Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Jövő héten érkezik a Mate 80 széria
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h8core
csendes tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Azt csak akkor találod meg, ha befejezted a a skadowsk elleni bandita támadás küldetését, legalábbis úgy emlékszem, mert mikor vége az ostromnak és megölted a bandita vezéreket ,egy zsoldossal kell beszélni aki felvilágosít, hogy az undergroundban találod ezt a dokumentumot. Én eddig közvetlen a elején találtam meg balra egy beton kordon mögött, de hogy ez pontosan melyik x laboratórium arra nem emlékszem. Szóval lehet van még ezen kivül is dokumentum az undergroundban, ha igen arra én is kiváncsi vagyok

Valaki nem tudna nekem egy olyan mentést küldeni, amikor vége a bandita támadásnak, még mindig ott tartok, már napok óta szenvedek vele, csal ez a rohadt gép, hiába nyirok ki mindenkit, csak úgy magától be spawnol pár banditát a bárba és megáll a küldetés. ez igy rohadt idegesítő

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Raspberry Pi
- Delta Force (2024)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPhone topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield