- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
h8core #19216 üzenetére
Nos, en csesztem el, mert egyszeruen felulmasoltam a jatek allomanyat a javitassal.
Utanna figyelmesen elolvastam es ugy jartam el, ahogy kell.
Eloszor atjavitod a save nevu scriptet, betoltod a jatekot, elmented, kilepsz, utanna atirod a load nevu scriptet, es kesz.Most mukodik, nem fagy ki, legalabbis ezzel az uzenettel.Most palyalepeskor fagy ki, memoria hiany miatt.Eddig jol alakulnak a dolgok.
Megtalaltam a 2 kepzodmenyt Szakallnak, Aarpok utmutatasa szerint megtalaltam a pripjatyi atjaroban levo kepzodmenyt is.Most kutatom az elet vizet, es Villamot kellene gyujtsek meg 4et a Gauss pisztoly miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest