Let's talk about :
IgoIgoIgoIgoIgo IgoIgoIgoIgoIgo IgoIgoIgoIgoIgo IgoIgoIgoIgoIgo IgoIgoIgoIgoIgo
IgoIgoIgoIgoIgo IgoIgoIgoIgoIgo IgoIgoIgoIgoIgo IgoIgoIgoIgoIgo IgoIgoIgoIgoIgoLOL
-
fecs
senior tag
Pont tegnap raktam fel az 1.2-es verziót, erre felrakja mára az 1.3-at
Mi az a CIFSmanager és mire használható?
A 2.0.1-es kernel az 1.2-esben is benne volt, nem értem miért emelte ezt most ki külön.
Ezt az overscroll glow-t most megkeresem vhol a neten, mert a 2 hónap alatt még nem tudtam meg, hogy mit is kellene látnom a telefonon. -
muveszur
addikt
Szerintem nem png alapú a crt anim...Hanem a smali fájlokban található.
Ha már itt tartunk...nem viccelek, újratelepítettem a gépet, és az apktool-t nem bírom működésre bírni.
Úgyhogy kérek valakit, hogy átküldené nekem az apktool fájljait, illetve a java jre telepítőt? Köszönet érte! -
balu333
tag
sztem pedig abban
[link]
eddig csak a framework-res..apk-at módosítottam galaxy s-nél és abban volt a crt is meg a százalékos akkukijelzés is és az extended power menü is, művészúr ezt jobban meg tudná mondani, csak ritkán jár fel ide !framework-res.apk\res\anim talán itt van egy része de nem vennék rá mérget!
-
Sógi
addikt
Tényleg? Akkor csak az alap cogni 1.20-ban van újabb? pfff
Végül is nincs lényege, de nekem egyszer már xarakodott a 4.0.0.2 restore-nál, miután vagy mielőttegy 4.0.0.8-al csináltam backupot...
Lite cf bench első mérés: 11386/3221/6487...
(#13362) HUTCHDB: Melyiket? Ez alfa?
-
Sógi
addikt
De jó, h írtad, mert én is abban a hitben éltem, h 1.20-ban benne van Ninphetamine 2.0.1...
Akkor teszem is fel, kösz!
Viszont eddig fagyott 1,6-on a bech az alap kernellel, de ezt ma nem tzette mikor teszteltemFucker: lite 3.2-őt feltettem belső sd-re és recoveryből akartam feltenni, de pecs vok
-
Sógi
addikt
DE
De sky nem csinál semmit, már ezer éve van kg2 és még az sincs meg neki, aztán litening kapkod és 5 percenként javítja saját magát, egyedül cogni az aki szépen megcsinálja és használható azonnal, valszleg azért kell mindig sokat várni ráPersze mindhárom ember munkáját becsülöm és tisztelem, jól nyomják
(#13304) Motyi: nálam a cogni az egyetlen olyan főzött, amibe nem tudok belekötni és nem bugos sztem...
Asszem marad az, h feltolom ezt a 3.2 liteninget is, meglesem, működnek a témái ezzel a verzióval?
-
Sógi
addikt
-
No.01
addikt
Hat ezt szivesen tesztelnem, de sajna harcban allok minden egyes plussz akksiszazalekert
Lehte h itt lehet, h mashol olvastam, de a sajat hely >> vez. nelkui halozat mellol is kivettem a pipat... allitolag ez is szamit
bar ezt meg sem megerositen sem megcafolni nem tudomIgaz most voltam kulfoldon 2 napot. Navit hasznaltam a szallodaig (max 20 perc) levelek folyamatosan jottek neha 3G-n neha csak 2-n idojaras is frissult, telefonaltam kicsit, 2-3 sms meg ugyanennyi email, ejszakara ugye repulo mod (~10 ora) es igy elment 2 napot es 3 orat!
Szerintem ez hibatlan! persze ha otthon hasznalom akkor a 2. nap delelottjen tuti meghalna, de szerintem ez mar teljesen vallalhato.
Hol vannak a regi 6110-es idok amikor boven kibirta 2-3 napot a telefon egy toltessel... -
BenGee
csendes tag
Köszönöm a válasz! Közben utána is kérdeztem a Samsungnál, és az Április 1-e után vásárolt telefonokra, attól függetlenül, hogy 12 hónap Gyártói Garancia van írva a webshopnál, a Samsung 24 hónap korlátozott garanciát ad. Tehát remélhetőleg keddre, kb akkor érkezik meg, nekem is lesz egy Samsung Galaxy II telefonom.
-
-
Motyi
senior tag
Ok, akkor repül fel a kettes.
De egy kérdés, van az a menü amit fentről lehet lehúzni (bocsi, nem tudom a nevét), ahol a gyári romban van öt funkció ki/be kapcsolója (Wifi,BT,GPS,Rezgő,Aut.elforg).
Ebben a romban( és a cogniban is) a wifi és a BT közé bekerült egy hatodik gomb is (fel-le nyíl).Ez mire való, mit kapcsol ki/be? -
Sógi
addikt
Melyik kernel kell az 1.15-hőz?
Ninphetamine version 2.0.0 Release Edition vagy Ninphetamine version 2.0.0 Workaround Edition? Nem jöttem rá mi a különbség
Help please!
(#12850) Motyi: Ez jól hangzik, lehet, h holnap feldobom...kösz a linket...Ezek szerint a lite vs cogni éjszakai ébrenlét/akku teszt nem jött össze?
-
-
zeroo5ux
aktív tag
-
No.01
addikt
Otthonrol nyugatabbra van 2X ill S2 is a vodanal. En is majdnem atmentem kartyasbol elifizusba pont emiatt, de rajottem, h ha majd egyszer megiscsak eladnam akkor lehet jobb lesz a (gyarilag) fuggetlen. Meg 2 ev rabsag sokba lett volna. arrol nem is beszelve, h hiaba lett volna csak 22EUR a telefon osszesegeben roszabbra jott volna ki a vegosszeg.
-
-
Sógi
addikt
jaja vághom, h no wipe, de egy új verziónál (KG...akármi) szeretek tisztán kezdeni, az a tuti (dancsuri belém nevelte
), eddig mindig csak no wipe-al tettem fel a romokat és hát voltak érdekes dolgok
(#12643) csabám: kösz, így már tisztul a kép, de ez egy újfajta rom típus vagy csak pecs vagyok?
Mi a különbség egy KG2 és e között? Vagy hagyjuk? -
dancsuri
veterán
és mibe raktad át? és miért?
az a rom ugy jó ahogy van(#12618) pestibenji
Persze, az összes rom igy produkál
Jó néznénk ki ha az alapján cserélnénk romot, hogy milyen számokat dob.
ráadásul ahány mérés annyi féle eredmény#12619) ERPY
egy átlag felhasználót a legkevésbé érdekli, hogy a rom melyik része eredeti melyik módositott .
ami számít az az hogy mire képes használat közbe -
Flashhh
tag
Valoban, de ennek is megvan a masok szamara erthetetlen oka h miert nem altatom a gepem de ne menjunk bele mert megtobben a torkomnak ugranak
Beszelgessunk inkabb az S2 rol
Tegnap feltettem egy kerdest h hogyan tudom Cognitionon kicserelni az akksi szint jelzo ikont ha lehetseges. Es hogy Cognition S2 v2 telepitheto lesz recoverybol siman mint az 1.15 vagy felkell tenni eloszor egy 3+1 fileos KG2 t majd arra a v2 ?
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest