- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
genndy #15149 üzenetére
Néha megkívánok egy kis wasteland hangulatot.
A stalkerek azon nagyon kevés fps játékok közé tartoznak, amelyeket nem unok meg fél óra után...
Asszem ez Starforce-os, és minden indítás után pörgeti vagy 20 mp-ig a CD-t, anélkül nem indul, és felugrik az a kulcsos ablak. De nagyon nem vágom ezeket a dolgokat, kevés játékkal játszom, azik is jobbára régiek. Ha az itteni népek aszondják, hogy sima uninstall, akkor megcsinálom.(Legfeljebb később, ha fennforgás van, akkor beszerzem a virágboltit is az eredeti mellé)
-
GypsFulvus2
őstag
Üdv Urak!
Végigjátszottam ezt a Stalker részt is, szép volt, jó volt, egyelőre elég volt. Leszedném a gépemről de hallottam valamit a DRM rendszeréről, hogy állítólag először deaktiválni kell, vagy mifene, különben csak erősen korlátozott alkalommal telepítheted a gépedre. Nem vágom ezeket a dolgokat, szóval kérdem, hogy ez igaz-e, és ha igen, akkor pontosan mit kell csinálni uninstall előtt?
Ócsósított narancsszínű dobozos verzióban van meg, angol verzió, steam accom nincs, tehát se oda, se máshova nem regisztráltam (tudtommal), csak beírogattam a kódokat amik a dobozon voltak amikor kérte. Indításkor mindig elmolyolt egy kulcsos ablakkal, mielőtt betöltötte a főmenüt, szóval valami DRM tényleg dolgozik alatta. Nem szeretném, ha mondjuk 1-2 év múlva újra előveszem, akkor valami fennforgás legyen a telepítés körül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged