Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h8core
csendes tag
válasz
Antonius1978 #18546 üzenetére
Azt csak akkor találod meg, ha befejezted a a skadowsk elleni bandita támadás küldetését, legalábbis úgy emlékszem, mert mikor vége az ostromnak és megölted a bandita vezéreket ,egy zsoldossal kell beszélni aki felvilágosít, hogy az undergroundban találod ezt a dokumentumot. Én eddig közvetlen a elején találtam meg balra egy beton kordon mögött, de hogy ez pontosan melyik x laboratórium arra nem emlékszem. Szóval lehet van még ezen kivül is dokumentum az undergroundban, ha igen arra én is kiváncsi vagyok
Valaki nem tudna nekem egy olyan mentést küldeni, amikor vége a bandita támadásnak, még mindig ott tartok, már napok óta szenvedek vele, csal ez a rohadt gép, hiába nyirok ki mindenkit, csak úgy magától be spawnol pár banditát a bárba és megáll a küldetés. ez igy rohadt idegesítő
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Parkside szerszám kibeszélő
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Synology NAS
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest