- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
Richard! #28442 üzenetére
Nahh, bakker...
Akkor: "You need a fake flash recovery image.
Várjá'
Most nézem, ez HTC-hez van... Várj, utánanézek.. Nálam negvan a menüben a verification kikapcsolás...
itt le van írva részletesen, képekkel illusztrálva
Így már csak menni fog,.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Richard! #28434 üzenetére
Így szokott az lenni, de menni fog a dolog, nem lesz tégla...
Gabbana:
HTC témát tudsz az SGSII-re tenni, de legálisan semmiképp. Valami HTC Sense rom van, ami produkálja a HTC felületet nagyjából, de azt root nélkül biztosan nem teszed fel, gyári rom alá meg alig van téma, tehát úgy esélytelen...
-
Gizmo94
veterán
válasz
Richard! #28425 üzenetére
Ilyenkor beszart, ez van. CWM-nál előfordult nekem is párszor,hogy belefagyott.
Kikapcsoltam, újrakezdtem, akkor felment, ennyi volt. Nem gebed bele a teló, semmi baja nem lesz. Ha van mentésed, nem kell aggódnod. Ha nincs, akkor úgy járhatsz, ahogy én tegnap
Lehet,hogy hibás a rom zipje. Próbáld meg újra letölteni, vagy másik romot rakni. Kb. ennyi amit tehetsz.. Kapcsold ki és try again.. -
Sógi
addikt
válasz
Richard! #28405 üzenetére
Jaja, az vagyok
Batista 2.2 és Supercore 2.0 -
-
Sógi
addikt
válasz
Richard! #27654 üzenetére
Itt vagyok, figyellek titeket
Ráálltam leomarra egyenlőre, várom a KI8 custom romokat, meg aztán sok a melóm is
Igazából kiromoltam magam nagyjából
Majd GS3-on újrakezdem egyszer
A telefon meg tök jó, használom, élvezem(#27656) F-ECT$: Vmilyen szinten jogos a kiégés szó is...
-
-
csabám
addikt
válasz
Richard! #27243 üzenetére
Bazz
Hogy legyen egy érdekesség is azért
-
Varszegig
veterán
-
Prien
addikt
válasz
Richard! #24984 üzenetére
Ma megtörtént velem is, ami még sosem. A nadrágom zsebéből kicsúszott a telefon a betonra...Infarktus-közeli állapot egyből...De szerencsére Forcell zárt bőrtokban volt, kivettem, nagyítózás, megúsztuk. Azt kell mondanom, bármennyire is vigyázunk rá, legalább egyszer úgyis elejtjük vagy kiesik, kicsúszik...Ajánlott a jó tok!
-
DonDragonka
őstag
válasz
Richard! #24574 üzenetére
Mondom bepróbálom, mi akadhat egy youtobe-os videón...
Elindul, há mondom ez cseppet sem akad, még fullscreen-en se...
Erre nézem, hogy 3072p-s a felbontása nekem meg fullscreen-en 1080p-re van a fullscreen-es alapértelmezett beállítás, pontosabban az amelyik egyáltalán rendelkezik ekkora felbontással, az így jelenik meg..
No átkapcsoltam original-ra... lett is olyan képregény belőle, hogy csak na...
Köszi a linket, ezzel nagyon jó lesz gépet, böngészőt, meg sávszélességet tesztelni... -
smoli
aktív tag
-
-
-
-
-
dekanov
tag
válasz
Richard! #22046 üzenetére
A legújabb pappistát raktam fel...
Még egy hiba részemről. A fórum lapjait lapozva nem működik a multitouch, sőt. Bezoomol bizonyos mértékig és sehova nem tudok tovább nagyítani kicsinyíteni.Szerk.: a hozzászólás után már működik... lol nem értem. Az aksi viszont veszettül szívódik intenzív használattal. Így még nem láttam.
-
-
-
-
Sógi
addikt
-
Sógi
addikt
válasz
Richard! #21781 üzenetére
Hello, már volt párszor linkelve, van pár jó játék erre a telóra, csak körül kell nézni az interneten
De ezeket már gondolom ismered...
Hogy bepörgött a topic, nagy sok újonc van vagy akik most tértek át, csak ámulok
Biztos vége a nyárnak és most költögetés van a játékszerekre is -
-
bepe79
addikt
válasz
Richard! #21634 üzenetére
Igen, a vétel pillanatában olcsóbb, amúgy meg drágább, mert évekig törlesztessz / előfizu-havidíjat nyögsz a szolgáltatónak. Én még egyetlen egy telefonom sem vettem szolgáltatótól, amelyek mocskos trükkökkel olcsóbbnak állítják be azt a konstrukciót, amellyel az előfizető az évek során a telefon sokszorosát fogja kiperkálni nekik. De hát nem vagyunk egyformák.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Richard! #21634 üzenetére
de kész kabaré... egy 10-essel olcsóbb 2 év előfizu mint a dominó? és így is 20 ezerrel több mint amikor kijött... ilyet még nem láttam a t-mobiletól, és nem is gondoltam volna soha.(xxlben százhuszon valahányezer úgy hogy független... szóval ennyit rólad tmobile
) csak ugye az a gond hogy Magyarországon élünk, és nincs pénz.. tehát hitelre kell venni. Csak emiatt húzódom a szolgáltatóhoz :/
-
Soound
tag
válasz
Richard! #21609 üzenetére
Batista70 3.7.5 changelog
Wipe and then erase all
New Script for installation of the Roma
Aggionto script to "turn off" one core in deep sleep (thanks to 89luca89) - hmm érdekes
Adding Deamon mod to set the voltages of the CPU during the sleep (now the ragging max 500MHz)
Fix wifi and pop-up notifications
Added new tweaks to improve the speed of the device (taken from xda)
Improved management of ram (we are about 335mb) without having erased the memory
Add the app in Deamon Controll SDcard hand to set the voltages
Adding CPUstas to control the CPU
Removed all unnecessary apps (installed separately)
Added new market temato (thanks to Guidox)
Added weather widget entirely transparent (thanks to Antonio)
Theme revised and improved
Changed the color of light blue to blue written by
Fix problem google browser
Phone ringtone free incremental (but no call rec flashabile separately)
Battery included improved with the scripts (recommended a wipe battery)
Others who do not remember nowMÉG nincs kint
-
Jadro
veterán
válasz
Richard! #20419 üzenetére
"samsung mobile mtp device telepítése sikertelen"
Megoldódott a gond? Egyébként erre az a megoldás, hogy új rom telepítése után bekapcsolod a beállításokban az alkalmazásokon belül az ismeretlen forrásokat (pipa be). Ezenkívül kell még az alkalmazások/fejlesztéskben az usb hibakeresés és a hamis helyek mellé is pipa. Ha ezek után rádugod a telót a gépre, akkor mindjárt jó lesz és a redőnyön fel tudod csatolni a belső tárhelyet.
muveszur: Nimphetamin kernel, de nem a Te témáddal. Azért akartam főzni egy alapot, hogy elkezdjem témázgatni a szájízem szerint. AZ odexbe beletört a bicskám.
Odex KH3-ra tettem fel, mindenféle wipe után. Lehet ez volt a baj.
-
red6t6
tag
válasz
Richard! #20419 üzenetére
És telepített fel drivereket?
Ezt csináltad?
Recovery módban indítod a telefont ->mounts and storage->mount USB storage (Ilyenkor már látszódnia kéne a belső sd-nek, ha nem látszik, akkor valami más gebasz van! A telefon végig legyen rádugva az usb-re! Ha minden igaz, ilyenkor telepít újabb három drivert.)->Unmount->Reboot system now.
Nálam ez jött be. Sok sikert! -
HXY
addikt
válasz
Richard! #20400 üzenetére
nekem meg a bt nem megy...
ha kijön a kh4, akkor biztos nem ezt rakom fel.(#20382) freddirty: Kár, hogy a ZENIS DOCK-ra nem lehet 1centről licitálni.
Én mindig robottal az utolsó másodpercben szoktam. -
R2D20208
addikt
válasz
Richard! #20233 üzenetére
Tegnap is illedelmesen megkoszonted, hogy nem allt meg feluton a romolasod, es alvas helyett neked segitettem , hogy custom romod legyen. Megkoszonom a helyedbe : Koszonon R2D20208 a segitsegedet !
Valasz : Nincs mit, de ha tudom milyen vagy, nem segitek, es ulsz a felig megallt Recoverydnel. Errol ennyit illedelmes elvtars....
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest