- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
RetepNyaraB #17905 üzenetére
Újfent újraraktam.
Az openAL frissítése nem hoz semmit a konyhára, mert utána panaszkodik a dög, hogy nem érti az egészet és ezért inkább nem is indít el semmit
Viszont ha simán használhatatlanná teszem (átnevezem) a /bin/wrap_oal.dll fájlt, akkor van hang. És most össze se dől.
Hurráui.: azt még nem néztem, hogy ez most sztereó hang, vagy sokcsatornás. De legalább szól...
-
válasz
genndy #17910 üzenetére
megtalálja, csak nem nyitja ki. Amit írtam szinte tuti műxik, mert nekem is volt ilyen a torrent verzióval és még sokaknak. Van rá tyúbon pl. egy német 2 perces filmecske, rá lehet keresni (én lusta vagyok most ehhez
)
Este még életre kell lehelnem a büdös openAL problémámat is -
válasz
hubai1979 #17908 üzenetére
fejből asszem olyasmi, hogy jobb klikk a parancsikonra-> tulajdonságok->a második sor, amelyben a munkamappát mutatja, tehát ahol végrehajtódik a parancs (nem a parancsikon helye maga); na onnan az elérési út végéről töröld a /bin szöveget.
Amennyiben crack (bár itt ilyen nem fordulhat elő
) akkor az ennek megfelelő xrengine elérési útjának végéről kell ugyanezt törölni.
De ez laptop és nem vagyok egész biztos magamban -
-
Sziasztok, megvettem (kis kesessel
) a jatekot es dühöngve tapasztalom, hogy nincs hang.
A töltes alatt, illetve a fömenüben van. Aztan katt new game, ott rögvest elmegy. Mikor betölt es jön az intro, ott az elsö kep alatt van, aztan nyekk es nem is jön vissza.Cuccok az adatlapomon, legfontosabb gondolom a hangkartya, az Xonar DSX. Mi a fene lehet az ok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Motoros topic
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Revolut
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest