- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
smoli
aktív tag
válasz
Soound #24137 üzenetére
2. Google Chrome böngészőt használok. Az általad leírt opcióra van a Chromenak egy olyan kiterjesztése, hogy Google Chrome to Phone Extension ezt telepíted Marketból a telóra is utána egy kattintással tudod a linkeket küldözgetni telefon és PC böngészője között anélkül, hogy bármit is kellene bárhová másolnod..
-
Varszegig
veterán
válasz
Soound #23204 üzenetére
a quad az szerintem erőfitogtatás. Látjátok, mi már ilyet is tudunk. Látod Apple? Ezt se kapod meg tőlünk. Kedves Nokia, örülünk, hogy van már 1 Ghz-es procitok, mi egy évezreddel járunk épp előttetek. Erről szól. Elég lenne kevesebb is, de ha meg tudják csinálni, akkor meg is fogják, mert meg kell mutatni, hogy képesek rá.
prien: pont egy év múlva lesz a boltokban az sgs II kezdetéhez képest, ez nagyon tudatos szerintem.
-
KaoszTom
aktív tag
válasz
Soound #22951 üzenetére
Szerencsére nem forrósodott, de azért hideg sem volt, KH3-al nem nagyon tapasztalok extrém melegedést. Egyébként 40 fok még simán belefér szerintem.
Varszegig: Kb. 1 hónapja követem a fórumot, erre a témára nem emlékszem. A korábbi 20e hozzászólásnak most nem állnék neki. Ha tudod a választ, írd meg nyugodtan.
-
ERPY
őstag
válasz
Soound #22142 üzenetére
Milyen érdekes. Kezdetekkor mindenki a minél nagyobb órajejel, minél több pontszám a benchekbenre gyúrt, most pedig lassan már annyira lebutítjuk a telót, hogy a verseny átmegy a kihoz ki nagyobb üzemidőt normál használat mellett. Persze ami jó, hogy így is jóval erősebb mint a nagy átlag.
-
Cold5
senior tag
válasz
Soound #21658 üzenetére
Valóban nagyon jól látod, hogy a két kép nem egyezik sem időben sem térben.
Egyébként van fogalmam a fotózásról és tisztában vagyok azzal, hogy a kompakt kamerák minőségét soha nem fogja megközelíteni ez a telefon, nem is ez volt a cél.
Semmi másra nem akarom használni, csak ha valami olyan pillanat van amit megszeretnék örökíteni és nincs nálam egy jobb gép, akkor azt normálisan tegye.
Egy két javítás a gondolatmenetedbe:
- A kép nem nappal szemben készült, mert akkor nem így nézne ki a kép
- A beállításokat végigjátszottam. -
-
rjg
őstag
válasz
Soound #17991 üzenetére
Egyszer jártam hasonló cipőben, egy programok jelszóval való korlátozását segítő app felrakása után. Nem kellett a program telepítése után a Beállítások - Hely és biztonság menüjében hozzáadni az Eszközadminisztrációban az alkalmazást? Ha igen, telepítsd újra, majd távolítsd el az Eszközadminisztrátorok közül és utána uninstalláld.
-
72mviktor
senior tag
-
Nordik
őstag
válasz
Soound #12102 üzenetére
Valahogy én is így érzem, mintha nem igazán foglalkozna a romjaival...
Pedig aztán eleinte igencsak népszerű volt.
Én most Cognitiont használok és le a kalappal előtte, tökéletesen működik és iszonyat gyors! Pont azok vannak belőle kiszedve amiket én se használnék soha életbe. Najó de... A Digital Clock widget!
Hogyan tudnám visszatenni? Tudom, hogy fent van az oldalán az összes letörölt widget, de az egy pack és azzal az összes widgetet visszateszi. -
ForRedGlory
félisten
Hogyne lenne:
settings ---> applications ----> manage applications, itt kiválasztod amit át akarsz tenni, vagyis rákattintasz, majd "Move to SD card"Magyarul valahogy így lehet: beállítások ---> alkalmazások ---> alkalmazások kezelése.
(#9865) gorog67: ha nem zavar a sárga háromszög, akkor csak a 4-es kell, ha meg nem akarsz rootolni, akkor egyik sem kell
-
-
Remus389
veterán
Személy szerint k.ra nem érdekel SGS3. Személy szerint nem tudom elképzelni, mivel tud még jobb lenni mint SGS2 user szempontból. 3D kijelző? 720p natív felbontás? Quadcore? User szempontjából SGS2 mindent tud, amire nekem szükségem lehet, és valszeg nyugodtan elleszek vele, remélem 4-5 évig. igen jelenleg nehéz jobbat elképzelni, de mindennél lehet jobbat csinálni
anno biztos amikor kijött az első iphone, biztos sokan nem tudtak jobbat elképzelni(és ez a varázs azóta is tart sokaknál)
lesz majd ettől is jobb
azért a 4-5 év túlzás, legyen 2-3
pláne ha előfizuval veszed addigra lejár, ki tudja hogy mennyi pénzed lesz, lehet sok addigra és azért egy sgs2 is amortizálódhat
meg hát meg is lehet unni
én örülnék ha nem kéne 1 évet várni a sgs3-ra, hanem csak felet, beleraknak egy 720p kijelzőt esetleg Android 3.0-at(ami a táblagépekben van), javítanak itt-ott(pl 28 nm-es kétmagos cpu 1,6ghz-en a 45nm 1,2ghz helyett).
és talán 2012-ben(a végén) SGS4
durva
ha ez igaz nagyon rákapcsoltak a Samsungnál
, gondolom az a cél hogy az iphone presztízsét és varázsát megtörjék(mert ugye az iphone csak kisebb fejlesztéseket kap generációnként)
-
-
moco22
aktív tag
http://www.expansys.hu/samsung-galaxy-s-ii-eu-black-16gb-209416/
de ez még nem biztos ár szerintem, és ők aránylag drágák is.
én mindenhol beírtam magam előrendelésre, úgyhogy felhívnak, ha hozzánk valahova bejön, aztán majd választok, ki az olcsóbb.
pl. tavaly együtt vettük itt valakivel, egy időben a gs-t. és 10 ezerrel vette olcsóbban, mint én, az edigitalban. tehát ott is érdemes körülnézni. -
Várj csak még, kerüljön ki nagyobb számban a felhasználókhoz
najó, remélem, semmi gond nem lesz vele.
Olyan helyről vedd, ahol van 1 hónap visszavétel, sztem az első hónapban kijönnek a garanciális bakik, ha rendesen használod.
Én előfizuval tervezem majd beszerezni. Amúgy nekem ez lesz az első nagy telefonberuházás (ok, havonta perkálok majd+kapok is érte valamit), az elődöt, egy htc kaisert 30eFt-ért vettem (+15k mindenféle kiegészítőre) - asszem ezt nem fogom ennyiből +úszni.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest