- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bluetooth-headsetekről általában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h8core
csendes tag
válasz
Antonius1978 #18546 üzenetére
Azt csak akkor találod meg, ha befejezted a a skadowsk elleni bandita támadás küldetését, legalábbis úgy emlékszem, mert mikor vége az ostromnak és megölted a bandita vezéreket ,egy zsoldossal kell beszélni aki felvilágosít, hogy az undergroundban találod ezt a dokumentumot. Én eddig közvetlen a elején találtam meg balra egy beton kordon mögött, de hogy ez pontosan melyik x laboratórium arra nem emlékszem. Szóval lehet van még ezen kivül is dokumentum az undergroundban, ha igen arra én is kiváncsi vagyok
Valaki nem tudna nekem egy olyan mentést küldeni, amikor vége a bandita támadásnak, még mindig ott tartok, már napok óta szenvedek vele, csal ez a rohadt gép, hiába nyirok ki mindenkit, csak úgy magától be spawnol pár banditát a bárba és megáll a küldetés. ez igy rohadt idegesítő
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest