- Mobil flották
- iPhone topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h8core
csendes tag
válasz
zuzu000 #4086 üzenetére
Ezen a fórumon a lap alján találod, teljesen működőképes, sorban leírva hogyan kell telepíteni, annyi a baj vele, hogy eléggé fogja a gépet, de megéri vele kísérletezni , mert jelentősen megnöveli a küldetések számát és növeli a játékélményt, új fegyverek, NPC-k.
Már az angol fordítás csaknem tökéletes hozzá a napokban jött egy új patch, amivel most már minden angol, elvétve pár orosz betűt
Ezért is próbáltam PeL számára ajánlani, hátha kedvet kapna ehhez is, mert az alapja az 1.7 és hiába magyarul csak élvezetesebbSajnos nem tudom , hogyan csináljátok a linkek feltüntetését, ezért én csak simán bemásolom, remélem így s jó lesz.
http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr3&thm_page=1&thm_id=5035&sec_id=18&offset=-60
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest