Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android szakmai topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h8core
csendes tag
Köszönöm!
Ezt tettem fel én is, csak az AtmosFear 3 nélkül, de már mindegy nem kezdem újra vele, majd ezután, így azzal is megér egy újra játszást
.
Na meg arra kellene még rájönnöm, hogy hogyan lehet a zsoldos telepre bejutni, úgy, hogy ne kelljen mindenkit megölni, mert biztos , hogy ott is lehet munkát vállalni, de a számtalan sigerous moddal történt játékom során még egyszer sem sikerült, mindig meg kellett ölnöm őket, ami persze elég élvezetes, mert jó sokáig eltart, de kíváncsi vagyok ott milyen feladatokat kapnék
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GIGABYTE AORUS FO32U2 Monitor(oled,4k,240hz)+ monitor arm
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független gyönyörű állapot
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 256GB NVME , 2TB HDD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
shield