- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeketePok
tag
Talaltam egy ujabb mod-ot :S.T.A.L.K.E.R. -Incubator, van hozza angol lokalizacio is.
Ha valkit erdekel it hagyom a letoltesi linkeket:
Mod: https://drive.google.com/drive/folder...
Angol foditas:https://drive.google.com/file/d/1k7Mb... -
FeketePok
tag
Sziasztok,errol a mod-rol tudtok valamit? allitolag CoP mod: S.T.A.L.K.E.R. The Exception
-
FeketePok
tag
Sziasztok ,
letoltottem a Szovetseg ideje 3 repackot de amikor probalom elinditani a setup.exe -t egy ilyen hibauzenetet kapok :"The filename,directory name,or volume label syntax is incorrect"" probaltam futtatni adminkent is ,probaltam win 7-en es win 10-en ugyanaz a hiba jott elo,
tudna valaki segiteni? Elore is koszonom. -
FeketePok
tag
válasz
Dhampir #35628 üzenetére
Igen valoszinu hogy voltak csusztatasok a sorozatban de szerintem az amit a kedves Mandineresek irnak az konkretan egy nagy bullshit.Elsosorban az a bizonyosJim Smith nevu tudos emberke 1990-ben kezdett dolgozni mint nuklearis szennyezest kutato tudos tehat 1986-ban amikor a katasztrofa tortent meg nem igazan volt kepben.Okoskodni utolag lehet de mi erteleme.Peldaul a megjegyzesei miszerint a lezuhant helikopter esete a robbanas utan nehany hettel tortent amikor mar a szarkofagot epitettek netto marhasag ha megnezitek a videot akkor lathato hogy akkor akadt be a daruba amikor epp bor es olom kevereket szort a serult reaktorra,az hogy a lakossag 30 msV sugarzast kapott ujra nem igaz mert allitolag 100msV-t kaptak a Pripyat-i lakosok a hidon levo emberkekrol meg nem lehet konkretan tudni milyen dozist kaptak es milyen tipusu sugarzast alfa beta vagy gamma ugyanis mindharom tipusnak mas es mas a elolenyekre gyakorolt hatasa es vegul de nem utolso sorba a joember termonuklearis robbanas veszelyrol beszel haat nem tudom hogy hidrogenbomba lett volna a Csernobili atomeromube ugyanis ott ne fuzios robbans veszelye volt hanem ëgyszer"maghasadasos robbanase-kritikus tomeg letrjotte stb.Es meg lehetne sorolni a marhasagokat amiket ez a joember osszehord.
-
FeketePok
tag
válasz
Aarpok #35622 üzenetére
OK koszi az informaciot,csak azert akartam kiprobalni mert lassan semmi olyan mod nincs amit erdemes jatszani es ne probaltam volna ki.Most legutobb ujra elovettem az SGM 2.2 Sniper verziot de a franc tudja miert a Cyborgos kuldetesnel nem tudom felszedni az elet vizet ugyhogy lehet hagyom a francba vagy kiirtom a monolithos bandat azt meglatjuk tovabb bugzik-e.Talan a szovetseg ideje 3-at kellene kiprobalnom de ahoz nincs angol vagy magyar forditas oroszul meg nincs ertelme jatszanom semmit nem ertek meg belole.
-
FeketePok
tag
Sziasztok,reg jartam errefele, az lenne a kerdesem valaki fel tudna valahova tolteni a nano-exos modot mert az a rohadek Yandexes link nem mukodik nekem.
elore is koszonom -
FeketePok
tag
válasz
Sensut #35227 üzenetére
Na igen az is egy fasza mod de meg jobb lenne ha valaki leforditana ennek a modnak az felvezeto reszet meg az utana kovetkezo modot.En sajnos mar felforgattam az internetet hatha talalok angol forditast az emlitett modokhoz de sajnos semmi,igy mas hianyaban tegnap este rafanyalodtam a CoC-ra de egyaltalan nem nyugoz le tehat ugy nez ki nincs semmi jatszhato normalis STALKER mod amikhez van magyar vagy angol forditas azokat mar mind vegig toltam meg az ultra bugos Diverzanst is :-(
-
FeketePok
tag
válasz
' Tzs , #33517 üzenetére
A Hubai alltal modositott verzioval jatszom,ami a tudnivalok elolvasasat ileti azt megtettem de enyhen szollva is elegge nagy zur van benne mivelhogy azthiszem google forditotta katyfasz.Annyit azert kihamoztam belole hogy a szerszam spawnolas bizonyos semakat kovet namostmar nalam a 3. sema mukodik minden szerszam ott van ahol a hermadik semaban irja ugy Zatonon mint Jupiteren csupan a Zatoni durva munkahoz valo szerszamkeszlet hianyzik.Ugyancsak a tudnivalokbol kihamoztam,hogy allitolag a dilissel ertsd Noe csak akkor lehet beszelni ha megkapod a helikopterek felkutatatasa -SZKAT-kuldiket vagy tevedek?
Ja es spawnolos segedeszkozt en is probalatam hasznalnai -sikeresen el is basztam ezzel nehany dolgot es egy nagyon korai mentesrol visszakellet toltenem_de a szerszamokon kivul mindent bespawnolt majdnem csak amit kell azt nem.A spawn mod neve Skidz spawn menu -
FeketePok
tag
Sziasztok, Diverzans moddal probalok jatszani hat mit ne mondjak ekkora halom szart eletemben nem lattam -most nem reszletezem mert oldalakot lehetne irni a mod keszito idotizmusarol - most abban szeretnek segitseget kerni azoktol akik jatszottak mar ezzel a moddal,mi a francot lehet kezdeni amikor nem tudok Noeval beszelni az istennek sem a teranomalias kuldetes kapcsan ugyanis a dilinyos ha odamegyek hozza nem all szoba mert allitolag varja az uj mutans tamadast.Amugy ehez hasonlu script bugokkal meg spawn bugokkal tele van ez az idiota mod.Ja es meg egy kerdes Zatonban hol lehet durva munkahoz szerszamokat talalni mert en vegigfesultem minden teruletet es sehol nem talaltam ,erdekes modon a finim munkara valo meg a kalibralashoz valo szerszamok rendesen megvannak de a durva az sehol nincs.
-
FeketePok
tag
Sziasztok azt szeretnem megkerdezni a Wind of Time modban hogyan lehet a sulylimitet novelni ugyanis nincs Gamedata mappa,.Valahol olvastam,hogy ki kell csomagolni a resources mappaban levo .db allomanyokat de hogyan?a segitseget elore is koszonom.
PS esetleg ha van valaki feltoltene valahova egy kicsomagolt Gamedata mappat igencsak halas lennek :-) -
FeketePok
tag
Valaki a Szovetseg ideje 2 modban probalta novelni a cipelheto sulyhatart ,mert en tegnap megprobaltam de barmilyen csekely ertekkel noveltem indulaskor x-ray engine hibaval kidob.A tobbi CoP modnal pld. SGM2 ha az actor.ltx es system.ltx-ben valtoztattal a limiten semmi problema nem volt.
-
FeketePok
tag
Na pontosan ezt akartam en is kerdezni ,van valami hely ahol lehet talalni angol nyelvu forditasokat-angolositast-ezekhez a modokhoz mert ugylatszikk a STALKER modderk 99%-a orosz anyanyelvu sajnos.
-
FeketePok
tag
Egy kerdesem lenne azokhoz akik jatszottak mar a Dacolva a halallal 2 cimu moddal hogyan kell magyaritani a jatekot? ugyanis a magyaritas csupan egy Text nevu mappa azt be is masoltam a Gamedata/configs mappaba felulirva az ugyanolyan nevu mappat de a jatek csak orosz maradt a tobbi modnal a magyaritas egy teljes Gamedata mappa volt ezert vagyok tanacstala.
A segitseget elore is koszonom -
FeketePok
tag
válasz
Antonius1978 #31114 üzenetére
Hat azokat a nyamvadt poloskakat 2 frekvenciasavra lehet megepiteni en megprobaltam mindket savot es az eredmeny ugyanaz,de megegyszer nekifutok es ha nem megy akkor megvallok ettol a modtol is pedig kar mert eddig joszerivel hibatlan volt
-
FeketePok
tag
Sziasztok,ujabb kerdesem lenne a Spectrum Project moddal kapcsolatban a kapott alkatreszekbol es a szerelotol kapott foraszto allomas segitsegevel legyartottam a "poloskakat"" Furge azt mondta vigyem at oket a szemetdombra es osszam szet a Tiszta egboltosok kozott hogy lehessen lefulelni az informatort,na de a bokkeno az ,hogy a tiszta egboltosok kozul senki nem akarja elvenni azokat ertsd ugy,hogy nincs olyan valasz a parbeszedekben amivel at lehetne adni azokat a rohadt poloskakat.
-
FeketePok
tag
Koszi a segitseget megoldodott, a mappa neveben voltak ciril karakterek,ami a masik problemat illeti elso inditasnal el is szallt X-ray engine hibaval es azt orvosoltam a txt fajlban lert modon
-
FeketePok
tag
ja es a torrent verziot szedtem le ami repack
Sziasztok letoltottem a a TZS oldalan megadott linkrol a [COP] Spectrum Project: Út a homályba mdot de sajnos amilor inditom a stup.exe-t a kovetkezo hibaablakot adja :The file name,name or volume label syntax is incorrect mar mindent elkovettem vele de nem megyek semmire valaki tudna segiteni? ja es a torrent verziot szedtem le ami egy repack -
FeketePok
tag
Sracok ha jol emlekszem van az enot,sniper modban egy Vasilisk nevu artifact azt hol a feneben lehet megtalalani?Ha jol emlekszem Suni stalker baratunk mondott egyszer talan valamit rola de 4 ev tavlataban mar nagyon halovanyak az emlekeim :-(
-
FeketePok
tag
válasz
sklopp #31051 üzenetére
Koszi az infokat a detektor fejleszteshez megtalaltam a cuccokat,sajnos az en figyelmetlenegem miatt nem vettem eszre a megtalalasi helyeket,de most lenne meg 2 kerdesem lehet valahol exo rucit talalni vagy csak vasarolni lehet?masik kerdes hogy tudom visszaszerezni a bankarhoz beadott penzemet ugyanis 300k van nala .
-
FeketePok
tag
Sziasztok stalkerek,lam 4 ev szunet utan visszatertem a zonab es ujra elkezdtem a SGM-Sniper modot de ugyancsak elfelejtettem dolgokat igy lenne neheny kerdesem:az egyik az az lenne ha azokat a doksikat amiket majd Prypjatban oda kellene adnom Streloknak eladtam Bagolynak lesznek kovetkezmenyei?a masik kerdes meg az lenne miutan Novokovnak elvittem a 10 anomalia scannert hogy csinaljon nekem Omega detktort milyen doksikat kell neki osszeszdni es azok hol talalhatoak. Egyelore ennyi majd meg kerdezek.
-
FeketePok
tag
válasz
Alienhun79 #19755 üzenetére
Ne haragudj de amit leirtal az ugy marhasag ahogy van,atomreaktort nem hutenek grafittal,a csenobili reaktor -RBMK-1000 -is vizzel hutott reaktor volt ,ha nem hiszed olvass utana.A balesetet emberi baromsag okozta az egesz egy kiserletbol indult es reszben Anatolij Gyatlov fomernokhelyettes tulbuzgosaganak koszonheto.
Roviden az tortent,hogy ki akartak probalni a keringeto szivattyul onfentarto uzemeltateset alacsony reaktorteljesitmeny melett,de figyelmen kivul hagytak az RBMK-1000 tipusu reaktorok nehany koncepcios vagy epp konstrukcios hibajat konkretan a magas pozitiv uregtenyezot es a szabalyzorudak tervezesi hibajat.
Most nem megyek bele reszletekbe ha erdekel a dolog neten megtalalod a baleset pontos okainak leirasat. -
FeketePok
tag
A fegyverek eladasaval kapcsolatban annyit meg,hogy altalaban azokat nem lehet eladni amiken "gyarilag"olyan tavcso van amit hagyomanyosan nem lehet leszedni,erre a megoldas az,hogy a fuggetlen kereskedonel lehet kapni egy zsakocskat ami leszedi ezeket a tavcsoveket csak annyit kell tenned,hogy kimesz a bazisrol ahol mar eloveheted a fegyvert fegyver szlotba beteszed a fegyvert amirol le akarod szedni a tavcsovet es raklikkelsz a zsakocskara.
-
FeketePok
tag
válasz
Medvelászló #11941 üzenetére
Quest lényege - duty kiséri a tudósokat, neked rá kell beszélni freedomot hogy intézzék el őket.azt nem hagysz tanut...
Csinálj egy mentést a quest elött, mivel több baki is lehetséges.
felveszed a questet> Janovon beszélsz fő freedomossal hogy intézzük el a dutyt >beszélsz fő dutyssal hogy ne küldje több csapatot Zatonba> visszamesz Zatonba> találkozol freedommal>csapdát állítunk> freedom kinyira a dutyt> te kinyírod a tudósokat> azt kinyyírod a freedomot. A hídon találkozol zsoldossal, azt mész Janovba magyarázkodni hogy semmi közöd az egészhey .
De mialott felveszed a questet kell modositani az egik fajlt:
zat_quest_the_spez_killer_razvodayshi.ltx (gamedata\configs\scripts\SGM\zaton\)
És legfelül
Code
active = move@binoc
átírod
Code
active = move@guard
Ezzel megváltozik a NPC viselkedési logikája és képes leszel dumcsizni vele...
A halott monolitostol kapott borondot majd Pripyat-ba kell elvid Cyborgnak a monolitosok fonokenek es tole is fogsz questeket kapni. -
FeketePok
tag
válasz
rétisün #11700 üzenetére
Igen en is ezekre a spawn bugokra gondoltam,sajnos a szabadsagos bazisnal en sem talatam meg a doksikat azt ki is hagytam mert mar sokat kelett volna ujrajatszak arrol a mentesrol + meg volt nekem az a Barkas fele cucc amit ugyancsak nem spawnolt be de hat igy jartam az elet megy tovabb,majd kovetkezo ujrajatszasnal rendszerezetebben csinalom a questeket mert most elegge ossze-vissza csinaltam oket.Az is lehet mire ujra nekifogog lesz uj SGM ami jobb lesz talan ebbol a szempontbol is.
-
FeketePok
tag
válasz
rétisün #11671 üzenetére
Suni Zatontol kezdodoen nekem is olyan kekes lilla a fold ,az elejen kicsit fura volt de most mar megszoktam.Amugy nagon ugy nez ki eljutottam a zaro felvonashoz -kezdodik a kivonulas a zonabol,de most egy ideig azthiszem szuneteltetem ugyanis Zonabol atmentem egy messzi galaxisba es mint Jedi novendek tengetem napjaimat (sw tor f2p).
Osszefoglalva igy nehany het utan nekem az osszes SGM kozul a Sniper jott be eddig tenyleg miota sikerult megoldani azt a sok out of memory hibat mondhatnam tokeletesen mukodott a mod persze akad igy is nehany aprobb bug de azok az elviselhetoseg hataran belul vannak mint peldaul az hogy neha nem spawnolja be rendesen a quest itemeket. -
FeketePok
tag
válasz
rétisün #11644 üzenetére
Suni a alpha joooooooo,nagyon jol el lehet szorakozni veluk ,minel tobb van annal jobb nagobb a kihivas
,
Azok akik out of meory hibaval kuzkodnek Win7 32 bites verzional olvassanak vissza kicsit leirtam a 3Gigas kapcsolo aktivalasanak modjat,nekem amiota azt megcsinaltam egyszer sem volt out of memory.
Tegnap este mialatt jatszottam a moddal hatterben futott a Star Wars The Old Republic f2p telepitoje is es megsem vot out of memory. -
FeketePok
tag
Covert opposition küldetés :Quest lényege - duty kiséri a tudósokat, neked rá kell beszélni freedomot hogy intézzék el őket.azt nem hagysz tanut...
Csinálj egy mentést a quest elött, mivel több baki is lehetséges.
Felveszed a questet> Janovon beszélsz fő freedomossal hogy intézzük el a dutyt >beszélsz fő dutyssal hogy ne küldjon több csapatot Zatonba> mesz Zatonba> találkozol freedommal>csapdát állítotok> freedom kinyira a dutyt> te kinyírod a tudósokat> aztan kinyyírod a freedomot. A hídon találkozol zsoldossal, aztan mész Janovba magyarázkodni hogy semmi közöd az egészhez.
A hidon a zsoldos hogy szoba alljon veled a quest felvetele eloot at kell irni egy fajlt:
zat_quest_the_spez_killer_razvodayshi.ltx (gamedata\configs\scripts\SGM\zaton\)
És legfelül
Code
active = move@binoc
átírod
Code
active = move@guard
Ezzel megváltozik a NPC viselkedési logikája és képes leszel dumalni vele..
Ezeket a dolgokat a forumtarsak irtak ha viszaolvasol megtalalod,en csak kitalloztam a lenyeget. -
FeketePok
tag
válasz
hubai1979 #11384 üzenetére
Te melyik sgm-el jatszol mert korabban azt irtad Sniperrel,ott meg alpha csoportnal eladhato fegyverek vannak kivetek egy ket geppisztoly ami tavcsovel van szerelve amit nem lehet leszerelni.A tobbi cucc M-60,micro-MGL,Arctic sniper vagy FN-2000 mind eladhato Bagoly megveszi oket.
#11378) Physicist03 kosz a valaszt ujra megprobalom megkeresni azokat a doksikat ,de az is lehet valami spawnolasi (script)hiba van mert ha jol emlekszem megneztem azokat a helyeket lassan minden lada ala es melle benezte de sehol nem talalom,Ha mar rejtekhely mi a francert dobaljak szanaszet azokat a cuccokat? -
FeketePok
tag
Na joreggelt mindenkinek,
lenne kerdesem a katonai raktar palyaval kapcsolatban:a bazis megvedesenel amikor jonnek a szornyek tobb hullamban nalatok is mind meghaltaak a hajanlosok? mert nalam mindenki elpatkolt a szornyeket kiirtottam aztan kaptam a kuldetest hogy szoljak a sotet volgyben levo sztalkereknek jojjenek bekoltozni a bazisra
A masik kerdes sotet vollgyben a regi szabadsagos bazison meg kell keresni harom relytekhelyet miutan kivegezted a szolgalatos szabotoroket de terkepen nem mutat semmit,hol vannak azok? -
FeketePok
tag
válasz
rétisün #11269 üzenetére
Suni en amikor elvallaltam a kuldit Chapaevtol bandita ruci volt rajtam,utana elmentem a zsoldosokhoz mondtam a sracnak,hogy mi az allas es kertem tole 10k rubelt hogy eletben hagyom ,o ideadta a lovet es a pisztolyt amit Chapaev mondta hogy vigyem el neki bizonyitekul hogy kinyirtam a fickot.Csak az a baj hogy amikor odamentem a bandita feszekhez azok egybol rajottek hogy nem csinaltam ki az arulot es elkezdtek uvoltozni hogy en is arulo vagyok .Gyorsan elinaltam elmentem Szkadovskra felvettem a Bagoly meletti fazontol a semmisidsd a banditakot kuldit aztan kezdodott az aldas kiosztasa.
Szerintem jobb ha akkor probalod meg felvallalni azt a kuldit amikor mar igy is ugy is ki kell nyird a zsoldosokat .
Aarpok kontrollereket VOG-25-el kell szorna az artalmas az egeszsegukre valahogy megfekszi a gyomrukat -
FeketePok
tag
válasz
rétisün #11260 üzenetére
Novikovra gondolsz?mert nala probaltam de nem ad semmifele kuldetest,nem tudom miert,mondjuk tudosoktol (Hermantol) meg nem vettem fel azt a rohadt segits a stalkereknek mereseket vegezni kuldetest,az egy nagy okorseg,de majd megprobalom ha felveszem azt ad-e Novikov kuldetest.
Haaat ha nem talalod akkor Voron a baratodde ha van turelmed minden bokor ala benezni elobb utobb meglesz ha jol emlekszem valami szerszamkeszlet van az ellenorzo allomas mogott is egy bokor vagy kohalom toveben ott ahova a kameraert kell menjel
-
FeketePok
tag
válasz
rétisün #11254 üzenetére
Suni en szerszamkeszletet Zatonban az antena komplexumnal -ott ahol kiirtottad a verszivokat - az egyik antena betonalapjan es a kotrohajonal egy faladan talaltam.
Tegnap megneztem a config fallokat es ugy nez ki SNIPER-ben ki van kapcsolva a kivonulaskor elveszi a cuccokat dolog.
Amugy tegnap viszatoltottem egy regebbi mentest az X-8 labnal es megtalaltam mind a 6 dokumentumot - onnan lehet tudni,hogy megven az osszes hogy az ajto amin bejottel becsukdik es megjelenik egy kontroller.
Ugyancsak tegnap a vagyonom elerte az 5 millio rubelt - szepen kamatozik a bankban.Van 3 exom fullra fejlesztve es azthiszem mostmar megvan a jtekban fellelheto osszes fegyverbol egy-egy peldany legutobbi szerzemenyem az az X-8 valami fele geppisztoly volt egy bandita tulajdona volt de neki mar nincs ra szuksege.
Valaki talat a jatekban Tigris szem nevu artifaktot azon kivul ami Cyborg keszleteiben volt?csudajo egy arti a tudos 26k rubelert leszedi a sugarzasi tulajdonsagot es ad 50Kg+ cipelhetoseget.
Az az omega detektor egy aldas annyi artefaktot lehet vele osszeszedni csak ugy seta kozben,hogy csak gyozze az ember eladni,meg csak azt kellene megtudjam hogyan lehet a fejletebb verziojat beszerezni. -
FeketePok
tag
No kerem szepen visszaolvasva legalabb parszaz hozzasolast rajottem,hogy elkurtam nem kicsit ,nagyon
X-8 labban 6 doksinak kell lennie es en csak 4-et talatam meg tehat mehetek visza aaaaaaaaaaaaaaaaa hogy utalom azt a pincet de ugylatszik ujra fel kell turjam ott a kakit es meg kell talajam az elmaradt 2 doksit.
De varjunk melyik epulet alatt van az a rohadt labor?
-
FeketePok
tag
válasz
rétisün #11235 üzenetére
Kosz suni,mosodaban a ladaban a cuccok megmaradnak ugye?
Monolitosoktol vettem fel 2 kuldit az utolso az az eletvizes historia volt de untam minden kuldetes utan egy napot varni igy nem tudom hanyat baltaztam el azzal hogy kiirtottam oket.
Az X-8 labbol ti hany dokumentomot hoztatok el en csak 4-et talatam pedig tuve tettem mindent.
Kivonulas utan meg ad valaki kuldetest?vagy csak kovalygok a zonaban mint golyaszar a levegoben es lovoldozok erre arra meg gyujtogetek.
Mar torom az agyam mit is fogok jatszani ha befejezem ezt a modot mert ahogy veszem eszre iden nem lesz Lost Alfa.SGM-en es Priboy-on kivul van meg valami epkezlab mod ami valami uj storyvonallal rendelkezik?
Hat lehet en kikapcsolom az autosavet es kiprobalom,majd meglatjuk,vagy lehet sniperben nem is jon elo a script bug.Ha meg elojon igy jartam.Elolrol kezdeni legalabbis iden nem fogom -
FeketePok
tag
válasz
Aarpok #11233 üzenetére
En azt mondanam hogy suni testre szabja a modokat,vegulis igaza van ha az ember mar jarszik valamivel es van ra lehetoseg akkor azt minel kezhezallobbra kell szabni - persze a jozan esz hatarain belul.
Na de eljutottam addig a modban,hogy felvettem a Volcano kuldetest,monolit jelenlet Pripyatban nullara redukalodott az osszekototol megkaptam az utasitast hogy mehetek a katonai raktarhoz,a kerdesem az lenne evakuacio elott vagy utan erdemes menni oda?azert kerdem ezt mert miutan felveszem a radioadasos kuldetest ahol a vegen megtalaom Strelokot utana mar jon az evakuacio.
Ja es megvalami van lehetoseg kikapcsolni azt hogy a helik elmenese utan ne maradjak a csore fenekemmel, vagyis ne vegye el minden cuccomat? -
FeketePok
tag
válasz
rétisün #11207 üzenetére
Suni mar leirtam valahol a SNIPER-ben levo 6 tagu alfa csapat osszetelet,a boss -nal van M-60-as geppuska,es mindig exobam flangal,van egy sniperes ficko az hoszu kabatban szokott lenni es az az Arctic sniper van nala,van meg 2 ficko Rg-6 vagy micro-MGL granatvetovel,es meg van 2 ha jol emlekszem valami HK gepisztolyal amit soha nem lehet eladni mert olyan tavcso van rajta amit nem lehet leszerelni -altalaban ezeket doboma zold ladaba - .Amit tudni kell meg roluk,hogy piszkosul pontosan lonek nagyon tavolrol nem szamit ejel van vagy nappal,viszont sok esetben harcba keverednek mas stalkerekkel vagy szornyekkel es akkor elg jo eslyed van egyszeruen elkapni oket,szoval eleg realisan viselkednek.Olyan is volt ,hogy megtamadtak de kozben oket is megtamadta valami szorny vagy banditak es mire odaertem a fele a csapatnak lemorzsolodott.A fonokrol az exot sosem lehet lenyuzni ne is remenykedj,de a nala levo PDA-ert Bagoly mindig ad 5000 rubelt.
Amia modban levo bugokat illeti nem talalkoztam meg sem a Sotet volgyben jellemzo Renegatos buggal sem a Pripyatban levo talad meg a holttestet buggal sem Metros konyvtaros hulye spawnolasi buggal. -
-
FeketePok
tag
Suni kosz az infot.
Na gyerekek megcsinaltam a Sotet erdo palyat ,kerem szepen az apalya egy rosz vicc inkabb Serious Sam mint STALKER.Ahoz hogy nyamvadt 3 dossziet megkapj ki kell irtani kb.50 renegatot,azutan a foldalatti reszben kb 30 ugynevezett zombit - geppisztolyos sznorkot meg verszopot hihi - es amiutan megkaptad a dossziekat jon a hab a tortan: 3 burer,legalabb 5 szuper verszopo es a csucs az a metro 2033-bol kolcsonzot konyvtaras szornyike.Ami meg szebb volt az egeszben az az,hogy miutan vegaztem es visszmentem Zatonba a palya betoltes utan egy csapat alfas es 7 bandita kozott talaltam magam,legalabb 5 szor toltottem vissza az autosavet amig megtudtam csinalni.
Egy dolgot nem ertek ,nem tudom mi tortent de a sotet erdos palya ota az egesz jatek piszkosul elkezdett lagolni - amit azelott sosem csinalt - peldaul olyakat csinal hogy elhuzom az egeret es a jatekban kesletetve reagal,hogy mi lett meg en sem tudom de igy lassan idegbajt kapok ha nem talalok megoldast.
Ja es mig valaki mondana vegyem visz a video beallitasoka ,mar megtortent DX-11-rol visszavettem statikus megvilagitasra de a lag az maradt,egyszeruen nem ertem atirhatott a palya valamit a config fajlokban? -
FeketePok
tag
válasz
rétisün #11168 üzenetére
Na az az izgo mozgo matato kez megallitasa engem is erdekel kifejtened reszletesebben hogyan kell megallitani?
Ja es meg valami vigyazz az alfa csapatra mert 6 tagu csak de upgradelt fajta.Az egyik mindig sniperes-az a szurke sniper van nala-a fonok geppuskas,egy granatveto es 2 gepkarabely azthiszem. -
FeketePok
tag
válasz
rétisün #11165 üzenetére
Hat nem tudom mit modjak en stalker fokozaton viszem es altalaban a sniperhez panceltoro lovedeket hasznalok,es nem kell 4 loves eleg egy headshot,az alfasoknal kell neha raduplazzak,de azokat inkabb granatvetovel szoktam apritani.Ne feledd a sniperen nincs semmi fele upgrade csak siman az alap fegyver.
-
FeketePok
tag
válasz
rétisün #11160 üzenetére
Suni probald ki Sniper-t azzal legalabbis nekem ilyen problemak nem voltak allithattok video beallitasokon ujrainditom az utols saverol es megy minden rendesen,azonkivul startbol kapsz SVD-M-et
gyorsmentes gyors viszatoltes tokeletesen muxik.
A telepito egyben rak fel mindent nem kell CoP-ot felrakni elotte..Enot magyaritas tokeletesen megy vele. -
FeketePok
tag
válasz
Physicist03 #10989 üzenetére
Na ez az amirol beszeltem.Nem jobb lett volna ha kapnank valami uj kuldetest,hogy keress meg es derits fel egy ujabb foldalatti labort,ujabb kihivasokkal es ugy juss hozza a nano -exohoz?
Csak azert is mert az introban arrol volt szo hogy leven az oriasi energia keszlet meg a zona titokzatossaga a ex szoviet hatalom igencsak sok titkos kiserletet folytatott a zonaban.
A moderek helyeben en mar lecsereltem volna a kicsit megkopott story vonalat is, ugyanis ilyen titokzatos helyeken adja magat peldaul egy ex-szoviet 51 korzet,vagy sokkal tobb fegyverkiserlet helyszine is,ne add isten bele lehetne csempeszni egy X-aktak tipusu story-t is ember-foldonkivuli hibridizacioval es meg sok sok mas dolgot.
En azon csodalkozom,hogy az ex GSC-s sracok belekzdtek abba az online mokaba- ami szerintem elore elkonyvelheto bukta lesz -ahelyett,hogy esetleg probalkozzanak valami kickstarter alapra helyezett STALKER fele jatek keszitesevel. -
FeketePok
tag
válasz
Physicist03 #10974 üzenetére
Yeeeeeeeeeeeee akkor megkezdodik a zonaban is a "cloak engaged" meg "maximum armor".
Amugy ha mar nano-exo akkor illett volna egy story is melleje hogyan kerult a nano cucc a zonaba ,ide is bejottek a cephek?
Ezt a modot a tiszta CoP-ra kell telepiteni?vay lehet mas mod is rajta? -
FeketePok
tag
Suni bocs tegnap ota nem voltam gep kozelbe azert nem tudtam linket adni Sniper-hez de latom mar lerendezted.
Ha valaki nem tudta volna Zatonban es Yanovban van egy-egy titkos teleport hely ahonnan lehet menni Pripyatba.
Zatonban az Army Warhouse-nel a hoszu teglaepulet tetejere ha felugralsz -megnovelt ugrassal - ha a jobb vege fele mesz akkor Yanovba teleportal ha bal fele Pripyatba,Yanov allomasnal az allomas epulete meletti hoszu epulet tetejen ugyancsak van egy -ott ahol egyik vegenel all egy mozdony - ha a mozdony fele mesz teleport Zatonba ha a masik iranyba akkor teleport Pripyatba.Pripyatban meg nem sikerult megtalalni a titkos teleport helyet.
Ki voltak probalva es mukodnek ugy az alap CoP-ban mint a modokban is.
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kitepem a hajamat mind egy szalig nem talaom a harmadik Ordog viragat,oruletbe kerget ez a kuldetes,kereses kozbe mar 8 alfa egyseget kelett kinyirjak,olyan is volt hogy gyors egymasutanba 2 tamadt ram.
Ami jo az az hogy megvan az omega detektor vajon az jelzi az ordog viraga artifaktot? -
FeketePok
tag
válasz
dodopek #10967 üzenetére
Sniper tokeletesen mukodik az Enot magyaritassal,ugy jatszom,viszont vannak szovegek amit egymas kozt hablatyolnak es ezekhez nincs feliratos forditas,na azokat nem ertem mert a beszelt szoveg az ororszul vagy ukranul van.Mondjuk a ruszki szovegeles dob a jatek hangulatan csak sajnos nem ertem.
Aarpok-nak igaza van Sniper enotra epul csak szerintem -valamennyit jatszottam Enotal is -valamivel stabilabb nincs annyi bug,a fegyverek balansza jo es nem lehet benne ropke perc alatt milliomos lenni,ja es sajat telepitojr van nem kell machinalni a Gamedata mappaval. -
FeketePok
tag
Koszi csinalom a menteseket szorgalmasan,amig atmentem az alaguton Pripyatba addig is csinaltam min 6 vagy 7 mentest.
-
FeketePok
tag
Nem tudom mi a fene van ,mit kell tennem Vanoval es Szokoloval elmentem oda ahol nehany monolitos mind imadkozik egy antena fele dolog aalatt kinyirtam az egesz bagazst de azutan nem kapok tobb kuldetest a fo szalon.Probaltam megontani azt az antena szeruseget de semmi.?Sajnos SNIPER verzio leven oroszul gagyognak benne es nem ertettem mit mondtak radion amikor kinyirtam a monolitosokat.
Ha a mosodaban odamegyek az ezredeshez vele csak a Vulcan hadmuveletrol tudok beszelni,de szerintem Pripocsban nem csak 2 kuldetes kell legyen.Ugy hogy most visszamentem zatonba es megjavittatam a Gaus puskat,aztan megyek az osszekotohoz Yanovban adjam oda a Pripyatban hosi halalt halt tudos dokumentumait.Azt az utolso harmadik Ordog viraga-t nem talalom sehol enne meg a fene,ha idokozben kuldetest veszek fek Cyborgtol elkaszalja a viragos kuldetest,mert ugye akkor mar monolitos leszek. -
FeketePok
tag
Kerdesem lenne,ha atjutottam Pripocsb es elvittem a taskat a monolitosoknak de Kiborg vagy mi a francnak hivjak nem adott meg feladatot azt mondja az ajtoban allo okostoni,hogy foglalt ,idokozben csinalhatom a Gauss puskas kuldetest es irthatom a monolitosokat anelkul,hogy veszelyeztetnem az utolagos monolitos kuldeteseket?
A masik kerdes hol a feneben talalok Ordog viraga artifaktot 2 mar megvan egy volt Zatonba a cirkusz anomalianal,egy volt Yanovban a katrany anomalianal de a harmadikot nem talalom sehol.
Ja es meg valami hol lehet katonai szerszamkeszleteket talalni?
Pripyatban a szerelo nektek is penzert javit?csak azert mert alap CoP-ban ingyen javitott itt meg egy penzehes barom. -
FeketePok
tag
Pel win XP siman eldocog 512M ram-al is csak ep nem kell mindenfele szolgaltatas fusson a hatterben amit microfos gyarilag beallit hogy azok kel menjenek tobb mint fele folosleges xar.
Ami win7-et illet ugyanaz a helyzet,ha tudod hogy milyen szolgaltatasokra van szukseged,a tobbit meg kilovod a 4 giga ram-bol siman elboldogul a rendszer 1 gigaval,nem kell aero,animalt kurzorok meg mindenfele cifrasag ha jatszol,sot en a hatteret is leirtottam win7-rol,sima kek hatter -
FeketePok
tag
válasz
hubai1979 #10810 üzenetére
Nem tudom 64 bites winfosnal mukodik-e,ha jol tudom ott mar eleve jobban mukodik a memoria hasznalat- vagyis kellene mukodjon de micrfosnal semmi nem biztos .
Amit leirtam az 32 bites win XP vagy win7-re ervenyes.
Amugy ezt a megoldast allitolag a World og Tanks-os jatekosok hasznaljak meg nagy eloszeretettel valami piros kepernyos hiba eseten. -
FeketePok
tag
Bocs a dupla poster,leirom itt mit is csinal ez a 3gigas kapcsolo.
Amint tudott a 32 bites win7 mindig a RAM mennyisegbol fentart az oprendszernek 2giga -t holott erre nincs mindig szuksege es 4 giga RAM eseteben az egyeb dolgoknak csak 2 giga marad ezert kapjuk sok esetben az out of memory hibat.
Ha ezzel a kapcsoloval raeroszakoljatok winfosra ,hogy csak 1 giga ramot zabaljon tobb marad a jateknak es eltunnek az out of memory hibak.
Az eljaras leirasa magyarul:
1 - Kattints a Start menüre, ott keresd meg a kellékek opciót. Abban találsz egy Futtatás nevű lehetőséget.
2 -A Futtatásra kattints jobb gombbal ott válaszd ki a „futtatás rendszergazdaként” opciót (Ha eleve rendszergazdai jogosultságod van a fiókodban, előfordulhat hogy csak simán a futtatás lehetőség adott).
3 -A megjelenő ablakba írjátok be a következő parancssort: bcdedit /set IncreaseUserVa 3072
4 - Nyomjatok egy ENTER-t vagy OK gombot és kész is vagyunk.
5 - Ezt követően indítsd újra a számítógépet
Mindenesetre en ajanlom hogy a muvelet elott keszitsetek backupot az oprendszerrol.
A 3 gigas kapcsolo kikapcsolasahoz ugyanaz a sorrend csak a 3. pontnal azt kell beirni ,hogy "bcdedit /deletevalue IncreaseUserVa" -
FeketePok
tag
Na kerem szepen aki SGM 2.2-t akar jatszani az probalja ki a SNIPER verziot amiota ujra kezdtem a Jupiter palyat minden tokeletesen megy ugyanis kaptam egy megoldast arra ,hogy ne legyenek kilepesek meg fagyasok menteskor de foleg elhalalozasi ujrabetolteskor,ide irom - angolul - mit kel tenni 32 bites win 7 eseten:
a) Right-click Command Prompt in the Accessories program group of the Start menu.
b) Click Run as Administrator.
c) At the command prompt, enter "bcdedit /set IncreaseUserVa 3072". You should see a message saying this was successful.
d) Restart the computer.
amiota ezt megcsinaltam 2 napja egyetlen egy fagyasom volt,kesz ororm jatszani a moddal.
Ha majd ki akarjatok kapcsolni a 3 gigas ddolgot a kovetkezoket kel tenni:
a) Right-click on Command Prompt in the Accessories program group of the Start menu. Click Run as Administrator.
b) At the command prompt, enter "bcdedit /deletevalue IncreaseUserVa"
c) Restart the computer. -
FeketePok
tag
válasz
Aarpok #10715 üzenetére
Rengeteg mentes van pontosan a jatek fagyasai miatt,de szerintema Jupiter palya legelejen lehet esetleg egy olyan mentes ami mukodik,vagyis ahol fel tudom vennie a kuldetest sajnos akkor elszall rengeteg megcsinalt dolog.
Na majd meglatom lehet elolrol kezdem az egesz Jupiter palyat,de a hideg is kiraz csak a gondolattol,hogy ujra csorokent kell kezdeni mindent,megszoktam mar a sok jo fegyvert meg rucit
Sajnos ha nem kapok kuldit a tudosoktol ha jol tudom nem lesz hajnal frakcio Janovi palyan a kontrolleres alagut miatt. -
FeketePok
tag
válasz
Aarpok #10713 üzenetére
Igy ahogy most visszaemlekszem,egyszer sikerult kuldetest felvenni Hermantol csak amikor kelett volna menjek a stalkerek vezetojehez hogy induljunk a kontrolleres alaguthoz lefagyott az egesz jatek,ujra kelett inditani a gepet.Na azottol tobbet nem tudok felvenni kuldetest,Ha most elolrol kell kezzem az egesz Janovi kuldetessorozatot tokon szurom magam.
Ha tudnam mi a loszart irt at a hulye jatek hmmmmmmmmmmmmmm -
FeketePok
tag
Na kerem szepen a hetvegen "kicsit" kiserletezgettem es a kovetkezokre jutottam,ha a jatekot nem teljes kepernyosen futtatom - a beallitasokban kikapcsoltam a teljes kepernyos opciot - akkor minden majdnem tokeletesen muxik ,gyorsmentesek gyors betoltes,maszkalas egyik palyarol a masikra - Janov - Zaton, Janov - Agropom - siman mennek,neha ugy 1-2 orankent lefagy de siman ujrainditom es megy tovabb minden.
Mar egyszer kerdeztem de nem kaptam valaszt senkitol ,nem tudjatok miert lehet,hogy nem tudok felvenni kuldetest a tudosoktol?Hiaba megyek oda Hermanhoz mind csak azt hajtogatja hogy nem megfelelo a felszerelesem es nem birnek ki elve egy valtozo psi mezot pedig a Seva rucim 100%-os psi vedelmet nyujt,maxra van fejlesztve vajon ujra valami barom script hiba?
Zatonban megcsinaltam a Hajnalos kuldit mind elhalaloztak csak az exos ficko elte tul de az is a vadaszat utan elhuzta a beleit azota sem lattam.
Agropomban aztan lehet hentelni rendesen annyi specialis alakulatost kinyirtam,hogy 5-6 alkalommal kelett visszamenjek ,hogy elhordjam azsakmanyolt szajret pedig maxra huzott Monolit exot huztam magamra tele sulynovelo artikkal. -
FeketePok
tag
válasz
Physicist03 #10647 üzenetére
Basszus latszik hetvege van mar ujra elkuldte privatban egy posztot grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
En elhiszem semmi tovabbi nelkul,hogy neked teljesen jol fut a mod a szomoru az,hogy sok embernel viszont bugzik ment a fene es nem csak az engine miatt sok esetben script kezelesi problemak is vannak stb.
Peldaul ujabban nalam 2-3 mentes utan amikor ujra menteni akarok egyszeruan kidob -ha ujra inditom a jatekot akkor ujra tudok menteni 2-3-szor - ,ha jatek kozben vissza akarok tolteni egy mentest kidob,felveszek egy kuldetest utana valami mast csinalok es amire eszbe kapnek a kuldetes eltunik a feladatok kozul es lehetne sorolni,De sajnos ez van nincs STALKER 2 tehat mi akik szeretjuk ezt az univerzumot meg kell elegedjunk ezekkel a modokkal meg akkor is ha sokszor tobb az idegeskedes mint a jatek elvezete.
Ami a 3gigas patchet illet itt megnezheted -mondjuk meg en sem probaltam mert feltem,hogy megjobban hazavagja a modot - http://www.gamershell.com/download_83958.shtml.Ahogy a ficko leirja eredetileg ez a megoldas a Supreme Commanderhez irodott o csak adaptalta a CoP-hoz. -
FeketePok
tag
Bocs a duplajert de javitanom kell DX-6 az DX-9 akart lenni,x-ray 1.5 az x-ray1.6 kelett volna legyen.
Azert ha STALKER modrol beszelunk csak meg kellene nezni a Priboy story=t na kerem szepenaz latszik,hogy megvan rendesen csinalva nem osszefercelve mint ezek a ruszki modok.
Sajnos ezek alol nem kivetel a Soljanka vagy angol neven a People spup sem.
Pel persze az x-ray-nek megvannak a maga problemai nem skalazodik rendesen minden gepen,de vannak mar ugymond modok amikkel fel lehet allitolag patchelni az x-ray-t hogy hasznaljon 3giga ramot mi a francokert nem integraljak ezeket a modokba? -
FeketePok
tag
Na hello mindenkinek
Jupiter palyan a zsoldosokhoz hogy lehet bejutni,honnan kapom meg a jelszot mert zsoldos rucit felvettem de nem engednek be a bazisra?Esetleg le lehet oket gyakni?
Masik mi a francert nem kapok kuldetest a tudosoktol mid azt hajtogatja a fo mufti,hogy nem elnem tul a valtozo psi mezot pedig a seva ruci majdem maxon van psi vedelem szempontjabol.
Baltoafarkas sajnos nem a x-ray 1.5-al van a baj hanem a modderek marhasagaval,ugyanis ugyanazon a konfigon amin az alap CoP DX-11ben siman fut a mod akadozik DX-6 statikus megvilagitas alatt is.
Az egesz SGM 2.2 egy bughalmaz amit kidobtak es mindenki boldoguljon vele ahogy tud.Ha eszrevetted az orosz modderek ugy csinaljak a modokat,hogy belegyurnak egy csomo mindent a Gamedata mappaba aztan mehet minden az utjan se teszteles se semmi.Mar ne haragudjon meg senki de az elso STALKER alfa releaseje - build 1390 azt hiszem - stabilabban fut a gepen mint ez a szarkupac SGM. -
FeketePok
tag
válasz
Physicist03 #10614 üzenetére
Kicsit melyebbre astam a monolitos kuldetest illetoen es talatam egy ilet:
Gamedata\configs\creatures\game_relations.ltx-ben a monolitok viszonya a szabdsaghoz -5000,na allitolag ezt at kell atirni 0-ra es akkor nem tamadnak.
Majd este kiprobalom.
Ami Barkas pda-jat illeti vajon nem lehet azzal az "esc-F6-esc ) metodussal varazsolni?mert en pontosan ott neztem ahol te a terkepen mutatod de nyoma nincs szegeny Barkasna,biztosan felszallt a mennybe,vagy ahogyan a Stargate-ben szokott lenni felemelkedett a let magasabb sikjara.
-
FeketePok
tag
Ujabb problema a jatekban,miutan visszatertem Zatonbol Jupiterbe ,kiszabatitottan Mityat a banditak fogsagabol,lerendeztem a masik ficko adosagat a banditakkal termeszetesen mindket esetben a soretes beszelt helyettem -banditakkal nem targyalok hagyom a fegyvereket hogy tegyek azt - gondoltam beszervezem a szegeny arva monolitosokat a jo stalker kozossegbe.Felvettem a kuldit,elmentem Lokihoz,megbeszeltem vele a dolgokat -szabadsagosokkal vagyok haveri viszonyban de nem vagyok tagja a csoportnak - de amikor a 2 szabadsagos targyalo emberkevel odamegyek ahol a monolitosok vannak abban a pillanatban egtelen lovoldozesbe kezdenek es a monolitosok kinyirjak a szabadsagos emberkeket - mission failed - mondjatok valami okosat mit rontottam el,vagy mit kellene csialnom.Annak idejen amikor CoP-al jatszottam mindig siman sikerult ez a kuldetes.
Minap irtm egyik hozzaszolasomban ,hogy Zatonban nem talalom Barkas hullajat na ujra vegignyaltam azt a rohadt barlangrendszert ahol az a keringo tuzes dolog es a sok sav anomalia van hulla sehol.Oruletbe kerget ez a mod. -
FeketePok
tag
Jatszott valaki Way to Pripyat moddal?Jo lenne kis elmenybeszamolo.Piszkal a gondolat ha majd sikerul befejezni SGM-et esetleg kiprobalnam de ahogy videon lattam eleg szegenyes a hud, lifebar-on kivul semit nem mutat
.
Na de majd meglatjuk,hatha addig kijon a Lost Alfa -
FeketePok
tag
Szerszam szerzes Physicist03 receptje szerint mukodik megvan a finom munkara valo szerszamkeszlet.
A mod nekem is elkezdett tegnap szivozni nem akar DX-10-ben indulni csak "statikus megvilagitassal"sajnos igy az ejellato csapnivalo.Felvettem a 'Targyalj az Alfasokkal"kuldetest sikerult veluk targyalni SDV tavcsoven keresztul csak az nehezitett a helyzeten,hogy a bazis korul meg tenfergett 2 alfa osztag azokat is ki kelett tomni olommal,A vegen alig birtam elhordani a lutolt holmit.
Meg egy kerdesem lenne hozzatok hol a jo budos francba lehet megtalalni Kardan haverjanak Barkasnak a hullajat tudom valamelyik barlang rendszerben van de nem emlekszem melyikben pedig alapjatekban mindig megvolt.A masikat a bokor alatt megtalaltam Barkast nem.
A zsldosok irtasa annyira jol mukodik hogy mar 16 Velest sikerult osszeszedni.Ma megyek vissza Jupiterbe es elcserelem 3 Velesemet egy Svarogra,ja es valaki tudja hol lehet Omega vagy mi a csudanak nevezett legfejletebb detectort szerezni? -
FeketePok
tag
Hat igen ez a sok bug neha oruletbe kergeti az ember fiat,de amikor megy nagyon hangulatos tud lenni ez a piszok mod.
En peldaul elszorakozom a super alfasokkal rajuk lovok azok meg jonnek utanam mint a birkak becslogatom oket egy olyan helyre ahol van csomo szornyike snork,kutyak ,verszivok vagy ne adj isten pseudo giant es akkor 2 tuz koze kerulnek es lass nemulasst.
Mindenesetre jo lenne kicsit meg javitgatni ezen a modon,kicsit bugmentesiteni -
FeketePok
tag
válasz
Physicist03 #10535 üzenetére
Koszonom szepen mindkettotoknek,este majd kiprobalom
Physicist03 bocsi lehet neked elkuldtem privatban ugyanezt a szoveget,en bena
-
FeketePok
tag
válasz
Physicist03 #10531 üzenetére
Adtam en neki Vodkat 2 uveggel, a harmadikat nem adom mert elalszik
A baj az hogy a masodik oszlopban levo upgradeknel pirossal irja,hogy a szerelonek finom munkara valo szerszamokra van szuksege-pedig megkapta a szemetlada -van egy olyan gyanum ,hogy valami bug.
Vajon ha majd visszaviszem neki Pripyat-bol a Gaus fegyvert megtudja anelkul a keszlet nelkul javitani?
Amugy Janovban eddig talaltam egy finom mukara valo es egy kalibralo szerszamkeszletet, a durva munkara valot nem talaltam meg de azt a Janovi szerelonek kellene adjam.
Sunitol meg kellene tudjam hogy lehet szeszamkeszletet elokapni a semmibol -
FeketePok
tag
Nehany ujabb tapasztalat a moddal kapcsolatban - amint tudjatok a rengeteg kinlodas utan amit elszenvedtem az Enot es a sima SGM 2.2 vel felraktam a STALKER-SNIPER verziot ami vegulis egy ujabb SGM 2.2 es nekem stabilabb mint barmelyik eddigi.Fegyver balansz alapjan Enot adaptacio,updated Alpha csapattal ami azt jelenti csak 6 tag de piszok kemenyek - ami az atkelest illeti Jupiterbol vissza Zatonba en ugy oldottam meg,hoogy a Direct X 10 -rol -azzal jatszom - visszavettem a grafikus beallitasaimait Statikus megvilagitasra mondtam a vezetonek vigyen at Zatonba elkezdte betolteni a zatoni palyat persze kidobott,de csinalt autosavet,ezekutan ujrainditottam a jatekot es betoltottem az autosavetes akkor mar beolvasta a Zatoni palyat utana visszaraktam DX 10-re es folytttam tovabb Zatonban a hentelest.Ami idegesito az az ,hogy a hulye Kardannak odaadtam 2 szerszamkeszletet es amikor odamegyek upgradelni ugy nez ki csak az egyik keszlete van meg,az elso durva munkara pedig megkapta a finom munkara valot is es most nem tudom honnan szerezzek meg egy olyat.Megjegyzem hogy minden jatek szeszio elkezdese elott backupot csinalok a Gamedata es a User mappakrol -az utobbi tartalmazza a mentesekat is -ha ne add isten valamelyik script vagy egyeb elszalll tudjam visszaallitani .
-
FeketePok
tag
No kerem szepen eljutotottam arra a pontra amikor megszereztem Janovi tudosbunkerben ucsorgo pilotatol a heli kulcsot de amikor odamegyek a fickohoz aki atvisz Zatonba es mondom eki hogy indulhatunk , a jatek elkezdi tolteni a Zaton palyat es kb. 3/4-nel megall a betoltes es nam lepik tovabb.A jatek csinal 2 auto mentest egy autosave es egy "indulas Janovbol Zatonba" nevu mentest ,na azokkal is ugyanugy nem tolt be.
Valaki jart meg igy?tudtok megoldast?
A visza indulas elott csinaltam egy kezi mentest azt minden alkalommal visszatolti tehat nem save corruption problema. -
FeketePok
tag
Na kerem szepen miutan ENOT edition kukazva lett eljott az ideje kiprobalni az uj SNIPER SGM 2.2-t.Roviden leirom az eddigi tapasztalataimat.Instalalas utan grafikai beallitsok DX9 teljes dinamikus fenyek (a DX10 folotti elso opcio) az elso 2 palyan aranylag jol futott a mod,mondjuk neha menteskor kidobott,elhalalozas utan nem lehetett visszatolteni az utolso mentest csak miutan kidobott a jatek es ujra indititottam azt,itt meg jatek kozbeni kidobalas eleg ritkan fordult elo.Miutan ez az elso 2 palya lement - Cordon,Swamp -es megerkeztem Zatoyban elkezdodott a hiszteria,egyre masra dobott ki a mod nem lehetett menteni mert azonnal crash volt a vege,miutan nagy nehezen feljutottam a Skadovsk-ra - megjegyeznem ,hogy az ajton nem tudtam bemenni mert instant crash volt ,csakis felugralva a Skadovsk meletti kishajora es onnan a Skadovskra es fentrol lefele behatolas - ha veletlenul Kardan kozelebe kerultem instant crash volt a vege.Mar nagyon kezdett elegem lenni de gondoltam meg megprobalok valamit.Igy hat feltoltam a grafikai beallitasokat DX10-re a grafikai finom hangolast meg ugy allitottam be,hogy a jatek memoria felhasznalasa kb az osz memoria 70-75% legyen -egy olyan helyen ahol jo sok NPC volt alt-tab utana task managerben megnezve -es lass csodat eddig el gyonyoruen fut a jatek mentesek siman mennek barhol,elhalalozas utan siman visszatolti az utolso mentest anelkul,hogy ujra kelenne inditani a jatekot,raadasul teszi ezt piszok gyorsan.
Meg agy megjegyzes :a SNIPER-ben a jatekemntesek mappaja a jatek konyvtaraban van nem pedig a C:/Dokumentumok mappaban pedig rendszergazdikent inditom a jatekot az elejetol kezdve. -
FeketePok
tag
válasz
rétisün #10185 üzenetére
Suni en is magyaritassal jatszottam(volona ha ment volna) de nem jott ossze.Az is lehet ,hogy config fuggo,vagy lehet valamivel ami instalalva van a gepemre osszeakad a mod,Isten tudja.Most kiprobalom ezt a Sniperes verziot hatha ehez tobb szerencsem lesz.
Az Enot-t utoljara ugy tudtm elinditani,hogy Direct X 10 megjelenitessel futattam de igy nagyo akadt - amit mellesleg az alap CoP nem tesz -amikor visszavettem a video beallitasokat egyszeruen elszallt az egesz mod tobbet egy mentest sem olvasott be.
A vegere elgondolkodtam vajon nem video driver problema,de elvettem a ootletet mivel alap jatek jol megy es mas cuccok is mennek rendesen peldaul Metro 2033,vagy Crysis2. -
FeketePok
tag
válasz
h8core #10181 üzenetére
Varjuk szeretettel a tapasztalataidat az uj moddal kapcsolatban.Sajnos en tegnap tobb orai probalkozas utan kukaztam az SGM 2.2 Enot editiont - beke poraira - minden elkepzelheto dolgot kiprobaltam vele de az Istennek nem birtam normalis mukodesre birni.Most azon spekulalok,hogy esetleg egy merevlemezre felpakolok egy win XP-t es kiprobalom azzal mert win 7 alatt katasztrofalis a mod mukodese.
pedig az alap CoP gyonyoruen fut miutan kivagtam a Gamedata mappat.
-
FeketePok
tag
válasz
Physicist03 #10149 üzenetére
Ha jol emlekszem 1.6.0 verzio a srac jateka es annak idejen meg az angol verzio elott joval jelent meg voltak is vele problemai mert peldaul amikor Janovbol at kelett menni Pripyatba mindig kifagyott aztan tlalt valami fixet hozza es ugy ment rendesen azt hogy eredeti-e vagy nem azt nem tudom de lehet elkerem tole felpatchelem 1.6.2-re es meglatom megy-e a moddal ha az enyemmel nem boldogulok.
Szevasz Antonius akkor mar ketten vagyunk Erdelyiek -
FeketePok
tag
válasz
Physicist03 #10147 üzenetére
Ugy latszik nektek kedvezmenyesen adta ki a GSC leven ok is ukranok
Tenyleg szomszed sracnak van valami orosz verzioju CoP vajon azzal menne az Enot mod?
Annak idejen valaki Ukrajnabol hozta neki potom penzert. -
FeketePok
tag
válasz
Physicist03 #10145 üzenetére
Sajnos amit itt Romaniaban forgalmaztak 2010 vegen 2011 elejen az egy olyan retail verzio ami ezzel a vedelemmel van megaldva - en ugyanis Erdelyi vagyok.
A CoP amugy 2 fele vedelemmel kerult forgalomba egy resze StarForce v.5 a masik ha jol tudom SecuRom v.7 -
FeketePok
tag
válasz
Physicist03 #10141 üzenetére
Egy ocsmany masolasvedelmi rendszer
-
FeketePok
tag
válasz
rétisün #10139 üzenetére
Bocs rosszul irtam,tudom nem a mod rakja fel a StarForce-os szarsagot hanem az en eredeti jatekom rakna azt fel ha hagynam -ezert is jatszom crackal mert mar egyszer hazavagta a win7-et.
Ami idegesito az a rengeteg bug ami oda vezet hogy a jatek mar nem elvezet hanem kinszenvedes ezert probalnam meg ujra rakni az egeszet crack nelkul mini imaget hasznalva,hacsak nem tudom gatyaba razni a mostani installaciot.
A masik sajnalatos dolog az az,hogy a kedves jatekkeszitok a hulye vedelmeikkel arra kenyszeritik az ember fiat,hogy eredeti jatek melett is kenytelen torest alkalmazni ha nem akarja szetkurni az oprendszeret es persze ha modozol a mod nem veszi joneven a tort jatekot. -
FeketePok
tag
Suni leirnad pontosan hogyan kell ujrarakni a modot,hogy a regi mentesek vagy legalabbis az utolso mentes menjen annelkul hogy elvesztenem a dolgaimat?
Nem akarom ujra vegignyalni az egesz topikot .
Meg adnek egy eselyt ennek a szarkupac modnak de azt hogy felrakja a StarForce drivert azt mar nem. -
FeketePok
tag
válasz
Physicist03 #10108 üzenetére
Azzal az eredeti jatek dologgal nem is lenne olyan nagy gond ha tortenetesen nem az a randa StarForce vedelem lenne rajta ami ugye koztudottan csal galibat okoz neha.
Ami a modot illeti hat azthiszem ugy kivagom a geprol hogy az csoda lesz,mikor alertem Zatonyba es gondoltam na mostmar innentol jobban fog futni hat mit ad isten meg rondabban kezdet visekkedni a mod ,ha probalok Kardanhoz menni mar a zold doboz eltt kivag,ha probalok menteni kivag lassan azt kell mondjam ez az Enot fele mod egy oriasi fercmunka.
Jatszottam mar a Priboy moddal hat kerem szepen az egesz jatek alatt ha kidobott 5-szor az sok,na igy kellene modot csinalni dehat nincs min csodalkozni ukran gyermockek meg nem tanultak meg rendesen programozni. -
FeketePok
tag
Koszi Antonius,majd ha hazamegyek melobol ujra keresgelni fogok lehet elmaradt a parancsnok hullaja valahol.Amugy mi kell nala legyen flashdrive vagy PDA?ja es meg valami az epuletben van egy robbanoszerkezet azt kell aktivalni?
-
FeketePok
tag
Valaki tudn segiteni?elakadtam a mocsarban a bandita fohadiszallasnal kirtottam mindenkit de nem tudom hol talaolom a katonai cuccot vagy rola az informaciot.A sarga marker a geptelep kozepere mutat ott a sok rozsdas traktoron kivul nincs semmi,korbejartam mindent ,atkutattam minden hullat sehol nem talalom a cuccot.Meg annyit hozzatennek hogy a banditak 80% az aknamezon kivulrol lottem ki alig maradt 3 mire atjutottam az aknamezon(atugraltam az aknakat ugyanis az aknadetektor mutatja hogy hol vannak a kis bigyok )
-
FeketePok
tag
Koszi megvan.
gamedata\configs\misc\engineer\ stalkers_upgrade_info.ltx - bad_cond -
FeketePok
tag
Na meg egy buta kerdes :hogy lehet a fegyverek de legalabbis a ruhak "nem javithatosag" limitjet alabb vinni - lehet egyaltalan?
-
FeketePok
tag
Kosz suni a gyors valaszt,en is remelem amint elerem az eredeti CoP palyakat helyreall a dolog mert azert frusztrans kicsit,hogy kapsz egy fejlovest es mindig ujra kell inditani a jatekot,es igy nem is merek gondolni a Noah fele mutansos kuldire ha igy muxik a visszatoltes szerintem igy az a kudetes dilihazba kergetne ahogy a kolegak leirasat olvasgatom
-
FeketePok
tag
Anomaliamentes szep jonapot stalkerek
mint mindes rendes stalker en is nekifogtam jatszani az SGM 2.2 moddal ENOT verzioval.
Eddig minden szep es jo mar a mocsarban irtom a fosztogatokat de van egy frusztras jelenseg:a jatek kozben szepen megy a mentes ,ugy a quick mint a normal viszont elhalalozas eseten -es nemcsak-ha vissza akarok tolteni egy elozo allast a jatek elkezdi betolteni de amikor a betoltesi csik eler kb.1/3-ig egyszeruen kidob .
Mielott vaaki megkerdezne a jatekot az altalatok ajanlott sorrendben raktam fel es nincs felpakolva semmilyen latvanyjavito addon.
A gep amin jatszonhenom II X4,4G RAM DDR3,GTX460-1G videokari,win7 32bit
Ha valaki tud segiteni nagyon megkoszonnem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Bitcoin topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest