- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
GypsFulvus2 #15150 üzenetére
olvasd el mit ír a kézikönyv:
"HA lecseréli a DVD-t vagy újratelepíti a Windowst... deaktiválja, cserélje ki az eszközt, majd újra aktiválja"
Tehát van ilyen. Jó paraszt dolog.Jah, 1-2 aktiválást ír. Nekem volt reinstall és DVD író csere is... szal. gyanítom nem is ment volna. Rákerestem a no DVD patch-ra, ezzel megy.
Még egy pont a steam-nek, csak lenne normális netem, vagy "feltalálnák" az offline installereket már. Mondjuk elvileg lehetne a cégesre telepíteném, leszedném a gémeket és a mappát hazahozom... azt írták, h működik úgy is...
-
genndy
addikt
válasz
GypsFulvus2 #15150 üzenetére
Akkor mondjanak mások is valamit, mert a DRM-eket annyira én se vágom.
Elég rendesen állok át Steamre, cd-pörgetés megoldva, DRM megoldva, patchelés megoldva.Elég egy no-cd patch is, azt eredetire is ráteheted. Vagy mini-image, de az lehet hogy CoP-hoz pont nincs. -
genndy
addikt
válasz
GypsFulvus2 #15143 üzenetére
Egy Oblivion kapun keresztül átugrottál a Zónába?
Tudtommal nincs rajta revoke-t igénylő DRM. Esetleg próbáld meg megnézni a dobozt, vagy a kézikönyvet, említ-e ilyet. Ha minden igaz, Starforce és Tages DRM-űek lehetnek a dobozos példányok, de hogy ebből melyik lehet revoke-t igénylő, fogalmam sincs. Szerintem egyik sem.
CD is kell neki, pörgeti az elején, vagy utána már megy anélkül is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Goddess of Victory:Nikke
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest